עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by AgeBlade,

אני מחפש DVD שמסוגל לקרוא DIVX XVID וכד' ושיכול להתחבר לרשת הביתית שלי וכך אוכל לראות סרטים בלי לצרוב אותם מצאתי דגם אחד MOMITSU V880N - המפרט כאן מישהו מכיר עוד דגמים דומים ואולי על דגמים שניתן למצוא בחנויות בארץ ?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  2. תודה.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  3. עד כמה שידוע לי, כרטיס הקול הזה פשוט אלוהי בגיימינג עם אוזניות. בשביל שלא ארכוש אותו ואתאכזב מצלילו במוזיקה שלה אני מאזין, אשמח לדעת כמה הוא טוב ברוק ומטאל. אם זה משנה, לגיימינג אני משתמש באוזניות 7.1 ולמוזיקה וסרטים אני משתמש במערכת הרמקולים Audioengine A5 אגב, אשמח לנצל את ההזדמנות כדי לערוך השוואה בין Razer Megalodon לבין Razer Barracuda HP-1. אילו אוזניות עדיפות לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by moshmushon,

אהלן. מחפש 32'' לסלון. מרחק הצפיה הוא בין 2 ל-2.5 מטר. רואה בעיקר טלוויזיה בכבלים (בדר"כ לא HD) וגם לפעמים סרטים מהמחשב. בעתיד רוצה לחבר גם media center. מקריאת ההודעות בפורום ראיתי שיש תמימות דעים על ה-32A450. אני צודק? תגידו, ומה עם פלזמה? אני לא מבין בזה כלום. תודה לכולם.

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  5. אני לא מאמין.... נגן של 250$ ונאבד לי הכבל USB שלו...... כנראה שאיבדתי אותו לפני שבועיים אבל רק אתמול הייתי צריך להטעין אותו, ולא מצאתי את הUSB CONNECTION.... עכשיו הבעיה המרכזית היא שיש לי מכשיר של 250$ ששווה 0$ (גם הטעינה וגם ההעתקה נעשית דרך הכבל...). הלכתי לחפש בחנויות את הכבל... אבל א) המחירים מופקעים בטירוף (60 ש"ח לכבל מסכן ?!?) ב) האיכות שלהם נמוכה מאוד (הכבל מאוד "דק" לעומת זה שבא עם הנגן, וגם אין לו מסנן פילטר בסוף כמו שיש בכבלים איכותיים והיה לי בקודם... אזי תהיה לי מהירות נמוכה)... --------------------------------------------- בקיצור... אני מחפש כבל USB רגיל אם MINIUSB 5PIN (לא 4PIN, זה חשוב). עדיפות לכבל איכותי עם מסנן פילטרים (כמו שיש לכם בחיבור מסך מ…

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  6. רציתי בהתחלה לקנות סטנד מעץ וזה היה יקר נורא.. ובסוף מצאתי אצל סבתא שלי במחסן מקצוע ישן ו..ניהיה סטנד!(הייתי צריך לתת רק השחזה בזווית שצת שלא יהיה 90 מעלות כי זה היה לא יציב ונופל כל פעם..וגם עשיתי קדח מתחת ויצקתי קצת עופרת לבפני שיהיה משקל ולא יפול..) יצא נחמד

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by bluemail,

מה דעתכם על Hauppauge WinTV-PVR-500MCE ??? ומישהו יכול להגיד לי מה הוא מכיל ???

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by pchoresh,

שלום אני רוצה לצפות בסרטי HD במחשב הורדתי את התוכנה VLC אבל יש בה כל הזמן הפרעות וקיטועים שמעתי שאפשר לצפות עם POWERDVD אבל הוא כאילו לא מצליח לזהות את הסרט יש תוכנות אחרות שמומלצות? יש דרך אחרת להפעיל דרך POWERDVD? תודה

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  9. Started by MacGyver,

שלום לכולם! כמו שהרבה זמן אתם שומעים ממני אני מתכנן לקנות את הCREATIVE ZEN MICRO.... אז בואו נניח אותו בצד רגע.....ונעבור לקטגוריית ה20GB..... 1) אייפוד 2)אייריבר 320-נפסל מיד לאחר שגיליתי שהעובי שלו הוא 2.5 ס"מ..... 3)CREATIVE ZEN TOUCH אני לא יודע מה לעשות כי הבטרייה של הקריאייטיב היא פשוט מצויינת....אבל הוא נראה לי כזה משונה.... עזרה!! איתן

