אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חברה ממש מעניין אותי לדעת בתור אחד שלא מבין בציוד אם המערכת שלי בסלון שווה משהו... המערכת מחוברת לSANSUI RZ-8150 ישן. הסנטר הוא : SoundWave CS-100 הקדמיים הם : NHT 1.5 וה REARS: SoundWave SL-50 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי חברים! יש לי דיסק אודיו (שצרבתי לאוטו) עם שירים. אני רוצה להעתיק את השירים חזרה מהדיסק למחשב. הבעיה היא שכשאני עושה את זה אני מקבל שסה"כ הקבצים הוא בסביבות ה750KB (לא ממש הגיוני) וסיומת השירים הוא CDA. השאלה היא: א) איך אני מעתיק את השירים חזרה למחשב? ב) איך אני הופך את השירים חזרה לפורמט MP3? תודה רבה!! המשך שבוע מצוין!
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
טוב אז ככה הבעיה שלי היא בהפעלת סרטים בסראונד כרטיס הקול שלי הוא של Sweex 7.1 עם יציאת SPDIF קואקסיאלית. זה של C-Media דגם CMI8768. כרטיס הקול מחובר בכבל COAX לרסיבר. לפני שבוע פרמטתי את המחשב ועברתי מווינדוס XP ל-7 (32 ביט) ומאז זה לא עובד לי כמו שצריך. (הורדתי והתקנתי כבר דרייבר חדש לווינדוס 7) מבחינת קודקים אני משתמש ב-K-lite ככה שהקודק לאודיו זה של ffdshow הבעיה היא שכשאני מגדיר ב-pass through את ה-AC3 ו-DTS אז אני שומע רעש סטטי ברמקולים: אז ככה שביטלתי את האפשרות הזאתי ואז לפי הדרייבר במחשב כשאני מפעיל את ה-SPDIF הוא מגדיר לי רק כ-2 רמקולים ככה שהסאונד יוצא סטריאו ואם אני רוצה סראונד אז זה רק וירטואלי (דולבי פרו לוג'יק), תוכלו לראות את זה פה: מה אפשר לעשות…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש פה ( משהו כמו שלש דקות בפורום :-\ ) ואני צריך עזרה בהצמדת כתוביות לסרט. עד לפני לא הרבה זמן השתמשתי בתוכנה להצמדת כתוביות בשם AVI ReComp, שהניבה הצלחה גדולה בתחום, אך מאז שקניתי מחשב חדש התוכנה הפסיקה לעבוד (תזמון מצויין מפני שכבר התנדבתי לנהל קולנוע ביישוב שלי ). אין לי שמץ של מושג איך לסדר את הבעיה או איך להשתמש בתוכנה אחרת. אני אשמח מאד אם מישהו בפורום יעזור לי לסדר את הבעיה או לעזור לי למצוא דרך אחרת להצמיד כתוביות לסרט. בתודה מראש, מישאל.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום קניתי מכשיר DVD מקליט אני לא יודע מה צריך לחבר כדי להקליט. אשמח להסבר קצר בנושא של כל החיבורים האלה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
ערב שלום לכולם. במסגרת קורס שאני עושה עכשיו אני צריך להקליט דמו מהפלטה למחשב. עכשיו השאלה היא כזאת איך אני עושה את זה הכי פשוט ובאיכות סאונד טובה. הפלטה שלי רשומה בחתימה. ואני יקליט לHTPC שלי שיש לי בו כרטיס קול ASUS D2X . אשמח לשמוע על תוכנה טובה ומתאימה וכנ"ל באיזה חיבור עדיף להשתמש. תודה מראש CM
