עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום יש לי עכשיו רמקולים של harmankardon SOUND STICK 2 ... הרמקולים עלו באזור אלף ש"ח ואני פשוט מתבייש מהמשפחה שביקשתי שיקנו לי כאלה זבל של רמקולים אני בקושי שומע באוזן ימין ואני לא שומע חזק לפעמים לאיזה שעה (מקסימום כי כבר מתחילים להרגיש כאב) וזה פשוט הורס לי תאוזניים אם מישהו יכול להסביר לי מה גורם לזה לעשות לי כאב באוזניים ולעשות בעיות בשמיעה אני יודה לו אני מחפש עכשיו רמקולים לא שהיו מתוחכמים יותר מדי אבל שאני יהנה מהם והכי חשוב שלא יהרסו לי תאוזניים! היה לי לפני זה רמקולים בכי פשוטים של קרייטיב היה פשוט תהנוג פי שתיים זמן פי שתי עוצמה ולא כאב לי בכלל האוזניים אפילו שהצליל היה פחות נקי, אבל הבאס היה הרבה יותר טוב חשבתי בנתיים על הרמקולים האלה: http://zap.co.il/model.a…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  2. Started by sharonhac,

שלום אני צריך את עזרתכם בבחירת של מע' קולנוע, בבחירה של מה שצריך לקנות. בגדול אני צריך DVD ורמקולים כאשר אני רוצה לחבר את הרמקולים כמובן לטלויזיה שתהיה וגם למחשב. השאלה היא אם לקנות רמקולים במערכת זולה של 5.1 בשילוב עם מגבר זול כזה או שלקנות DVD משולב מגבר?? קנייה של רסיבר זה דבר שיהיה לי קצת כבד כרגע. בגדול מה שחשוב לי זה שאני אוכל לחבר את הרמקולים גם ל DVD (טלויזיה) וגם למחשב. רצוי שזה יהיה בתצורה של 4.1 או 5.1. וחשוב לי שזה לא יהיה יקר ברמות מטורפות. אני יודע שיש הרבה הצעות למערכות כאלה ב ZAP וכל מיני רשתות אבל ההגבלות האלה חשובות לי. מי יכול לייעץ?? תודה

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  3. טוב אז ככה...החלטתי לפנק את עצמי ולקנות רמקולים חדשים למחשב :> כרגע מחוברים אצלי 2 רמקולים של סמסונג שלקחתי מאיזו מערכת סטריאו ישנה וסאב מעאפן שהיה של המערכת קולנוע הביתית הישנה... אז ככה...אני צריך לדעת על איזו מערכת אתם ממליצים עד 500 ש"ח... Creative inspire 5.1 2500? Logitech x530? JBL Creature? Altec Lansing ATP3? המטרות שלי הם בעיקר מוזיקה...אבל להרעיד את החדר במוזיקה! :> מישהו יכול להמליץ לי על הדגם הכי איכותי וחזק שאני יכול למצוא בטווח מחירים האלו? תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by נמו789,

התקציב הוא 400 ש"ח אני מחפש סאב וופר ו5 רמקולים כמה שיותר וואט אז הרמקולים יותר טובים ? אני מתלבט בין שני אלה בתקציב שלי. אם יש לכם משהו אחר להציעה אשמח לשמוע מה אתם אומרים ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750583 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745474 ועוד התלבטות היא מקלדת ועכבר אלחוטי .לא מחפש משהו של גיימרים,רק כמה כפתורי עזר של ווליום מספיקים לי התקציב הוא 150 ש"ח מה עדיף ? חיבור USB או אינפרא אדום ? העכבר דורש החלפת סוללות בתדירות גבוהה או שעדיף כבר לקנות עכבר שבא יחד עם מטען ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by dor_r,

אוקיי, אז ככה, יש לי רמקולים שקיבלתי מזמן עם מחשב שקניתי, דיי חרא, בזמן האחרון הם התחילו להשמיע קולות מעצבנים, והגעתי למסקנה שאני רוצה רמקולים יותר איכותיים ועוצמתיים, ושיהיה יותר באס. אני החלטתי שאני אקציב לזה עד 1500 ש"ח ולא שקל יותר, מעדיף פחות, למרות שאני מוכן להוציא את הסכום הזה. אני בעיקר צריך את הרמקולים לשמיעת מוזיקה ומשחקים, לסרטים יש את המערכת בסלון, למרות שגם היא לא עובדת ממש בסראונד, אני אסביר את הבעיה אח"כ. החדר שלי הוא בערך 5 על 5, מה שאני מחפש זה מערכת סראונד למען האמת, אבל אני מוכן להתפשר גם על 2.1 אם אין סראונד למחשב שיהיה מספיק איכותי למוזיקה בטווח התקציב שלי. סיכום של מה שאני צריך - רמקולים למחשב, בחדר 5 על 5, עדיפות לסראונד, בעיקר למוזיקה ומשחקים, באסי…

