אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על המסך הבא: SAMSUNG LA40M81B לסרטי BLU RAY ומשחקים ב PLAYSTATION 3. 40 אינץ'. LCD SAMSUNG מסדרת טוליפ היוקרתית, בגודל "40 , High Definition FULL- מוכנות מלאה ומקסימלית לצפייה בשידורי HDTV / 1080P / 1080i / 720P. תצורת מסך 16:9. סריקת תמונה פרוגרסיבית . טיונר מובנה מולטי סיסטם . PIP תמונה בתוך תמונה ע"י HDMI/pc טיונר 1. צלילים סטריאו + סראונד SRS TruSurround XT, רמקולים מובנים איכותיים. רזולוציה: 1920X 1080 FULL HD בהירות גבוהה : 550 cd/m². ניגודיות גבוהה : 1:15,000 . זווית צפייה ?178\ ?178 ( אנכית ואופקית) לצפייה מכל כוון . Wide Color Enhancer: העמקת רמת הצבע לתמונה מציאותית עשירה וטבעית כמו בחיים . זמן תגובה 8 ms. 4 מצבי תמונה להתאמה אישית . מסך SUPER CLE…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רסיבר ורמקולים סאטאלייטים (+סאב כמובן) עבור קולנוע ביתי. התקציב הוא 3000-4000 ש"ח. בשלב ראשון הייתי רוצה לדעת על אילו חברות כדאי להסתכל ולשמוע ואם אפשר גם דגמים מומלצים שלהן.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני מזמין בקרוב מחשב מ-skypc ורציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל מומלץ לצרכים הבאים: * האזנה למוזיקה / צפייה בסרטים עם רמקולים 2.1 (encounter) * הקלטה(חובבנית) דרך מיקרופון של גיטרה אקוסטית בכדי לחדד את השאלה: האם לצרכים אלו עדיף להשקיע עוד קצת כסף ולקנות m-audio revolution 7.1 או להשקיע הרבה כסף ולקנות את ה-asus d2x ? תודה מראש, ליאור. קישור לכרטיס - http://www.skypc.co.il/sg_product~CMS-THAGR~17~0.htm
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
1.סדרת כרטיסי הקול X - FI תומכת ב EAX5, זה אומר שהם לא יפעילו משחקי EAX4 על EAX4? או שזה אומר שהם תומכים בכל משחקי ה EAX עד EAX5 ? ^ כלומר, שהם יפעילו משחק EAX 5 על EAX 5 ומשחק EAX4 על EAX4 וכדומה... (יתמכו בכל הEAX הקיימים עד 5 [כוללים גם את כל השאר) 2. סדרת X - FI הרבה יותר טובה מסדרת ה- Audigy 2 ZS או שההבדל הוא קטן ולא כל כך מורגש?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום! ברשותי אייפוד מיני 6GB (דור שני) שעבר חידוש לפני כחודשיים. האזנתי לו היום כשלפתע השיר התחיל להקטע ולגמגם. לחצתי על PAUSE ואז עלי PLAY שוב. הסמל על המסך התחלף מזה המסמל PAUSE לזה המסמל PLAY אך השיר לא נוגן. ניסיתי להפעיל שוב אך המכשיר נתקע לגמרי. לחצתי על START והכפתור האמצעי בכדי לאתחל אך ללא הועיל. לאחר כמה נסיונות המכשיר כבה לגמרי וכל דרך שחשבתי עליה (לחיצה על כל כפתור במכשיר כשהHOLD כמובן לא פועל, חיבור למחשב וחיבור לחשמל ישירות) אך כל הנסיונות עלו בתוהו. כמה דקות לפני שהנ"ל קרה, המכשיר נפל מידי מגובה של איזה 10-20 ס"מ לכל היותר. יש לציין כי הוא מוגן בתוך נרתיק אלומניום שסוגר אותו לחלוטין, ולפחות עם המכשיר הקודם, עבר נפילות רציניות הרבה יותר. אשמח לדעת אם מישהו …
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני חדש בפורום אז נעים מאוד.. יש לי שאלה קיבלתי מכשיר IPOD 15GB וקיבלתי אותו מחבר משמע הוא משומש... קיבלתי איתו חיבור ל-USB ומטען לסוללה של המכשיר...ולא קיבלתי עם זה שום תוכנה או דרייברים להתקנה למחשב... וכן יש לי את התוכנה ITUNS האם צריכה להיות אצלי תוכנה מיוחדת שמותקנת במחשב כדי שהמחשב יזהה את החומרה החדשה?...והאם בכלל אמורים להגיע עם זה דרייברים או תוכנה שאותה אני מתקין למחשב חוץ מהאיי טונס.. פליז HELP ME בתודה מראש,עמית
