עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by RMX,

מה נשמע? אני עובד בתור עוזר באירועים פרטיים לאחותי בתור הסאונד מן, עכשיו יש לנו בידורית, עם שני מיקרופנים. שניהם אלחוטיים ועובדים על בקר מרכזי. מיקרופון אחד נמצא על הגוף ואחד שהוא נייד. עכשיו קורה באירועים שיש צרימות במיקרופונים פתאום תוך כדי דיבור. אני משער שזה בגלל הקירוב של הבידורית למיקרופון. אבל אני לא בטוח בזה. מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  2. שלום,אז מי שראה את הדיון האחרון שלי פה ,ביקשתי דעה על מיני דיסקMZ-NE410 ,בסוף הזמנתי אותו וביום ראשון אני מקבל אותו,עכשיו הבנתי שהאוזניות שלו לא משהו (אוזניות קשת פשוטות של סוני),אז הבקשה שלי היא המלצה לאוזניות טובות לצורך העניין,עד 150 ש"ח,לא משנה עם זה מהאינטרנט או לא (אבל העיקר שיהיה בארץ) תודה

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  3. טוב אז ככה אני רוצה לקנות זוג אוזניות לנגן SANSA CLIP שיושבות בתוך האוזן בתקציב של 150-200 ש"ח. אבא שלי הולך להשתמש בהם והוא מקשיב לקלאסי, ספרים וצ'יל-אווט בנוסף אני רוצה לקנו זוג אוזניות לעצמי למטרות ספורט בסביבות ה-300-350 ש"ח. מה שחשוב הוא שיהיו חסינות לזע למה אני מזיע המון (חבל לי שהם יקצרו או משהו) וכמו הקודמות גם כאלה שיושבות בתוך האוזן. אני מקשיב בעיקר לכול סוגי הרוק וקצת טרנס. אני יכול לקנות מ-EBAY אין לי בעיה עם זה.

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by Shbd,

זה בשביל בן דודה שלי הוא קונה מחשב חדש, איזה רמקולים הייתם מציעים בטווח מחירים של 300-500? הוא אמר לי שאין מגבלת כסף, סתם חבל על הכסף לשרוף הרבה כל כך על רמקולים, ב500 ש"ח אפשר להביא רמקולים די טובים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום! אני רוצה כרטיס קול טוב שיהיה מיועד רק לשמיעה איכותית של מוזיקה סרטים ומשחקים.....בקשר מחיר נאי לא יודע כמה כרטיס כזה אמור לעלות... וגם אבא שלי הביא מערכת 5.1 של HERCULES בשווי של 250 ש"ח, מישהו מכיר את החברה? במחיר הזה זה טוב? אם לא אז אני רוצה גם המלצה למערכת טובה. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  6. אורח ohadsch1
    Started by אורח ohadsch1,

שלום רב, איך קובעים ווליום אחיד למספר קבצי MP3?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אךךךךך... דברים יפים רואים שם בגולה! נו, אז הכרטיס החמוד הזה עלה לי 50 דולרים בגולה (ארה"ב)... מה אתם אומרים? ההתרשמות שלי היא לטובה. איזה יופי שניתן להיעזר באלגוריתמים המתקדמים של QSound לקבלת סאונד סביבתי מכל מקור קול בן שני ערוצים (סטריאו) באשר הוא?? ההתלבטות הייתה גדולה... היה שם גם את הSanta Cruz הנפלא מבית Voyetra Turtle_Beach , שעלה 80 דולרים. אבל הלכתי בסוף על הפיליפס... ואני מרוצה! עכשיו רציתי גם לשאול לדעתכם: האם אתם מעדיפים את הAcoustic Edge על GTXP או אפילו אלך רחוק ואומר Audigy? מאחר והכרטיס לא מיובא לארץ, אני מניח שרבים מיכם מרימים גבה נוכח ההשוואות הללו... לגבי מי שכן מכיר ויודע, אשמח לשמוע את דעתו. לפי מיטב הבנתי, אלגוריתם מתקדם כמו זה שבפיליפס AE, לא קי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. טוב נו, לי זה בא דיי בהפתעה, לכל אלה שכרגע חזרו עם MZN1 מחול אחרי שהשקיעו הרבה כסף וחושבים שיש להם את הכי חדש,צר לי לאכזב אתכם: הMZN10 והE10 הגיעו !!! כמו כן גם דגמים מדהימים וקטנטנים של שארפ.. פשוט מדהים התמונות מעוררות תאבון הפלייר הוא בכלל אגדה - 9.9 מ"מ עובי,55 גרם ותשכחו מהבטריות שראיתם או מהחיבורים שהכרתם עד כה (זה הרבה יותר קטו מקטן...) מישהו כאן היתלהב מ TYPE R ??, קבלו בבקשה את TYPE S ....מישהו אמר "אקולייזר" ולא קיבל ?? ועוד ועוד.... הקיצר תהנו מהתמונות: http://www.watch.impress.co.jp/av/docs/20020902/sony.htm http://www.watch.impress.co.jp/av/docs/20020902/sharp1.htm אל תנסו לקרוא זה ביפנית........ עדכון - טוב המידע כבר זורם ברשת - קצת אנגלית לעיניי…

