אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מעוניין לקנות אוזניות קשת במחיר של עד כ650 ש"ח. אני מעוניין באוזניות המיועדות למוסיקה בסגנון טראנס, אלקטרוני וכדומה. שמעתי על ATH-M50X שהן מעולות. אשמח לשמוע חוות דעות על האוזניות האלה או במידה ויש לכם אוזניות אחרות להציע שהן יותר טובות במחיר הזה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס כול למחשב הHTPC שלי אני מוכן להשקיע די הרבה כסף עד 1400 ואפילו קצת יותר אבל לא להגזים יש לי רמקולים מבית לוג'טיק Z-5500 והייתי רוצה כרטיס כול שיתן את הכול איכות אפקטים וכול השטויות האלה! אני לא מבין בכלל בכרטיסי כול ולכן אני מבקש את העזרה שלכם.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
בינתיים עוד לא נקבע כלום בקשר לקניה על 100%, אבל אני רוצה לדעת האם ניתן לקנות ב3000 שקל +- מערכת קולנוע ביתית 4.1\5.1 טובה? או אולי לקנות רסיבר+2 רמקולים כהכנה ל5.1? איזה דגמים כדי לקחת,של איזה חברות ואיפה יש חנויות מקצועיות לציוד אודיו?
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה, שלחו אותי מפורום אחר, ואמרו לי שאתם ספצים בכרטיסי קול (: עקרונית, אני מחפש כרטיס קול (בין 500-1000 ש"ח) שיתאים למתחיל בקיובייס כל העוזר יבורך ;D
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ברסיבר של denon avr 1508 הבעיה היא כאשר אני מכניס כניסה אחת ברסיבר הכל טוב ויפה כאילו 2 בננות אדום ולבן נגיד של המחשב עכשיו שאני מחבר את הטלוויזיה אז בערוץ של המחשב יש לי רעשש חזקקקק מאוד ולא יודע מה הבעיה הכבלים או בעיה ברסיבר לא יודע מה לעשןץ תודה לעוזרים עכישו הוא מחובר רק ל aux שזה המחשב אפילו שאני מחבר יציאת וידאו זה עושה את אותה בעיה כל עוד אני מחבר עוד כניסה או יצא לרסיבר יש את הבעיה בבקשה עזרה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קמתי הבוקר ומשום מה המדיה פלייר קלאסיק (וגם הרגיל) לא מצליחים להוציא אודיו. כלומר אני טוען סרט ויש וידאו אבל אין קול, וגם בסרטונים באינטרנט אין שום שמע! רק בתוכנת סאונד שלי (פובאר 2000) אני מצליח לשמוע שירים, מה שאומר שאין כאן בעיית חומרה של הכרטיס קול. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? חג שמח
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות גיימינג איכותיות ולא מבין בנושא כל כך ולכן מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, קצת סיפור רקע: (למשתעממים מהר אפשר לעבור למטה) אני משחק המון על המחשב, כל סוגי המשחקים הכי כבדים כרגע, ומדבר המון בסקייפ תוך כדי. עד עכשיו כל פעם שקניתי אוזניות, חלה בהם בעיה אחרי חודשיים שלוש - או שהמיקרופון התקלקל , או שנהייתה בעיה במגעים ולא שמעו באוזן אחת או בשניהם. אני לא יודע עם זה רק מזל רע או לא, אבל בכל מקרה החלטתי להשקיע יותר ולקנות זוג איכותי לגיימינג. אז ככה, הנה מה שאני צריך מהם, והתקציב מאוד גמיש. אם דרוש 600 או יותר כדי להתאים לדרישות שלי, אין בעיה, אם אפשר פחות - מה טוב. * חשוב לי שיהיה מיקרופון טוב ואיכותי בסט, עדיפות מאוד גדולה למיקרופון גמיש(שא…
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
קניתי אותם מאיי ביי עברתי על המדריכים יש דברים שמראים על כך שהם מקוריות ויש קצת דברים שמראים שלא עזרה ממכם מאלה שמבינים מצורף לינק להורדה של תמונות. תודה מראש מתן. http://rapidshare.com/files/36974048/CX300.rar
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מחפש מגבר בעומק של לא יותר מ40 ס"מ, 5.1, עם סאונד הכי טוב שאפשר לקבל ב-2000 שקל. לא משנה לי אם יש DPS משוכלל וצעצועים נוספים, הכי חשוב לי הסאונד של המגבר. מישהו נתקל במגבר דומה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות את הסט רמקולים MAGIC6 Peerless והייתי שמח לדעת מה דעתכם על עליהם אני שומע מוזיקה ורואה סרטים דרך המחשב בסלון, יש כרטיס קול סביר (תומך ב7.1) והמחשב מחובר לרסיבר של luxman בחיבור אופטי (אין HDMI לרסיבר) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בפורום, ולמען האמת בעוד מספר מקומות, ולא הצלחתי למצוא פתרון לבעייה: אני צריך לחבר מכשיר DVD בעל יציאות אודיו דיגיטלית ואופטית לרסיבר קצת מיושן שיש לו 6 כניסות שמע אנלוגיות (5.1). האם קיים מתאם שמסוגל לבצע את ההמרה מדיגיטלי לערוצי שמע אנלוגיים נפרדים? או - האם יש פתרון אחר שלא חשבתי עליו (חוץ מלקנות רסיבר חדש...)? תודה!
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
[move]שלום... [/move] אני חיברתי את האורגן שיש לי למחשב שלי, האורגן שלי יחסית ישן - לפני משהו כמו 5 שנים אבל הוא די מקצועי, לא מקצועי מקצועי אבל הוא טוב. חיברתי את האורגן למחשב כשקניתי את המחשב שלי (זה היה לפני הרבה זמן 4 שנים) ובאותה תקופה קניתי גם קבל כדי לחבר את האורגן למחשב... והביאו לי כמה תוכנות שאני יכול לשחק עם כל העניין הזה... והיום אני מעוניין לחזור לכל העניין הזה, אז השאלה שלי היא: אילו תוכנות אתם ממליצים? עם מה לעבוד? התוכנה היחידה שאני מכיר זה CUBASE ואני מנסה לארגן לי את החדש... אבל יש עוד הרבה מאד תוכנות, מישהו יכול להמליץ? תודה מראש [glow=red,2,300]Some Thing...[/glow]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים של ALTEC בדגם ADA880 במחיר מבצע. כרגע יש לי כרטיס קול חרטה שמוציא רק סטריאו. איזה כרטיס קול יפיק את המירב מהרמקולים החדשים? עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום המלצות לכרטיס קול...
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה TV2000 XP WINFAST עם החיבור VIDEO בין הכרטיס לממיר לא היה לי בעיה, ואני רוצה מצויין את שידורי הממיר (YES) במחשב. אבל עם הAUDIO יש לי בעיה. חיברתי עם חוט מיוחד את הAUDIO (ימין אדום ושמאל שחור)בממיר, ואת הצד השני אני אמור לחבר לכרטיס קול אבל אני לא יודע איפה לחבר. הכרטיס קול שלי הוא של Nvidia nForce ויש בו 5 חיבורים. אחד של רמקולים, אחר של מיקרופון ועוד 3 שאין לי מושג למה הם.. בקיצור ניסיתי לחבר את החוט לכל אחד מהשלושה ולא שומעים את הממיר. גם בתוכנה של הכטיס טלויזיה WinFast PVR עשיתי שהכניסת קול תיהיה על Line In, ולא שומעים, גם כשאני מקליט. בבקשה תגידו לי מה עשיתי לא נכון או מה צריך לעשות כדי לשמוע את הממיר במחשב (בתוכנה של הכרטיס טלויזיה)? תודה רבה גיל…
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
האם יש דרך להפוך את הGAMEBOY שלי (COLOR או ASVANCE יש לי את שניהם) לנגם MP3? הבנתי שיש קסטות שיכולים לחבר למחשב ולהעביר קבצים מהמחשב לקסטה וההפך. איך אני עושה את זה, והאם הכינו תוכנה(או BIOS מסויים) שיכול לקרוא MP3 ולנגן אותו בGAMEBOY? תודה!
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אנחנו בונים כרגע בית פרטי והגענו לשלב של החדר קולנוע והייתי מעוניין בעזרתכם בבחירת מפרט למערכת קולנוע. אני אפרט קודם את הדרישות שיש לי או דברים שאני מעוניין שיהיו ואם תוכלו לתת לי לפי דרישות אלו מפרטים למכירים של 30,000 - 40,000 - 50,000 - 60,000 מי שיוכל לתת מפרטים לכל הארבע רמות אני אשמח , מי שיוכל לתת רק לאחד אני גם אשמח , ומי שסתם מעוניין לתת הערות מוזמן , תודה לכל המסייעים. (אם מישהו שנותן מפרט יכול לספק את הסחורה ולבצע התקנה שיכתוב וישאיר פרטים ליצירת קשר ובמידה ואקבל את ההצעה אצור איתו קשר). אז ככה קודם כל לחדר קולנוע יש הכנה מובנית לרמקולים מקרן מסך יורד חלונות עם אפשרות להחשכה וכו' ככה שכל מה שאני צריך זה המערכת קולנוע ומעבר לזה מסך יורד , ז…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לקנות למחשב שלי במקום Creative Inspire 5200 רמקולים יותר איכותיים. אני רוצה מערכת טובה ששווה את הכסף, עד 1500 שקל, בעיקר לסרטים ומשחקים, משהו שאני ארגיש את ההבדל בין זה לקרייטיב... אפשר המלצות?
