אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
ברשותי DVD של טושיבה (מכשיר רגיל לקולנוע ביתי דגם 2550 ), ברצוני לדעת האם יש איזו שהיא תוכנה שהופכת מכשיר DVD רגיל לקורא DIVX ?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני מתכוון לקנות רמקולים למחשב שלי. ראיתי רמקולים של לוג'יטק מדגם LOGITECH X-210 2.1/25W במחיר של 259 ש"ח. הנה קישור לאתרם: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2735&scat=199&tcat= ברצוני לדעת מה דעתכם על הרמקולים האלה. צרכי הם רק לשמיעת מוסיקה באיכות טובה במובן וברצוני לדעת האם הם יספקו אותי. תודה והמשך יום נעים לגולשי הפורום!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
למבינים הרמקולים האלו טובים? הם למטרת שמיעת שרים וסרטים בעיקרוגם אפ צריך לקנות כרטיס קול בשבילם או לא תודה לכל העונים קישור: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1758213
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום,רציתי לשאול איך אני מקדד שירי MP3 לאיכות גבוהה של 192kbps תודה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
העתקתי disk copy מדיוידי לדיוידי במהירות 4X ומאמצע הסרט יש לי הקפאות תמונה. האם זה בגלל המהירות שצרבתי או הדיסק של הדיוידי? האם נתקלתם בבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני צריך עידכון ל Pioneer HTZ170DVD [לDVD של המערכת קולנוע.] תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום חבר'ס רציתי לדעת אם יש פיתרון טוב מספיק לצפייה בסרטים/משחק ברוק בנד וכאלה בחצר הבית.. בגלל שאין קירות הבנתי שלא שומעים טוב ברמקולים ממוצעים, ובגלל שיש אור אז לא רואים... מקווה שאפשר לפתור את זה. אשמח לשמוע על הפיתרון הזול ביותר שקיים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם ג'יגהבייט DS4 : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4 קיבלתי איתו את האדיו מנג'ר שמספקים ג'יגהבייט - אבל זה באמת מנג'ר חרא... אבל ממש חרא. אתן דוגמא - יש אפשרויות לקבוע איך הסאונד ישמע (מסיבה, פופ, רוק, מוסיקה חיה וכו') והסאונד נשמע ממש אעבכל אחד מהם (כלומר הם כיוונו את האיקולייזר ממש רע) (ובלי הצעות/הערות שאולי מדובר ברמקולים או ב'לא יודע מה' כי על אותו סראונד היה לי המחשב הקודם והיה סאונד נהדר). בונסף האודיו מנג'ר הזה לא יודע לנהל הייטב את השילוב בין אודיו דיגיטלי לאנלוגי (כלומר לא ידוע איך להוציא עם פלט דיגיטלי וגם אנלוגי) קיצר, חרא חרא חרא... בכל אופן , האם אני יכול להש…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כותרת ^^^^ http://reltronics.shopy.co.il/products/42779 יתפרק תוך שבוע?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מקווה שאתם תוכלו לעזור לי פה, אני מחפש את הכרטיס WinFast PxDVR3200 H (כרטיס האמת די ישן יצא לפני כשנה-שנתיים) למורות שהוא די ישן יש לו איכות מדהימה ונראה שהמחיר שלו פשוט לא יורד, אני מחפש איזו חנות טובה שמוכרת אותו בפחות מ450ש"ח(איפה שלא מצאתי אין מחיר יותר נמוך מ450ש"ח למורות שקניתי אותו לפני כשנה וחצי הוא עלה כ300ש"ח בבאג אם אני לא טועה)
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
