אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
ז"א אם אני לוקח כמה סרטים בפורמט S/VCD עם סיומת MPG וצורב אותם על דיסק של DVD 4.7G האם הנגן הביתי ינגן אותם בלי בעייה?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש כרטיס קול של קריאטיב 5.1 וכל החיבורים מחוברים כמו שצריך. בתוכנה של קריאטיב, בבדיקה של הרמקולים כולם עובדים. אבל כשמפעילים שירים בווינאמפ או מדיהפלייר עובדים רק 2 וססאב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי שירים על המחשב בפורמט MPC ואני רוצה לצרוב אותם לדיסק אודיו שאפשר לנגן בכל מערכת. הבעיה היא שנירו לא נותן לי מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
Sandisk http://zap.co.il/model.asp?model_id=38388 Creative Shuffle http://zap.co.il/model.asp?model_id=39618 שאלות: 1. האם יש ל- Sandisk סוללות נטענות או שאלה סוללות רגילות שקונים בסופר? 2. האם זכרון Flash נחשב מהיר? (לא יהיה Delay בין שיר לשיר או הפסקות באמצע השיר) 3. כמה אחריות מקבלים עליהם? בעיקרון אני שומע בעיקר מוזקה קלאסית ואין לי ממש צורך בהרבה מקום, אבל עדיף כמה שיותר במקרה שאני צריך להעביר קבצים בנוסף. אני לא יכול לסבול קניית סוללות רגילות, אז לכן חשוב לי שהם יהיו בעלי סוללות נטענות. בנוסף אני רוצה שהמכשיר יהיה אמין, נוח לשליטה, ובעל אפשרות לבניית Playlists. אם ה- Sandisk נוח יותר או באותה המידה כמו ה- Ipod, עם אותו זמן אחריות ואמין כמוהו, אני אקח אותו מכיוון שיש…
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה MINILYRICS אבל בMP3 [iFP-995] זה פשוט לא עובד... זה אמור לעבוד אבל כנראה זה לא מדביק טוב או משהו כזה...
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
20GB + רדיו מובנה USB 2.0 וכ"ו... http://www.mpio.com/goods/hd300.php ב1600 ש"ח. משתלם? והאים יש עוד המלצות בטווח המחירים הזה? שאלה קטנה: האם נגן מבוסס כונן קשיח נהרס בקלות? כלומר אם הוא חוטף איזה מכה?
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
איך אני יכול לסנן צלילים כך שיקבל לי רק תונים נמוכים באסים??? יש איזה קבל או נגד או מה שזה לא יהיה??? תודה מראש למי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
כאמור, החלטתי להשקיע עוד קצת, וכרגע נראה לי שאני אלך על הSennheiser HD212 Pro (נראה לי שרשמו פרו כי זה סתם נשמע טוב): http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05180 נמכרות בחנות מסוימת בחיפה ב370 ש''ח אז, קנייה טובה או לא? כמו-כן, יש אוזניות טובות יותר שאפשר להשיג תמורת המחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בקשר לאוזניות אוזן הכוונה היא ללא הקשת ושיהיו איכותיות. אני בטוח שמחיר לא יעלה על איזה 200 שקל אז המחיר הוא לא מוגבל... אני גם מתעניין בנגני MP3... יש לי כבר אחד אך אני רוצה משהו עם צג צבעוני [לראות קליפים ו\או סרטים] אבל שלא יעלה ממש יקר.. אין באפשרותי להביא את התקציב אך אשמח לקבל הצעות לנגנים שכאלו עם זיכרון פלאש. בנוסף לכך, אני מעוניין לקנות נגן MP3 רגיל המסוגל לנגן MP3 ו WMA ובנוסף לכך שיהיה לו רדיו FM מובנה ואיכות שמע מעל מצוינת. המחיר גם פה לא חשוב אך הגודל לא נחוץ שיעלה על 256 משום שיותר מזה לא ממש צריך... חשוב לציין כי נחוץ שיהיה בנגן האמפי3 מציג כתוביות לפחות באנגלית. בתודה מראש, אבי.
