עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. משהו יחסית זול כי הוא יתחבר לרסיבר פשוט של JVC אז חבל להשקיע יותר מידי

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  2. ככה יש לי רסיבר ואני רוצה לחבר אותו למחשב עכשיו אני רוצה כרטיס כל שיש לו יציאה אחת לכל הערוצים כמו אופטית או קולאוסלית מישו מכיר כרטיס כזה ? תקציב 300 שח

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by ^DoggyStyle^,

בעקבות בעיה בכרטיס הקול O\B שלי, שכרגע אני לא רוצה לפרט עליה, החלטתי לקנות כ.קול.. עכשיו, אני צריך המלצה לכרטיס קול הכי פשוט.. יש לי 2 רמקולים (הרמקולים של המערכת- מחוברים למחשב).. בעיקרון, אני צריך כ.קול פשוט, אבל שלא יהיה סתם איזה גרוטאה.. התקציב הוא 200 שח, אפשר לחרוג עד 300 אם הכרטיס שווה את המחיר. תודה רבה לעונים.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  4. אני צריך כרטיס סאונד איכותי. השימושים: משחקים וסרטים בעיקר!!! וגם מוזיקה. היציאות שאני צריך: יציאה אופטית + קואקסיאלית אז ככה, אני מחבר את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי 1. הכבל אמור להעביר את היסנל הדיגיטלי. לכן, צריך כרטיס שיודע לקודד DD (דולבי דיגיטל) בזמן אמת. זה בעצם הדבר הכי חשוב. הרסיבר מחובר לכל שאר הרמקולים ויודע איך להסתדר אחרי שהוא מקבל את הסיגנל הדיגיטלי :. בנוסף, אני רוצה לשמוע סרואנד במשחקים. מה עושים במצב כזה ? כלומר משחקים לא שולחים תדר DD. אנשים שמחברים כל רמקול בסראונד בנפרד לכרטיס קול שלהם כן מקבלים סראונד. אז אם אני רוצה סראונד במשחקים, ובכל זאת משתמש בכבל אופטי ? איך עושים את זה? הכרטיס יתמוך ? זה בכלל אפשרי ? ודבר אחרון, ראיתי הרבה משחקים שיש אפש…

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  5. היי, אוקי, אז ככה. אני צריך כרטיס קול שתומך ביציאה דיגיטאלית, לא משנה אופטית או קואקסיאלית אבל יש העדפה לקואקסיאלית. צריך שהוא יתמוך בDTS, DOLBY DIGITAL ו EAX 3.0 . ואם אפשר שלא יחרוג מטווח ה650 ש"ח. כעקרון הוא מיועד לסט רמקולים TSS-1 של YAMAHA. תודה רבה!!, יאיר.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס קול למחשב, התקציב הוא בערך 500 - 600 ש"ח (ואפילו יותר אם שווה להוסיף למוצר איכותי) כרגע אני משתמש בכרטיס הקול שמובנה בלוח האם (Intel DP67BG) לכרטיס הקול מחובר סט פשוט של רמקולים creative 2.1 אבל בנוסף מחוברות אוזניות Razer Carcharias ומרבית הזמן אני שומע דרך האוזניות. השמיעה באוזניות באיכות מאוד בינונית וגם העוצמה. מספיק שאני מחבר את האוזניות האלא לאייפון והשיפור באיכות ובעוצמה הוא גדול. מאוד אשמח להמלצות ! שמתי לב שהמבחר בארץ די מצומצם ככה שאני גם מוכן לרכוש באי ביי. תודה !

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by yolh4f,

אבל חיצוני! לא שמתחבר למחר ולא של חברת MADIUO יש לי כרטיס קול שלהם והוא לא פועל לי קניתי מחשב חדש ובמחשב הישן הכרטיס קול MADIUO 5.1 פעל לי! בווינוסXP עכשיו בווינדוס 7 המחשב מזהה תכרטיס אבל אין לא פועל הכרטיס לא מתקין אותו! פעם אחת לא יודע הוא פעל לי בווינדוס 7 אבל לא יודע לא פועל!! לא יודע כבר איפה הבעיה בווינדוס 7 או בלוח או שלא יודע ושהוא פועל לי בווינדוס 7 לא יודע חברתי תכרטיס קול מליון פעם והוצאתי עד שפעם אחת אני רואה זוהה הכרטיס קול! המחשב זיהה אותו עכשיו באתי לחבר תבורג של הכרטיס קול ואין לא פועל יותר ונסיתי לחבר מליון פעם רשום שמזהה חיבור מולטמדיה אבל אין לא מצליח להתקין! והשירות שלהם כלל לא עוזרים הבנאדם מי MADIUO עוד לי תשמע החברה לא חייבת לתת לך דריבר לווינדוס…

