אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
הרמקולים הם בעיקר לשמעית מוסיקה.. התקציב הוא משהו כמו 1000 שקלים. אני מעוניין ברמקולים שהם לפחות 200RMS בעיקרון....2.1 שיהיו מעץ ואיכותיים. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אחרי הרבה זמן ששמעתי אם האיפוד שלי מוזיקה נמאס לי ממנו ושלחתי אותו לדודים שלי מחול יש לי עוד IRIVER אחד בבית אז רציתי לקנות mp3 קטן אז קניתי סנדיסק סנסה 512 מגה ב200 שקל רציתי לאשול אם או שווה את המחיר והואם האוזניות שלו יותר טוב משל האיפוד למה יש לו איכות שמיעה יותר טובת משהיה לי באיפוד תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האם ההבדל משמעותי ומה אפשר לעשות בנידון? בנוסף יש לי סרטים מקוריים מארהב שאני רוצה להמיר לPAL האם יש צורך לעשות זאת או שכל מכשירי הדיוידי היום יכולים לקרוא NTSC והאם יש הבדלי איכות בין השיטות?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ריו קרבון עם מערכת הפעלה WIN 98 את הדרייבר שלו ניתן למצוא רק בדיסק ולא באתר של ריו, את הדיסק איבדתי... האם למישהו יש את הדיסק ויכול לשלוח לי את הדרייבר או לחילופין להפנות אותי לקישור באינטרנט? תודה תודה נועם
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי כרטיס קול חדש ?CREATIVE Audigy 2 Value? יש ברשותי מערכת YAMAHA TSS-1 אני רוצה לחבר אותה לכרטיס קול דרך היצאיה הדיגטלית אבל אני לא יודע אזיה כבל אני צריך לפי מה שמצאתי בחיפושים שלי ברשת אני צריך 3.5mm (male) to coaxial convert מישהו יכול להגיד לי אפיה מוצאים את הכבל הזה בארץ ואולי לשלוח לי תמונה איך הוא נראה תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום!! יש לי בעיה בכ.טלוויזיה (מסוג AVERMEDIA) , הבעיה היא שהוא פולט ביחד עם הסאונד רעש מעצבן דומה לרעש הנוצר מטלוויזיה שלא קולטת ערוץ טוב או לא קולטת בכלל (כאשר יש "שלג" במסך).יש לציין שאיכות הוידאו טובה, ואיכות הסאונד טובה אך העוצמה חלשה מהרגיל בעקבות כך שהרעש הנ"ל משתלט כל רוב העוצמה וזה מעצבן מאוד. כרטיס הקול המעורב בעיניין הוא SB LIVE, ממנו יוצא כבל אודיו סטריאו לכ.הטלוויזיה וממנו יש כבל אודיו סטריאו שמתפצל לשני כבלי RCA שמתחברים לשני היציאות של הממיר LEFT&RIGHT . למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני משחק call of duty ואני צריך אוזניות טובות לשמוע את השחקנים וכל מיני התקציב שלי הוא עד 300 שקל ורצוי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון תודה לעוזרים ובבקשה שהם יהיו אוזניות איכותיות
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
טוב אחותי רוצה לקנות צלמת ווידיאו ואין לי הבנה גדולה בזה זה נועד למשפחה ולא לדברים מקצועים אז תתחשבו בזה הם ביקשו גם מצלמה ששומרת על ארד דיסק או פלש למישהו יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכם, החלטתי לעשות משהו עם הרמקולים שלי, אני רוצה למקם אותם בצורה הכי טובה בחדר ככה שכאשר אני אראה טלוויזה אני אפיק את המירב מהם (יש לציין שאיני יכול להשקיע כסף מעבר לקניית כבלים). אוקי, זה החדר (סליחה על האיכות, זה מהפלאפון) הצד של המחשב הצד של המיטה (פה זה כבר ממצלמה אמיתית) הצד השני של המיטה (איפה שהארון) עכשיו הרמקולים: הקטנים הגדולים אוקי, אז חשבתי לשים את 2 הרמקולים הגדולים מעל הטלוויזיה אבל אני לא יודע איפה לשים את ה 2 הקטנים, אני מעדיף שה 2 הקטנים יהיה באיזור המיטה ולא איפה שהשולחן כי אין שם מקום. תודה לכל מי שינסה לעזור
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש של HP, וחיברתי אליו את המערכת LOGITECH X-540 שהיתה לי לפי כל הצבעים(שחור כתום וירוק). הסאונד עצמו עובד, אבל רק 2 הרמקולים הקדמיים. ניסיתי להפעיל סרט דיוידי שמכיל 5.1 ערוצים ווידאתי בתוכנה VLC PLAYER שזה הקלט שמע, אבל עדיין רק 2 הקדמיים פועלים. בהגדרות קול של הווינדוס לא זוהו 5 ערוצים וזה מאפשר לי לבחור אפשרויות שקשורות ל2 ערוצים. הכרטיס עצמו REALTEK HIGH DEFINITION AUDIO והדרייבר פועלים כראוי. האם אני צריך להתקין חבילות קודאקים חיצוניות שכוללות AC3 וסתם אחרכך לסרבל את המחשב? אין עוד פתרון? בתודה.