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.nanasale.co.il/sale.php?sale=2242967 די חרשתי על האינטנט אבל לא מצאתי את החברה שמיצרת ועוד מקומות לקנות את זה מישהו יכול לעזור ולהביא יותר פרטים על זה תודה
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
י שלי לוח אסוס P5GDC DELUX ובו הכרטי קול המובנה 7.1 החדש שלהם (כרטיס טוב מאוד). משום מה אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון. ניסיתי דרך בקרת העוצמה של מערכת ההפעלה,במאייפינים, יש את רפשרויות "השמעה" אך לא מופעי של "מיקרופון". (מיקרופון מופיע רק בהקלטה. ב"השמעה" יש לי רק 4 משום מה- בקרת עומצה,WAVE,סינטיסייזר,נגן תקליטורים). גם דרך הדרייברים לא הצלחתי. יש לציין שבתוכנות כמו סקייפ המיקרופון כן עובד... אני רק רוצה להגיע למצב של דיבור דרך המיקרופון ושמיעה דרך הרמקולים. מה עושים? איך "מוסיפים" את המיקרופון לרשימה של ה"השמעה"? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אני כבר מפנטז על ה-ATP3 כמה זמן... ובכל זאת יש לי כמה שאלות. 1. האם הם באמת הרמקולים המומלצים למחיר? 2. האם כדאי לחסוך קצת כסף ולקנות את ה-Creative Inspire 2500 או שהתוספת ל-ATP3 שווה את זה? מעבר לזה הרמקולים מיועדים למחשב ישן (P3), ולמטרות מוזיקה וסרטים (בלי משחקים) - אני לא קונה 5.1 כי אין לי איך למקם. השאלה היא האם הרמקולים ינוצלו במחשב הישן כראוי? אני מניח שאצטרך לקנות כרטיס קול. איזה כרטיס כדאי (בלי להשתגע עם המחיר)? האם ה-LIVE של קריאייטיב יספיק?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם אני מפעיל שיר אז רק ברמקול ימיןם שומעים ופעם אחרת רז רק ברמקול שמאל שומעים הוא משמיע לפעמים רק בצד אחד! החיבור תקין\המגע תקין והרמקול עצמו חדש
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום... Holy JC מהפורום הציע לי את הרמקולים שלו ב600 שקל. רמקולים בני שנה וקצת במצב טוב+ (הם פשוט לא היו בשימוש הרבה זמן). הוא נתן לי אותם לבדיקה. הרמקולים יפים ואני באמת אוהב איך שהם ניראים והסאב הוא 188W-RMS שזה אמור ליהיות המון. הרמקולים לא עוברים את האמצע של הווליום ומתחילים להתחרבש ולהיקרע. הסאב שלי הADA880 הוא 50RMS והוא נשמע יותר חזק ועמוק. חשבתי לקנות כ.קול AUDIGY2 VALUE אולי זה יעזור באיזה שהוא אופן? והאם 600 שקל זה שווה על כאלה רמקולים או שאני יכול להשיג טוב יותר?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם ותודה שנכנסתם. יש לי (למשפחה) אפשרות לקנות מערכת קולנוע ביתית מתוך 3 אפשרויות.. אנחנו רוצים לעשות את הקנייה הטובה ביותר לנו, אם בכלל. כמובן שאם נגיע (בעזרתכם) למסקנה שהמכשירים לא שווים את הכסף, או שאפשר להשיג דברים טובים יותר בסכום שהפרשו קטן בהרבה יותר, לא נקנה את מה שמאפשרים לנו.. הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם לגבי המכשירים, שיתאימו לשילוב של סרטים ואודיו. אודיו (מוזיקה) זה פחות חשוב, אם כי אני אשמח לשמוע טוב את השירים כשאני אשמיע אותם.. הסלון שלנו הוא 7 מטר על 4 מטר. לא כל כך גדול, אבל גם לא פיצי.. אני גם הייתי שמח אם תגידו לי אם המערכות שוות את המחיר שמוצע לי עליהן (חלק מהאפשרויות של "שי לפסח" מהעבודה של אבא שלי). מערכת ראשונה: נגן dvd טושיבה מדגם SD-296…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן קטן סביר..לא צריך הרבה שירים אפילו 128 מגה מספיק לי תנו לי הצעה טובה שלא יהיה גם יקר מדיי..... תודה 8)
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
How do I get hebrew to function on my ipod and mini ipod???Can someone help me with all the necessary steps??
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה לטלוויזיה לפחות 25 אינץ', שטוחה עם איכות תמונה טובה במחיר של 3500 שקל - 4000 שקל - שיהיה אפשר לחבר עליה רמקולים של מחשב. ואיזה שהוא DVD כזה פשוט רק להריץ סרטים, עדיף שיקרא את כל הפורמטים עד 400-500 שקל תודה רבה מצטער אם הנושא לא מתאים לפורום
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
ברצוני לחווט מהמחשב לטלויזיה בסלון, בכדי שאוכל לצפות בסרטים השונים אשר במחשב מהטלויזיה.. המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא כ10 מטרים.. האם אפשר לעשות את זה מבלי שהאיכות תפגע? גם הצליל וגם התמונה.. האם אתם יכולים להמליץ על קבלים מחברות מסויימות? מה בערך יהיו המחירים.. אני צריך ששני הקצוות של הקבל וידאו יהיו RCA רגיל, והקבל צליל, צד 1 RCA (אדום לבן) צד שני בננה רגילה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לאחרונה עברנו מכבלים אנלוגיים לדיגיטליים...עדיין לא באו להתקין! אמרו לי שיש שני סוגים של ממירים.. הישן, הגדול שאפשר דרכו גם להזמין סרטים מכיוון שהוא בעל תקשורת לשני הכיוונים ואחד חדש, קטן פי כמה אבל אין אפשרות להזמין דרכו סרטים... האם למישהו יש תמונות של הממירים האלו? החדש והישן... המלצות כלשהן? בעיקרון אין לי שום צורך להזמין סרטים מכיוון שזה יהיה הממיר בחדר שלי בעוד שבמרתף איפה שיש את המערכת והכל יהיה ממיר גדול בעל אפשרות להזמנת סרטים וכד'.
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
איזה אוזניות סטראופוניות איכותיות שמחזיקות הרבה זמן וגם לא שבירות יש בין 40-100 שקל??
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי אוזניות מהום-סנטר ב-60 ש"ח, ואני לא כל כך מרוצה מהם. לפני חצי שעה נכנסתי לפורום כאן כדי לתת לכם תקציב ושתמליצו לי על אוזניות, אבל מצאתי כאן בהודעה מסויימת קישור לאתר שממליץ על אוזניות. אני מצאתי שלוש אוזניות שמתאימות לי, בתקציב נמוך כמובןן, ורק רציתי שתגידו מה כדאי לי לקנות מבין השלושה ואם הפרש המחירים ביניהם שווה...... ובנוסף, רציתי לדעת אם זה יהיה לי יותר משתלם לקנות מחו"ל? בבקשה תמליצו על חנויות לקנות מהם גם.... המחיר+המשלוח יעלה פחות מ-50$, כך שאין לי מה לדאוג מתוספת של 17% מע"מ או מכס (שכחתי איזה מהם). אלה האוזניות: http://headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopicID=26&productID=0020130050 http://headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopic…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
Nothing left to say, just make your vote =] ...
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-