עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלומות חברים, לא יודע אם אתם זוכרים, אבל לא מכבר שוכנעתי כאן(תודה! ) לקנות LCD שלושים ושניים אינץ', Samsung A450. בהתחלה היא הייתה מחוברת למחשב שלי בעזרת כבל VGA פשוט. והכל היה על מיי מנוחות(אבל לא בתוך המים, כי זה היה מתקלקל). הבנתי שעם חיבור HDMI אני אקבל איכות טובה יותר, יאדה יאדה אז כך עשיתי וקניתי לעצמי כבל DVI-HDMI(כיוון שלכרטיס מסך שלי יש חיבור DVI ולא HDMI). והנה התחילו הצרות. מסתבר שיש רק שתי אפשרויות לחיבור שני מסכים במקביל(מסך המחשב, Samsung SyncMaster 710N ענתיקה והA450) - דואל ויוו וקלון. דואל וויו מרחיב לי את שולחן העבודה. זה ממש, אבל ממש לא מה שאני מחפש. קלון נותן לי את מה שאני רוצה, אבל מחייב להגדיר את שני המסכים על אותה רזולציה, וה710N לא תומך …

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by nitzanbi,

רציתי לדעת האם לפי העדכונים החדשים של המכשיר ניתן כבר לבצע רשימות השמעה בזמן אמת (דרך המכשיר עצמו) או משהו בסגנון bookmark. כמו כן, ע"פ העדכון האחרון (1.63) ניתן לבצע אופציה של format - מה זה? תודה חבר'ה

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  3. Started by shloosh,

כן כן אני ידוע שהנושא כבר נחרש... אבל חיפשתי ולא מצאתי דברים שאני בדיוק מחפש.... בקיצור בן דוד נוסע לארה"ב עוד חודש ועד אז אני צריך לגבש דעה נגן שאני רוצה ולחסוך מספיק כסף. אני רוצה מבוסס דיסק קשיח, 5 גיגה מספיקים בהחלט,לא יקר ומעוצב נורמלי. לא רוצה את האייפוד מיני... אני מתלבט בין ה-carbon לבין zen micro וגם ה-karma. בין הקארבון לקארמה יש הבדל של 50$ שאולי שווה... מה דעתכם? אם אפשר קצת לפרט על המכשירים שציינתי כי אני לא מכיר אותם, בטריה,איכות שמע,נוחות,מחיר וכו'.... תודה רבה לעוזרים!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by kisin,

אהלן, אני שוקל לקנות את הנגן Muro בגודל 256 מגה. ניתן לראות את הפרטים של הנגן כאן: http://www.muro.co.kr/english/#3 הנגן עולה 990 שקל. ורציתי לשאול מה דעתכם על הנגן. מישהו קנה את הנגן הזה? מישהו יכול לתת לי חוות דעות על הנגן? ושאלה מאוד חשובה - יש מעבדת שירות בארץ למקרה שיתקלקל הנגן?

• 44 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Aviv C,

אני מעוניין לקנות טלויזיית 32" LED או LCD בתקציב של עד משהו כמו 3,000. מסיבוב קצר בחנויות באזור הבנתי את הדברים הבאים מהמוכרים ורציתי לדעת עד כמה זה נכון: טלויזיות LCD ראיתי כמעט רק Full HD ברזולוציה 1920x1080 והבנתי שזה מה שטוב לקנות. טלויזיות LED התפלאתי לראות שהרוב היו HD Ready ברזולוציה 1366x768. המוכרים בחנויות השונות אמרו לי שבטכנולוגיית LED זה לא משנה ממש אם זה Full HD או HD Ready וגם שבגודל 32" זה עוד יותר לא משנה. מה אתם אומרים? האם זה משנה? האם להתעקש על LED עם Full HD, או שזה לא משנה ואפשר גם LED עם HD Ready, או שאולי בכלל בגודל הזה עדיף LCD עם Full HD?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Zeev86,

אהלן. אני מעוניין לקנות את הטלוויזיה הזאת ב5000 שקל. מה אתם אומרים עליה? https://www.avforums.com/review/samsung-h6400-ue55h6400-3d-led-lcd-tv-review.10295

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shlomom,

שלום, יש לי בעיה של רעשים, עיוותים (לא בעיה מכאנית) וחוסר רציפות בניגון של שירים סרטים מהמחשב. יש רעשים כאלה של מגע רועש לפעמים - אין מגע רופף, המחשב והכבל חדשים ונבדקו. הרעשים וההפסקות (הקצרות) קורים בד"כ יחד עם פעילות במחשב, כלומר אם מתנגן שיר/סרט ונפתחת תוכנה נוספת, או מתבצעת גלילה במסך דפדפן, או נטען דף חדש וכדומה אז שומעים את ההפרעה לזמן קצר. לא צריכה להיות בעית עוצמת עיבוד כי זה מחשב חזק למטלות כאלה וההתקנה של Win 7 64bit חדשה יחסית כמו כן עודכנו דריוורים אחרונים של צ'יפסט וכרטיס מסך מהאתר של AMD. בדקתי דרך VLC, WMP והתופעה דומה. יש למישהו רעיון? בנוסף, האם כדאי לי להוסיף כרטיס קול עצמאי (בבקשה דברו מנסיון) במקום ה-ALC889A על לוח האם? אני שומע די הרבה מהמחשב קבצים א…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. בקשר לאוזניות אוזן הכוונה היא ללא הקשת ושיהיו איכותיות. אני בטוח שמחיר לא יעלה על איזה 200 שקל אז המחיר הוא לא מוגבל... אני גם מתעניין בנגני MP3... יש לי כבר אחד אך אני רוצה משהו עם צג צבעוני [לראות קליפים ו\או סרטים] אבל שלא יעלה ממש יקר.. אין באפשרותי להביא את התקציב אך אשמח לקבל הצעות לנגנים שכאלו עם זיכרון פלאש. בנוסף לכך, אני מעוניין לקנות נגן MP3 רגיל המסוגל לנגן MP3 ו WMA ובנוסף לכך שיהיה לו רדיו FM מובנה ואיכות שמע מעל מצוינת. המחיר גם פה לא חשוב אך הגודל לא נחוץ שיעלה על 256 משום שיותר מזה לא ממש צריך... חשוב לציין כי נחוץ שיהיה בנגן האמפי3 מציג כתוביות לפחות באנגלית. בתודה מראש, אבי.

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by coldplay,

השוואה מעניינת שפורסמה בפורום של אתר epiZENter http://www.epizenter.net/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?7862.0

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. המגבר צריך להתאים גם לרמקול סנטר אם אפשר שהאוזניות יהיו סראונד עטומות לרעשים וגדולות[שיכסו את כל האוזן] חנות בארץ עם משלוח

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by Aviv C,

הורדתי מהאינטרנט סרט וכתוביות מתאימות. כשאני צופה בסרט יחד עם הכתוביות אני רואה בהתחלה את הכתוביות לא בזמן המתאים ולאחר מכן את אותן הכתוביות בזמן המתאים. איך אני יכול לטפל בבעיה?

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  12. http://www.lg.com/il/discontinued-home-theater איזה מערכת קולנוע ביתית מומלצת אין לי צורך בנגן בלו ריי קישור מאתר זאפ למערכות של lg http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-hometheater&db190261=190289&db3191727=3191731

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by UBS,

שלום יש לי מערכת סריאו של פיליפס 2.0 - סבבה, עכשיו רציתי להוסיף לה עוד שני רמקולים על מנת לפזר את הצליל טוב יותר בחדר אני צצריך עזרה מכיוון שאיני יודע היכן לקנות ושל איזה חברה סכום 400-600 ש"ח לשניהם ואפשר לחרוג 100 ש"ח אם חייבים , משהו איכותי (הכי איכותי שהתקציב מאפשר) תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  14. שלום אנשים, נתקלתי בבעיה של אי הצגת תמונות הסרטים בתיקיות (עד עכשיו קבצי הוידאו שלי הוצגו בתמונה - התמונה הראשונה של תוכן הסרט) כעת ובמקום זאת מוצג סוג הקובץ עם אייקון מתאים למרות שהדרות התיקייה אמורות להציג את התמונות. האם למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה על מנת לשוב ולראות את התמונות? אני משתמש במדיה פלייר 11 ובנרו 8 עד כה הצלחתי לראות את התמונות של הקבצים הקבועים להפעלה באמצעות המדיה פלייר. התופעה התחילה לאחר הסרת נרו. ניסיתי להסיר את המדיה פלייר ולהתקין מחדש כך גם לבי הנרו אך הבעיה לא נפתרה. אשמח מאד אם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה תודה.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  15. Started by nadabometal,

אהלן חבר'ה. יש בבית בסלון טלוייזת LED וסטרימר לסרטים. הייתי מרוצה מאיכות השמע שלהם עד ששמעתי סרט עם אוזניות של אחי Beats studio wireless ונדהמתי מאיכות השמע והבנתי שאצלי אין את אותה איכות בכלל. חקרתי על זה והבנתי שאני יכול להשיג איכות שמע דומה במידה ואהיה לי סוג של אקולייזר וכך אוכל להגביר ולהמניך תדרים ואקבל איכות שמע אחרת. ניסתי זאת במחשב בביתי וראיתי פלאים. באמת שיחקתי עם אקולייזר במחשב ואיכות השמע השתנתה. השאלה שלי איך אני יכול לקבל איכות שמע טובה יותר חוץ מאקולייזר? והאם אקולייזר זאת הדרך ? (לא מעוניין בלרכוש רמקולים) בנוסף איך ניתן לשלוט על התדרים (כמו אקולייזר) בטלויזיה ? אין לי אפשרות כזאת בטלוזייה ואין לי אפשרות בסטרימר. MINI PC אולי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום. יש לי רמקולים קריאטיב T5900, 5.1. הכרטיס שלי הוא הכרטיס האון בורד,שיש לי בלוח החדש של אסוס- P5DGC DELUX , שהוא 7.1 ונחשב טוב מאוד. שאני שם מוסיקה או צלילים מסויימים, ומגדיר שגם האחורים יופעלו, אני שומע דרכם. אך שאני צופה בסרט, שהוא מקודד ל AC3, או רואה סרט DVD אורגינל, אני לא שומע דרכם כלום. גם קבצים שהרצתי, שאמורים לעשות בדיקה של כל רמקול בנפרד, השמיעו בכל רמקול צליל מדוייק, ורק באחוריים הבדיקה לא השמיעה כלום... אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה,כי זה מבאס לשמוע סרטים לא כמו שצריך לאחר שקניתי רמקולים בשביל זה במיוחד... תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by scylla,

אני מתלבט איזה אוזניות לקנות ואני ממש בדילמה... יש יותר מדי דגמים שאין לי יותר מדי מושג עליהם. ראיתי אוזניות INEAR כמו הCX300 והEP630 שממליצים עליהן כאן, ומצד שני כל מיני אוזניות קשת כמו PX100, HD497, HD205 , HD485 וכו'. אני מחפש אוזניות איכותיות עם באס חזק ללא קשר לגודל רק שיהיו לא עצומות כאלה ויחסית נוחות לנשיאה. עדיפות לאטומות אבל עדיפות הכי גדולה לאיכותיות. תקציב- 300-600 ש"ח עדיפות לכמה שפחות.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by Alfies,

שלום חברה! לפני יומיים קניתי נגן IAOUDIO X5 החבילה באה אלי בלי מטען, לעומת זאת בחנות מובהר שאפשר להתטעין אותו דרך USB. אחרי טעינה של 13 שעות דרך USB הסוללה שלי התמלא בשליש, התקשרתי לחנות לרשת, הודיעו לי שזו טעות ואני הייתי אמור לקבל מטען. השאלה שלי אם זו בעיה במכשיר שהטעינה כל כך ערוכה או שפשוט בגלל שהטענתי אותו דרך USB ולא דרך מטען מיועד???

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by lisly,

טוב קניתי לא משו כ"כ מוכר אבל חיברתי והכל סבבה עובד ערוצי הבסיס, עכשיו השאלה שלי איך אני גורם שהערוצים של הממיר גם יהיה אפשר לראות אותם דרך הכרטיס טלוויזיה? יש לי חיבור AV בכרטיס טלוויזיה, מה אני צריך לעשות פשוט לקנות כבל ולחבר לממיר בAV?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  20. Started by 8-Ball,

יש לי את ATP3 של Altec, ואני באמצע שיפוצים של החדר החדש שלי בגג. יש לי שאלה לגבי הסאב, יש באפשרותי לחצוב בשבילו חור בקיר בריצפה, כלומר יהיה חריץ למטה שאליו יכנס רוב הסאב (אין מספיק מקום להכניס את כולו), האם מותר לעשות את זה? זה לא יחנוק את הסאב? אני יכול לעשות את החריץ רחב יותר מהסאב וגם גבוה ממנו, מה אתם אומרים? ואם זה כדאי, אז איך למקום את הסאב עם הרוחב פנימה או עם האורך? (ד"א אני עושה את זה כי יוצא מצב שהסאב יהיה בדיוק מתחת לשולחן ואז אני אתקע בו עם הרגליים. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by daniel0089,

שלום לכולם, אני מחפש רמקולים למוזיקה בעיקר, משחקים וקצת סרטים... בעיקרון הכל. התקציב הוא 300 שקל. ראיתי את ה- Altec Lansing VS2421 2.1 ב320 בפנדה. מה אתם אומרים עליהם? יש אחרים שיותר טובים בתקציב? חשוב לי שהרמקולים יהיו מאוד אמינים ותיהיה אפשרות לשליטה על הבאס (אבל שירגישו הבדל ושזה לא יהיה סתם גימיק השליטה על הבאס...) תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם אני רוצה לקנות בקרוב מכשיר וראיתי מביקורות שהו די טוב וגם ראיתי אנשים מהאתר שכתבו אליו ממזמן ורציתי לשאול אם יש פה לאשנים את המכשיר ואם יש אז בבקשה תנו לי קצת חוות דעת הנה לינק http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB135317=135389

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. אני צריך נגן MP3 ווידאיו מקסימום 3000 ש"ח ואפילו לא שקל יותר (אפשר שיהיה בנגן אפשרות אחרות כמו מראה תמונות מקליט שמעוכאלה...) עכשו אני חייב לקנות מהארץ כי אין לי ויזה בינלאומית לקנות במחו"ל ובבקשה אם אתם ממליצים על משהו תגידו למה תודה

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by slater,

שלום!!!!! אני רוצה לקנות נגן mp3 בתקציב של עד 400 שקל ומצאתי שתי אפשרויות: 1.sandisk 256mb קישור- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=8644 והשני: creative muvo tx 128mb קישור- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_405_1525&products_id=6690 איזה נגן יותר טוב ואיכותי מבין שניהם??? אם יש הצעות נוספות, הן יתקבלו בברכה...!!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  25. אני מעוניין לקנות רמקולים איכותיים, חזקים לשמיעת מוזיקה, סירטונים, משחקים- רמקולים. חשבתי על רמקולים רבים כמו X-230 , CREATIVE SBS370. לאחר מכן ראיתי רמקולים של חברה בשם MicroLab , ששמעתי שהיא חברה לא רעה, ועכשיו אני רואה חנות שנראית לי ממש משתלמת עם רמקולים של MicroLab במחירים ריצפה: http://wellcom.co.il/catalog/index.php?cPath=35&osCsid=7b78089c00f7ded105f3236891f0d964&sort=4a&filter_id=139 תסתכלו על הדגמים בין המחירים 150-300 , ותגידו מה דעתכם- איזה הכי מומלץ מהבחינות שאמרתי, איזה הכי יתאים לי. אני חשבתי על דגמים: 6321 , M-820.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.