אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב. הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים, ואני שם דגם גדול על [glow=red,2,300]משחקים[/glow]! אני רוצה סראונד כזה שאני ארגיש כאילו אני באמת נמצא שם, ושהבאס יפוצץ ת'חלונות של השכנים עד כמה שאפשר ובהתאם לתקציב. מוכן לתת 450 ש"ח עבור הרמקולים, עבור החוויה, אבל מוכן להשקיע אף יותר רק אם הרמקולים באמת שווים את זה. אני חשבתי על Logitech X-530, או קצת יותר מקצועי Logitech G51 (שהרמקולים הללו במיוחד למשחקים). תודה על העזרה מראש!
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני קונה את הרמקולים Z5500, ואין לי מושג אם אני צריך כרטיס קול , אני לא מבין בהם, ואין לי מושג אם בכלל יש לי כרטיס קול =SS צריך עזרה... תודה לכם בכל מקרה. לילה טוב.
-
- 51 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אז ככה, לפני כחצי שנה מכרתי מערכת ק.ביתית עקב הצורך בכסף-מערכת יקרה מאוד-שלא לדבר על הכאב העז שהיה כשמכרתי. לאחרונה, התגעגעתי מאוד למ. קולנוע, רק שהפעם זה לא היה לסלון אלא לחדר שינה שלי. הפרטים : Pioneer VSX-2020K ועל סט רמקולים הלכתי לאלה מבית B&W. מדפיים: B&W SCMS סראונד: B&W DS7 רצפתיים: B&W NAUTILUS 804 סאב: B&W NAUTILUS ASW-800 סנטר: B&W HTM3S -מחיר כולל בארץ, כ-100,000 ש''ח (וודאי שזהו לא המחיר שאני משלם ) ההזמנה מתבצעת מחו''ל, בהנחה מדהימה ! ההזמנה תתבצע מחר בבוקר. גודל החדר 35 מ''ר. טלוויזיה 55LE5300 LG LED מקור מהמחשב. בקרוב יתווסף נגן בלו-ריי (בהתלבטויות).
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ס! ההורים שלי קונים לי טלויזיה ליום ההולדת ואני רוצה ממכם המלצות לטלויזיה משתלמת בגדול של 32" בסביבות ה-3500 ש"ח. השימוש שלי בטלויזיה יהיה בעיקר למשחקים מהמחשב, סרטים, שימוש שותף במחשב וצפייה בשידורים מהארץ. תודה!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום רב, הגיעו לידי רמקולים של אוטו, משולבים - המידי והטוויטר מורכבים על הוופר, בהספק 30 W. אני רוצה לבנות להם קופסאות אך אני לא מעוניין לקנות עץ. יש לי בבית שאריות של גבס (שבונים איתו מחיצות גבס) בעובי סנטימטר. האם ניתן לבנות מהן קופסאות? הבנתי שרצוי למא את הקופסאות באיזה קצף או צמר. האם ניתן להשתמש בצמר גפן, או בפוליאוריטן מוקצף (הקצף הצהוב-חום שאוטמים איתו חריצים בבניינים)? בתודה מראש, עדי.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב ואת הטלויזיה לרסיבר שלי. הבעייה היא שברסיבר יש רק כניסה אחת אז אני רוצה לבנות כמו קופסת מיתוג כזאת שתתחבר מצד אחד לרסיבר ומצד שני למחשב ולטלויזיה ותחליף ביניהם עם כפתור\מתג. יש למישהו מושג איך? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביקשתם לא לפרסם כאן מודעות למכירה, שזה מצויין, שמחתי לראות שיש מקום יעודי לכך. אך בטריידזון לא ממש ראיתי תחת איזו קטגוריה מצופה שאפרסם פרטי טלויזיה למכירה....? טלויזיית פיליפס 42PFL7404H. תודה.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