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  6. התקציב: 500-1000 שקל .. - עדיף כמה שפחות המטרה: בעיקר מוזיקה , אבל גם משחקים דגשים: חייבים להיות 5.1 (לפחות) , וגם עוצמתיים - אני אוהב לשמוע מויזקה בווליום גבוהה חשבתי על אלו: Genius SW-5.1 Home Theater Deluxe 5.1 http://www.genius-europe.com/english/surround/sw51ht.htm אני יודע שאין לךכם דעה ממש טובה לגבי גניוס - בגלל זה בכל מה שקשור לרמקולים האלו - בבקשה רק מי ששמע אותם להגיב אליהם .. מי שלא שיתן המלצות לרמקולים אחרים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  7. אהלן כרטיס הקול שיש לי הוא Realtek ALC883 8 Channel מובנה על לוח האם אני מחפש רמקולים איכותיים שישמשו אותי בעיקר למוזיקה ורק קצת למשחקים התקציב קצת גמיש - משהו כמו 500 עד 900 ש"ח תודה.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by maxbrener2008,

אז ככה התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח שזה לא משהו אבל זה מה יש. אז חשבתי על כמה רמקולים: Harman Kardon Soundsticks 2 logitech Z2300 Altec FX3022 logitech Z4 עכשיו אני עובד בחנות מחשבים,ובתכלס יש לנו בתצוגה את הHARMAN אבל ממש לא אהבתי אותו. ז"א יש לו סאונד טוב אבל לא חזק העיצוב לא משכנע והם נהרסים בצ'יק. רציתי לשמוע עם יש לכם משהו אחר להציע/להמליץ ואם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור מבין הרשימה הזו רמקול שלדעתכם טוב.

9. אני חייב עזרה בבחירת רמקולים למפרט מחשב שהורכב באתר IQPC על ידי המומחים בפורום מפרטי מחשב... הרמקולים צריכים להיות איכותיים ( עדיפות ל-CREATIVE, החברה הגדולה ביותר שאני מכיר).... הם צריכים להיות סראונד כמובן, ובנוסף הם צריכים להיות רמקולים שניתן לתלות אותם על הקיר.. עקב היותי חובבן בתחום האודיו למחשבים החלטתי לפנות לפורום זה בבקשת עזרה... :s05: אודה מאוד למייעצים ולעוזרים.... להלן המפרט ---- כרגע ללא כרטיס מסך...(עקב התלבטויות קשות :s05:) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1311 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤659 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤394 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤426…

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  10. היי, עשיתי HTPC ורק חסר לי רמקולים לטירוף!:-) יש לי לוח ASUS M2A-VM רשום שהוא תומך ב 6 CHANNELS , על איזה רמקולים אתם ממלצים עד 1000 ש"ח. אני רוצה לנצל את כל היכולת של הלוח.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  11. Started by BlackDiablo,

אני יכול עד 350-370 גג של CREATIVE או משהו אחר טוב חשבתי לכיוון ה: Creative INSPIRE 2.1 2500 וגם: reative INSPIRE 2.1 G380

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  12. מאז שהייתי בכיתה ח' הם היו במחסן. סגורים ואטומים. הם היו שייכים לאבא שלי (ז"ל) ולא היה בהם שימוש. אך אתמול נזכרתי שהם שם. ונזכרתי גם שלמערכת סאונד שלי מתוצרת U.S Blaster האיכות בקדמיים לא משהו, אז שווה לבדוק אם הם ישפרו. תמונות מהרמקולים הקיימים שיש לי, ושאני שומע בהם: סימנתי מרובעים כדי שתשימו לב לעיקר. מדובר ב סט של 5 סטליטים+סאב החלפתי את הרמקול סנטר במשהו אחר, ישן, של Peavy שעבר החלפת רמקול+ קרוסאובר פנימי.(אבא שלי עשה את המוד) זה נמצא למטה, ומעליו הסאב. תמונה של המגבר: תמונה של הרמקולים האחוריים: ועוד 2 תמונות של הסנטר+סאב http://img159.imageshack.us/img159/8804/022gb2.jpg http://img159.imageshack.us/img159/3076/023pk5.jpg בקיצור, שומעים לא משהו עם…

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  13. Started by rudyzplace,

