אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, הייתי רוצה לדעת האם אתם יודעים על עדכון של מכשיר ה-DVD מדגם LH-T250 של חברת LG לתמיכה בקובץ נפרד של כתוביות/תרגום בעברית ?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
נכון התקלה והצעות לפתרון מופיעות ברחבי הרשת. אולם אצלי היא קצת שונה ואודה מאד לעזרה מפורטת ומקצועית לא מצליחה: לשמוע קבצי אודיו מתוך המחשב כולל אודיו מתוך סרטי וידאו כנ"ל לגבי סי די מוסיקה שמפעילה מכונן לא מצליחה לבצע הקלטות הודעת התקלה שחוזרת: אין התקן שמע. כן מצליחה: לבן שלי מותקנת תוכנת משחקים Chicken כאשר מפעילים את התוכנה מתוך המחשב שומעים קול וניתן לשחק כרגיל רכשנו היום תוכנת משחק אחרת לא הצלחנו לשמוע קול אובדת עיצות מאחר וצריכה את נושא הקול לעבודתי רשומים לי לכל מיני התקנים....בינהם גם רליטק אנא המלצות פשוטות וברורות תודה שרונה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כותרת. רצוי שתהיה על כל הראש, כי עכשיו יש לי "צדדית" או מה שזה לא יהיה, וזה נורא מעיק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אז ככה יכו ליהיות שההורים שלי קנו מקרן למרפסת שלנו לצפיית סרטים לכל המשפחה אז אני צריך מקרן סביר שיהיה איכות טובה והתקציב הוא 6.5K תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול לסטריאו. יש לי MX5021 שמחוברים לכרטיס המובנה. איזה כרטיס מומלץ? אני מעוניין גם לקנות טלוויזית LCD 37 שתשמש אותי בעיקר בתור מסך מחשב,סרטים וקצת טלוויזיה. היא צריכה להיות FHD ולתמוך בNR עם ציפוי מט, וסטנד מסתובב. עד סביבות 3500 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
צריך המלצה למערכת קולנוע ביתי תקציב של עד 3000 שקל ל - LCD ו - 1000 שקל לאודיו, מומלץ גם שיהיה DVD כחלק מהמערכת (אבל לא חובה). נתונים / דרישות נוספות : - LCD צריכה להיות 32 אינץ'. - זה לחדר 8 מטר אורך על 4 מטר רוחב על 2 מטר גובה, בקשר לפיזור של הרמקולים באמת אין לי מושג אשמח שכחלק מההמלצה גם ימליצו לי על זה. - אם כדי לחלק את התקציב בצורה שונה, אני גם אשמח לשמוע מה אתם מציעים. - מה מרחק הצפיה המומלץ מ - LCD 32'?. מקווה שזה מספיק מידע, אם לא תציינו אני ישתדל להוסיף בהקדם, תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
את ה-DVD אני מחבר באמצעות כבל RGB ואת הממיר באמצעות כבל RCA. הבעיה שהם עולים על אותו ערוץ ואחד המכשירים חייב להיות מנותק מהחשמל או שאין תמונה. איך ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום , אני וחברים מדברים בתוכנה VENTRILO שאני בטוח שלכמה ממכם היא מוכרת , עכשיו , במחשב הקודם היה לי אפשרות שאני יכול לבחור בהגדות של הוונטרילו, שאני ישמיע מה שאני שומע , Stereo mix. שקניתי מחשב חדש אין לי את האפשרות הזאת \\: הלוח אם שלי זה ASUS Striker Extreme תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אזז ככה רק אם יהיה מספיק ביקוש ומספיק ציוד נתחיל לפתח את זה יותר הדבר הייחיד שאני יכל להגיד שזה יהיה בגוש דן (כניראה תל-אביב) באחד מימי השישי אין תאריך ואין שעה ובבקשה בלי ספאם!!! אז כל מי שרוצה לבוא למיפגש שירשום פה ואם יש לו ציוד מעניין שהוא מוכן להביא שיודיע. תודה מראש על שיתוף הפעולה ציוד: אוזניות icans Ipod video cowon a2
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה, ישנה בעיה קטנה ברמקול אחד - הדגם KEF C40, רמקול ימין לא נותן באסס. יכול להיות שזה בגלל הקרוס? נשרף, וצריך להחליף? -אשמח לעזרה קטנה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני נוסע לחול עוד מעט ואני רוצה לקנות אוזניות האם עדיף לחכות שבועיים לקנות בדיוטי פרי? (אני טס לתילאנד) או לקנות כבר בארץ... אני רוצה את האוזניות למשחקים (במיוחד CS) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים Z-5500 שמתחברים לכרטיס קול אוןבורד שיש לי במחשב תומך5.1. הגדרתי את כל ההגדרות ואכן שומעים 5.1... אך בסרטי AC3 ובמשחקים מיועדים ל5.1 אני לא שומע את האפקטים של הסראונד .. מישהו יכול להסביר לי למה ?