עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by qpalzm,

שלום לכולם. יש לי שירים בפורמטים נידחים (Mpc,Au וכו') שאף נגן mp3 לא יכול להשמיע. האם קיימת תוכנה שתוכל לסרוק את ספריית השירים שלי ולהמיר את הקבצים לפורמט מקובל יותר, כמו mp3 או wma? תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by 1,

סוף סוף הצלחתי לשכנע את אימי שהעברת כבל באורך 30 מטר בכל פעם שהחלטנו לראות איזה סרט טוב עם תרגום לא מובנה זה לא רעיון הכי טוב שאפשר, במיוחד בגלל שיש בעיות נוספות כמו ניתוק השידור מהטלויזיה למסך ואז אני נאלץ לרוץ למחשב ולהעביר שוב את השידור. בכל מקרא סוף סוף היא החליטה לקנות DVD. עכשיו השימוש העיקרי של הDVD יהיה צפיה בסרטי DIVX וכמובן שהוא צריך לתמוך בעדכון הקושחה לתמיכה בתגרום עברי. 95 אחוז מהשימוש שלו יהיה צפיה בסרטים הצרובים מהמחשב יחד עם תרגום, לכן חשוב שהDVD יהיה חזק בקריאת דיסקים צרובים מהמחשב, התקציב הוא 500-700 ש"ח. תוכלו לתת לי המלצה לדי וי די שעונה על הדרישות שלי?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  3. מה עדיף: 2 מערכות altec lansing vs4121 או altec lansing fx6021? היעוד הוא לשמיעת מוסיקה דרך המחשב, כרטיס קול: soundblaster audigy 1391 המחיר של שתי מערכות 4121 הוא 1100 ש"ח בערך המחיר שך 6021 הוא 1400 ש"ח בערך

4. יש לי נגן אמפי3 מבוסס הארדיסק של CREATIVE 60 GB הגן התקלקל לי וקניתי אותו בחול האם אפשר לתקן איפשהו את הנגן בארץ איזשהו מעבדה או אם יש בארץ מעבדת תיקונים של קריאטיב או משהו כזה בבקשה תעזור לי כמה שיותר דחוף

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by itelweb,

אוקיי.. אז לפני יומיים חזרתי לארץ אם ה zen touch שלי וכמובן בגלל שאני כל כך חכם ומאורגן איבדתי את הדיסק של ההתקנה, ובאתר של קריאייטיב מציעים רק עידכונים לדרייברים ולא את הדרייברים עצמם אז אם מישהו יודע\יכול לתת קישור לדרייבר עצמו אז בבקשה. השם המלא של המוצר הוא: Creative Zen Touch והמספר הסידורי(זה שעל גב המוצר) הוא: DAP-HDoo14 (או Dap-HD0014.... פונט דפוק.. אבל יותר נראה לי שזה הראשון) ואם מישהו ממש נחמד ויש לו את הדיסק או את הדרייבר ויהיה מוכן לשלוח לי אותו לאיי סי קיו או למסנג'ר אז: 240570067\itelweb@hotmail.com תודה מראש

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  6. מריץ AV , מקליט Video ישירות מכל מקום מיקרופון מובנה , כונן 40 GB , חיבור דיגיטלי , USB 2 , שלט נו מה אתם אומרים ?, אחלה של דבר הא?