שלום לכולם, אני רוצה להרכיב אוזניה בודדת במקום אחת מה-2 אוזניות שיש לי באוזניות. ( האוזניה הבודדת בעלת מתקן תלייה על האוזן) חתכתי זוג אוזניות ישן (שעובד) וחיברתי ל (+) ול (-) בהתאמה את האוזניה הבודדת. (ניתקתי רק את ה RIGHT מהזוג הישן) לא שומעים כלום . חיברתי חזרה את האוזניה המקורית החתוכה, ואיזה פלא - אפילו איתה לא שומעים כלום. מה אני עושה לא בסדר? לא מספיק לחבר את הכבלים 1 ל-1 על מנת שאני יקבל סאונד?? ( יש מעין חוט תפירה שכבלים מלופפים סביבו אולי הוא קשור??) בבקשה אם מישהו יודע, אני אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by shayshay,

שלום רב, קניתי מחשב חדש, עם כרטיס קול ONBORD הלוח של ASUS P5Q PRO והוא מחובר למגבר על ידי יציאת S/PDIF המגבר מזהה את החיבור אבל יש לי בעיה לשמוע במדיה סנטר קידוד של DTS וגם לא מצליח להריץ דרכו קבצי VIDEO_TS בצורה חלקה המחשב חדש עם כרטיס מסך ATI HD4870 סרטים בפורמט של MPEG הוא מזהה ומריץ אבל לא את הריפים של ( DVD ( VIDEO_TS הבנתי שאולי הבעיה היא עם הקודקים השאלה מה להתקין על VISTA ??? או לחליפין נגן אחר גם - VLC לא מזהה לי DTS מערכת הפעלה VISTA X64

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  15. אני משתמש הרבה אבל ממש הרבה בתוכנה team speak2 וכשאני נכנס אז שומעים אותי ממש אבל ממש חזר ואת כל מה שקורה בחדר שלי...(מאווררים,ציפורים...) ותמיד כדי שישמעו אותי כמו שאני רוצה וזה באמת כמו שאני רוצה שישמעו אותי אז אני נכנס ל volume control ואז ל wave in ושם אני ממניך את המיקרופון בדיוק בצורה שאני רוצה שהוא ישאר......אבל אז כשאני נכנס למשחק למשל קונדישן זירו אז המיקרופון מעלה את עצמו לבד לעוצמה הכי גבוה שלו ואני לא מבין למה....ואז כל מי שמדבר איתי מיתעצבן... מבקש עזרה דיי דחופה.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  16. אני רוצה להביא רמקולים לחדר באיכות ממש ממש טובה שתקפיץ לי את החדר ושתתאים לי למשחקים לסרטים וגם למוזיקה . המערכת תתחבר למחשב והמחשב מתחבר גם לlcd שלי בחדר לכן אני רוצה מערכת ברמה גבוהה שתיהיה טובה גם לסרטים וגם משחקים וגם חשוב שתתאים לשירים התקציב 1000-1500 יש לי כרטיס קול מובנה Audio Adapter Intel 82801HB ICH8 - High Definition Audio Controller עכשיו אני ראיתי כמה סוגי רמקולים חלק מיועדים לממחשב כמו: http://d.zap.co.il/model.aspx?modelid=401797 : Creative G500 MicroLab X23: ה http://d.zap.co.il/model.aspx?modelid=451497 MicroLab X25: ה http://tms.co.il/product/5597 וחלק זה מערכת קולנוע ביתית שראיתי כמה במחירים טובים והם ביקורות טובות כמו: http://d.zap.co.il/fs…

• 84 תגובות
    • 7.8k צפיות
  17. Started by waizman,

יש לי הרגשה שנשרף לי הכרטיס קול האונבורד ללא אפשרות הצלה ואני מחפש כרטיס חדש. אני מתלבט בין כמה דגמים, ואני צריך שתעזרו לי לדרג אותם לפי האיכות שלהם. הדגמים הם: Creative Labs Audigy 2 Value SB0400 Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Creative Sound Blaster Audigy 4 Pro Creative Audigy 2 Platinum כמו כן אם אפשר לרשום לידם מחיר ממוצע שהם נמכרים כיד שנייה כדי שתהיה לי אמת מידה למחיר באיביי. ד"א השימושים הם מוזיקה וסרטים, כרגע עם רמקולים 2.1 ישנים של לוג'יטק וכנראה בקרוב Microlab X-23 שהם 5.1. תודה!