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by levelone,

נראה לי שהרסתי תכרטיס קול שלי אז אם אני כבר מחליף אני רוצה לקנות אחד על רמה שיכול לנצל מערכת כמו הz5500 ולהוציא ממנה את המקסימום. שיהיה לו את כל היציאות והכניסות שצריך, וגם יציאה אופטית יהיה נחמד כדי לשפר את איכות השמע. וכמובן שיוציא צלילים נקיים, יפים ועם באסים טובים ועמוקים אפילו אם אין לי את שיא הטנגולוגיה ברמקולים ואוזניות. אין תקציב מוגדר מראש! חשבתי על הכרטיס הזה http://ae.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16770 שעולה 325 ש"ח בivory. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  9. אם אפשר תמונה של המגבר אני ישמח שם החנות פלוס גם תמונה תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  10. Started by parker,

בדיוק היום קניתי את הrp-21 מחלילית, וכנראה שאני מביא chaintech av-710 מאיביי, אז אני מחפש מגבר שישלים את החבילה. רציתי לדעת כמה עולה מגבר סביר בארץ, אני ממש ממש לא יודע מה המחירים, ולכן יש לי קצת בעיה לתת תקציב מוגדר. בהחלט עדיף שיהיה ניתן להשיג את המגבר בארץ, אבל גם המלצות למגברים שאי אפשר יתקבלו בברכה. באמת תודה לכל מי שיעזור, ואם ממש תצטרכו תקציב מוגדר אני אחשוב על משהו.

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by 8-Ball,

אני צריך מגבר ורמקולים מדפיים\רצפתיים לשימוש בשביל מוסיקה וסרטים (בעיקר מוסיקה) יש לכם על מה להמליץ?? הדגש הוא איכות ולא עוצמה... אני לא ירים מסיבות חג אצלי בבית.. אני ממש רוצה לרדת מה3500...אבל זה המסקסימום תודה לעונים ד"א...המקור הוא המחשב...עם כרטיס קול Creative Audigy 2 תודה לעונים

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היי. בשיטוטים במרתף של חברתי, מצאתי זוג רמקולים של סוני, SS-G1. המקור היחיד שמצאתי ברשת עליהם הוא http://www.thevintageknob.org/SONY/sonyvault/SSG1MKII/SSG1MKII.html יש למישהו נסיון? בקיצור, אני צריך המלצה לאיזה מגבר יד שניה שיעבוד טוב איתם... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  13. אני רוצה רמקולים ניידים על סוללות שאפשר לטעון בעוצמה של 5-10 וואט במחיר לא גבוה של עד 400 שח. יש בואללה שופס רמקולים ניידים נטענים של 5 וואט אבל זה נראה ג'נרי בהגזמה ולא יודע אם שווה ת150 שזה עולה. חשבתי בכיוון של מגבר נייד של גיטרה. מה יש לכם להציע? אפשר בכלל לחבר אם פי למגבר של גיטרה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. אני צריך מגבר ל2 רמקולים כאלה http://www.fullcompass.com/product/286358.html וסאב כזה http://www.jblpro.com/pub/obsolete/Control_sb-5.pdf היה לי עם זה מגבר של ימאהה אבל הוא החליט לשבוק חיים >< קצת הלכתי לאיבוד עם כל המידע, ורציתי לדעת מה אני צריך לחפש במגבר בשביל כאלה רמקולים, כמה WATT OHM וכו' אין לי ממש מושג בזה >< עריכה: חיברתי אתה המגבר של אבא שלי Harman Kardon AVr200 וזה עבד לי יופי, ראיתי Harman Kardon avr300 ב800 שקל ביד2 או yamaha rx595 ב750, האם הם יספיקו לי או שאני צריך לחפש משהו קצת יותר חזק? והאם המחירים סבירים?

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  15. יש לי רמקולים של Sansui מדגם SU 770. אני מחפש המלצה למגבר. התקציב הוא לא כל כך גמיש ואף פעם לא היה לי ציוד רציני בעבר. אני מוכן לשלם בערך 500 שקלים אולי קצת יותר. דרך אגב הרמקולים נחשבים טובים? קיבלתי אותם ממישהו.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אני מתכוון לשדרך את המגבר לזוג רמקולים של מורל, דגם D.M.606, אום 4-8, 120 וואט. המקור נכון לעכשיו הוא המחשב ואת זה אני אשדרג בעתיד. לא כזה משנה אם חדש או יד שנייה אבל רצוי שיהיה עם שלט, ושהחנות/מוכר יהיו מאזור חיפה. מישהו הציע לי לקנות פיוניר SX-777 ב500 שקל, אמרתי לו שאני אחשוב על זה ומשיטוט באינטרנט ראיתי שהוא רק 65וואט לערוץ אז אני מפחד שהוא לא יניע את הרמקולים כמו שצריך. רעיונות? דעות? הצעות? כולם יתקבלו בברכה, תודה. ארז.

