אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כשאני מחבר את האוזניות בחלק העליון של המארז ואת העכבר בחיבור הUSB הצמוד ישנו צפצוף מעצבן בטירוף באוזניות - מדוע זה קורה והאם ישנה דרך לפתואר בעיה מעצבנת זו?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לדיסקמן MP3 מאחר והתקציב שלי נמוך (כ--300 עד 400 ש"ח, לכיוון ה-300, אבל השארתי חלון די רחב אם ההבדל קריטי). לשם הרקורד, יש לי כ-5 ג'יגה (אנד קאונטינג) של MP3, שיהיה לי קשה לברור מתוכה פחות מג'יגה-שניים + אוסף חביב של אלבומים מקוריים (בתקווה שיבוא היום והרוב יהיה מקורי אצלי), אז זאת הסיבה שבתקציב הנמוך הזה אני מחפש דיסקמן MP3. רק אם באמת כדאי לחסוך למשהו אחר, תגידו לי. אני לא מעודכן לגבי המחירים כיום. אני מחפש את הדיסקמן האמין והאיכותי, הכי זול שיענה על הדרישות הבאות: 1. לא זולל סוללות!! משמש גם כמטען (?) 2. הכי חשוב - User Friendly, אפשרות דפדוף קלה בין תיקיות ושירים (וגם ריצה אחורה וקדימה בשיר!), תמיכה ב-ID3 תהיה מעולה. ראיתי פעם דיסקמן של Sony…
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 5.1 למחשב שלי בזול. בחנות ליד הבית שלי מוכרים LGS-9000F שזה 5 רמקולים קטנים וסאב וופר אחד גדול ב400 שקל בלבד. כתבתי את הדגם כדי לחפש עליו פרטים באינטרנט. הפלא ופלא אני לא מוצא אותו בכלל.. לא בגוגל ולא באתר של חברת LG. שאלה 1 : האם מישהו יודע פרטים על המערכת הזו והאם היא שווה משהו ? אתם בטח תגידו לי לקנות משהו יותר יקר אבל אני מחפש סראונד במחיר של 400 שקל פחות או יותר. הרמקולים הם למטרת סרטים ומוזיקה. איכות המוזיקה צריכה להיות טובה באופן נורמלי. במדריך של הפורום כתוב שרמקולים גדולים לא בהכרח יותר טובים מרמקולים קטנים, אבל בכל זאת הרמקולים של הסראונדים נראים מאוד קטנים יחסית לרמקולים שיש לי בבית. שאלה 2: האם אפשר להחליף שני רמקולים של הסראונד בשני הרמקולי…
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אומנם חדש במערכת הפורומים פה אבל אני אעריך מאוד אם תוכלו להמליץ לי על נגן MP3 טוב, אני מחפש משהו בתקציב של 200-250 דולר, שיהיו לו חיי סוללה ארוכים, עיצוב נחמד, שיהיה נוח, הרבה זיכרון ואיכות סאונד טובה. אלו דרישות גבוהות מנגן אני יודע אבל אני רוצה להיות מבסוט ומסופק כמה שאפשר ממה שאני קונה. אני גם אשמח גם מישהו יוכל לענות לי ולאמר מה עדיף יותר, נגן MP3 או נגן CD-MP3 תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
חיברתי את הרמקולים מאחורה במחשב 4.1 וסידרתי בלוח בקרה->צלילם ->הגדרות רמקול שיהיה על 4 רמקולים ...ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה לא עובד...מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מצאתי אתר אחד midomi אבל בטח יש עוד זקוק לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
iriver ifp795 הורדתי לו עידכון 1.29 גרסא אמריקאית נוצרו שתי בעיות: 1. העברית הפכה לג'יבריש, שזה פחות מפריע לי 2. ברוב השירים (85%) המכשיר מתכבה אחרי 5-6 שניות של ניגון השיר ניסיתי להוריד גם את הגרסא האירופאית, לא עזר מה אני אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אהלן. קניתי לא מזמן את הEP630 ואני לא הכי מרוצה מהן, פשוט לא אהבתי את כל הרעיון של הIn Ear-Canal [PLUG] והייתי מעדיף להחליף אותן. נתקלתי בשתי אפציות, האחת: SENNHEISER HD201 השניה, SONY MDR-V150. קריטריונים: שיהיו נוחות, שיתאימו למוזיקת רוק [מטאל], שיהיו כמה שיותר ניידיות [קשה לי מתמונה של 200X200 להחליט מה "נייד יותר"] בלי להתפשר על איכות הסאונד - שתיהן בתקציב שלי, 200ש"ח.. השימושים העקריים הם לנסיעות אבל לפעמים גם הליכות ונסיעות על אופניים... האמת שהייתי מעדיף אוזניות כפתור כאלו אבל לא מצאתי משהו שאני אוהב בתחום המחיר - אני פתוח להצעות אבל בנושא, אם למישהו יש המלצה. אגב הנגן אליהן יתחברו האוזניות הוא Creative Zen Vision:M. תודה מראש וחג שמח.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי התחדשות במגבר ורמקולים שמיועדים להתחבר למחשב, אני מחפש כרטיס קול שיעזור להפיק מהמערכת יותר. למען האמת התחום הזה חדש לי לגמרי ככה שאין לי שום מושג לגבי הטווח מחירים של כרטיסים, ככה שאני אוכל להגיד רק שהשימושים הם שמיעת מוזיקה מהמחשב וכן משחקים בו. הרכיבים של המערכת הם לא באיכות מטורפת, למעשה המגבר הוא וינטאג' של פיוניר אפילו, והרמקולים יהיו כנראה סולו6. אני צריך כרטיס טוב ולא אובר-קיל או של מקצוענים או משהו, עם המחיר נסתדר.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אז ככה לא מזמן רכשתי פלאזמה 42 ' של LG PG 200R , עד כה היא מצויינת ואפילו בחיבור בננות רגיל לממיר YES MAX רואים באיכות מצויינת . אני רוצה לצפות בסרטי HD שיש לי על המחשב (שהגיעו בדרך לא דרך :wink: ) הבעיה המחשב רחוק מאוד מהטלויזיה ולכן אני צריך פיתרון אחר. עד כה חשבתי על מחשב HTPC , אפילו לא יעודי אלה לקנות איזה מחשב פשוט ביד שנייה (בסגנון פנטייום 4 עם מעבד 2.4 נגיד) כרטיס מסך עם DVI ולשים אותו באיזור הפלאזמה , הבעיה היא שאפילו המחשב שלי שחזק יותר ועם זיכורון גבוהה ניתקע כל הזמן בזמן שסרטי HD רצים עליו לכן זאת לא כל כך אופציה אני מניח. האופציה הבאה היא DVD שקורא DVIX ויש לו חיבור HDMI (רצוי גם איזה כניסת USB) אני אישית לא ראיתי חייה כזאת אבל אולי אני טועה . האופציה …
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
איזה מבין כל ההיצע בשוק הכי איכותי מבחינת שמע? אלה של Iriver, SanDisk או שמא אלה החדשים של Audio? והאם משתלם להשקיע באחד כזה כאשר יש כבר מבוססי הארד-דיסק במחיר של "עוד טיפה"? השימושים הם ללימודים ולאחר-מכן לצבא, ולכן דרוש מכשיר עם סוללה חזקה במיוחד עם דגש על איכות שמע!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת נקנה המכשיר הנ"ל השבוע בארץ, בבאג מחשבים(לצערי החנות היחידה שמוכרת את זה כרגע). לאחר ההתלהבות הראשונית והצינון אנסה להביא לכם כאן תמצית סיקור של המכשיר הנהדר הזה. יתרונות: 1) תמיכה בקודקים- הדבר הזה תומך בכמעט כל דבר אפשרי,divx xvid mpeg1 וכו'...וגם asf ו wmv ניתנים לניגון דרך המרה במחשב. כל מה שזרקתי לתוכו שהיה לי במחשב, החל מסדרות ותכניות מוקלטות ועד לסרטי divx ישנים וחדשים כאחד, קליפים- הכל נוגן בצורה חלקה וללא בעיות. 2) איכות הוידאו והמסך- מהטובים שראיתי, מסך בהיר, חד ונהדר. הוידאו עצמו מתנגן ללא שום בעיות, בלי קפיצות ולאגים למיניהם. אומנם הרזולוציה די נמוכה, אך זה סטנדרטי לתעשייה ולמסך 3.5 אינץ'. 3) מסך מגע- גולת הכותרת של המכשיר, מתגלה כפטנט נהדר. …
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אבא שלי החליט לקנות טלויזיה חדשה סוף סוף אחרי שניםםםם עם 21 אינץ' מעפנה. הוא החליט לקנות 32 אינץ' LCD ולכוון עד 2500 ש"ח, בלחץ. העניין הוא שקשה למצוא במחיר הזו טלויזיות טובות. אנחנו מסתכלים רק על LCD, עם רזולוציה עד 720P. מבחינת FEATURES חיפשנו אחת עם DVD בארץ אבל לא מצאנו. כרגע עם USB יכול להיות נחמד מאוד, אבל הן יחסית יותר יקרות ומצאתי רק אחת של LG. אז אנחנו חושבים כרגע על הB350 של סאמסונג, נראית הכי מתאימה והבנתי שיש לה את המעבד המיוחד הזה DNIE שלהם. מה עם ה32LH23UR של LG? ובעיקרון אני מבקש המלצה על כל טלויזיה שתכנס בתקציב הזה. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום! אני קניתי את ה HD 555 של סנהייזר ובנתיים אני ממש נהנה לצלילים יש עומק טוב וסך הכל ההתרשמות טובה אבל אנשים אמרו לי שאני לא מנצל את האוזניות עד הסוף בגלל שאני משתמש בכרטיס קול און בורד AC97 האם כדי להשקיע עוד סכום בקניה של קרייטיב אדיוג'י OEM ב 300 שקל או ללכת על ה X FI החדש ב 800 שקל... אם בכלל יהיה הבדל?!!! תודה לכל העוזרים! אשמח לקבל עצות
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות נגן סרטים לסלון והייתי די סגור על הWDTV HD עד שחפרתי קצת ונתקלתי בXTREAMER הזה שכולם מדברים עליו... צריך עצה... לקנות את הנגן הבטוח של WD או להזמין מבאג או מהאתר את האקסטימר? ראיתי שיש אנשים שמחכים לו חודש ויותר.... :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום, רשמתי תוכנית שמקליטה בפורמט PCM ותוכנית שמשמיעה פורמט זה, האם כל ווינדוס אמור להכיר קובץ מהסוג הזה או שצריך להתקין משהו? כלומר אני רוצה להקליט בפורמט הזה אבל במהלך התוכנית המחשב רושם לי: "Audio format is not supported" ומסרב להקליט וכן להשמיע, מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, משתמש עם סנהייזר hd600 האם הvincent khv 111 יתאים להם? איך הוא עובד בתחום התדרים הנמוכים ? והאם יש לו הגדרה ודינמיות בצליל? קראתי ביקורות טובות עליו באתר אודיו וקולנוע ביתי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני לא מבין בטלוויזיות לכן אני צריך את עזרתכם בבקשה :] הבנתי בתקציב הזה אפשר להביא משהו טוב.. רצוי 42 אינץ' ( אם אפשר יותר אז יותר טוב אבל לא נראה לי חח ) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אז ככה . טעינה דרך השנאי עובדת מצויין , אבל אני עקשן , ואני רוצה לעשות את הכל דרך הUSB , וכצעצוע שיכול לעשות את זה , אני מצפה ממנו שיעשה את זה בלי יותר מדי קונצים . אבל הוא לא מוכן . חשבתי שהקודם דפוק , הוא הוחלף באחד אחר , שנטען בעבודה ל3 שניות , ואז ניתקתי אותו ומאז כל ניסיון שלי להטעין דרך הUSB עלה בכישלון . אולי אני עושה משהו לא נכון , או לא יודע מה . אם יש כאן בעלי צעצוע דומה , אנא הסבירו לי , איך מטעינים את הקופסת הגפרורים הזאת דרך usb , כי אני הולך לאט לאט ומשתגע , ובסוף אני אשתגע בגלל העניין הזה , וחבל שצעצוע כזה חביב ימצא את עצמו שט יחד עם התנינים בביוב ... עדכון : כדי להטעין אותו דרך הusb , יש צורך לעשות eject לכונן עצמו ברגע שהוא מחובר למחשב . דב…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה מצאתי בEBAY את המגבר הזה: http://www.classic-audio.com/marantz/2238.html עכשיו אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו המחיר שלו כרגע בEBAY הוא 46$ ונשארו עוד שלושה ימים ו7 שעות לסיום המכרז, 1. עד כמה נראה לכם שהמחיר יעלה בערך? (שאלה די דבילית) 2.כמה לדעתכם מגבר כזה שווה? 3. לאיזו רמה של מגברים הוא משתווה מבחינת האיכות שלו אני מתכוון בטווח מחירים של מגברים היום? 4. השימוש שלו אם הוא יגיע אלי יהיה בעיקר מוזיקה וסרטים במחשב אני רוצה להדביק לו שני מדפיים כרגע אין לי כסף בשביל הרמקולים, אבל בכול מקרה זה לא דחוף אני לא במצב גרוע(קליפוש פרומדיה 2.1) האם הוא יתפקד טוב בשימושים שלי אני יודע שהוא רק סטריאו אני לא צריך ליותר? 5. האם ההבדל בינו לבין הקליפוש שיש לי עכשיו יהיה משמע…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.techspot.com/article/751-should-you-buy-a-sound-card/ בדיוק שאלתי את עצמי אותו דבר בתכנון קנייה של לוח אם מתקדם אפילו יש שם תמונה של אודיו טכניקה M50 עריכה" עכשיו שקראתי את כל המאמר חייב לציין שהוא גרוע ברמות טוב נו..
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תוכלו למצוא לי כרטיסי טלוויזיה טובים שעובדים ב-vista 64 bit, באיזור של 300 שקל בערך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות , איכותיות כמובן , ל- iHP-120 שלי , עדיף שיהיו סגורות , שכמה שפחות סאונד יצא , ולא אוזניות שנכנסות לאוזן , שונא אותם , למרות ששמעתי שהם עדיפות על הרגילות ... התקציב הוא עד 150 דולר עכשיו אני גר בארה"ב אז אתם יכולים להתמקד על סבב מחירים בשוק האמריקאי . האוזניות לנגן נייד כמו שאמרתי אז חשוב שלא יהיו גדולות מדיי והם מיועדות כמובן למוסיקה . ד"א - אני אוהב מאוד באסים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לאוטו שלי רמקולים אחוריים.. יש לי כבר רמקוליים קדמיים של PIONEER ורדיו דיסק של PIONEER 40*4 איזה רמקולים אתם ממליצים לי לקנות.... אני שמעתי על ה PIONEER 5 WAY .... והם עולים בסביבות ה 800 שקל... התקציב שלי נע בין 600 -650 תודה מצאתי את זה http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/future/product.asp?pf_id=YHTSA6990S מה אתם אומרים ? *הרדיו דיסק זה 50*4 לא 40*4.. אופטס לא שמתי לב!!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים התקנתי WIN7 ואת הדרייבר של אסוס שמתאים לWIN7(הורדתי מהאתר שלהם) ומצאתי בעיה מוזרה, הסאונד נורא חלש, גם אחרי שהעלתי את כל מה שניתן לעלות ל100% הוא עדיין חלש! הבעיה הזו לא קורה אם האון בורד, והיא כמובן לא הייתה קיימת במערכות הפעלה אחרות! אם יש מישהו שמכיר את הבעיה ויודע איך אפשר לטפל בה.. אני השמח לשמוע. תודה מראש ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-