עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by hell,

אני צריך להחליט על רמקולים 5.1 וליקנות להם כרטיס קול! חשבתי על LOGITECH Z-640 ולגבי כרטיס קול הרקולס פורטיסמו 7.1 אם אני רוצה ללכת על CREATIVE איזה דגם עדיף ואיזה כרטיס קול אני פטוח להמלצות

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  2. Started by sirotag,

שלום קניתי היום מחנות בחיפה סנטר של SHERWOOD ב 250 מתצוגה עם אחריות ל 5 שנים מהיבואן SG זו הייתה החלטה של רגע חיברתי אותו והוא נשמע לא רע (יש לי ריסבר JVC 5032V ושני רמקולים ישנים של SHARP) חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע יש לי את מספא הדגם:SP-600 הסנטר מיוצר בקוראיה ככה רשום מאחור וגם רשום 8 אום אין יותר פרטים משיהו יכול לתת יותר פרטים והשאלה הנוספת אם עשיתי עסקה טובה? (בעל החנות סוגר את החנות לרגל שיפוצים והוא אמר שזה זול מאוד) צילמתי את הסנטר:

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  3. Started by AVIV1236,

מה אתם אומרים על המערכת הזאת? אני מחפש משהו פשוט רדיו דיסק איכותי MP3 כולל שלט מבית PHYTON עם פנל נופל ונשלף . כולל שלט אלחוטי לשליטה על מרכיבי המכשיר . המכשיר בעל איכות שמע מעולה ואיכותית ביותר והגברה גבוהה ביותר , בעל עיצוב חדשני, נוח לתפעול וכולל את כל הפונקציות החדישות ביותר : תצוגה דיגיטאלית גדולה במיוחד, בעל עוצמה חזקה במיוחד 55 W X4 , איכות שמיעה ללא פשרות, תחנות רדיו לקיבוע Am/Fm, , קורא דיסקים מקוריים וצרובים Mp3 CD-R/CD-RW, בעל סריקת תחנות אוטומטית או ידנית וחיפוש אוטומטי אלקטרוני, מצבי השמעה : Intro/ Repeat / Random, שליטה אלקטרונית \ ידנית על : Volume , Balance , Bass , Loudness , Treble and Fader Control אקולייזר מובנה לסגנונות הרוק, פופ, מוזיקה קלאס…

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  4. Started by Syrex,

צהריים טובים אני מעוניין לקנות נגן mp3 מבוסס פלאש, בעל 512 זיכרון. 1.האם יש דגם ספיציפי שעליו ממליצים? 2.איך מתבצעת העתקת הקבצים לנגן? שאני מעתיק קבצי mp3? ושאני מעתיק מסמכים לגיבוי? בעזרת תוכנה כלשהיא או שפשוט אני מחבר את זה לכל מחשב רגיל שלא מותקנת עליו כל תוכנה כלשהיא? או שפשוט נפתח כונן חדש במחשב? יש תלות במערכת ההפעלה,לינוקס ווינדוס וכו'...? 3.זמן החזקת הסלוללות הממוצע כמה הוא? מה יש ומהם הם הזמנים הכי טובים. 4.קיבלתי מספר הצעות: מה נראה לכם יותר טוב<? http://www.nanasale.co.il/sale.php?sale=2022163 http://www.netaction.net.il/multi.phtml?item=2026253 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2015739 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_…

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  5. על מה אתם ממליצים ?? בין המחירים של 200-500 .

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  6. את ה-DVD אני מחבר באמצעות כבל RGB ואת הממיר באמצעות כבל RCA. הבעיה שהם עולים על אותו ערוץ ואחד המכשירים חייב להיות מנותק מהחשמל או שאין תמונה. איך ניתן לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by i_D_A_n,

מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לראות מהמחשב סרט בטלוויזיה? אני יודע שצריך קבל rca זכר וזכר אבל אני צריך גם כרטיס טלוויזיה במחשב או משהו כזה? תודה ..

