אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס קול של CREATIVE (ד"א שהוא לפני כמה שנים) את הדגם תראו בתמונה שצירפתי, ויש לי רמקולים גם של קרייטיב 4.1 INSPIRE ועכשיו שקניתי לוח GIGABYTE P35 DS3L ושמה יש 8 ערוצים של הכרטיס קול (OB), אז אני מתלבט איפה כדאי ועדיף לחבר את הרמקולים האם לכרטיס קול או לג'גיהבייט ? תמונה:
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
הבאנו טלווזיה חדשה הביתה. LCD 42" של LG. היא תומכת ב High Def - איך אני יכול כבר להנות מהאפשרות הזו? אני מודע לזה שרוב השידורים בארץ לא תומכים ב HD, אבל אני רוצה לדעת איך אני כן יכול להשתמש בזה. אם זה עם דברים שאני מוריד מהאינטרנט, משחקים ל Playstation 2, סרטי DVD - ערוצים מחו"ל - מה שיש.
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ז"א אם אני לוקח כמה סרטים בפורמט S/VCD עם סיומת MPG וצורב אותם על דיסק של DVD 4.7G האם הנגן הביתי ינגן אותם בלי בעייה?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אין לי בדיוק תקציב.. אבל משהו צנוע (עד 700 שקל). כרגע יש לי רמקולים 5.1 אבל הם לא משהו. (US BLASTER דגם UA000130). בכל זאת אפשר להחזיק איתם, הבעיה היא שיש לי כרטיס קול ON-BOARD). ברסיבר של הרמקולים יש 6+2 אפשרויות לחיבור INPUT - שהם 2 AUX ו6 חיבורי 5.1, ועוד 6 חיבורי OUTPUT לרמקולים. בנתיים אני מחבר דרך הAUX למחשב והאיכות על הפנים. בכל מקרה, באיזה כרטיס כדאי לי להשקיע? ובאיזה רמקולים אם בכלל?[br]פורסם בתאריך: 31.03.2007 בשעה 21:06:21 מישהו? זה דיי דחוף =\
-
- 10 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מערכת Soundsticks 2.1 של הרמון קרדון (דור ראשון) שמחוברת לכרטיס קול מובנה בלוח אם H87 של ג'יגה בייט (דגם מדויק ימסר במידת הצורך). מאז שהתקנתי קומפוננטים ברכב אני מרגיש שהרמקולים האלו לא מספקים לי את איכות הסאונד שאני רוצה. אני עתיד להגיע שבוע הבא לאילת וחשבתי לנצל את ההזדמנות לטובת רכישת רמקולים טובים ובמידת הצורך גם לשדרג את כרטיס הקול. בעקרון את הרמקולים אני מייעד למוזיקה ומעט צפייה בטלוויזיה. הדגש העיקרי הוא על המוזיקה. אני שומע בעיקר מוזיקה ישראלית רגועה (שלמה ארצי, שלום חנוך, עידן רייכל וכו'), רוק ומטאל. חשוב לי שהבאס יהיה איכותי ונעים לאוזן אך לא חלש מדי. חשבתי על המיקרולאב 8C עקב העובדה שהם בנויים משלושה אלמנטים והצלילים מופרדים בצורה טובה יותר לפי מה…
-
- 51 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! (מקווה שהשאלה בפורום הנכון ) אני מחפש נגן MP3 עם נתונים מסוימים, זה כבר לא משנה. מה שאני באמת תוהה זה אם כדאי ובטוח לקנות מהאינטרנט? כדאי לי לסמוך על המזל שהמוצר יהיה תקין, ושלא אצטרך לרוץ למרכז הארץ(בד"כ)(אני גר בצפון),ואוכל לקנות בבטחה ובראש שקט?? ואם תהיה לי תקלה, מה הסיכויים שיטפלו לי בה ולא ינסו לנפנף אותי בכל מיני טענות.. או--- שהכי טוב- כמו שעשיתי עד היום, פשוט לקנות מחנויות מוחשיות -מה שיעלה לי יותר, אך תהיה לי כתובת נגישה שאוכל לפנות אליה במקרה הצורך???? יש לכם נסיון מוצלח עם חנויות אינטרנט?? עם אילו במיוחד?? ולמי לא כדאי להתקרב בכלל?? חוץץץץץ מזה, למישהו יצא להעיף מבט בנגני MP3 CLUBIN למיניהם בE-BUY.CO.IL?? ו... שאלה/בעיה שהעלתי בעבר הרחוק ועוד לא נ…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה שאני לא ממש מתלהב ממנו מצד שני אין לי סמקום לדחוף כרטיס קול נורמאלי. כרטיס הקול המובנה כולל יציאה דיגיטאלית. איפושהו שמעתי שאין כל הבדלי בין כרטיס קול במידה ועושים שימוש ביציאה הדיגיטאלית. מישהו יודע האם זה נכון, כלומר האם שמוש ביציאה הדיגיטאלית עשוי בעצם לייתר רכישת כרטיס קול. עיקר השימוש שלי הוא למוסיקה וסרטים. תודה למשיבים וחג שמח לכולם.