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה לאוזניות למחשב, תקציב של 200-250 ¤ (גמיש קצת), אני שומע הרבה (מאוד) מוזיקה וצופה בסרטים ובסדרות. יש לי כרגע אוזניות אולפניות די ישנות של Sony דגם DR-S3 שעושות עבודתן נאמנה כבר כמה שנים, אך לצערי לאחרונה הן החלו לעשות בעיות. לא מזמן הבאתי אוזניות Sennheiser HD-201 מחבר ומאוד התאכזבתי, הצליל "מלוכלך", הבאס לוקה בחסר והעוצמה חלשה למכביר. ה-Sony הישנות שלי אוכלות אותן ללא מאמץ... אני אשמח לקבל המלצה לאוזניות איכותיות ונוחות שיתאימו לצרכים שלי, ואם מישהו מכיר חנות באיזורהמרכז שמאפשרת להאזין באוזניות לפני הרכישה זה יהיה נחמד. שכחתי לציין, אני מחפש אוזניות קשת חוטיות שמכסות את כל האוזן. תודה.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
באתר של קריאטיב יש שני עידכוני firmware אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי איזה מהם להתקין כי אמרו שאחד מהם עושה בעיות תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
חברים יש לי רמקולים של מערכת.. ויש לרמקולים שתי יציאות http://uploaded.fresh.co.il/2004/07/03/196118.jpg כמו אלה שפה.. ועוד כאלה יציאות של חוטים. יש מצב שאני מחבר את זה ללפטופ באיזה שהיא דרך? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA-945G-S3 עם 3 סאונד יציאות מאחורה: Line in, Line out, Mic in. אני רוצה לחבר אליו מערכת של 4 רמקולים אבל אין חיבור Rear בלוח אם. הבנתי שאפשר לבטל את אחד מהחיבורים האחרים (Line in, Mic in) ולהפוך אותו ליציאה לרמקולים אחוריים במקום. מישהו יודע איך לעשות את זה? עריכה: לא משנה, הרגע גיליתי לבד.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הם מרגילים אותך עוד מהבטן... :screwy:
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
רמקולים 5.1 עד 600 שקל גג 700 אבל עדיף שלא לחרוג...
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המערכת קולנוע בייתית 1000 שקל הזאת? סבירה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=RWPAVDVP606M4
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מה מגיע איתו? מטען סוללה אוזניות מה עוד?
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל המלצות על מסכים, קיבלתי הצעה על מסך סמסונג R-81 פשוט מסך מדהים השאלה האם הוא מומלץ על פני הטושיבות? הטוישבה יותר זולה (דגמי 2006 a3000). סמסונג 6 אלף טושיבה 5אלף. המסך בגודל 32 אם אינץ אם זה עוזר במשהו. בכל מקרה מה דעתכם? האם איכות הצפייה בטושיבה טובה יותר?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות טובות למוזיקה ומשחקים, מחיר עד 400 - 450 שקלים. שיהיו עם איכות טובה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום יש לי LCD טושיבה 32 אינץ' וחיברתי את המחשב דרך HDMI לטלויזיה רואים מעולה עד עכשיו שמעתי דרך הרמקולים של המחשב עכשיו, אם אני רואה סרט מהמחשב על הLCD (שמחובר דרך כבל HDMI) ואני רוצה לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של הLCD במצב הזה איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לקנות נגן בארהב לדומגה ולשלוח אותו לארץ בתשלום? בבקשה תביאו גם לינקים
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
קראתי עשרות ת'ראדים... כולם מדברים על כל סוגי ה IRIVER במומחיות רבה... אבל איך זה יכול להיות שאף אחד לא יודע איזה אוזניות מגיעות עם המכשירים? גם לא ארקדיה?! אני זקוק לתשובה דחוף לפני רכישה. אני מעוניין לרכוש מכשיר IRIVER: ממשפחת IFP 900 או IFP 700. אני מעוניין לדעת איזה אוזניות מקבלים עם כל אחד מהמכשירים האלה. בארקדיה הם לא יודעים! לא יאמן. הם אומרים שמקבלים אותן האוזניות בכול המכשירים. אבל איזה? MX300? MX400? איזה?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום. יש לי קובץ הקלטה של שיעור. הבעיה היא שמטבע הדברים ישנם הרבה רעשי רקע, ואני מעוניין לנקות אותם. עד עכשיו השתמשתי בכל השיטות הידועות לי (ניקיתי את הדיסק עם שואב אבק, ניסיתי לשטוף אותו, לשלוח לניקוי יבש, אקונומיקה, חשיפה לקרינה רדיו אקטיבית במנות קצובות ועוד) בקיצור אין לי מושג איך לעשות את זה. לכן אני פונה אליכם בצעד נואש (נשאר לי דיסק אחרון, ומבער 5 להבות). אני זקוק לתוכנה ולמדריך. בתקווה לעזרה... 15helps
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-