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול ואני צריך שתסבירו לי איך מרכיבים והכל.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום אניחנו מתכננים לבנות קולנוע ביתי חדש לגמרי שתהיה מבוססת על טלויזיה 50 אינצ מערבת רמקוליים 5.1 ו d.v.d השאלה שלי היא ככה לטלויזיה אנחנו מקצים תקציב של כ 60 אלף שקל d.v.d כ 5 אלף שקל ורמקוליים כ 10 אלף שקל איזה טלויזיה כדי לקנות פלזמה או l.c.d ואיזה דגם מאיזה חברה חשוב שהטוליזיה תתמןך בפורמט של 16x9 ואם אפשר לקבל עוד מידה על דברים שחשוב להסתקל עליהם בזמן שבוחרים טלויזיה רמקוליים אנחנו רוצים לעשות מערבת 5.1 חשוב שיהיה מחברה אמינה, האפ יש הבדל ברמקוליים קדמיים ואחוריים אם כן המלצות לזה (חייב dolby digital 2 d.v.d חשוב שיכול לקרוא צרובים ויתמוך בכל הפורמטיים הכי חדישים בתחום האודיו
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, לצערי בגלל הצבא לא יוצא לי לבקר פה הרבה .... בקיצור העניין הוא כזה : אבא שלי רוצה לקנות לסלון מערכת קולנוע ביתי טובה והוא מוכן להשקיע בזה כסף. מה שצריך שיהיה במערכת, נכון לעכשיו ,זה שתי רמקולים קידמיים טובים (רצפתיים), רסיבר ומקור טוב (DVD או CD PLAYER). כל שאר החלקים נקנה אחרי זה, אלא אם יש איזה סט רמקולים 5.1 טוב . מה שאני צריך מכם זה פשוט המלצות לרסיברים רמקולים ונגני DVD\CD PLAYER טובים. וגם מקומות אליהם שווה לסוע ולבדוק ציוד אודיו. המערכת השניה זה לחדר שלי. מה שאני צריך מהמערכת הזאת זה ניגון מוזיקה באיכות הכי גבוהה שיש . המערכת תתחבר למחשב. מאחר והתקציב שיש לי לכל העניין הוא לא גדול (בסביבות ה 3 אלף) החלטתי ללכת על חלקים מיד שניה . עכשיו בדק…
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת של MICROLAB F530U זאת מערכת 2.1. עכשיו הכבל שמגיע כול לווין הוא כבל של בערך מטר. עכשיו הייתי צריך להאריך אותו כי אני תליתי אותם על הקיר בחדר. אז קניתי כבל 2RCA(רק לשמע) הבעיה שלי שיש לי ניחות ממש גבוהה על הקו. השאלה שלי חוץ מלקנות כבל חדש איכותי יותר ולפרק את כול העבודה שעשיתי בחדר יש אפשרות להגביר את האות שמגיע מהלווינים? קיים מגבר במחיר נורמלי? אני ישמח לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
1 האם אני חייב לחבר לכרטיס את החיבור של הג'ויסטיק (אין לי ג'ויסטיק) 2 האם להסיר את הדרייבר של הכרטיס קול אונבורד שלי 3 מהרמקולים שלי (לוג'יטק Z560) יוצא חיבור אחד (בגלל שחיברתי רק 2 רמקולים כי אין לי צורך כרגע ב-4) ועוד אחד של הסאב,לאן לחבר את הסאב לכרטיס קול? האם אפשר להכניס את שני החיבורים למפצל ולהכניס אותם ביחד לאותו החיבור בכרטיס?