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מחפש לאבא שלי מכשיר במקום הוידאו שהתקלקל להקלטה מחיבור קווסלי בלבד מלווין ישן (קנוי לא מושכר). חשבתי על DVR, סטרימר עם דיסק קשיח או כרטיס זיכרון, ובולו-ריי מקליט (תתחשבו במחירי הדיסקים הקשיחים היום). הוא רוצה רק להקליט ולא להשכיר מסיפרויות או להוריד מהאינטרטנט (למרות שיש לו נטבוק) תתחשבו גם ברק הקלטה במחיר. יש לו טלוויזית CRT (שפורפרת) עם חיבור קווסלי וסקארט. הוא גם רוצה לתזמן הקלטות שהוא לא בבית ואז לראות אותן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים מחפש המלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה - יציג סרטי DVD על הטלויזיה (כרגע אנאלוגית) + אופציה לתמכיה בטלויוזיה עם כניסה דיגיטאלית בעתיד והכי חשוב שיוכל להריץ סרט ברזולוציה שמתאימה לטלויזיה ובמקביל לאפשר לעבודה על המחשב ברזולוציה המתאימה לצג. רצוי שקט - ללא מאוורר עם עדיפות לATI בגלל הממשק הנח תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך שיאפשר לי לחבר אליו ממיר, פלייסטיישן ומחשב נייד (שדרכו אוכל לבצע הקרנה אל המסך). הן היציאות שיש לי במחשב הנייד VGA port ויציאת Display Port. הכוונה היא שהמסך הזה ישמש אותי לצפייה בטלוויזיה וכמו כן כמסך מחשב. בנוסף הייתי רוצה שבמסך תהיה אפשרות לחיבור עתידי למחשב נייח וחיבור לרמקולים {(האם יש חיבור צלרמקולים נפרדים דרך מסך (מסך מחשב או מסך נייד?)}. גודל המסך - 27 עד 32 אינץ'. עלות - עד 3000 ש"ח אשמח אם תוכלו לתת לי כמה אופציות.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בימים האחרונים החלו מספר אתרים שמתמחים בשמועות בכל הקשור למוצרי APPLE לדווח על חידושים בקו ה IPOD: בשבוע הקרוב (יתכן כבר מחר ): - השקת ה IPOD MINI המשודרג בגודל 6GB או 5GB עם מסך צבעוני ודיסק יותר עמיד ! המחיר יהיה זהה לנגן היום, 250$, כאשר יתכן והדגם 4GB ישאר כאופציה זולה יותר של 199$. - הוספת שש צבעים חדשים ל IPOD MINI. במקביל, או קצת אחרי: - 2 דגמי IPOD חדשים במחירים של 349$ ו 449$. לא ברור האם זהו הדור החמישי או פשוט שדרוג מערך הנגנים של הדור הרביעי עם מסך צבע ו/או דיסקים בנפח שונה...
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כבר יצא לי לשמוע כמה אוזניות , ועתה אני מחפש אוזניות שיהיו קפיצת מדרגה משמעותית מן RP-21, SEN HD485 וAKG K518. מיועדות להאזנה מן מחשב בייתי, תחומי מוזיקה שלרוב שומע: האוס, טראנס,דאנס, פופ ושחורה. העדפה לצליל חם וכיפי לשמיעה, דגש על תחום הבאס, במה רחבה ככל הניתן. העדפה לאוזניות ללא צורך בהגברה יעודית, וקיימת אפשרות ליד שניה.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ברשותי הרמקולים FX6021 רציתי לשאול האם קורה משהו לסאב אם שמים אותו צמוד למחשב,במרחק של 5 ס"מ בערך.. יעני האם זה לא טוב? או אסור? תודה!
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מוד לאוזניות שלי אבל אין לי מושג איפה אני קונה פלאג איכותי יש למישהו מושג אולי? בסביבות ירושלים או ת"א תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקרן לצרכים כללים התקציב שלי הוא בערך 3000 שקל אני לא מתכנן לשים את המקרן במקום אחד המקרן הקודם שלי היה HP vp6121 והוא נפל והפסיק לעבוד... אני מחפש את המקרן הכי טוב בתקציב הזה... אם צריך עוד פרטים אני אשמח לתת, המרחק מהקיר משתנה כי שוב המקרן לא נמצא במקום אחד אבל הוא נע בין 4-6 מטר... אנא עזרו לי... בברכה, גל
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
אני מחפש כרטיס פשוט במחיר הכי מינימלי שקיים... רציתי לדעת אם יש דברים מיוחדים כלשהם שאני צריך לדעת לפני שאני קונה כרטיס טלווזיה שיתחבר לממיר של HOT תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי רמקולים 5.1 מהם בערך המחירים של הרמקולים של Altec Lansing דגמים: Enhanced 5100 ו- Versatile 251? כי משום מה אני לא מוצא אותם בשום חנות =\ ובכלליות איזה רמקולים יותר טובים למשחקים ומוזיקה (בעיקר באסים חזקים וטובים אני רוצה, כי לשמוע בשבילי זה כולם אותו דבר..) 1. Logitech Z-640 2. Altec Lansing Enhanced 5100 3. Versatile 251 כולם 5.1 תתייחסו בעיקר לאיכות סאונד ב-5.1 איכות הסאונד בכללי ואת החוזק וההרגשה של הבאסים כי אני ממש לא מתמצא ברמקולים.. תודה לעוזרים!
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נמאס לי מאוזניות שקיבלתי עם הפלאפון. אני רוצה לשדרג. יש לי מתאם שמחבר בין הפלאפון לבין יציאות של אוזניות 3.5. אני רוצה לקבל המלצות לאוזניות איכותיות, עדיף עורפיות. אבל עוד סוגים יתקבלו בברכה. בנתיים ראיתי את האוזניות SENNHEISER PMX-60 Behind the Neck Headphones תכונות מפורטות של המוצר bass tube for rich, crisp bass Ultra-lightweight diaphragm for powerful sound Excellent overall sound qualities Lightweight and comfortable for listening on the move Frequency response: 18Hz - 21kHz Nominal impedance: 32 ohm 1.0 meter connection cable מה דעתכם על האוזניות, אם יש לכם משהו טוב יותר להציע זה יתקבל בברכה (חשוב לציין שלא יהיו מגושמות מדי, כי זה לפלאפון)
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש רמקולים למחשב (תצורת 2.1), השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה, אני כמעט ולא רואה סרטים במחשב. חשוב לי שיהיה באס טוב, ושיהיה צליל נקי, פחות חשוב לי העוצמה המקסימאלית של הרמקולים (אני כרגע עובד עם ATP3 של ALTEC, הבעיה היא שאחד מהרמקולים נדפק, זאת הסיבה להחלפה). החלל בו המחשב נמצא הוא די גדול (בערך 25 מ"ר). כמו שרשמתי בכותרת, התקציב שלי הוא 400 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רסיבר טוב כדי לחבר אליו את הרמקולים שלי,השאלה שלי היא האם הדבר יהיה משמעותי לסאונד? האם זה יהיה שווה את ההשקעה???
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
קיבלתי מגלודון מחו"ל , מדוד שלי . הוא קונה לי אותם .. ויש לי בהם בעיה .. הבעיה היא ב7.1 , כשאני שם את האוזניות על 7.1 אז הסאונד נהפך לפחות איכותי .. יש מן באסס כזה חזק ומגעיל .. שהורס את הסאונד , אני שומע Echo כזה חזק שומע דברים פעמיים , כיאלו הסאונד ניהיה אטום ומגעיל , ואני יודע שזה לא אמור להיות ככה .. אני שומע אפילו יותר יפה באוזניות הקודמות שלי של Silver Line ב50 שקל :-\ ... אפילו לפעמים שאני משחק אז פיתאום הסאונד נעלם .. ואני שומע רעשש חזק שהורס את האוניים , כמו שאין קליטה ברדיו .. מן טחחחח כזה חזק , וזה לא מהמשחק .. אני חייב תעזרה שלכם .. אין לי איך להחזיר את זה כי זה מחול .. -נ.ב- לחבר שלי הייתה גם את הבעיה הזאת , והוא קנה כרטיס קול תומך 7.1 וזה פתר לו אותה .. …
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
טוב, דבר ראשון, צהריים טובים. דבר שני שרציתי לשאול אתכם , מה אתם אומרים על האזניות של Sennheiser הHD429? איכות בנייה יחסית טובה? EARPADS נוחים? איך הסאונד שלהן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
הגיע היום הגדול -החבילה הגיעה מה יש בתוכה ? בתוך החבילה יש עוד חבילה איזה כיף חזית - מאחור - כן הגיע מגבר המנורות המיוחל doge 6210 -תוצרת סין -משלוח ישיר מסין. המגבר על 420 דולר כולל משלוח ולקח 4 ימים להגיע . מגבר עם שנאי ביציאה ,מנורות פרה 12ax7 ומנורות כח el84 . רשמים : אין כי אני צריך לשמוע אותו קצת ,ולהחליף את המנורות הסיניות סטוק שמגיעות עם המגבר.
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מאד מעוניין בנגן פלאש מבית אירייב, אבל הנפח הקטן מפריע לי. האם ניתן להוסיף כרטיס זיכרון לנגן?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-