חבר שלי טוען שאין לו מיקרופון והייתי אצלו ובאמת אין לו, אך כשאני מתקשר אליו מהסקייפ אני שומע כל דבר מהרמקולים שלו.. כמו הודעות איציק והקלדות במקלדת... ואני שומע הכל חזק וברור! מה קורה פה?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי לוח EP43-DS3L עם כרטיס קול של ריאלטק מובנה עליו (ALC888) לכרטיס מחובר המגבר שלי דרך חיבור קואקסיאלי והאוזניות שלי מתחברות דרך השקע הקדמי במארז עד לא מזמן (לפני הפירמוט האחרון שלי) המגבר היה מקבל אות בכל מקרה והאוזניות רק כאשר מחוברות. מאז הפירמוט אני צריך להיכנס כל פעם לדרייבר ולציין לו דרך מה אני רוצה לשמוע. יש למישהו מושג איך להחזיר את זה לקדמותו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, קטע שמע מסויים ישמע יותר טוב על מערכת טובה יותר? לדוגמא: קטע שמע באיכות wma 192 kps, ישמע טוב יותר על נגן MP3 יקר עם אוזניות מסוימות, מאשר על נגן MP3 זול עם אותם אוזניות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או שאפשר ישירות לטלוויזיה? או האם יש אופציה לחבר אותם למחשב? החיבור הוא לא כמו של המחשב, אבל אם יש אפשרות לקנות מפצל או משהו ולחבר למחשב? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
למרות שרציתי X5 אבל בדיוק ביום שהלכתי לקנות היה חסר במלאי (B&H) ויום למחרת הייתי חייב לטוס ... בקיצור אין צורך לכתוב עליו ביקורת קטנה משום שנכתבו כל כך הרבה ביקורות עליו והוא בדיוק אותו דבר כמו ה 5-6GB רק טיפונת יותר גדול ומגיע עם גרסת ביוס הכי מעודכנת (יכולת הצגת עברית הפוכה) איכות השמע מדהימה , אוזניות כלולות של Sennheiser (כתוב עליהם). יש אפשרות לעהביר שירים ותמונות גם דרך המחשב שלי DRAG&DROP לא מחייב תוכנה , למרות שהמכשיר מגיע עם WMP10 המסורבלת (שמגיעה עם כל ווינדוס xp) חסרונות : כמובן , גרסא אמריקאית של המכשיר , לא נורא בשבילי כל כך , אולי בעתיד שמעתי שיצא פרימוור+שיטה מיוחדת שהופכת לגרסא בינלאומית ( יש כבר עדכון כזה ל 5-6GB ) המכשיר מתחמם כשמשתמשים בהרד …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
OK זה הצעצוע החדש שלי Ipod Photo 60 GB כרגע יש עליו רק 3000 שירים קודם תמונות ואחרי זה ההתרשמות הראשונית שלי (משימוש של יומיים) התרשמות כללית עכשיו: האוזניות זבלללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם נהרסו כבר ביום הראשון, אוזניה אחת צורמת ובשניה יש ווליום נמוך. ציפוי המתכת שיש בתחתית הנגן עדין כלכך שהאבק שעף ברוח יכול לשרוט אותו (אני לא רחוק מהאמת). שימושיות: למרות שהפעלת המכשיר פשוטה יחסית ודי קלה להבנה כבר בשימוש הראשון, היא לא ידידותית למשתמש בהיבט של יעילות שימוש (צמיד צריך לחזור אחורה לאפשרויות במקום קיצור דרך, לפי דעתי שימוש בצלמיות היה מקל על השימוש בצורה רבה, חבל שהכל טקסטואלי. העברת שירים מהר לא בראה בחשבון, לחיצה זריזה על ה"קדימה" לא מריצה את מספרי השירים ורק לא…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת ויותר מוקדם ממה שציפיתי קיבלתי אתמול את הX-Fi XtremeMusic שהזמנתי מאיביי. היה אמור אמור לקחת 4-6 שבועות אבל בפועל הגיע בפחות משבועיים ואפילו לא עוכב במכס... מבחינת המחיר קצת פישלתי (360 ש"ל סה"כ עם משלוח) אבל בהתחשב