מישהו שמע פעם על החברה ROLAND? WWW.ROLAND.COM למי ששמע ויודע על מה אני מדבר ... האם שמעתם את האוזניות RH-200? אני מתכוון לקנות אותן אך מעוניין להתיעץ קודם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום חברים, מה שלומכם? יש לי מגבר HARMAN KARDON שמחובר למחשב בעזרת כבל אופטי ואני רוצה בבקשה שתעזרו לי לקנפג את התוכנה AC3 FILTER בגלל שאני מוריד את כל הסרטים ב-AC3. והייתי מאוד שמח אם תוכלו לעזור לי בקינפוג נכון של התוכנה. אני משתמש בנגן MV2PLAYER ורציתי לשאול גם איך הנגן הזה, האם יש משהו יותר טוב ממנו. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניסיתי להפעיל קובץ WAV בהפרדה גבוהה (איכות DTS). אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס קול או לא אבל כשהרצתי את הקובץ ב-MPLAYER במקום מוזיקה שמעתי רעשים כאילו שורטים דיסק. לאחר מכן התקנתי קודק מתאים והצלחתי להפעיל את הקובץ כהלכה. שאלתי היא האם נגרם נזק לרמקולים כתוצאה מהרעשים האלו (זה קרה 3 פעמים) וכיצד ניתן לבדוק זאת. תודה ענקית מראש לכל מי שיענה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום , הורדתי את הסרט בת הים הקטנה בגרסה עברית וגם בגרסה אנגלית אני מעוניין להכניס לסרט העברי עוד פס קול ,ולהפוך את זה לDVD . ז"א שתהיה אפשרות בחירה כמו בסרטי DVD ,איך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום. יש לי ווינדוס 7 ואני צריך המלצה למקודדים(אם אפשר גם קישור) שיעבדו לי טוב בסרטים, יש לי מערכת 5.1 X540 ואני לא מצליח לשמוע סראונד המקודדים שיש לי כרגע כנראה לא תומכים( ב XP הם עבדו דווקא טוב) תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אני צריך אוזניות לנגן COWON D2 אוזניות IN EAR, עד 100 ש"ח לכל סוגי המוזיקה תודה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ihp120 אבל לא בארץ כי המחירים יקרים מדי. אני מחפש אתרים אמינים וזולים (בסדר הזה, אבל בו זמנית) בחו"ל. אז אם מישהו מכיר שיאמר. חוץ מזה אם ניתן לשלב גם אוזניות (רגילות, לא אוזן) במחיר של עד 80$ (גג, רצוי פחות) באותו אתר אז נהדר. תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אפשר להשיג את הכרטיס הזה ? האם הוא עדיף על Hauppauge ? ועוד שאלה , יש משמעות לכרטיס מסך על איכות הכרטיס טלוויזיה ? ז"א avivo/purevideo
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אוקי אז ככה =[ קניתי iRiver H320 לפני איזה שנה בערך אני ממש ממש ממש מרוצה. הבעייה היחידה שאני אוהב ווליום יותר גבוה S: והוא חתיכת בלוק בכיס והוא מכוער =\ חוץ מזה.. אין לי טענות אליו.. הא וגם שאין שאפל כמו שצריך ושאי אפשר לבנות playlist בנגן. עכשיו... לא יודע למה =\ אבל אמא שלי קנתה לאחותי הגדולה Ipod video 30GB והיום היא הביאה לה אותו... אמא שלי אחותי ואני הסכמנו שזה רחוק ממה שהיא צריכה =\ וזה באמת דבר שמיותר בשבילה.. כששאלתי אותה כמה שירים היא רוצה בmp3 שתהיה הכי largit שיש היא אמרה 800-1000.. כפי שאתם יודעים בשביל 800-1000 אפשר להסתפק בנגן 6GB.. קיצר הצעתי למכור בישראל ולקנות משהו אחר.. הם לא רצו להתחיל להסתבך.. אז חשבתי אולי אני יחליף איתה ואז ככה יהיה לי מכשיר …
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום קניתי היום מחנות בחיפה סנטר של SHERWOOD ב 250 מתצוגה עם אחריות ל 5 שנים מהיבואן SG זו הייתה החלטה של רגע חיברתי אותו והוא נשמע לא רע (יש לי ריסבר JVC 5032V ושני רמקולים ישנים של SHARP) חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע יש לי את מספא הדגם:SP-600 הסנטר מיוצר בקוראיה ככה רשום מאחור וגם רשום 8 אום אין יותר פרטים משיהו יכול לתת יותר פרטים והשאלה הנוספת אם עשיתי עסקה טובה? (בעל החנות סוגר את החנות לרגל שיפוצים והוא אמר שזה זול מאוד) צילמתי את הסנטר:
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
-
רמקולים Ceative LX200 מה טוב בהם מה גרוע בהם ? האם כדאי לקנות אותם ?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים Z-5500 שמתחברים לכרטיס קול אוןבורד שיש לי במחשב תומך5.1. הגדרתי את כל ההגדרות ואכן שומעים 5.1... אך בסרטי AC3 ובמשחקים מיועדים ל5.1 אני לא שומע את האפקטים של הסראונד .. מישהו יכול להסביר לי למה ?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-