עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by 111111,

ש לי בעיה לנגן בכל חמשת הרמקולים ובבאס באותו הזמן כמה דברים: *הכרטיס קול של קריאטיב תומך ב 5.1 *ההגדרות במחשב מוגדרות לנגן 5.1 *לרמקולים (דיגטליים) יש חיבור אדום ולבן שאני מחבר לשני חורים בכרטיס קול ניסיתי לחבר את האדום והלבן לכל החורים (בכל מיני קומבינציות) אבל תמיד או שהימני אחורי+הקידמי ימני עובדים והשאר לא שומעים כלום או שהבאס+השמאלי אחורי+הימני שמאלי+הסנטר עובדים והשאר לא אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה אודה לכם מאוד מאוד נ.ב החורים של הכרטיס קול הם כאלה (אם זה עוזר במשהו) מימין לשמאל: כתום--כחול--ורוד--ירוק--שחור--וחיבור של שמונה פינים (או 16 לא יודע) החיבור האדום והלבן בא מהבאס יש לו כל מיני חיבורים מאחורה למנהל- למה לנעול אם סוף סוף עוזרים לי?? תודה

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  2. אהלן חבר'ה! היום רכשתי את המכונית הראשונה שלי סופסוף......סובארו אימפרזה LX.. שנת 2001... (לא מוכר.. קיצור... אני לא יודע אם הפורום פה מתמצא בזה אבל אני לא יודע לאיזה פורום אחר לפנות.. כמובן.. קיבלתי את המכונית מבנאדם חסר אחריות בנוגע לסאונד!... שום מערכת...אותם רמקולים שבאו עם המכונית... קיצור-איחסה! אז רציתי לקבל ייעוץ ממכם!... מה לקנות!? אני מדבר על רדיו דיסק......ועל רמקולים *על איזו פירמה ללכת מבחינתם? *על מה אני צריך להסתכל (מבחינת פרטים טכניים) כשאני בוחר אותם?! *הבנתי שאפשר להתקין מערכת בלי מגבר ועם מגבר.... מה יהיה ההבדל כבר?!... כי אני לא אשים מוזיקה בפול ווליום כמו הערסים שבשכונה... *האם יש נגן שינגן גם דיסקים רגילים וגם MP3? או שאני צריך לבחור באח…

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. אני מחפש אוזניות גדולות איכותיות עד 150 שקל עדיף פחות... זה בשביל הנגן mp3 usb שלי אני אל מבין כל כך בחברות ונתונים שרשומים עבור כל אוזניות..תודה האם אלו נחשבות טובות ? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3759153

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  4. דודים שלי מביאים לי mp3 מארה"ב ואני צריך עזרה בלהגיד להם מה להזמין. אז ככה...... לנגן חייבת להיות רצועת יד בכדי שתהיה אפשרות לרוץ איתו ( חובה הקטע של הספורט ) ומ4 ג'יגה עד 20 הכל מתקבל... בבקשה תשלחו לי קישורים לאתרי קניות מארצות הברית עם מוצר שתואם את הבקשות שלי.. בדקתי את הrio carbon ואת ה- rio karma... הם קטנים אבל אפשר לרוץ איתם?! כמו כן יש לי 2 קישורים שרציתי לדעת מה דעתכם על מה שמצאתי..: והאם אפשר לרוץ איתם. http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90131770&loc=111&sp=3 http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90141236&loc=111&sp=8 בבקשה זה דחוף הם מגיעים בקרוב.. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by 111111,

יש לי בעיה לנגן בכל חמשת הרמקולים ובבאס באותו הזמן כמה דברים: *הכרטיס קול של קריאטיב תומך ב 5.1 *ההגדרות במחשב מוגדרות לנגן 5.1 *לרמקולים (דיגטליים) יש חיבור אדום ולבן שאני מחבר לשני חורים בכרטיס קול ניסיתי לחבר את האדום והלבן לכל החורים (בכל מיני קומבינציות) אבל תמיד או שהימני אחורי+הקידמי ימני עובדים והשאר לא שומעים כלום או שהבאס+השמאלי אחורי+הימני שמאלי+הסנטר עובדים והשאר לא אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה אודה לכם מאוד מאוד נ.ב החורים של הכרטיס קול הם כאלה (אם זה עוזר במשהו) מימין לשמאל: כתום--כחול--ורוד--ירוק--שחור--וחיבור של שמונה פינים (או 16 לא יודע) תודה

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by MacGyver,

נכון להיום זה הדבר שהכי מתאים לי.....אז: 1)יש למישהו מושג מתי הוא אמור להגיע לארץ?(אם אני לא טועה אחד בשם זן מאסטר אמר שהוא יודע....) 2)כמה הוא יעלה פה? 3)איך אני יכול לדעת עם הטאצ' פאד נוח לשימוש או לא? 4)מאיפה אני יכול להזמין אותו בחו"ל ואני לא אצטרך לשלם עליו מכס? תודה רבה איתן

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  7. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, אתמול קניתי כרטיס קול מקצועי ויש בו 8 יציאות לדברים ,ועוד יציאה אופטית ודיגיטלית, מה עושים עם זה עם היציאות הללו.?? תודה THANKS עוד שאלה זה נחשב לכרטיס מקצועי?