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by gerdamen,

שלום ברצוני לרכוש רמקולים למחשב.. התקציב הוא 600 חשבו שהבאס יחזיק מעמד גם בעוצמות גבוהות ושישמע טוב.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  11. איזה רמקולים מבחינת מחיר וביצועים הכי טוב מבין הבאים: 1. Altec lansing ATP-3 מחיר: 600 ש"ח לינק 2.Creative Inspire 4400 (4.1) black מחיר: 541 לינק 3.Creative Inspire 5200 (5.1) black מחיר: 842 לינק 4.Logitech Z-540 מחיר:538 לינק

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  12. Started by רוצה לקנות,

מה איכות הנגנים שלהם? כלומר האם כדאי להשקיע1300 שקל בנגן 5 גיגה של קריאטיב (לא ציבעוני - רק MP3) או 1400 שקל בנגן MPIO עם מסך ציבעוני שמנגן סרטים, מראה תמונות ואם 8 גיגה (!!)

• 15 תגובות
    • 873 צפיות
  13. אז ככה, החלטתי להשתדרג מהLogitech X-530 שלי למשהו רציני יותר, השימושים העיקריים הם 50% מוזיקה 40% משחקים ו10% סרטים. אז אני צריך המלצה לרמקולים בתקציב הזה, לא משנה לי מספר הרמקולים, מה שכן חשוב לי זה הגודל שלהם, יש לי חדר קטן ואין סיכוי שאני אצליח להכניס רמקולים ענקיים ולכן חשבתי על Z5500, יש הצעות אחרות? תודה : עריכה: שכחתי לציין שברשותי כרטיס קול Creative SB X-FI XTREME GAMER

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by coldplay,

קבלו פרסומת חמודה ל ZV M http://www.youtube.com/watch?v=hVthpos7RaY

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by nirkatan2,

שלום, אני מחפש רסיבר לסלון בדירה שלי. יש לי די וי די עם חיבורי RCA וטלויזיה עם RCA ו21 פינים. בנוסף יש לי רמקולים שמתחברים עם כבלים שבסופם יש התפצלות לשני חוטי נחושת חשופים. כלומר מתחברים ל'קליפסים' אחד אדום אחד שחור (הרמקולים שייכים לדי וי די ישן). אני לא יודע את השם של החיבורים האלו. האם יש רסיבר שעונה על הצרכים שלי? אני לא צריך משהו מפוצץ. יותר למוסיקה וסרטים, לא צריך להיות האיכות הכי טובה אבל לא זבל... התקציב הוא 800 ש"ח האם קיימת תקווה? תודה. ניר

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  16. שלום, אני רוצה לחבר את הרמקולים של מערכת שלי למחשב. לפי מה שהבנתי צריך כבל מיוחד שמצד אחד מתחבר למחשב ומצד שני מחובר למערכת בעזרת החיבור הלבן והאדום. חיברתי ככה בעזרת כבל של חבר שלי שהוא קיבל עם הפלאפון. כבל של נוקיה. הבעיה היא, ששומעים הכל רק באסים לא שומעים. וכשאני מחבר את המערכת לאייפוד שומעים מצויין עם באסים. הבאסים לא פועלים על המחשב,כי הכבל לא מותאם למתח גבוה שצורך המחשב? אני צריך לקנות כבל מיוחד? או שזו בעיה אחרת? אני לא יודע... ועוד שאלה,יש לי כרטיס קול 7.1, עכשיו אם אני מחבר את המערכת ויש לי עוד מערכת רמקולים של 2.1 ועוד מערכת של 5.1. אם אני אחבר הכל זה יכול לגרום למתח? עד כמה רמקולים לחבר? תודה רבה לכולם ואם לא הבנתם אותי תגידו ואני אפרט יותר. מצטער על הבורות ב…

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  17. שלום! יש לי דיסק מקורי שעשיתי לו ריפ לFLAC, והאייטיונס שלי לא מפעיל אותו. לאיזה פורמט כדאי לי לעשות לו קונברטר מבלי לאבד איכות? ובאיזו תוכנה? תודה לכם