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה לנגן MP3 מבוסס תקליטורים, שבעיקר יהיה אמין ועמיד, רצוי עם שלט, ושלא יהיה יקר מדי. אני מדבר על טווח מקסימלי של כ- 500 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חשבתי שנושא מסוג זה דווקא יופיע ב- FAQ, אך לא מצאתי שם מענה. להלן פירוט לנידון: 1. ברצוני לראות ערוץ אחד אך להקליט בו-זמנית ערוץ אחר. 2. ברור שניהול הצפייה וההקלטה הוא דרך HTPC עם כרטיס טלויזיה. 3. הצפייה יכולה להיות הן מתוך הדיסק הקשיח או ישירות מערוץ IN. . בעוד שההקלטה היא של הערוץ הנכנס לכ.טלויזיה 4. האם לצורך כך צריך 2 כרטיסי טלויזיה או 1 מיוחד? 2 דיסקים קשיחים? אשמח לתשובה עקרונית, אין צורך לתמחר (בינתיים תודה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה לטלוויזיית LCD בגודל של 32". לא חשובות הכניסות, רק שיהיה כניסה לממיר של HOT (האם יש כניסה שונה לממיר HDMI של HOT? אם כן, אז גם כניסה כזו). אני שוקל את ה-SAMSUNG A451 והסוני S4000E, אך אשמח להמלצות נוספות או להחלטה מי מהן עדיפה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר את המחשב בו זמנית למסך מחשב ולמסך טלוויזיה ושבמסך המחשב אפשר לעבוד במחשב ולעשות את הפעולות הרצויות ובטלוויזיה להדליק סרט או להשמיע מוזיקה ככה שהאחד לא יפריע לשני?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן..אני מעוניין להתחיל ליצור טראנס ומספר שאלות בתחילת דרכי בתור כותב..מודרני חח..(עשיתי בעבר כמה דברים קטנים ב impulse tracker..) אז ככה: כרגע יש לי קיובייס 3 sk שעשיתי כמה דברים ממש מינימלים..המטרה רק יצירת טראנס.. המחשב הוא AMD Sempron 2500 1GB ddr כרטיס קול on board רמקולים logitech x220 למחשב -בקיובייס אחרי שאני לוחץ על פליי זה אחרי אזה שניה רק אז מנגן וכנל כשאני מפסיק..בנוסף הbass line והתופים לא נשמע רציף לעיתים ..אני מניח בגלל שזה מהיר מידי-עבודה קשה מידי ל"כרטיס קול" הנוכחי.. 1.א. האם כרטיס קול בלבד מספיק כדי לפתור תבעיה או שצריך גם מחשב חזק בנוסף? - איזה כרטיס קול אתם ממליצים בתור התחלה? המליצו לי על esi julia..איך הוא? -על מה אני צריך להסתכל כשאני קונה כר…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://www.techreport.com/etc/2006q4/onboard-eax/index.x?pg=1 האם כרטיס קול יעודי יעשה את העבודה? או הכרטיס קול המובנה על הלוח?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר הקלטה בעל יציאה לאונזיות בלבד. כיצד ניתן להעביר את החומר המוקלט שעל גבי המכשיר אל המחשב? ע"י איזה כבל או כל אמצעי אחר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה אמור להיות המכיר לאוזניות של Sennheizer דגם HD595 בהונג קונק אחרי שהוא מיובא לפה לארץ? אחרי מע"מ ואחרי מיסים ואחרי משלוח ואחרי הכל הכל הכל? או לפחות מה אמור להיות המחיר שלהם שמה? פשוט חיפשתי ולא מצאתי אז יכול להיות שאני לא יודע לחפש תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות רמקולים בתקציב של עד 600 ש"ח טוב לפי הביקורות פה בפורום אני רואה שלא הכי כדאי ללכת על 5200 של קריאייטיב כי היא ישנה ולא הכי איכותית אני רואה שיש המלצות על X540 ועל T6060 עכשיו אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקחת אחת מהם או לקחת משו אחר באותו תקציב חשוב שיהיו 5.1 ויהיו באיכות טובה תודה רבה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני זקוק לתגובה מהירה כי כנראה אני הולך לקנות אחד עכשיו ולא רוצה לזרוק סתם כסף האם הדיסקמנים של פנסוניק שתומכים באמפי3 שווים משהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש איזהשהו עידכון קושחא שניתן יהיה להציג בנגן עברית?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שאלה Z5500 Logitech שווה לקנות או לא ? למערכת קולנוע ביתית מחוברת למחשב לפי מה שאני רואה יש לה ים יתרונות רסיבר איחודי עם שתי יציאות כולמר מחוברת לממיר ולמחשב וגם THX קיצור למישהו יש אותה בחן אותה באתר רואים שיש לה 505 RMS אם מישהו יכול לתת לי עצה ???
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה איכותי ביותר - לא USB (לא יודע למה יש עכשיו בשוק המון USB) איכותי ביותר שיהיה מסוגל ל DVB, x264, HD, 720,1080 הכל הכל.. עם שפע חיבורים =] נ.ב כמה שיותר אחריות, יותר טוב =] תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-