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  8. היי, יש לי חבר שנמצא במזרח הרחוק (סין משהו לא יודע בדיוק איפה) , אם הוא מביא משם H10 האם תהיה אחריות יבואן בארץ ? מי היבואנים של IRIVER בארץ בכלל ? תודה

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  9. יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו פנטיום 3 433 MHZ ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה או לדיוידי כדי לראות סרטים על המסך הביתי. ניסיתי לחבר אותו בעזרת חיבור פי סי אי אבל לא מופיעה לי תמונה על המסך, הסאונד עובד מצויין (אני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה עם כבל נפרד) אך אין תצוגה. הכרטיס מסך שלי הוא און בורד. מחכה בקוצר רוח לתשובה עיניינית ואודה מאוד למי שיוסיף מדריך מפורט לחיבור זה מההתחלה עד לצפייה עצמה. תודה מראש.

10. Started by moses_23,

אנשים אני מחפש את מה שרשום בכותרת. אני מחפש בסביבות ה-350 עד 700 ש"ח. ואיך ITT ??? מה אתם אומרים עליו... תירשמו לי בקשה את היתרונות והחסרונות של כל נגן שאתם מביאים. תודה!

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by IAF.ofek,

שלום,רציתי לשאול איך אני מקדד שירי MP3 לאיכות גבוהה של 192kbps תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by parlov,

אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע לסלון בתקציב של בערך 2500 לא יותר וקשה להחליט מה יותר טוב ראיתי מלא דוגמאות באתרי מכירות למיהם אני מחפש משהו בסגנון הזה: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1487547 יש עוד הרבה מהסוג הזה עד למחיר של 2500 שקל תעזרו לי לבחור את הכי טוב לדעתכם? אם מישהו קנה כבר מוצר בסגנון הזה שיתן את דעתו על המוצר בבקשה תודה לכל העונים מראש

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  13. טוב אני מתלבט בין שני מכשירים: 1. נגן MP3/MP4 Digital Audio Player 256MB Sandisk 390 שקל אבל אז אני קונה אוזניות עם המכשיר https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=1370 2. נגן MP3/MP4 Muvo TX 256MB Creative 500 שקל ואז אני נשאר עם האוזניות שאני מקבל http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6028 אתם מוזמנים להמליץ על מכשירים אחרים אני לא יכול לחרוג מן התקציב !!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  14. או נגיד הכרטיס 7.1 והמערכת 5.1 אפשרי? ועוד שאלה.. רשום לי שעל הלוח יש לי כרטיס 6 ערוצים הבנתי שהכוונה זה 5.1 עכשיו השאלה שלי היא איך אני מחבר אליו? כי אין שם יציאה דיגיטלית או משהו איך אני מחבר בדיוק?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  15. בדקתי כמה חנויות בארה"ב והרבה הפסיקו למכור אותו

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  16. יש לי בעיה כל אוזניות שהיו לי היה לי בעיה צד אחד שומים וצד אחד לא. אני רוצה לקנות אוזניות שזה לא יקרה להם ! המחיר בערך 200 אבל אם צריך יותר אני יוסיף היה לי אוזניות של jvc היה לי של pltronics p90 והיה לי עוד כמה כולם מתו! אני מחפש אוזניות בשביל משחקים שאני יוכל לשמוע טוב ולהבדיל בכיוונים

• 8 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by ori-silver,

יש לי אלבומים ב-ape שכל האלבום הוא רצועה אחת גדולה של 300-500 מגה,אני מנסה להפריד את השירים ללא הצלחה כי ככל הנראה קובץ הcue פגום בחלק גבוה מהם,יש דרך לחתוך את הקובץ הגדול ידנית לאחר סיום כל שיר עם תוכנת עריכה מסוימת? לאחר שכל שיר מסתיים?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  18. Started by elad76,

בזמן האחרון כאשר אני מגביר את העוצמה של הרמקולים הבאס מתחיל לעשות רעשים מזורים בסוף הבאס,משהו כזה ברררררר בררררר. משומה בשירים מסויימים ובסדרות מסויימות אין תרעש הזה. עכשיו בדקתי את הבאס גם בXBOX שלי והוא עשה את הרעש הזה גם. עכשיו אני לא יודע להחזיר לחנות או מה?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  19. שלום, אני ממש לא מבין בתחום, כל מה שאני יודע זה שיש FullHD ו HD Ready. אני מניח שהראשון עדיף (רק מהשם), אבל פתוח לשמוע אחרת. ממה שפישפשתי בפורום בנסיון לחפש ת'ראד דומה הבנתי שHD לא תמיד עדיף (לפחות כרגע), אבל בכל זאת הייתי רוצה להיות מוכן לטכנולוגיה החדשה לכשתגיע אשמח לקבל המלצה על איזשהו דגם מוצלח או משהו בסגנון- למשתמש הממוצע, לא יותר מזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  20. שלום לכולם. אני קצת טמבל בדברים האלה, אבל אני זוכר שפעם זה הצליח לי ולכן התסכול הגדול שלי.... מה קרה? 1. שמתי מחשב בסלון (פנטיום 4, לוח של MSI, ישן אבל בסדר (MS-7005), יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9200 SE. 2. חיברתי לטלויזיה שלי (רגילה, 29 אינטש. מה לעשות?!) באמצעות כבל S-Video, שיוצא מכ' המסך. אל הטלויזיה חיברתי ישירות לשקע כניסת S-Video שיש לה בגב. עכשיו הבעיה: אני לא מצליח לראות חלק. התמונה כל הזמן קופצת, בשחור לבן, או חתוכה / קרועה ומרוטשת לגמרי. * יש לציין שבכרטיס המסך, יציאת ה-SVideo היא בעלת 9 פינים והיא מתחברת לטלויזיה עם שקע S-Video רגיל + RCA צהוב. * כשחיברתי גם מסך וגם טלויזיה הצלחתי לאזן את התמונה על הטלויזיה, אבל מהרגע שהטלויזיה מחוברת לבד וביצעתי אתחול למחשב ה…

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  21. אני מעוניין בכרטיס קול איכותי ל-HTPC שמתחבר לכניסות אודיו בחזית המארז. חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: M-AUDIO Revolution 5.1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_2695&products_id=19780 מישהו יודע האם ניתן לחבר אותו לכניסות האוזניות והמקרופון בחזית המארז? במידה ולא, אז אפשר בבקשה לקבל המלצה לכרטיס קול איכותי עבור HTPC שתומך באפשרות הזאת?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by barzanger,

חיברתי את המחשב למסך אני רואה את ההתחלה את התעינה תמונה של ASUS הטעינה של הוויסטה אבל אחרי זה הוא פשוט מכבה את המסך מה עושים במצב כזה? זה די דחוף

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by Cereal Killer,

http://www.geminidj.com/djx3.html האם מישהו יודע מה הן שוות? כי הן לא יקרות בכלל על פניהן נראות סבבה...

24. Started by PES2008,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב. עשיתי סקר שוק קטן והגעתי למצב שאני מבולבל יותר ממה שהייתי בהתחלה. אלו הדגמים שאספתי: Altec Lansing VS2421 Altec Lansing VS4121 JBL Creature 2.1 Logitech x-240 Logitech X-230 אין לי מושג במה לבחור. בהתחלה כבר הייתי סגור על האלטק VS2421, משום שהבנתי שהם המחליפים של הATP3 המצויין. לאחר שקראתי הרבה ביקורות הבנתי שיש ברמקולים האלו רעשי רקע רבים. מאז אין לי שום כיוון. תוכלו להמליץ לי איזה רמקולים לקנות, אפשר גם לא מהרשימה כמובן (בתקציב של 400 ש"ח). בנוסף, אשמח אם תוכלו להגיד לי האם יש מקום שעדיין מוכר את הATP3, כי הבנתי שהם הרמקולים הטובים ביותר למחיר שלהם. תודה רבה לעוזרים.

25. Started by orengore,

שלום, יש לי התלבטות בין שתי מכשירי רדיו דיסק לרכב SONY CXS-GT4216F או Pioneer DEHP5050UB 1. לגבי הסוני, לא ראיתי שום הערכה עליו לעומת הפיוניר שההערכות מצויינות 2. חשבו לי לדעת במיוחד לגבי הסוני כי הוא בא בערכה עם רמקולים 3. אם מכירים מכשיר אחר טוב לאוטו במחיר דומה או פחות אשמח, חשוב שהיה יציאת USB וחשוב לזכור כי אין מגבר לצערי

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.