עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by play2,

החלטתי לקנות נגן MP3 אך גם שישמש אותי להקלטה באיכות טובה . התקציב בערך 1000 ש''ח. אני מעוניין בנגן שאפשר לשמוע בו גם בריצה, שהייה איכותי ועמיד. תודה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  2. רציתי לקנות טלוזיה לסלון מרחק צפייה 4 מטר לראות סרטים דרך המחשב. למשחקים. ומערכת שמע עם רמקולים שנתלים על הקירות. יש לי צנרת מושכלת בקיר הקידמי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לדוגמא בישומים של ווינדוס....גם במישחקים אם הקטע קול קצר-כמו שני צלילים=לא שומעים או שומעים רק את הצליל השני יש כאילו השעייה מרגע שהמגבר ברמקולים מקבל/מזהה אות דיגיטלי ואז מתחיל להשמיע אותו....ולכן הוא חותך אותו. מישהו יודע איך פותרים את זה? מה ואיפה לשנות בהגדרות?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. איך microlab FC365? http://www.microlab.cn/product/speakers/FINECone/710.htm או שיש את MICROLAB M-960 ויש אפשרות לX530 אבל הבנתי שהכבלים קצרים ואין שלט

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  5. Started by eitanb3,

שלום! כמובן שמגברים יכולים רק לעזור, אבל, האם במקרים של כרטיסי קול מהדור החדש כגון זה של קריאיטיב שעכשיו יצא בטכנולוגית ה X-FI האם מגבר יכול להפחית מהאיכות ולבלום חלק מהצליל? או שאין סיכוי שדבר כזה יכול לקרות? תודה! איתן.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  6. חיברתי על כבל rca שתי מתאמי Pl נקבה בשביל שאני יוכל לחבר אותו לכרטיס קול (emu1212m) ומהצד השני חיברתי לרסיבר,הכרטיס מותקן על המחשב ושאני בא ופותח שיר במדיה פלייר אני לא מקבל קול ברמקולים למרות שהרסיבר דולק והכרטיס מחובר אליו. מה ניתן לעשות??

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  7. שלומות, זה ממש חשוב ודחוף משום שיש לי סרט במחשב אך משום מה הבעיה בסרט היא שהצליל שלו נמוך מידי אפילו כשאני שם את כל המאפינים על הכי גבוה [גם במדיה פליר] ניסיתי הכול אבל כנראה שצריך תוכנה שתכפיל את העוצמה... זה ממש דחוף! או שתפתרו לי בעיה אחרת שהיא בטליזיה או יותר נכון במחשב: אני מחשבה את הטלויזיה למחשב בשביל לצפות בסרטים, אך כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב יש רעש מוזר ומעצבן וכמה שהצלילי גבוה יותר בטלויזיה או במערכת הקולנוע הביתית ככה הצליל גבוה יותר ... זה ממש בלתי אפשרי לצפות בסרט ככה.. הבעיה מהמחשב משום שחיברתי נגן אמ פי 3 לטלויזיה ולמערכת באותו הזמן שהמחשב הופיע בטלויזיה והבעיה במחשב משום שעם הנגן הצליל נשמע מושלם... אז כנראה צריך להגדיר משהו או לעשות משהו.. וזה היה גם ב…

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by liorgadidi,

שלום.! יש לי בעיה... אני לא שומע כלום מהרמקולים. אני לא יודע מה קרה אבל פתאום אני שם שיר או מהשו כזסה ולא שומעים כלום. בדקתי ולא השתקתי כלום מהמקלדת או מבקרת השמע. יכול להיות שיש מקום אחר שבטעות השתקתי ממנו? מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  9. אני יודעת שהנושא הזה כבר חרוש ואני ממש מתנצלת שאני מעלה אותו מחדש אבל חיפשתי איזשהו פיתרון בהודעות ישנות ופשוט לא מצאתי שומדבר שיכול לעזור לי (הגעתי אפילו להודעות משנת 2003 ) הורדתי את הקובץ של אוהד ועשיתי כל מה שצריך ועדיין לא היתה לי אפשרות לעברית בתפריט של השפות!! אני כבר ממש קרובה לייאוש ופשוט לעבור שיר שיר ולשנות אותו לאנגלית!! בבקשה אל תגרמו לי לעשות את זה!! מה לעשות??? אני ממש אודה אם מישהו יוכל לעזור לי!!!! תודה מראש, דנית

