אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אחים שלי מה אתם אומרים על כל המערכת הזאת? זה בשביל החדר ככה לשמוע שירים ולראות סרטים. http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2167262
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן השאלה בכותרת אני מתכוון לתמונה שיש בעידכון 1.27 ולדבר הכחול שיש בגרסאות הקודמות... שמעתי פעם שאפשר... והעברית של האיריבר פועלת רק במצב DBSCAN? וזה רק אני או שהעיצוב ב1.27 יותר נחמד כזה?
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! (מקווה שהשאלה בפורום הנכון ) אני מחפש נגן MP3 עם נתונים מסוימים, זה כבר לא משנה. מה שאני באמת תוהה זה אם כדאי ובטוח לקנות מהאינטרנט? כדאי לי לסמוך על המזל שהמוצר יהיה תקין, ושלא אצטרך לרוץ למרכז הארץ(בד"כ)(אני גר בצפון),ואוכל לקנות בבטחה ובראש שקט?? ואם תהיה לי תקלה, מה הסיכויים שיטפלו לי בה ולא ינסו לנפנף אותי בכל מיני טענות.. או--- שהכי טוב- כמו שעשיתי עד היום, פשוט לקנות מחנויות מוחשיות -מה שיעלה לי יותר, אך תהיה לי כתובת נגישה שאוכל לפנות אליה במקרה הצורך???? יש לכם נסיון מוצלח עם חנויות אינטרנט?? עם אילו במיוחד?? ולמי לא כדאי להתקרב בכלל?? חוץץץץץ מזה, למישהו יצא להעיף מבט בנגני MP3 CLUBIN למיניהם בE-BUY.CO.IL?? ו... שאלה/בעיה שהעלתי בעבר הרחוק ועוד לא נ…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מתלבטת איזה רמקולים לקנות של 2.1 עד 500 שקל אשמח אם תוכלו לעזור לי או לקנות משומש 4.1 תודה לכול מי שעזר
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על ה"דבר" הזה ב-KSP: ?Vosonic 40GB MP3 + Reader? Model VP3310 X'S-DRIVE PRO STORAGE DEVICE WITH BLUE BACKLIGHT LCD + MP3 PLAYER Supports major types of memory cards Compact Flash Card type I/type II (CF) IBM MicroDrive SmartMedia Card (SM) Memory Stickо (MS), Memory Stick Pro (MS Pro) Secure Digital Card (SD) MultiMediaCard (MMC) LCD Blue-backlight LCD displays working status (no picture preview) Hard Disk Supports data transmission from memory card(s) to built-in 2.5 Hard drive. Backup all kinds of files as the 2.5" external HDD, USB card reader/ writer DC Power Internal Power: Li-ion rechargeable battery 3.6V x 2(720mA) External Power:…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מבין 3 הנגנים הבאים איזה מהם עדיף ? כל השלושה מציגים עברית אבל לMMV יש חיבור T.V OUT מפרט הMMV MMV II Include an 1.8 20GB hard disk drive. Support various memory card interfaces: CF, MicroDrive, SD, MMC, MS, MS PRO, SM, 2.0 LTPS TFT LCD provides crystal-clear images for direct viewing Users will be able view images, listen to music and watch movies from any of the memory cards or from the built-in HDD Users can copy data to and from any storage media, in any direction When connected to PC, MMV II acts as a USB 2.0 portable hard disk drive plus all-in-one card reader When connected to a NTSC/PAL TV, users will be able to view contents on TV screen and operate…
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות נגן במחיר אלף וקצת שיהיה טוב עם מלא מקום לאכסון יש רעיוניות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
האם יש הבדל מורגש בין 192 קילובייט לשנייה לבין 256 קילובייט לשנייה? האם ההבדלים בגודל [מגהבייטים] מצדיקים זאת? אני פשוט קצת מבואס מהאמפי3 שלי שיש לו רק 512 מגה. אני רוצה לשים שירים ששוקלים 10 מגהבייט בשביל לקבל איכות גבוהה יותר אך אז לא אוכל לשים הרבה שירים.