שזו הקנייה הראשונה שלי באיביי אני אסלח לעצמי הפעם. במבחינת הכרטיס עצמו, הוא עובד מצויין ומיותר לציין שכמובן הסאונד השתפר משמעותית לעומת הOB שהיה לי מקודם. הכל נשמע יותר נקי ומפורט, ללא ספק סאונד יותר טבעי. בסרטים אני יכול להבין לשמוע בבירור הראשונה קטעים שלקח לי קודם כמה ריפליים כדי להבין (יותר נכון לפרש ) את הדיאלוגים... במשחקים כמובן שאין בעיות גם כן. הכרטיס מניע טוב מאוד את הHD595 שלי שחיברתי אליו ישירות, עוצמת ווליום מחרישה במקס', מיד…
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי פה המון אנשים ששואלים איזה נגן שווה לקנות בתקציב הזה של עד 600 שקל אז אני החלתתי לקחת את התקציב הזה של 600 שקל כולל משלוח והגעתי לכמות כסף של 560 שקל כולל משלוח הנה הביקורת אליו בהתחלה קצת תמונות sandisk512 זה כול החבילה שקיבלתי:נגן+אוזניות+בטריה+נרתיק +רצועה שאני לא כל כך יודע מה המשמעות שלה אולי מישהו יעוזר לי ?? זה הנגן ככה הוא נראה שהוא מכובה זה הנגן שהוא נדלק וזה כבר שהוא מנגן הנה תמונה אם פרופורציה של הנגן אם עט וזה הנגן בתוך היד שלי תראו איזה פיצי הואאאא אז ככה הנה חוות הדעת שלי לגבי המכשיר גם דברים טובים וגם דברים שהיו יכולים לשפר את המכשיר הזה הדברים הטובים (יתרונות) המהירות שלו זה USB 2 שזה יתרון גדול אתם תראו לבד …
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אייפוד עכשיו מניו-יוק... חבר שלי שקנה לי את זה שם העלה לי את כל השירים שלו אליו. כשהתקנתי אייטונס הוא שאל אותי אם אני רוצה לעדכן אותו עם הספריה שעל המחשב שלי (שריקה) ואמרתי לא כי פחדתי שהוא ימחוק לי את כל השירים. איך אני מעביר את השירים מהאייפוד למחשב? אני רוצה שהם יופיעו לי ב- LIBRARY... תודה, יונתן נ.ב. חג שמח
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את האיפוד שאפל היום , טוב יש לציין שהוא הכי הכי חמוד שיש , ממש יפה, מה שעשיתי , התקנתי את התוכנה , ואת ה ITUNES , חיברתי אותו למחשב , כשחיברתי יש היה לד כתום מהבהב ז"א שהוא טוען את הסוללה? בינתיים הוא מהבהב , נראה לי שהוא טוען..... השאלה היא , איך טוענים שירים? מישו יכול להדריך אותי? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קיבלתי אותו היום לקחו לי מכס של 905 ש"ח אבל המכשיר הוא מצוין. מנגן קבצי וידיאו בצורה מעולה פשוט העתקה והדבקה וזהו. ניגון חלק ורמקול פנימי טוב מאוד. ניגון אודיו בצורה טובה מאוד וממש הצגת כל הפרטים אפילו הצגת השיר הבא שינוגן וכו'...יש משהו ממש מצוין בו עם ה ID3 TAGS בקבצי מוזיקה. אפשר לעשות חיפושים לפי אלבומים אמנים שנה וכו'.. ממש מגניב. גם תמונות מוצגות בצורה טובה מאוד והכל בפשטות. בקיצור.. ממליץ חבר'ה... למי שיכול להרשות לעצמו. כמה תמונות: מצטער על האיכות של חלק.. צילמתי אותם דיי מהר... http://gamersworld.co.il/pics/DSCN3478-low.jpg http://gamersworld.co.il/pics/DSCN3479-low.jpg http://gamersworld.co.il/pics/DSCN3481-low.jpg http://gamersworld.co.il/pics/DSCN3…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שיש איזשהו תהליך שנקרא Overburn או משהו כזה. איך עושים ומה כרוך.
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ביום חמישי בבוקר התקשרו עלי מהחנות ואמרו שהסט הגיע , וכמובן ברגע שיכולתי נסעתי לקחת. הגודל של הקופסה איכזב אותי מעט (הגודל לא קובע) וגם המשקל.(14 קילו) בחנויות צריכים לתת במתנה סינרים למי שקונה , כי זה דיי קשה לא להזיל ריר בדרך הביתה. תהליך הפריקה מאוד מעצבן בגלל שבקריאטיב לא חסכו בשקיות! וכל דבר בשקית ואתוף בסלוטייף. (היה אפשר פחות מזה). זה הקופסה הקטנה אם כל הסטלייטים: וזו הקופסה הגדולה: ההתקנה דיי פשוטה כי מקבלים כל מה שצריכים כדי להתקין. ותוך כ 10 דקות העסק היה מחובר (לא כולל סידור חוטים). היחידה המרכזית מגיעה באופן מאונך ומקבלים גם מעמד. (חבל שאין פנל למצב מאוזן :) מקבלים גם שלט קטן בערך בגודל של פלאפון (Nokia 3360) אך הוא שולט על כל הפונקציות. וגם…
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
דודים שלי מגיעים מחול וביקשתי בתור מתנה להביא לי אחד מאלו ... מקווה שזה יהיה האייריבר אחרי שהוא יגיע אני יביא תמונות ו דעה אישית
-
- 11 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קיבלתי את ה PSP לפני כמה ימים מארה"ב במחיר של 1100 ש"ח. יחד עם המכשיר קיבלתי case (די מעפן), רצועה ליד אוזניות ושלט. קנו לי יחד עם ה PSP את המשחק TWISTED METAL: HEAD ON שזה משחק בן זונה. הגרפיקה של ה PSP מדהימה! הגרפיקה של המשחק היא בערך כמו של PS2 והמשחקים העתידיים אמורים להיות עם גרפיקה הרבה יותר טובה. בקיצור כל מי שישי לו את הכסף אני ממליץ לו מאוד מאוד על המכשיר תמונות אני יעלה בהמשך
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מעוניין במקלדת ועכבר, אלא הפעלה דרך שלט (קיים של הטלויזיה או לרכוש שלט מתאים), אבל חשוב שהשלט לא יהיה IR אלא RF, האם מישהו יכול לצרף קישור לשלט מתאים לרכישה בארץ? אגב, ה Pie יהיה מחובר בכבל רשת לרשת הבייתית, לכן גם אין לו רכיב WiFi, האם אפשר להשתמש בשלט WiFi? (אם כן, אשמח לקבל לינק גם למוצר כזה, בנוסף ל RF). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אם לא, אז אפשרי ישירות להשתמש בו? כי הדלקתי אותו בטעות, וראיתי שיש לו בטרייה מלאה... מה לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מצטער על השעה, קודם כל. אז ככה, קיבלתי את הכרטיס במלוא הדרו. עכשיו אני צריך להכניס אותו לסלוט ה- PCI, לבטל את האון-בורד סאונד בביוס, להתקין את הדרייברים וזהו? הכרטיס יפעל? אגב, אם יש לי מערכת 6.1, איך אני משתמש ביציאות והכל? הרי מהסאב יש רק שלוש יציאות, מצד שני לכרטיס יש 7 יציאות. אני שואל את הכל בגלל שזה נמשע פשוט מדי תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-