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by omersh83,

[h=1]7.1 Asus Xonar DX[/h][h=1]Asus Xonar DSX 7.1[/h]שניהם pci-e מה ההבדל ביניהם

• 24 תגובות
    • 8.6k צפיות
  19. שלום. שני הרסיברים המצוינים - Kenwood 8060 ו-Yamaha 630 ניתנים לרכישה כיום בטווח מחירים זהה - קצת פחות מ-3,000 ש"ח. איזה מהם עדיף אם אני מחפש מערכת קולנוע ביתי שמיועדת בעיקר לסרטים ולא לשמיעת מוסיקה ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל... יש לי שאלה שמטרידה לא רק אותי. והמצב הוא כזה: יש לי מקרן של שארפ PGC30 אם זה אומר למישהו משהו וכאשר אני מנסה לראות סרט/ סירטון דרך המדיה פלייר או דרך DVD על מסך המחשב אני רואה את הסרט אבל דרך המקרן לא!!! והרי המקרן אמור לשדר כל מה שהוא מחובר אליו כאילו ראי. המצב חוזר על עצמו זה בחלק מהמחשבים הניידים אבל לא בכולם כלומר חלק מהניידים כן רואים דרך המקרן וחלק לא רואים פשוט רואים מסך שחור. החיבור בין המקרן למחשב הוא דרך כבל VGA (15 פין) השאלה למה זה קורה?? האם זו רזולוציה?? או קשור לכרטיס מסך?? אני בדילמה קשה!!! תודה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. רמקולים 2.1 חדשים שלא יעשו צליל של שלג כמו שיש לי ברמקולים של Dell בשביל מוזיקה כמו אינפקטד משרום

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by avz,

שלום יש לי טלוויזת LCD של HISENSE (סיני, אלא מה?). בין יתר הכניסות ישנה כניסת USB. למה היא משמשת ו/או למה ניתן להשתמש בה? בחוברת ההוראות (בעברית) אין כל איזכור לאפשרות כזאת. ניסיתי לחפש את הUSER MANUAL באנגלית, לצערי ללא כל הצלחה. אשמח אם תוכלו ליידע אותי. תודה.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  23. אוקיי שלום כולם , הטלויזיה היא LCD יש לה חיבור RGB ...רציתי לדעת מה יתן תמונה טובה יותר כבל של RGB לה RGB או DVI לה HDMI . ולמה יש כבל שעולה בזאפ http://exp.shopy.co.il/products/91969 והחנות הקרובה לביתי רוצה למכור לי כבל של פיליפס ב 300 שח , אותו חיבור . ההבדל אמת יורגש ?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by Shtupel,

כמו שהבנתי המוצר עובד עך שמחברים עליו כונן USB נייד עם סרטי HD והוא מעביר את זה לטלוויזיה.יופי. השאלה היא כזאת: הWD LIVE יודע לקרוא סרטים מכונןUSB שעובד בNTFS ? (אחרת אין שום סיכוי שאני יכול להעתיק עליו קובץ שהוא יותר מ+/-2 ג'יגה ביגלל שהוא עובד בFAT32) וכמובן שכל סרט HD לוקח הרבה יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  25. שלום לכולם, הסאב של הרמקולים הנוכחיים שלי (JBL Creature III) קיבל סדק בקונוס, מה שמכריח אותי, לשמחתי או לצערי ;D , לקנות רמקולים חדשים. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור בסט רמקולים שישרת את המטרות שלי הכי טוב: אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב לחדר, 2.1. השימוש העיקרי הוא למוסיקה (אלקטרוני, ווליום גבוה-גבוהה מאוד ברוב הזמן). שליטה מרחוק אופציונאלי אך לא מחייב (שלט רחוק או קונטרול). אני מוכן להשקיע עד 1200 שח אני חושב שזה מספיק למערכת סאונד למחשב. חריגה קלה לא תשפיע על ההחלטה למקרה שלמישהו יש הצעה לסט מעט יקר יותר. הערה: ה JBL CREATURE היו חלשים מדי לטעמי ולכן אני מחפש מערכת במחיר גבוה יותר ע"מ לקבל מוצר חזק יותר, הן מבחינת עוצמת ווליום ואיכות סאונד. אשמ…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.