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בקיצור, החלטתי לקנות ג'ויסטיק אבל שמתי לב שאני לא מוצא את כניסת ה-game port על לוח האם שלי (epox 8rda+) ולכן קניתי כרטיס קול נוסף, לא משהו מהודר (genius liove maker 5.1) אבל הבעיות התחילו ברגע שרציתי להתקין אותו. בהתחלה פשוט חירתי אותו והתקנתי לו את הדריברים אבל כמובן שהוא עשה בעיות, ניתקתי, לא הצלחתי למחוק (uninstall) את הדריברים שלו אז עשיתי סיסטם ריסטור (xp) וניתי לבטל את הכרטיס קול הפנימי (תחילה ע"י סימון 'disable' ב'device manager' וגם דרך הביוס) אבל לא צלחתי...אני עושה משהו לא נכון? אני אשמח אם מישהו יתן לי רשימה מפורטת של דברים שיש לעשות על מנת לסיים את הסיוט הזה (4 שעות נשרפו לי אתמול על זה)
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני חדש בפורום אז נעים מאוד.. יש לי שאלה קיבלתי מכשיר IPOD 15GB וקיבלתי אותו מחבר משמע הוא משומש... קיבלתי איתו חיבור ל-USB ומטען לסוללה של המכשיר...ולא קיבלתי עם זה שום תוכנה או דרייברים להתקנה למחשב... וכן יש לי את התוכנה ITUNS האם צריכה להיות אצלי תוכנה מיוחדת שמותקנת במחשב כדי שהמחשב יזהה את החומרה החדשה?...והאם בכלל אמורים להגיע עם זה דרייברים או תוכנה שאותה אני מתקין למחשב חוץ מהאיי טונס.. פליז HELP ME בתודה מראש,עמית
-
- 9 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קניתי lg lcd 32ld450: http://www.lg.com/us/tv-audio-video/televisions/LG-lcd-tv-32LD450.jsp עכשיו אני צריך לחבר אותו ואני לא יודע מאיפה להתחיל. מה שאני רוצה לעשות זה בערך ככה: יש לי רסיבר, אליו מחובר מחשב. יש לי ממיר yes, המחובר לכרטיס טלויזיה במחשב. עכישו אני רוצה לחבר את הכול ביחד עם הטלויזיה. אם אפשר, הייתי רוצה לחבר את הממיר גם לטלויזיה וגם למחשב. אפשר לקבל קצת כיוון? המוכר בחנות אמר לי משהו על חיבור אופטי בין הרסיבר לטלויזיה.... איפה הממיר נכנס פה?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של קריאייטיב דגם: CT5803, יש עליו GAME-PORT מישהו יכול להעריך כמה הוא שווה יד שניה? אני לא יודע אם זה SB 5.1
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני קיבלתי רסיבר וזוג רמקולים, אבל לא ממש מבין בזה, אשמח אם תוכלו לעזור לי לזהות את הציוד הזה ולהגיד איזה ערך יש לציוד הזה נכון לעכשיו אז קודם כל, הרסיבר, דגם Yamaha RX-V620, תחילת שנות ה2000, עליו דווקא כן מצאתי קצת מידע באינטרנט, אבל אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת עליו, וכמה הוא שווה עכשיו מראה מקדימה: מראה מאחור: מה שיותר מעניין אותי זה הרמקולים, עליהם לא מצאתי שום מידע באינטרנט, דבר היחיד שאני יודע זה יצרן - Peerless, הם גם מסוף שנות ה90-תחילת 2000 יש עליהם מדבקה, ששם הדגם מחוק (אבל רואים שכתוב שם L-80) החיפוש בגוגל לא נתן כלום האם מישהו מכיר את הרמקולים האלו? נכון לעכשיו יש לי Microlab Solo 7C, האם המערכת הזאת…
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני רק רוצה להיות בטוח ... אני מחבר את הרמקולים ל gtxp עכשיו מהסאב יוצאים 2 חוטים,אחד עם ראש ירוק והשני שחור הירוק הוא לקידמיים והשחור לאחוריים עכשיו השאלה שלי היא : בראק יש יציאה לסאב - אפשר להשתמש בה ? כי זה חיבור בננה נקבה והחיבורים מהרמקולים הם כמו חיבור אוזניות (שכחתי איך קוראים להם) או שלא צריך לחבר אותם לשם ?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, קניתי LCD 26 אינטץ' של LG ואני רוצה לראות את המחשב בטלויזיה. קניתי כבל שמצד אחד יש לו יציאת S VIDEO ומצד שני שתי יציאות שאני מניח שאחד מהם אמור להתחבר לוידאו ואחד לאודיו (כאלה כמו של הדיוידי). ניסיתי לחבר את הS VIDEO לטלויזיה ואחד מהאחרים למחשב - לא עבד. ניסיתי לחבר את הS VIDEO למחשב ואחד מהאחרים לטלויזיה - גם לא עבד. (אגב הגדרתי בכרטיס מסך CLONE שיראו העתק של המחשב בטלויזיה) מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