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  8. אני מחפש רמקולים 2.1 בעיקר למוזיקה ... הרבה מאוד ולמשחקים... אין הגבלה של תקציב עם זה משהו ממש איכותי... בבקשה תמליצו לי.... תודה

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. האם הוספה תמיכה בעברית?

• 13 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן איפה אפשר למצוא את האוזניות האלו http://headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopicID=26&productID=0020080515

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  11. היי ההורים שלי כרגע חזרו מהונג קונג וקנו לי iRiver H320 השאלה שלי זה איזה Firmware Update אני מתקין עליו? דרך אגב - ברגע זה הוא בטעינה

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by m0sh,

כוס אמק כולה יש לי כמה שבועות טובים את המכשיר ולקחתי אותו לצבא ונתקעתי בשולחון בשר"ח וסעמק יש סדק בפלסטיק של המסך...אז המסך עצמו עדיין בסדר אבל פשוט יש סדק עצבני ומעצבן לעין...וזה מאד מבאס (המכשיר מארה"ב) רציתי לדעת אם יש משהו לעשות...אני רוצה את המספר של היבואון אולי אפשר לסדר סיכון באיזה 100 שקל מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות? סעמק צבא אני צריך לישון תודה

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  13. coaxial or optical תחלס זה שאלה שאלתה לי כבר הרבה זמן ! ממה שאני יודע שניהם מספקים את מה שצריך כך שאני יכול לעביר צליל איכותי מהדיוידי לרסיבר אז למה בכלל יש OPTICAL כאשר יש לי את ה COAXIAL?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  14. http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1208035 שאלה בקשר לרמקולים האלה יש לי מגבר של sansui 6060 אחלה מגבר ואני רוצה רמקולים בשבילו וכמו שאתם רואים התקציב שלי נמוך אז אני מעניין לקנות את הרמקולים הנ"ל אני לא מצפה לקבל איכות אבל בקשר לעומצה שלהם רציתי לדעת איל היא כי זה הדבר הכי חשוב לי תודה

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by gggilad13,

זו הודעה שני רושם בשם חבר: אני מאד מתלבט בקשר להוצאת כסף גדולה על נגן אם פי 3 היות ואני מחפש 512 מגה. הנגנים הרגילים עולים 700 ואילו המעט יותר מתקדמים בסביבות ה1700. הייתי רוצה לדעת, האם באמת שווה וכדי להוציא עוד 1000 ש"ח על נגן ?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Digital music player maker Creative has pledged to spend $100m to out-market Apple in a bid to take the market away from the iPod. And not just Apple. Speaking in Singapore this week, Creative CEO Sim Wong Hoo bullishly pronounced: "I'm planning to spend some serious money - I intend to out-market everyone." "The MP3 war has started and I am the one who has declared war," he thundered. The company's goals are undoubtedly ambitious. Sim said Creative is looking to take 40 per cent of the worldwide digital music player market in 2005. During the Q3, it managed a mere ten per cent. Apple stood at 17 per cent. Those figures show there's plenty to play for, and indeed, Creativ…

17. Started by hanan86,

חברה מישהו מכיר רמקולים של חברת אורטק ( 4.1 ) . האם הם טובים , והאם שווה לקנות אותם ב 300 ש"ח . תודה .