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעקבות העצה שראיתי כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=106999.new;topicseen#new שהציעו להשתמש בVobSub וWinAVI בשביל להמיר סרטים לפורמט של VCD ולהדביק להם כתוביות (מבלי לקודד אותם פעמיים, כמו מדריכים שראיתי) אז עשיתי את זה, אבל היו לי 2 בעיות עם זה קודם כל, וזאת הבעיה היותר חשובה, התרגום הופיע נמוך מאוד בסרט, אומנם על המחשב לא שמתי לב לזה, אבל כשצרבתי את זה ושמתי בDVD בטלוויזיה אז בקושי ראו את השורה התחתונה של התרגום וזה הפך ללא קריא מישהו יודע אולי איך אפשר לסדר את זה? בנוסף, כשהמרתי מAVI לVCD אז זה מאוד הוריד לי את האיכות, והגודל של הקובץ ירד מבערך 700 לחמש מאות ומשהו מגה אז השאלה שלי היא בעצם, האם מישהו יודע מה ההגדרות הטובות ביותר ככה שזה לא יוריד מה…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי איי פוד (מרוצה עד הגג -חוץ מכמה דברים) כבר חודש, והאוזניות שלו נחמדות, אבל אני זקוק למשהו יותר רציני.. מכיוון שאין לי שום מושג או ידע בבחירת אוזניות, אני צריך את עזרתכם. התקציב נע בין 50$-100$, (אפשר לחרוג), והגעתי לשני סוגים שיכולים להתאים לי: הראשון הוא IN EAR, מצאתי את הדגם הזה של סוני, הרבה המליצו עליו, אבל אמרו שלא ניתן לשמוע איתם הרבה זמן כי זה כואב/מציק.. http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home;jsessionid=CMh7Rw1fb2!1668865055?O=productlist&A=details&Q=&sku=367723&is=REG השני שחשבתי עליו הוא הדגם הזה, אהבתי את העיצוב והכל אבל הדאגה שלי היא הם ענקיות (ואני לא רוצה להסתובב עם בונגילות בראש) והכבל ארוך מידי (3 מ') http://w…
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
טוב חבר'ה כל מי שמשרת ליד אילת וגר בצפון חייב שיהיה לו דיסקמן לנסיעות הארוכות.... והיום סופסוף אם לא יהיה שלג אני הולך לקנות, אז תעזרו לי בבקשה לבחור דגם וגם אוזניות... אז ככה: דיסקמן כמובן כי זה מה שיש לרוב ואני אוכל להחליף דיסקים עם חברים, וחוץ מזה לא צריך יותר... חייב שיקרא MP3 כי אני לא רוצה להיסחב עם הרבה דיסקים... התקציב הוא מקסימום בלחץ 400 שקל. אני חשבתי על PANASONIC SLSX-430. לא שאני יודע עליו משהו, פשוט היו עליו ביקורות טובות מאוד בזאפ (והרבה גם) והמחיר שלו ממש נוח... בקשר לאוזניות, שוב באמת שאני לא מבין בזה.. חשבתי על KOSS P9 וגם פה הבחירה הייתי משיקולי תקציב והמלצות... בעיקרון אם למישהו יש המלצות לדגמים אחרים אז בבקשה תכתבו. התקציב הוא עד 400 לדיסקמן ועד 20…
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://www.snapstream.com/Community/articles/hydra/default.asp המחשב הזה נועד יותר להראות את יכולת התוכנה להתמודד עם כל כך הרבה INPUT בוזמנית, אבל מטורף לא פחות...5 כרטיסי דגימה בפנים..
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נגן MP3 עד 650 ש"ח. מצאתי באינטרנט נגן MP3 בנפח 1GB שעולה 640 ש"ח. אני אשמח אם תגידו לי אם הוא טוב, ואם לא אז תמליצו על משהו אחר בסביבות ה-650-700 ש"ח(אם אפשר שיהיה בנפח 1GB). הנה הלינק: http://www.msnshops.co.il/?came=3132
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
האם כרטיס קול 7.1 מובנה שמבוסס על Integrated Realtek ALC850 AC'97 audio CODEC chip יספק איכות קול טובה? ואיך כרטיס קול שכזה ליד הקריאייטיב לייב הבסיסי?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יצא לא מזמן המכשיר הזה: http://www.benchmarkmedia.com/digital/dac1/default.asp מדובר בDAC (ממיר דיגיטלי לאנאלוגי), מהטובים ביותר שראה השוק לאחרונה, ובמיוחד ביחס למחירו (1000$). הDAC הושווה לDAC-ים שעולים מעל 10,000 דולר בStereophile, ואף קיבל את פרס "Stereophile's Editor Choice" ל2004. כבר הרבה זמן שStereophile נחשב לאחד מעיתוני הסטריאו הכי רציניים, וזה שמכשיר כלכך זול מקבל כזו ביקורת זה אכן יוצא דופן. המכשיר בכלל פותח לשימוש אולפני, ופשוט זלג אל השוק הביתי לאחר שאנשים הבינו את הפוטנציאל. המכשיר כולל בתוכו גם מגבר אוזניות סופר-איכותי (וכמובן line outs, לחיבור למערכת), ויכול לקבל סיגנל דיגיטלי אופטי\קואקסיאלי של עד 192KHZ ב24 ביט. כמובן שזה יהיה בזבוז משווע עם כמעט …
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות טובות בשביל משחקים ומוזיקה... תמליצו לי על משהו טוב .... תודה מראש.....