• 35 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. מצטער על כותרת לא כ"כ ברורה פשוט קצת קשה לי להסביר בשורה אחת יש לי אוזניות samsung HM3500 בלוטות' יש להן כפתור הדלקה ווליום וכפתור ראשי שאמור לקבל ולנתק שיחות כרגע אין לי BT בפלאפון ואני משתמש באוזניות עם המחשב מבדיקה קטנה עולה שאם אני מקבל שיחה קולית בג'ימייל אני לא יכול לענות עם הכפתור זה ניתן לשינוי/קינפוג וכו'? יש איזה דריבר שמגיע עם אוזניות BT שנותן לשחק עם ההגדות? (אני לא קיבלתי שום דבר) תודה, אריה

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  10. שלום לכם, אני משתמש ברסיבר מחברת Yamaha RX-V457 (נשמע נהדר ב6.1 ערוצים) ובכרטיס קול מובנה מחברת MSI שתומך ב5.1 (לפי דברי היצרן). ישנם 4 חיבורים במחשב: כחול - line in, ירוק - line out, ורוד - mic in ויציאה קואקסיאלית. לרסיבר שלי יש כניסה קואקסיאלית ובנוסף, יש כניסה נפרדת לכל רמקול (בתצורת RCA). חיברתי את המחשב לרסיבר בעזרת כבל קואקסיאלי במטרה לצפות בסרטי DVD דרך המחשב (המחשב מחובר לטלויזיה) ולהנות מאיכות סאונד ברמה גבוהה (DTS, THX וכדומה) אך לדאבוני נתקלתי בבעיה. אני שומע מהרמקולים שמחוברים לרסיבר נהדר אבל רק בסטראו (הרסיבר מורה על כך שהוא מקבל קלט ל2 רמקולים בלבד) כך שאני לא מקבל את החויה לה ציפיתי. לעומת זאת אני יכול להבחין שה Prologic 2 של הרסיבר עושה עבודה לא רעה בפיע…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by coldplay,

הוא כרגע בטעינה. אני יעלה תמונות אח"כ אם תרצו. כמה זמן ההטענה הראשונה צריכה לקחת? יש זמן מוגדר להטענה הראשונית או שלוקחים את זמן ההטענה הרגיל ומוסיפים שעה שעתיים?

• 11 תגובות
    • 702 צפיות
  12. קבלתי את האוזניות היום חברתי אותם עכשיו איך אני מגדיר אותם ל 7.1?? יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם asus p6t delux v2 שהוא כרטיס קול 8 ערוצים hd עם התוכנה soundmax בבקשה זה דחוף

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  13. ככה רשמים ראשונים הוא נוראה קטן לעומת הipod 15 דור שלישי של אחותי וגם יותר קל. הצבעים עכשיו יותר חזקים לעומת מה שראיתי במיני הישן זמן סוללה עדין לא בדקתי אבל בסה"כ הוא ממש חמוד

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  14. טוב זה מה שקבלתי גם קבלתי רדיו אבל לא חברתי חברתי את זה ככה שני הרמקולים מהמגבר ישירות ואת "הסאב" חברתי "+" אחד לרמקול ימין וגם ככה את ה"-" חברתי "+" שני לרמקול שמאל וגם ככה את ה"-" קודם כל איך המערכת הזאת? מה החיבור האופטימלי? משומה שאני מחבר את זה למחשב אני שומע בצורה מוזרה מעין צליל עצום כזה אני חושב שהכבל דפוק מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  15. איך מתגברים על בעיית הZONE? ותמליצו לי על תוכנה חינמית שמנגנת DVD תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  16. Started by Yehazkel,

הנגן MP3 שלי יודע לקרוא קבצי .lrc השאלה שלי היא אם יש לכם אתרים שאני יכול להוריד בהם קבצי lrc לשירים ידועים. תודה