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי אוזניות של סוני מדגם Sony MDR-EX71 Fontopia כדי לשמוע מוזיקה (קישור לתמונה [ענקית] http://www.avland.co.uk/sony/mdrex71/mdrex712lrg.jpg ) אי אפשר לשחק איתן במחשב. המחשב שלי בבית מחובר למערכת 5.1 דרך רסיבר של סוני (STR-DB840) ואני שומע את כל המשחקים והסרטים שלי - מעולה! אני צריך את עזרתכם בבחירת אוזניות שידמו כמה שיותר את המערכת הזו. הנקודה היא לא ה- 5.1 אלא עוצמת הבסים ועומק הסאונד. אני אשתמש באוזניות כדי לא להרעיש ולהעיר את דיירי הבית (אבל עדיין ארצה להנות מהסאונד של Half Life 2 ) וגם במסיבת הרשת הקרובה (יום שישי). התקציב עומד על כ- 250 ~ 300 ש"ח. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה HF

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  19. שלום אני מחפש בשבילי ובשביל בן דוד שלי שמתגיס שבוע הבא נגן MP3 חמוד שיהיה בו 128 מגה או 256 עדיף 256... והדרישות שלי ממנו הם: משלוח מהיר (1-4 ימים מההזמנה) או אפשרות לאסוף בעצמי את המוצר אבל שלא יהיה תקוע באיזה מקום רחוק...אני גר ביבנה שזה במרכז אז אני רוצה מקום שיהיה באיזור לדוגמא ת"א וכו... הייתי רוצה משהו כזה בערך ולא בצורה של הסוללת אצבע אבל אם אין אז אין... http://www.netaction.co.il/Files/PromoBigImage/19351.jpg וכמו שאמרתי עד 400 ש"ח תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  20. אני רוצה להזמין אותכם לבקר באתר העיצוב זמני והאתר הולך לעלות באורך מלא בעוד 70 יום www.pvmp3.biz www.pvmp3.info

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by overload,

לחץ כאן זה פשוט הדבר הכי גאוני שראיתי בחיים שלי! ותורידו את הסרט שבסוף הכתבה! יש לי כמה שאלות: -זה אומר שהאיכות של התמונה מבחינת כמות פיקסלים היא שווה לזאת של כל מקרן שמציג ברזולוצה של XGA? -אמרו שם ש30MS זה מספיק בהחלט, זה נכון? כמה MS בערך יש במקרנים ביתיים היום ש30 זה מספיק? כי היום אפשר להשיג גם 18MS במחירים הגיוניים. -אפשר לחבר את המסך ישר לDVD? ד"א אני עובר דירה בקרוב ויהיה לנו חדר קולנוע מעכשיו, אני חושב ברצינות לבנות מקרן כזה היום אפשר לקנות מסך 15" ב פחות מ 1300 שקל. מקרן שקופיות אפשר להשיג יד שנייה ולהחליף נורה או לקנות אחד חדש ב 500 שקל. יוצא מקרן XGA ב פחות מ 2000 שקל!

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by yaniv69,

שלום היום החליטה האוזניה השמאלית של הipod שלי להפסיק לעבוד! ניסיתי לחבר אוזניות של דיסקמן של חבר (חברת פיליפיס עם שלט)ולא עבד לעומת זאת עכשיו ניסיתי אוזנית רגילות של סוני וזה עובד! ברצוני לקנות אוזניות איכותיות אבל אני חייב לדעת מה כן מתאים לאי פוד ומה לא???? מדובר באי פוד דור רביעי 20 גי'גה תודה על העזרה והאם באחריות של האי פוד כלול תקלות באוזניות??

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  23. אני וחבר לי רוצים להליט שיר שלנו ובשביל זה אנחנו צריכים תוכנה שיכולה לעשות את הדבר הבא: אנחנו נשיר, ננגן בנפרד, ואז התוכנה יכולה לאחד את זה. אנחנו חייבים את זה דחוף!!!!! (לא רק חינמיות).

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  24. אבא שלי נותן לי 400 שקל ויש לי עוד 100 שקל. אני אוציא 150 שקל על שטויות, וישארו לי 350 שקל לקנות נגן MP3. עכשיו השאלה היא אם יש שם חנות שמוכרת דיסקמן/נגן MP3 טוב, מחברה טובה עד 350 ש"ח? אני מעדיף לא לקנות מחנויות ברשת, כי כולם רחוקות ממני ואין לי כסף למשלוח או בכלל וויזה לשלם. אז לקנות מאילת (שבמקרה אני הולך לשם) יהיה הכי נוח.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי Radeon 9800pro עם Tv out - יש לי חיבור S-Video ו RCA הצהוב הזה. בטלויזיה שלי אין חיבור S-Video - חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי 2 דרכים. 1)להשתמש בכבל מהיציאה של ה S-Video ובסוף של הכבל לחבר את הכבל מתאם שקיבלתי ל Rca עם שתי יציאות כאלו (שלך MSI). 2)ראיתי גם את הקופסה הקטנה הזאת של ה AV כמו שמקבלים עם הפלייסטיישן שמתחברת עם פינים כאלו (או שזה סתם חיבור ישן ולא כדאי?). על מה אתם ממליצים? ואם יש עוד שיטות. תודה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים