אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
עם מישהו מכיר את הדגם הזה ,בקשה דגובות עליו. תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום , יש לי מיני דיסק מדגם mz-n909 רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג קבל usb מהמינידיסק למחשב שיאפשר הורדת שירים למיני דיסק, ומה המחיר שלו בארץ. תודה
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
לא קניתי עדיין נגן אבל מעניין אותי דעת אם אני צריך לצרוב את כל הסרטים במכה אחת או שאפשר להוסיף sessions. האם הנגן יקרא רק את הסשן האחרון? את כולם? אף אחד? האם יש אחידות בעניין או שאצל כל נגן זה שונה?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מה דעתכם על המכשיר הזה? האם הוא טוב והאם גם הוא יכול לתמוך בכתוביות, לפני או אחרי עידכון מליונטוורק... לפני הניתונים שלו הוא נראה אחלה של דבר אז מה אתם אומרים הוא באמת טוב? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לא קניתי עדיין נגן אבל מעניין אותי דעת אם אני צריך לצרוב את כל הסרטים במכה אחת או שאפשר להוסיף sessions. האם הנגן יקרא רק את הסשן האחרון? את כולם? אף אחד? האם יש אחידות בעניין או שאצל כל נגן זה שונה?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני אקבל מאחי את הרדיו דיסק שלו, וככה אני נפטר מהרדיו-דיסק המובנה (הגרוע-הורס-דיסקים) שיש לי כרגע. אני מחפש רמקולים...לא צריך ווליום מטורף, אני מעדיף איכות. מאיזה סכום אני מתחיל? לקדמיים, אחוריים..כל הסיפור בקיצור. ו..אין לי מושג מה המידות=), שברולט קווליר, מישהו יודע אולי..אולי יש למישהו?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חזרתי אתמול מפראג עם אוזניות חדשות שרכשתי שם. במקור, לאחר קריאה מעמיקה בפורום בנושא אוזניות ותכנון לקנות אוזניות עד 300 ש"ח, הייתי אמור לקנות אוזניות BeyerDynamic DT231 או Sennheiser HD497. דיברתי אפילו עם היבואנים הצ'כים בטלפון ווידאתי שיש את האוזניות במלאי. אבל לצערי, הצ'כים לא יודעים אנגלית טוב וכשהגעתי לחנות של אחד היבואנים של BeyerDynamic התברר שאין את האוזניות במלאי והוא צריך להזמין את האוזניות והם יגיעו רק לאחר שאני עוזב את פראג. ואז, נזכרתי שיש דגם לא רע שקראתי עליו ביקורת BeyerDynamic DTX700 ובלית ברירה, החלטתי שאני לא חוזר לארץ בלי אוזניות ולא רציתי לבזבז יותר מדי זמן על חנויות אחרות אז החלטתי לקנות את ה-DTX700. למי שנוסע לפראג, האוזניות של Beyer ו-Senn די זולות…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי וידאו של חברת akai דגם: vs-g40 (dx4 head ומאז שהשלט שלו נשבר לי אז כל פעם שאני רואה דרכו סרטים אז הסמן המהבהב [כזה --:-- ] שהוא כאילו השעון שאינני יכול לכוון כי אין לחי שלט, מופיע לי בטלויזיה. איך אני מסיר אותו מהתצוגה?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: קניתי אתמול מיני דיסק של סוני דגם MZ-R909 וחשבתי שהכל יהיה פשוט ושאני אוכל כבר להפעיל אותו בקלות . כנראה שהוא עושה לי בעיה עם ההקלטה. אני מקשר בין הקו האופטי לבין ה DVD בוחר את המיקום של ההקלטה, לפי מה שרשום בחוברת ה "הסבר", ולוחץ RECORD על החלק העליון של המיני דיסק מופיע 'NO SIGNAL' וכל פעם שאני רואה את זה בא לי לשבור תמינידיסק על הרצפה. מה לעזאזל אני אמור לעשות עם הדבר הזה? אם באמת מישהו מבין ויכול לעזור לי אני מודה לו מראש. thrash