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  17. שלום, קניתי את ה-DVD קורא Divx/Xvid - DVD LG DIVX8721P בחלק מקבצי הdivx/xvid שאני מריץ ב-DVD התמונה על הטלוויזיה יוצאת חתוכה למעלה ולמטה... שינוי הגדרות ה-DVD לא עזר. כמו כן, בדקתי אם מאפייני הקבצים תואמים את מגבלות מכשיר ה-DVD ולא ראיתי בעייה.. מביקורות שקראתי על המכשיר הבנתי שהוא קורא הכל וזאת לא הבעייה... מישהו יודע מה הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by EG,

אני צריך תוכנה שתומכת בפורמט MOV ואם אפשר גם לינק להורדת תודה!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

יצא לי הרבה פעמים שהשגתי ( לא הורדתי, כי זה לא חוקי ;D ) קבצי MP3 והם היו דפוקים זאת אומרת שבאמצע השיר זה עושה לי כזה טיק טיק טיק טיק וחוזר לי אחורה עכשיו לדוגמא ואני משיג 50 שירים ואין לי כוח להריץ את כל ה50 לראות איזה מהם דפוקים יש משהו שסורק אותם ומוצא לי איזה קבצים דפוקים או משהו? או אם יש משהו שמתקן את זה (אפילו שקשה לי להאמין..) תודה. :]

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by IdolAdmin,

הורדתי כמה אלבומים של להקות שונות והם הגיעו לי בקבצי MPC הבעיה אני לא מוצא עם איזה תוכנה להשמיע אותם אז עד עכשיו הפכתי אותם לMP3 בעזרת ה"אנקודר" של "נרו" אבל עכשיו הוא עושה לי Expired על ה MP3Pro (הפלאג אין שהופך לMP3) .. איזה תוכנה תומכת בקבצים האלה שאני יוכל להפוך לMP3? או בכלל תוכנה טובה לconvert של קבצי מוזיקה..שתומכת גם בMPC

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Stastyle,

שלום! ישנם אוספים של קבצי סאונד באיכות גבוהה, בהם הקלטות של כלים שונים, כדוגמת תופים, חצוצרות, וכלים נוספים המכסים תווחי תדרים שונים. כל המטרה של האוספים האלה היא לבדוק מערכות סאונד. מהיכן אני יכול להשיג/לקנות אוספים אלו ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by iyehuda,

ב XP אין בעיה לשמוע את ה FORMAT הזה אבל יש לי WIN98 SE עם WINDOWS MEDIA PLAYER הגירסה האחרונה ל 98 7.1 ואני לא מצליח לשמוע מה אני יכול לעשות כדי לשמוע ב 98

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by rollita,

כמה שאלות: 1. איזה סוג קובץ הוא החסכוני ביותר מבחינת נפח: ogg,mp3? משהו אחר? 2. תוכנה טובה ומהירה להמרת קבצים. 3. נושא אחר - סנהייסנר px200 או קוס פורטה ספורט - אילו אוזניות עדיף? 4. ואחרון חביב - האם יש חנות בארץ שמשווקת את הקסטה שמתחברת לנגני אייריבר ומאפשרת חיבור למערכת במכונית?

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  24. אהלן שוב חברים, בהמשך לדיון הזה שבו הבטחתי להעלות קבצי בדיקה שיהיו כמה שיותר אובייקטיביים, עכשיו אני מקיים. כאמור, ice2k המיר את הקבצים ל-MP3 ול-AAC ושלח לי אותם בחזרה, ואני המרתי אותם חזרה ל-WAV (כדי שלא ניתן יהיה לדעת מה מתנגן) והעלתי אותם לרשת לצורך הבדיקה. ראשית אני אפתח ואציין כי אני את הבדיקה כבר ערכתי לעצמי. התוצאות בין ה-MP3 הזה לבין ה-MP3 שאני קידדתי לפני כשבוע לא השתנו. בקטע הראשון הבדלתי נכונה פעמיים, ופעם אחת לא הבדלתי, אך בארבעת הקטעים האחרים הבדלים נכונה בכל 3 הפעמים. מבחינתי, MP3 הוא פורמט לא מספק. עם זאת, אחרי הבדיקה הזו יש לי כמה תובנות, והן: הגבול של ה-MP3 הוא טוב יותר ממה שחשבתי, בהחלט הפתיע אותי לטובה ביחס למה שאני רגיל ממנו (למרות שהוא פורמט נחות ב…

• 53 תגובות
    • 6.9k צפיות
  25. Started by shon,

יש לי מספר שאלות: 1) האם יש דרך להעביר קבצי MP3 ל WAVE ואם כן האם ישמע שיפור באיכות. 2) האם אחרי שצורבים דיסק DTS נשאר עדיין פורמט הסראונד כששומעים ברסיבר. תודה חבר'ה למי שעונה!!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.