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by mani007,

מישהו מכיר חנות של מגברים יד שניה שהמחירים בא טובים תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  8. אני מעוניין במערכת 5.1. מטרות- סרטים ,מוסיקה . אני לא משחק משחקים ! היום הייתי בסנסור, ונתנו לי הצעה מפתה- מערכת רמקולים של DOME מתצוגה, דיי חדשים. היא כוללת 5 סטיליטים,"דו קומתיים",שהצד העליון יכול להסתובב. שהם בעצם בעלי 2 אלמנטים, וסאב גדול ואיכותי.(מרובעים שחורים עם מסגרת אדומה,לא מצאתי תמונה) המחיר שלהם הוא 1500 שקל, והם מוכרים מתצוגה ב 700. לזה אמורים להוסיף רסיבר. יש לי 2 מחשבים, באחר כרטיס LIVE 5.1, ובשני- כרטיס של הלוח אם, asus p4c800 e delux , ובו יציאה דיגיטלית 5.1. שאלות: 1. הצפייה בסרטים תיהיה במחשב עם הלול של ASUS. האם הוא טוב לדולבי דיגיטל ? (AC3) 2. חשבתי גם על ה ADA880 , אך יש להם רק כניסה אחת, ואני רוצה לחבר גם את המחשה השני,וגם טלויזיה, ככה …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני צריך כמה סטים של אוזניות דקות כאלו שאיתם אפשר לתקשר בצוות בשביל משחקי פיינטבול,אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות כמה כאלו אשמח לדעת

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by matan12321,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=218_239_1037&products_id=5687

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  11. Started by 1nstall,

היי אבי נוסע לארה"ב והחלטתי ליקנות אוזניות, אני צריך המלצה לאוזניות איכותיות סגורות ב70$ אם ץוכלו לתת לינק לחנות אני אשמח בתודה מראש Install

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  12. מבקש עזרה במציאת DRIVER לנגן MP3: לפני כשבועיים קניתי במכירה קבוצתית של WALLA SHOPS נגן MPS של חב' Ergotech. ניסיתי לחבר את הנגן למחשב בכניסת ה- USB בכדי להתקין אותו - התהליך של זיהוי חומרה חדשה התחיל בצורה תקינה אבל נעצר כאשר התבקשתי ל- driver בשם: ACTDISK.SYS לא מצאתי את הדריבר בדיסק ההתקנה שקיבלתי וגם לא במחשב. אני עובד עם מערכת הפעלה WIN 2000 PRO. אני לא יודע מה הדגם של הנגן - לא כתוב עליו, אגב הוא עדיין מפורסם ב- WALLA SHOPS במכירה קבוצתית במחיר 330 ש"ח כולל משלוח מישהו יודע היכן ניתן למצוא דריבר מתאים???? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היום שהורדתי את הזבל ראיתי ליד הפחים ש שתי טיונרים של של sony ST-2950ST ואחד של S.G elctronics SG3006 (אין לי מושג של מי זו החברה הזאת). ומגבר של S.G Elctronics SG2006. אז ישר העלתי אותם הביתה, אמרתי לעצמי בטח איזה בוק זרק כי נשרף פיוז, הוא שזה מערכת שקיבלו מההורים והם לא יודעים להעריך את מערכות הHiFi של פעם. חיברתי את שתי הטיונרים והמגבר וכלום עובדים. אבל יש לסוני בעיה בסקלה של התדרים, יש הפרעות קשות בין התדרים 88-94 FM וחוץ מזה הכול מושלם ובמצב חדש לגמריי, חוץ מקצת ירוקת בכפתורים שניקיתי עם קצת לימון. הטיונר השני יש בעיה בפוטנציומטר של הסקלה, הפוטו' תקועה לגמריי ואי אפשר לסובב אותו., אבל הכול בסדר. המגבר מעולה, למרות שהחברה לא מוכרת. אבל כבר יש לי רסיבר של Rotel ואני מ…

14. Started by shibby15,

i just got it! it is the smalles hard drive player i've ever seen (and i have seen tham all) it is simply amazing! http://forums.ort.org.il/files/30/2076954/6633619.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/2076956/3875638.jpg whan i'll get beck to israel i will write a "more" detaild review

• 46 תגובות
    • 5.5k צפיות
  15. Started by yair23,

אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון וראיתי שיש כמה סוגים ובכמה מחירים ... לדוגמא : Genius Microphone HS-04A HeadPhones ב90 ש"ח ולעומתו : Logitech Stereo 20 USB Headset ב250 ש"ח מה ההבדל ביניהם חוץ מהחברה ? האוזניות של לוג'יטק זה כמעט כבר כמו רמקולים ...

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by matan12321,

אני צריך המלצות לנגני MP3 עם מינימום 128 MB שעולים מקסימום 800 שקל

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  17. Started by mani007,

שלום יש לי שתי רמקוליים קידמיים של החברה aren acoustic עכשיו אחד הרמקולים נפל ושומעים בו חלש הרמקול לא משמיע רעשים מוזרים אלא אותה איכות שנקנו רק חלש יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום, אני מחפש רדיו-דיסק קורא אמפי3 וצרובים לרכב. שהמסך יהיה כמה שיותר גדול ושהרדיו-דיסק יקרא טקסט. שיהיו חיבורים למגבר [עדיפות לכבלים מוזהבים ] ולסאבוופר [או שהולך הסאב וופר ילך עם המגברים?] ושאוכל לחבר changer של 12 דיסקים. שכמובן יהיה שלט [יש לי כבר שלט במערכת הנוכחית שלי מבית "ביונר" אז אשמח לדעת אם אפשר להשתמש בו במקום משום שהוא ממש טוב ונוח [יש לו גם מתקן שמחבר אותו על ההגה] התקציב - 700 שקל. בתודה מראש, אבי. נקנה! תודה לכל האנשים שעזרו... בהודעה האחרונה שלי תכלו לראות איזה דגם ותמונה של האריזה [לא היה לי כוח לרדת לצלם]

19. Started by Damage,

שלום חברה. קיבלתי די וי די ואני רוצה לחבר אותו דווקא למחשב ולצפות בסרטים על מסך המחשב (21'). ניסיתי לחבר את המכשיר באמצעות כבל- S-video לכרטים מסך (Radeon 9600xt) ואני לא יודע בדיוק מה הלאה?! איך מחברים הכל ואיך צופים בסרטים? תודה מראש, damage

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by tom123,

הממ של סוניי זה מה שכתוב מאחורה: sony ss-d790AV RATED IMPEDANCE: 6 וציור כזה של אוזניות חחח MAXIMUM INPUT POWER : 200W מישהו מכיר אותם? איך הם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by Merovingian,

מפרט טכני: HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II תדר: 44 הרץ 20 קילוהרץ צריכה: 65 ואט (מקסימום), 4 ואט (עומד לא בשימוש) חיבור: 3.5" אנלוגי רמקולים: הספק: 10 ואט RMS לכל ערוץ ממדים: 5.08 ס"מ על 25.4 ס"מ משקל: כ- 670 גרם סאבוופר: הספק: 20 ואט RMS ממדים: 23.2 ס"מ על 25.8 ס"מ גודל וופר: 15 ס"מ משקל: כ- 2.24 ק"ג.

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by iCe_bLaSt,

שלום לכל הפורום אני צריך עזרה בהחלטה לגבי קנייה של נגן MP3 מבוסס CD יש לי תקציב של 350 ש"ח , מצאתי בתקציב הזה את: אורביטרוניקס CDMP9000 (ללא שלט, לא מכיר את החברה) EXPOSED_on click_showItem^1284,normal_sales">http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_on click_showItem^1284,normal_sales Panasonic SLMP80 (ללא שלט) http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/dss/product.asp?pf_id=JImp80sl Sony BQV300 (יש שלט אבל לא תומך id3tag?) http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=802 אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לדעת מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  23. חחח יש לזה כמה חלקים... הדגם הוא LBT-A795 וקיבלתי גם שתי רמקולים של בוס קטנים כאלו שמתחברים ולסאבוופר ועוד 2 רמקולים של סוני גדולים שמעתי בהם הם פצצה... מישהו מכיר? זה שווה משהו? אפשר לעשות עם זה משהו? :\ חשבתי לחבר למחשב... מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי חבר והוא רוצה לקנות 2.1 הוא יכול לקנות את האינפסייר 2500 ב200 שקל יד שניה בן שלושה חודשים או לקנות את ה4142 חדש שזה יותר יקר... איזה מהם יותר טוב ואיזה יותר משתלם ומה עדיף?

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by gal1,

מהי המערכת 2.1 הכי עוצמתית שיש בתקציב של 600 שקל

דיונים חדשים בפורומים