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  18. יש ברשותי כרטיס טלויזיה ששמו הוא Hauppauge המליצו לי על התוכנה win tv עכשיו הכרטיס מחובר פיזית קניתי בנסוף כבל מסכראט ל S-VIDEO חברתי הכול,ואני לא מצליח להגידר את ההגדרות התמונות הבאות מציגות לאיפה הגעתי אשמח מהמבינים בדברים כאלה להסתכל ולנסות לעזור לי בשלב ראשוני לצפות בערוצים כמו כן הבנתי שאינפרא אדום מיותר אז הנה התמונות: תודה מראש לעוזרים אשמח לתגובות ולעזרה ממכם אלירן [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  19. יש לי סט רמקולים של LOGITECH Z560 אבל אצלי מחוברים רק 2 רמקולים ולא 4, סאב כמובן יש לי, בהגדרות של הכרטיס יש לי את אפשרויות כמו בתמונה: http://imageshack.us/f/3/unledhbf.jpg/ ב-Audio Channek יש לי את אפשרויות 2, 4, 6, 8 ב-Simple Rate יש לי את האפשרויות PCM 44.1KHz, 48KHz, 96KHz ו-192KHz ב-Analog Out יש לי את האפשרויות 2 Speakers, 4 Speakers, 5.1 Speakers, 7.1 Speakers, FP Headphones ו-FP 2 S Speakers על מה לשים את כל הנ"ל ? למה אין לי 2.1 ?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  20. שלום לכולם... רכשתי אתמול את ה pvr-150 המוכר .....בכך מקרה, ניסיתי לעבוד עם התוכנה הזאת...הגדרתי על היציאה המתאימה ..לא זוכר איך היא נקראת, משהו כמו composis לא מדוייק אבל לא משנה... עכשיו. יש את החלק השני שצריך להגדיר ,כל הקטע הזה של ה pal וה- ntsc כדי שיראו טוב כי רואים לא טוב .. אם יש למישהו מושג איך עושים את זה ויוכל להדריך אותי אני אשמח מאוד ....זה דיי דחוף.. תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  21. שלום, לאחרונה קניתי את הלוח אם Asus p5b deluxe ויש לי מערכת רמקולים Creative Inspire 5.1 Digital ואני לא מצליח לקבל פלט של 5.1 דרך היציאה הדיגיטאלית. הכרטיס קול שעל הלוח אם הוא של soundMAX ולא משנה מה אני עושה בהגדרות אני שומע רק דרך שני הקדמיים. עכשיו הרסיבר של הרמקולים אמור לזהות אוטומתית פלט של DD או DTS אז אני מניח שאין לי מה לטעות בהגדרות שלו. תודה מראש למי שיכול לעזור.

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  22. הזמנתי לא מזמן רמקולים של Creative SBS 5.1 עכשיו אני שמעתי גם על הלוגיטק Z640 והמחיר שלהם בארץ זהה הקריאטיב יקר יותר רק ב 50 שקל אז החלטתי ללכת עליו בגלל שבחיים שלי לא חשבתי לקחת לוגיטק בתור רמקולים למחשב עכשיו שאני מסתכל במבט שני הם גם נראים לי דיי טובים כבר הזמנתי את הקריאטיב אבל עדיין אפשר לבטל אתם חושבים שכדאי לבטל וללכת על הלוגיטק או שהקריאטיב לא יאכזבו ?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  23. שלום אני מחפש כרטיס ערכיה וטלווזיה שאוכל לחבר אליו את הYES MAX HD ואוכל לצפות במחשב שלי בשידורי HD וגם להקליט אותם אשמח אם תוכלו להמליץ לי תקציב : עד 1000 ש"ח לא משנה אם לקנות בארץ או בחו"ל- (אם מדובר באתר בחו"ל רק שיקבל כרטיסי אשראי) מערכת הפעלה שיש לי : WINDOWS SEVEN מפרט מחשב: מערכת I7

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  24. חבר`ה שלום רב! מה שלומכם? ברשותי מגבר מסוג HARMAN KARDON AVR 1500 אני מחפש רמקולים סטליטים אכותיים (אני יכול רמקולים סטליטים כיוון שאין לי מקום בחדר לקמולים ריצפתיים) יש לכם המלצות על משהו שיתאים לי למגבר?? תודה רבה!!!!

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. שלום חברים, אני צריך להמיר קלטת של טייפ לדיסק CD רגיל, ברשותי מערכת מיני של GRUNDIG עם אפשרות לטייפ. יש בה אך ורק חיבור אוזניות, אני מעוניין לחבר אותה למחשב, ולהקליט את התוכן של הקסטה ולצרוב על CD , השאלה שלי היא איך אני עושה את זה? ??? מודה מקרב לב לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.