איך אני מחבר XBOX וממיר של YES לטלוויזיה Toshiba "21 21LZE22 http://www.tel-dan.co.il/Product.aspx?ProductID=503 יש לי game selector http://img53.imageshack.us/img53/515/gameselectorlu0.jpg מה אני אמור לחבר ?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למגבר ב- RCA ולא שומעים ממש חלק.. יש מן רעשים חלשים.. מה עושים?(מגבר YAMAHA RXV-1000? חלק אמרו לי שהחוט ארוך מדי..(8 מטר) חלק אמרו לי שזה בגלל העכבר האופטי להעביר אותו לPS2... וחלק אמרו לי שאם אבטל את הארקה של המחשב לא יהיו לי רעשים בכלל...! מה אתם עשיתם בנושא מציק זה?(יש לי מערכת קולנוע בייתית ברמה גבוהה כך שאני מעוניין להינות כמו שצריך ללא שום רעשים)... ושאלתי השנייה באותו נושא היא: אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלויזיה,יש לי במחשב יציאה שדומה מאוד ל-S-VIDEO ולחבר אותה למגבר מיכוון שהמגבר מחובר לטלויזיה.. הבעייה היא שהמחשב יושב בצד השני של החדר ואני צריך כבל של 8 מטר! ואין כזה דבר למיטב ידיעתי יש של 3 מטר (בהום סנטר) ואין קונקטור לחבר חוט לחוט יש לכם רעיו…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית את המגבר DENON AVR-1507 במחשב יש לי כבר מספר חודשים את הכרטיס CREATIVE X-FI XTREME AUDIO ניסיתי לחבר אותם כך שאשמע ברמקולים שלי (5.1) אבל ללא הצלחה תהיתי אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי איך אני צריך לחבר את הכרטיס למגבר כדי שאוכל לנצל את המערכת שיש לי ולשמוע ב5.1 במקום בסטריאו כמו שאני שומע עכשיו.... קישור לכרטיס הקול: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15855&nav=0 קישור לחיבורים של המגבר: http://usa.denon.com/ProductDetails/3256.asp?ProductName=AVR%2D1507%3A+7%2E1+CH%2F5%2E1%2B2+CH+Home+Theater+Receiver# (רק ללחוץ על BACK למטה) אם צריכים יותר פרטים אנא רשמו לי ואני אנסה לענות תודה מראש לכל…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי iRiver H340 ואני לא מבין כלוםםם התקנתי את התוכנה מהדיסק ועכשיו אני לא יודע מה לעשות אה וגם תגידו איפה הסוללה אמורה להיות? איפה המכסה
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ערב טוב, אני רוצה לחבר את הPS3 למסך מחשב, ואם אני קונה כבל HDMI TO DVI ע"מ לעשות זאת, אני משער שלא יהיה לי סאונד... (המסך שלי Samsung SyncMaster 740BF) פיתרון? (יש לי גם מערכת סטריאו ליד הPS3 והמחשב, אם זה עוזר איכשהו לבעיה)
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי רכשתי את הכבל חיברתי בין שניהם אבל אין תגובה יש לי לוח אם מסוג : Gigabyte GA-P35-DS3L אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
טוב תשמעו יש לי מערכת סטריאו של AIWA שקניתי בערך בכיתה ג' והיום אני ב י' היא דיי ישנה חיברתי את המערכת למחשב אבל הבעיה שאני לא שומע סטריאו רק מונו וזה ממש מעצבן אין שום אפקטים של סטריאו כל הזמן הרקמולים עובד אותו הדבר רציתי לדעת אם יש דרך לחבר את זה ככה שיהיה לי סטריאו?
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-