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות.. יש את זה:Hercules Game Theater XP 7.1 ואת זה:CREATIVE AUDIGY 2 value מי מהם יותר טוב?.. מי מהם גורם למחשב לעבד פחות נתונים?.. ועוד משו.., עם כרטיסי קול כאלה אני צריך לקנות גם מגבר לאוזניות טובות?.. כי אני רוצה לקנות אוזניות טובות משו בסביבות ה600 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום קניתי ממיר וידאו USB שמתחבר למכשיר הוידאו שלי ולמחשב וככה בעצם אני ממיר את הקלטות וידאו שלי... יש לי בעיה אני משתמש עם התוכנה ulead video studio 8 ושם יש לי אפשרות לאיזה פורמט אני רוצה ללכוד את הוידאו שאני בוחר DVD אז נוצר לי קובץ MPEG שאני בא לצרוב אותו ב NERO אז NERO מאלצת אותי לבחור מצב UDF (שאין לי מושג מה זה אומר) בגלל שהקובץ גדול מ 2G .בכל אופן שאני שם את הדיסק בנגן DVD שלי הוא קופץ באמצע הסרט מישהו מכיר את התופעה? לאיזה פורמט בכלל כדאי להמיר?? תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ומה ההבדל בינו לבין AUDIGY 2 ? שווה להשקיע בו ? כמה לדעתכם הוא אמרו לעלות יד שנייה ? תודה מראש, עומרי
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לערוך קובץ של שיר כדי שהשיר יושמע הפוך מאחורה קדימה-כמו להפוך קלטת? זה אפשרי -אם כן אז איך? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי DVD של LG שקניתי בדיוטי פרי לפני איזה שנה וחצי...לא יצא לי להשתמש בו כמעט אבל היום באתי הפעלתי בוא סרט DIVX עם קובץ כתוביות בעברית, והוא ניגן את הסרט אבל הכתוביות היו בג'יבריש. הDVD זה DR7622W. הבנתי באינטרנט שהDVD לא קורא עברית או משהו כזה :s05: יש איזה קובץ עידכון שאמור לסדר את הבעייה או שאין מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אוקי אנשים אז ככה. קניתי רמקולים חדשים Logitech X-530 http://www.pandas.co.il/popup_image.php?pID=7841 ככה נראה איפה שמחברים את כל הדברים לסאב: http://www.pandas.co.il/images/mig/fullsize/1327.jpg חיברתי הכל לסאב את כל הבננות,לפי צבעים כמובן. והיה לי עוד 3 לחבר למחשב אתם יודעים איפה שמחברים את המיקרופון והכל. חיברתי הכל ושומעים רק ב-2. והכרטיס קול שלי תומך ב-5.1 תמונה: http://img67.imageshack.us/img67/232/865bz9.jpg השאלה שלי למה אני לא שומע ב-5? נ.ב קיבלתי מין כזה ריבוע שיש בו 3 יציאות לחבר למחשב ושתי בננות מאחור לא ידעתי מה לעשות איתו. זאת תמונה של הפנאל : http://img239.imageshack.us/img239/3416/2ox7.jpg תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כבר שני מחשבים יש לי. שניהם חדשים. אני מתקין את הדרייברים של הקול כראוי. בכל אופן אחרי זמן מסויים של שימוש במחשב. המחשב מפסיק להשמיע קול. וכשאני בודק בבקר קול כתוב שאין לי התקני שמע. (כאילו נאבדו לי הדרייברים של הקול.) ואז אני צריך לאתחל את המחשב וחוזר חלילה. שני המחשבים עם אותו מערכת הפעלה. (ווינבורג אקס פי אס פי 3 ) האם זה קשור לחומרה (למערכת הפעלה?) או לתוכנה. מה אני יעשה לעזאזל? עזרו לי אנשים טובים.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שתהיה איכות טובה וזהו..זה למחשב סה"כ..לא משהו מיוחד. תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש לי רמקולים ריצפתיים שכתוב עליהם : 50וואט NOMINAL 150 וואט מקסימום איזה עוצמה ב-RMS אני צריך מהמגבר לכול ערוץ כדי שאני אוכל לקבל תוצאה טובה ללא עיוותים כאשר אני מעלה את עוצמת הווליום?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלויזיה HAIER 32 אינץ LCD דגם L32R1 1.במחשב אני מחובר עם כבל DVI לHDMI 5 מטר לא יודע איזה קטגוריה (כנראה נפלתי על קטגוריה 1) ורואים טוב, אבל אני לא מצליח להעלות מרזלוציה של 1024X768. האם זה המקסימום שאני יכול לקבל מהטלויזיה או שזה בעצם בעיה בכבל? סרטים וסדרות שאני מוריד רואים ממש טוב עם זה אבל טקסט כללי בטלויזיה לא רואים הכי טוב... 2.איך אני יכול לדעת איזה סוג פאנל יש לי בטלויזיה? תודה על העזרה, פיטוס.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
שלום לקהילת HWzone, אשמח לדעת אם האוזניות של Ovann טובות, איכותיות ויחזיקו זמן רב. http://www.drbyte.co.il/content.asp?prodid=269&id=14 זהו הדגם שאני מעוניין לקנות, האם שווה ? תודה לעוזרים,
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת לחדר עם 5/6 סטילייטים וסאב וופר. חשוב לי שהמערכת תהיה עם עוצמה גבוהה וקול נקי (כמובן בהתאם למחיר) אשר מיודעת לשמיעת מוסיקה ! ז"א שהמערכת לא צריכה להיות מערכת שנבנתה במיוחד למחשב כמו קרייטיב וכאלה. הדבר הכי חשוב לי במערכת היא שאני יוכל לחבר לה את הממחשב והטלויזיה ביחד למערכת... (זאת לפחות 2 כניסות) קיים דבר כזה בכלל?? אם כן אני אשמח לכמה קישורים.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע מה ליקנות מערכת קולנע ביתית או רמקולים אני חשבתי על המערכת קולנוע הזאות: http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=636&ProductID=15979&VariantID=15980 שאותה אני יכול ליקנות השבוע או שלחכות עד לlogitech Z5500
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, מה שכתוב בכותרת,300 ש''ח,IN EAR. אפשר עם חריגה של 50-60 ש''ח לא קריטי. תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 בתקציב של 850 - 1200 עכשיו אני לא יודע מה כדאי יותר נגן עם flash disk או עם דיסק קשיח בכל מקרה אם מישהו יוכל להמליץ לי על נגן טוב במחירים האלה זה יהיה נפלא בנוסף איפה יותר כדאי לקנות בארה"ב ושישלחו לי את זה או בארץ
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
חברים צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה עד 300 ש"ח - אני מחובר לכבלים ואני רוצה שתהיה לי אפשרות לראות טלוויזיה במסך המחשב, צריך שתהיה לי את האופציה לראות גם אנאלוגי וגם דיגיטלי בהנחה שאני ארצה בהמשך להביא ממיר דיגיטלי נוסףולחבר אצלי בחדר. חשוב לי שאני יוכל להקליט שידורי טלוויזיה ברמה כמה שיותר איכותית ושיהיה שלט רחוק לכרטיס (שלט שבאת יעבוד ויתאים למרחק של 3 מטר לפחות) כל יתרון נוסף יתקבל בברכה. אודה לכם על כל פירוט נוסף של יתרון או חיסרון של הכרטיס לא חובה - יהיה טוב אם תוכלו לצרף לינקים ואפילו עוד יותר טוב אם הלינקים יהיו מ KSP או פנדה מחשבים. תודה מראש לכל הממליצים!!!
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 בתקציב של עד 600 ש"ח השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים וסרטים וקצת במוסיקה ראיתי את שני הדגמים האלו ואני מתלבט בין שניהם. איזו מערכת נותנת סאונד איכותי יותר? (לאוו דוקא עוצמה גבוהה)
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-