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
ראיתי FiiO F7\F11 במחירים של 50-60$ באמאזון - הייתי שמח לקבל המלצה על מגבר אוזניות בטווח המחירים הזה לשימוש עם המחשב וה-S3 שלי. מיועד לאוזניות SHURE SRH840 בעיקר. לא מעוניין להתפרע - משהו עד 75$ כולל משלוח (~10$ דרך BUY2USA עכשיו) כדי לא להתעסק עם מכס/מיסים אחרים. תודה
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אוקי, שלום, פעם כבר פתחתי דיון, וחשבתי שאני יקנה את הARCHOS GMINI XS202 מאז השתנו דברים..... אז חשבתי הרבה, והתייעצתי לקראת קניית נגן חדש, יש לי 4 אופציות עיקריות ואני צריך שתעזרו לי להחליט, אני צריך שיהיה מעוצב, איכותי, חזק, בעל פיצרים וכו.. הנה ההתלבטות: 1. IRIVER IFP 799. יתרונות: איכותי במיוחד. חסרונות: פחות יפה ממהנגן השלישי והרביעי. עוד נקודה שמישהו אמר לי שעומד להגיע מחליף ל799, U10 למישהו יש מושג?? 2. Creative muvo micro V/N200 1GB יתרונות: איכותי במיוחד חסרונות: פחות יפה מהנגן השלישי והרביעי. 3. 2GB I- AUDIO 5 (לא X5, רק 5) יתרונות: יותר יפה מהראשון והשני, 2GB. חסרונות: פחות איכותי מהראשון והשני. עוד מהחברה אי אודיו, זה הF1, שנמכר רק בקוריאה, אבל אני מגיע גם לקור…
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות לשמיעת מוזיקה במחיר מקסימום 350 שקל. עכשיו חבר שלי הציע את האוזניות האלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12967 ורציתי לדעת אם הן טובות. בכל מקרה אין סיכוי שאני מזמין מהאינטרנט וצריך משהו באיזור עפולה-חיפה. אשמח להמלצות. בתודה, Mystery
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/New+Toshiba+Laptops+to+Feature+Modified+PS3+Cell+Processor/article12164.htm הנייד ישתמש בגירסה מקוצצת של מעבד ה CELL למטרות עיבוד סירטי HD, זיהוי פנים בסרטים, זיהוי תנועות ידיים במצלמת רשת ועוד.
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי אני צריך לדעת את משך השימוש הרצוף של המכשירים הנ"ל (endless loop, ו-play) במצבים שונים, ואת זמן הטעינה שלהם. עדיף שהמכשירים יהיו ה-iHP120 וה-iPod מהדור האחרון (שלישי?), למרות שגם השוואות עם מכשירים קודמים (iHP100 ו-iPods ישנים) יהיו נחמדות מאוד, אם הן יבואו בנוסף... כמו כן, אם יש למישהו את ה-Zen או כל מכשיר HD-MP3 אחר, אני אשמח לראות גם אותו.. אומנם יש לי iHP120 אחד משלי, אבל מספיק זמן פנוי בשביל זה אין לי לצערי.. וכאן אתם נכנסים לתמונה... אם למישהו יש כוח לזה, אני אשמח אם הוא יוכל לבצע את הבדיקות הבאות: 1. משך השימוש הרצוף (כאשר הסוללה מלאה כמובן) של המכשירים בווליום מקסימלי - חזרה על סיפריה אחת, שבה כל הקבצים הם בעלי אותו Bitrate ידוע זה יהיה מעשה חכם למדיי, כי כך י…
-
- 49 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
חברים שלום, אני כבר יומיים מנסה להחליט מה יותר טוב, אם יש לכם ניסיון עם אחד הדגמים אז תגידו מה אתם חושבים. השימוש הוא לגימינג ומוזיקה. אם יש הצעות חלופיות עד ה-350 שקל אני אשמח לשמוע! תודב לכול העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי H320 ואני רוצה לחבר אותו לאוטו בנתיים יש לי רדיו טייפ והקלטת של הדיסקמן לא עובדת אז או שיש קלטת מיוחדת לזה (יענו לנגן) ואני מעדיף לקנות רדיו דיסק ואיך אפשר לחבר אותו לרדיו דיסק ? תודה גל
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-