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי רמקולים רגילים של החברה Shock שתי רמקולים קטנים + סאב עכשיו בטעות פתחתי את הסאב לפני שפתחתי אותו שמעתי סאונד שסיפק אותי בהחלט אחרי שפתחתי אותו התחלתי לשמוע קיק שנשמע כמו נקישה על עץ בלי באסים בכלל באס צרוד מאוד! הרבה Noise סגרתי אותו ככה חלש עם דבק סלוטפ וזה עדיין לא כמו שהיה אבל יש שיפור אדיר השאלה אם אני יסגור את זה כמו שזה היה סגור הסאונד יחזור? וגם למה שכמה שיוצא יותר אוויר מהצדדים של הסאב אז הוא משמיע באס יותר מגעיל? וד"א מה אתם חושבים על החברה Shock?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום יש לי פה כרטיס פריסה של DVD holywood real magic. ויש בו יציאה קואקסיאלית לחיבור לרסיבר , אבל השאלה מאיפה הכרטיס מקבל את מה שיוצא ביציאה הזאת הרי זה לא כרטיס קול. ודבר שני מישהו מוכן להסביר לי מה בדיוק הכרטיס הזה עושה כי גם בלי כרטיס כזה אפשר לראות דיודי במחשב. זה היה רק במחשבים חלשים נכון? המחשב שלי לא חלש אבל מה זה יכול לעזור אם אני יחבר את זה אצלי.?(המחשב שלי כתוב בחתימה) אשמח לקבל עוד פרטים על כרטיסי פריסה ומה אפשר לעשות איתם. בתודה אלדד.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מישהו בקשה יכול להגיד לי מה ערוצים יש לרסיבר הזה? http://www.classicaudio.com/value/san/6060.html תודה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קראתי את הנושאים על נגנים ועדיין לא הגעתי להחלטה, נותנים שם טיעונים שלא הכי רלוונטיים לגבי, אז פשוט אני ארשום מה אני צריך מהנגן ומקווה שעזרו לי... קיצר אני אוטוטו מתגייס קרבי, אז אני צריך משהו שיחזיק הרבה זמן (כמה שיותר שעות נגינה), ושיהיה עם נפח סביר (בין 20-40 ג'יגה), רדיו חשוב מאוד (!), שלט+אוזניות טובות אם אפשר, חיבור usb פשוט והעברה פשוטה מהמחשב, ומחיר כמה שיותר זול... דברים שממש ל-א חשובים לי: עיצוב, גודל, משקל, מסך צבעוני (אבל שלא יהיה נטול מסך, ושהמסך יהיה מואר) וכל שאר התכונות של כניסות/יציאות מיוחדות וכו'... ממה שקראתי בנושאים הקודמים הבנתי שהפוד יורד מהרשימה, ויש שלושה שאני מתלבט: iriver, nomad jukebox zen, zen touch ואפילו עוד שניים, הריו והiaudio קראתי פה גם …
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני דיי חדש פה, וזה נראה לי כמו המקום לשאול שאלה שכזו, יש לי מחשב שאינו בשימוש, תהיתי האם אפשרי בישראל ליצור תחנת מדיה PVR שתתמוך גם בEPG, אני לא בטוח איך EPG עובד, האם זה עובד ביס ? בכבלים הדיגיטליים? כמו המדיה סנטר של מיקרוסופט או HTPC, עם רשימת תוכניות והכל. להוציא ~800 שקל על כרטיס PVR, לפני שאני יודע שאני אוכל לנצל אותו כמו שצריך.. יהיה דיי מבאס. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אוזניות ממש טובות ולהשקיע 400 שקל בזה בערך... אני משתמש באוזניות בעיקר לשמיעת מוזיקה ומשחקי מחשב.... אם אתם יודעים מניסיון שלכם או משו על אוזניות מסוימות ששווה לקנות אותם והם בתקציב שלי בבקשה תמליצו לי פה... תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי NOMAD JUKEBOX ZEN של CREATIVE מזה שנה ואני מאוד נהנה ממנו!! השאלה היא האם יש איזה אתר או חנות בארץ שמוכרת את השלט שלו בנפרד??