-
- 12 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P4B עם כרטיס קול שמובנה שתומך ב 5.1 הגדרתי בווינדוס 4 רמקולים, חיברתי תאוזניות ל Line In(היציאה השנייה) ואת הרמקולים ליציאה הראשונה במיקסר ה Line IN לא על Mute והאוזניות לא משמיעות כלום, שהם מחובר ליציאה הראשונה הם כן משמיעות אבל אני רוצה לחבר את הכל ביחד, יש אפשרות?
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אחרי חיפוש ממושך לאוזניות אלחוטיות (שמיועדות בעיקר לטלויזיה ולסרטים) הגעתי למסקנה ש RS-120 של Sennheiser הם הבחירה המושלמת. אך לצערי לא הצלחתי למצוא את הדגם הנ"ל (וכמעט אף מוצר של סנהייסר) בחנויות הארץ. אז כאן אני שואל אתכם, אולי מישהו מכיר חנות בארץ שכן מוכרת את האוזניות הללו ? ואם לא, אז חשבתי אולי להזמין מחו"ל, מצאתי מחירים ממש טובים בכמה אתרים - Amazon, Newegg, Microsupply, אך לצערי הם לא מבצעים משלוחים לארץ. בכל מקרה, אם אין בארץ בכלל, מישהו מכיר אתר בינלאומי שמבצע משלוחים גם לארץ ? ושאלה קטנה לסוף, קצת לא קשורה, זה נכון שהמכ"ס גובה מחיר רק אם המוצר בשווי של 200$+ ? תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי כרטיס קול חדש ?CREATIVE Audigy 2 Value? יש ברשותי מערכת YAMAHA TSS-1 אני רוצה לחבר אותה לכרטיס קול דרך היצאיה הדיגטלית אבל אני לא יודע אזיה כבל אני צריך לפי מה שמצאתי בחיפושים שלי ברשת אני צריך 3.5mm (male) to coaxial convert מישהו יכול להגיד לי אפיה מוצאים את הכבל הזה בארץ ואולי לשלוח לי תמונה איך הוא נראה תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע לסלון בתקציב של בערך 2500 לא יותר וקשה להחליט מה יותר טוב ראיתי מלא דוגמאות באתרי מכירות למיהם אני מחפש משהו בסגנון הזה: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1487547 יש עוד הרבה מהסוג הזה עד למחיר של 2500 שקל תעזרו לי לבחור את הכי טוב לדעתכם? אם מישהו קנה כבר מוצר בסגנון הזה שיתן את דעתו על המוצר בבקשה תודה לכל העונים מראש
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הבנתי שלוגיטק עשו איזה שינוי בנציגות שלהם בארץ ומאז אני לא מוצא את הרמקולים האלו. אני מעוניין לחבר אותם לטלווזיה בגלל האיכות שלהם והביקורות המעולות אבל אני לא מצליח למצוא חנות...
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
-
אוקיי לפני איזה 4 שנים קנו לי מינידיסק ולא כל כך השתמשתי בו אז יש לי כמה שאלות אולי קצת מפגרות אבל תעזרו לי אם אתם יכולם. 1.איזה כבל אני צריך בשביל לחבר אותו למחשב....לאיפה לחבר במחשב... 2.ואיזה תוכנה אני צריך בשביל להעביר שירים אליו בקיצור תעזרו לי ... תודה רנלסון
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כזו שעושה את שני הפעולות בו זמנית גם המרה מ DVIX ל VCD/DVD ובו זמנית גם עושה הטמעת כתוביות ?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-