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  10. אני מעוניין לרכוש רמקולים שיתחברו גם לטלוויזיה וגם למחשב ואני רוצה לקבל ביקורות על הרמקולים לדוגמא X13 X16 וSOLO6C וFC330 על כל אלו אני אשמח לקבל ביקורות מורחבות ודרך אגב איך מחברים אותם לטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי מחשב ישן ואני מעוניין לחבר אותו לממיר שי הוט אני לא צריך מסך כלל הטלביזיה תשמש כמסך ותתחבר ליציאת vga 25 pin

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  12. על איזו עוצמות ווליום/באס/טרבל בוינדווס הכי מומלץ לשים ע"מ שההגדרות יתאימו להגדרות הפיזיות ע"ג השלט של הרמקולים?

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  13. עם מה כדאי לנקות את העיגול הזה בתוך הרמקול?אני פוחד להרוס אותו כי אני יודע שזה רגיש מאוד...אבל בפנים יש המון אבק וזה מפריע לי... עוד דבר..האם הרמקול מסוגל להפיק צליל שיהרוס אותו? :s05: תודה מראש!!!!

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by LilHorn,

מחפש רמקולים למוזיקה ב600 ש"ח חשוב שיהיו באסים חזקים תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. אהלן, אני מחפש המלצה לאזניות סגורות להקשבה למוזיקה (בעיקר קלאסית, ג'אז, רוק, בלוז ולעתים מעט אלקטרוניקה) בתקציב של כ- 1200 שקלים (לא מוגבל לקניה בארץ, אוכל גם להזמין מאתר שמכבד paypal). האזניות ישומשו בדרכים עם cowon i7 או גלקסי נקסוס ובצורה נייחת ממחשב עם fiio e7, אז אני מאמין שהן צריכות להיות יחסית נצילות. כרגע בבעלותי מספר אזניות portapro, ad700 ו- hd25 אך לצערי אף אחת מהן לא באמת עונה על הצרכים שלי. כנראה ניחנתי באזניים רגישות במיוחד כי אני פשוט לא מסוגל להקשיב לסנהייזר במשך יותר משעה, האזניים שלי פשוט מתחילות לכאוב בצורה בלתי נסבלת. מבחינת חתימת צליל אני מאד אוהב את ה- AD700 והפורטהפרו אבל הן לא סגורות (והשניה לא ממש נוחה אחרי כמה זמן). הסנהייזר מספקות אותי מבחינת רו…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by quepasa,

רצי לדעת עם אפשר בכלל למצוא כרטיס קול למשחקים צפיה בסרטים ושמיעת מוסיקה ב 500 ש"ח +- שהוא לפחות סביר מבחינת ביצועים (24 ביט 192 קצב דגימה) עדיף חיצוני (עם יש מצב במחיר הזה) והאם בכלל יש הבדל מהותי בין כרטיס קול כזה מול הכרטיס שבא עם הלוח אם (ASUS P5K)

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  17. נכנסתי לאתר http://www.lasercity.co.il/sg_products~13~178.htm בחיפוש אחר כבל רמקולים למשהו שקראו עליו עוד מספר שבועות. ראיתי שקיימים סוגים רבים של כבלים לרמקולים, הזולים ביותר עולים 30 שקלים למטר, היקרים יכולים להגיע עד מאות שקלים למטר. כבל ב-100 שקלים למטר, סתם לדוגמא, באמת יתן צליל יותר נקי מכבל ב30 שקלים למטר או שצריך רמקולים בעשרות אלפי שקלים כדי לשמוע הבדל? ניתן להסתפק עם כבלים של היצרן שמגיעים עם רמקולים ב-2,000 שקלים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by junior_mg,

שלום לכולם.. ברשותי מחשב וLCD מחדר.. רציתי לשאול האם ניתן לחבר לשתיהם את הרמקולים בוא זמנית והאם אני יוכל לשלוט בזה? למשל בזמן שאני משחק רק שזה יעבוד רק עבור המחשב ואם אני רואה סרטים שיעבוד בLCD? בטלויזיה יש רמקולים מובנים האם אפשרי שאני יוכל לשלוט באיזה רמקולים הטלויזיה תשתמש ? יעונ פעם במובנים ופעם ב5.1?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  19. Started by Bakke,