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
רוצה לקנות אוזניות פתוחות לנגן, כאלה שאפשר ללכת איתן ברחוב בלי להראות מוזר מאיכות הכי טובה שיש (בהתחשב שהן פתוחות) המליצו לי על KOSS ועל Sennheiser(לא מצאתי פתוחות בארץ) יש עוד המלצות ? ומי שממליץ שיגיד גם איפה אפשר לקנות (אם הוא יודע)
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, מהי הדרך הטובה ביותר להעביר מוזיקה ממיני דיסק למחשב? יש לי מינידיסק של Sony ואני רוצה בעזרתו לשמר הרבה קלטות שיש לי (קסטות) ולהעביר אותן למחשב. האם הדרך היחידה היא לחבר כבל בננה כזה מהמינידיסק למחשב ולהקליט עם soundforge או כדומה, או שמא יש דרך אחרת? שכן מינידיסק הוא סוג של פורמט דיגיטלי אז זה עושה רושם שיש דרך דיגיטלית ונקייה יותר להעביר ממנו מוזיקה.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הרמקולים האלה http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/GB/EN,CRID=2,contentid=5047,detail=2 נימכרים ב 500 שקל בחניות, עכשיו יש לי שאלה שלא ממש מצאתי את התשובה אליה, האם בסט הזה יש מגבר לרמקולים ? כתוב באתר שהרמקולים מוצאים סה"כ 71W RMS , ז"א שיש להם גם מגבר שמוציא 71W או צריך לקנות בניפרד ?
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ראיתי הבוקר בקניון מול הים בקומת המרתף בחנות ניורון ערימה של ATP 3 חדשים באריזה במחיר של 437 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אפשר לחבר רמקולים של מערכת קולנוע ביתית או מערכת סטריאו למגבר של אוטו?
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני זקוק לרמקולים למחשב וראיתי את ההצעה שלמטה. מכיוון שלא עולה לי בראש רמקולים יותר טובים מאלו בטווח של עד 1500 ש"ח בארץ ומכיוון שאני לא מתכנן על מערכת קולנוע ביתית יוקרתית אלא רק על מערכת למחשב, כן שקלתי לשם שינוי את ההצעה הזו. שימו לב, אני מודע לכך שזו לא ממש ההצעה הכי טובה שיש, אך השאלה שלי אם בטווח מחיר הזה יש משהו יותר טוב והאם הרמקולים הללו באמת זבל אמיתי או סבירים. האם בטווח של עד 1500 ש"ח רק לרמקולים הייתם לוקחים רמקולים אחרים למחשב ואם כן אלו. http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2011486
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי לוח אם IS7-E עם כרטיס קול מובנה בשם AC`97, אני רוצה להתקין את החומרה ושאני מתקין באמצע ההתקנה הוא רושם לי שצריך משו כזה בשם חתימת מנהל התקנים ואו להמשיך או לעצור את ההתקנה.. אז אני עושה לו להמשיך והוא ממשיך ובסוף רושם שאירעה שגיאה ולא יהיה ניתן להשתמש בחומרה! אז הסרתי את ההתקנה וניסיתי שוב ושוב ואותה בעיה.. מה עושים?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם יש כזו תוכנה? ACDC עושה דבר דומה רק עם תמונות ורזלוציה, אז אני רוצה תוכנה שתחליש את הX קבצי מוזיקה שיש לי בתיקיה אחת (או תוכנה שתוריד את כל הקבצים לאותה כמות קול, איזון או איך שלא קוראים לזה - אבל עדיף תחליש)
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי אוזניות בנות איזה חצי שנה של JVC דגם: Super Bass: HA-V550 שומעים בהם מצוין, מישהו מכיר או יודע אם הם נחשבות איכותיות?
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-