• 26 תגובות
    • 4.7k צפיות
  17. שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים אני בונה גלרית תמונות בHTML לעסק של אחי-חברת גינון ואני מחפש מוזיקה חוקית שתתאים לגלריה הזות-גלריה של 240 תמונות של גינות צמחים וכדים אני חשבתי על מוזיקה קלסית אבל אני לא יודע מה מתאים ולמה אין זכויות יוצרים אז אני מקווה שתעזרו לי ואני מדגיש שהבקשה שלי למוזיקה חוקית לגמרי בתודה STONE COLD

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  18. Started by nesber,

אני צריך מיקרופון למחשב שיהיה ניתן לדבר איתו ממרחק של כ 30-40 סנטימטר מבלי שאני אצטרך לצרוח...מיקרופון שיעמוד לו איפשהו ליד המקלדת ופשוט ישמעו אותי טוב. מישהו יכול להמליץ על דבר כזה? (אני מדבר כמובן על מיקרופון שיעבוד ככה *מבלי* שאני אפעיל את אופצית one microphone boost שגורמת לפידבק איום נורא.)

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  19. חברה נהרס לי המיקרופון שלי, ואני רוצה ליקנות מיקרופון איכותי שישמעו אותי חלק בתוכנות דיבור וכוליי, שמעו אותי די חרא במיקרופון הקודם כמו מאוורר על המיקרופון שבצעם אין שום מאורר בכיוון שלו או ביכלל בחדר. תודה מכול הלב לעוזרים!!

20. Started by sigma,

1. מדובר בסרטים , שהורדו מהאינטרנט בפורמט flv . האם , כדי לראות סרטים אלו באמצעות DVD קורא Divx בטלוויזיה צריך קודם לבצע המרה לקבצי avi ולצרוב אותם על תקליטוני DVD-R ? האם ניתן להשתמש גם בתקליטוני CD-R ? 2.אילו תכונות טכניות נדרשות מהמכשיר ? 3.האם רצוי מכשיר מקליט ? 4.איזה מותג מומלץ ( התקציב לא מהווה בעיה ) 5. לאילו היבטים טכניים נוספים מומלץ להתיחס ?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by kawaii,

שלום. הגיע הזמן לקנות DVD אחרי שנים של וודיאו(כן כן, אני באיחור, אני יודע) אני מוכן להשקיע 500-600 שקל, בתמורה למשהו *טוב* ולא זבל. דרישות ככה: שיקרא DIVX (אני מניח שברובם יש) יתמוך בכתוביות בעברית כמו שצריך REGION FREE אם אפשר, וזהו בעצם... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by 114508534,

בוקר טוב חברים אני מעוניין לקנות ממיר עידן + שתומך ב hd ואשמח לשמוע על הלצות וכ׳ו , אני עובר דירה ולא מעוניין להתחבר לחברות הכלבים או הלוין . תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. אני מחפש ממיר עידן+ שיודע לקרוא את כל סוגי הוידאו העיקריים כולל הסאונד...אם במקרה הוא יודע לקרוא גם מהרד דיסק אז עדיף.. מה האפשרויות שלי? יש משהו טוב ב 250-300 או שזה רק יקרים ואז אני צריך לחפש סטרימר עם יכולות DVB? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by FiREX,

אני צריך המלצה למסך LCD שישמש לצפיה בטלוויזיה לא משנה או פלזמה או LCD שהיה 32-36 אינץ איכותי ויתמוך בHD תקציב בערך 6000-7000 שקל תודה למי שיעזור

25. אהלן כולם! זהו הגיע הזמן להחליף את הטלוויזיה השמנה לטלויזיה שטוחה, עכשיו באמת באמת באמת שאין לי שמץ של מושג מאיפה להתחיל אני רק יודע מה המשמעויות של FHD HD READY וכל הירקות האלה מלבד זה באמת שאין לי שמץ אני אשמח להמלצה לטלוויזיה טובה בקציב 4K (נראה לי תקציב סבבה לגמרי ל32 אינץ'), תודה מראש! לירן

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.