היי חברה. יש לי כיום X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series של חברת Creative. בזמנו הוא עלה לי משהו כמו 700 ש"ח פלוס מינוס. אני מניח שזו הקנייה הכי גרועה שהייתה לי במחשבים. יש לי הרגשה שחצי מממחיר הכרטיס זה רק בגלל ה "Fatal1ty ". בכל מקרה, לאחרונה יש לי בעיה. WIN7 פשוט לא מוכן להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול כמו שצריך ואני חייב לעבוד עם הכרטיס המובנה של הלוח אם. יכול להיות שאני יצליח לפתור את הבעיה אבל ממש מתחשק לי להשתדרג. מה שאני מחפש זה כרטיס קול טוב עם תמורה מעולה למחיר. שיהיה טוב גם למשחקי מחשב וגם למוסיקה (אני שומע בעיקר אלקטרוני) אני לרוב עובד עם אוזניות אבל יש לי גם את הרמקולים הנהדרים Microlab SOLO7 התקציב שלי הוא עד 700 ש"ח ואני יכול לחרוג במידה שהחריגה מצדיקה את …

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  20. הייתי רוצה לקנות אוזניות פתוחות (over ear) חוטיות במחיר של עד 600 ש"ח (או 160$) שיספקו אודיו איכותי ויהוו שיפור מהותי לאוזניות הקיימות שלי (M40X). ברשותי DAC/מגבר Fiio q1 ואני לא רוצה לשדרג כרגע (אם בלי שדרוג מגבר לא אוכל להריץ אוזניות שיהוו שדרוג אז תגידו). מה חשוב לי באוזניות (בסדר הזה) אודיו- מעדיף אודיו "שטוח" ולא "באסי" או משהו כזה, אבל שהסאונד לא ירגיש דחוס. נוחות- או שהאוזניות יגיעו עם כאפס נוחים או שיהיה אפשר להחליף בקלות לכאפס נוחים ולא יקרים (לכלול במחיר במקרה זה). כבל נתיק- מאוד חשוב, לוותר רק אם זה יעזור לשיפור מאוד גדול לעומת אוזניות עם כבל נתיק. הייתי שמח שיהיה אפשר לחבר בכל צד אבל לא חובה. מחיר- מעדיף אוזניות במחיר נמוך, אבל חובה שכ…

21. Started by Zippy,

שלום, מקריאה קצרה ברשת הבנתי שקידוד בפורמט MP3 פוגם באיכות באופן יחסי, ואפילו באופן שניתן להרגיש. אבל גם קראתי שלגבי מוסיקה שיש טווח צלילים רחב ועשיר מאוד אכן יש פגיעה, אבל שלגבי קובץ אודיו של דיבור בלבד זה סיפור אחר. השאלה היא האם גם בקובץ אודיו של דיבור בלבד (שיעור) יש פגיעה ע"י קידוד בפורמט MP3 (בקצב של 192K) או שלא? אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנושא תודה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  22. הייתי מעוניין לדעת איזה מהרמקולים הבאים מומלץ ביותר למחשב, יותר איכותיים,חזקים,יפים,עמידים: Logitech X220, תג מחיר : 320 (הזול ביותר שמצאתי) Creative G-380, תג מחיר: 330, אך מצאתי ב199 במכירה קבצותית בנענע-שופס - נראה אחלה דיל http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2901656 או שמה יש לכם רמקולים אחר להמלצה?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by DoBeR_MaN,

היי אני צריך מערכת טובה ששומים בה טוב בשביל לשפר את חווית המשחק כל הצעה תתקבל בברכה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by idoleff,

על איזה נגן MP3 אתם ממליצים בתקציב של 1300 ש"ח???

25. Started by asdasdasd,

רציתי לדעת אם יש טעם להשקיע ברסיבר שיש לי כיום (יישן) RX-845 מהבחינה של לקנות לו רמקולים איכותיים . כרגע מחובר לו רמקולים של מערכת AIWA והכל מחובר למחשב. מישהו שמע על הרסיבר הזה ? האם הוא טוב בייחס לגיל שלו ? או האם כדאי להחליפו כבר ?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.