עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by bneli,

מישהו שמע על השיטה הזאת? חבר סיפר לי על שיטה שמורחים וזלין על הרמקול ואחרי זה מחממים אותו עם פן שיפתח תנקבוביות לרמקול ואז מנגבים ושמים תלק שישמר.. מישהו עשה את זה? הוא אמר שזה נותן הרבה בשמיעה אבל אף פעם לא שמעתי את זה לפני ...אני יודע מנקים עם במרשת עדינה מאבק וזהו אז רציתי לדעת עם עוד מישהו התנסה בשיטה הזאת

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by amitbl,

קראתי פה קצת ומצאתי שהרבה אנשים יודעים שיש מבצעים בנובמבר. איזה מבצעים? איפה? מתי בדיוק? אפשר קצת יותר פרטים? אני מאוד קרוב לרכישת אוזניות ולא הייתי רוצה לפספס משהו כזה...

3. היי ההורים שלי כרגע חזרו מהונג קונג וקנו לי iRiver H320 השאלה שלי זה איזה Firmware Update אני מתקין עליו? דרך אגב - ברגע זה הוא בטעינה

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. מציעים לי את הטלוויזיה ב 1100 ש"ח על-פניו מחיר יפה עד שנתקלתי בציטוט למטה, יכול להיות שזו אותה טלוויזיה? אם כן שווה לקנות?????? מישהו שמע על טלויזיות LCD של חברת LUXOR? « בתאריך: 7.02.2009 בשעה 23:07:18 » ראיתי מסך 32" ממש זול שלהם, LCD, רזולוציה 768X1366 סטנדרטית, יש כניסת PC, שתי כניסות HDMI. ראיתי אותה מחוברת לDVD, איכות התמונה לא רעה בכלל. מגיע עם 3 שנות אחריות של טלטיב. המכשיר עצמו נראה סבבה, אם כי בסיס הרגל שעליה הוא עומד הוא ענקי. מישהו מכיר / שמע / יש ביקורת בעד / נגד? ראיתי מסכים בסכומים של כ3000 ש"ח, אבל מדובר בטלויזיה לחדר שינה, שאמורה להחליף טלויזיה CRT בגודל 29" ענקית. האם ב2000 ש"ח מדובר בעיסקה שווה?

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  5. Started by Mind_Reflection,

אני לא מבין איך הנושא הזה לא עלה עדיין אז אם לא עכשיו הוא יעלה וינאמס כבר הוציאו נגן שתומך ב 5.1 בעזרת מקודד שנקרא aacplus אבל לא הצלחתי למצוא שום שיר שעובד עם המקודד הזה בסראונד ?

6. Started by Tzion,

האם כל המשחקים שתומכים בפרו לוגיק1, תומכים גם בפרו לוגיק2? ומה פחות או יותר ההבדלים בינהם?

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. אני צריך תוכנה להקליט איתה שירים וגם לראות את המילים של הקריוקי.על מה ממליצים? cubase 4?

8. Started by ptyahoo,

אוקי לפי הכותרת אני מעוניין ברמקולים חדשים אז יש לי 1500 שקל תקציב מקסימום לבזבוז על המחשב שאני רוצה שהוא ילך על הרמקולים יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם שתומך ב5.1 שזה הכיוון שלי אני חושב אז איזה רמקולים הכי כדאי לי???? תודה רבה לעוזרים....

• 14 תגובות
    • 927 צפיות
  9. איזה דגמים מומלצים? אני אחבר אותם למחשב ואצפה בהם בסרטים בעיקר, מוזיקה ומשחקים. איזה סוג חיבור הכי טוב? אני ממש לא מבין בתחום הזה, מישהו מוכן לעזור? תודה רבה. שכחתי לרשום - אבא שלי נוסע לארה"ב מחר לארה"ב (פלורידה) ואני זוכר שהיו שם באיזור שהוא יהיה חנויות כמו: CompUSA, Best Buy ו Circuit City. יכול להיות שהיו עוד, אני לא זוכר, בקיצור, אני רוצה לקנות משם אוזניות.

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by Alfies,

תעזרו לי בבקשה למצא מדריך או לינק או כל חומר אחר על אופן העבודה של מגבר. זה משגע אותי שלפעמים כל העניין של המספרים (ווט, dB, וכל נתון אחר) הוא בעצם יפה לעין ואני יודע את זה בודאות ושבהרבה מקרים זה לא מעיד על האיכות, אבל אין לי איך להסביר את זה. וגם אם אפשר אז איך מכוונים רמקול כך שיהיה לו אפקטים כמו עליה של עוצמת הבאסים או עליה תדר של קול (לא צריך להסביר אופן הפעולה של רמקול) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  11. הייתי מעוניין לדעת היכן אני יכול למצוא Cases מתאימים לאייפוד פוטו 40 ג'יגה בארץ ? וגם על איזה מקום טוב אתם יכולים להמליץ שאפשר לקנות בו אביזרים נילווים לאייפוד פוטו.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  12. טוב אז ככה אני צריך דחוף נגן אמפי3 כדי להעביר את השמירות (כיף לדעת איך הצבא שומר עליך אה..) מכיוון שיש לי המון שירים הנגן הטוב בשבילי יהיה בעל נפח של לפחות 40GB עכשיו הגיע ההתלבטות הרצינית בין שלושת הנגנים , עוד שאלה שיש לי זה למה המחיר של ה H140 זהה למחיר של ה 340 .. אם המסך של ה 340 הוא צבעוני זה נשמע קצת לא הגיווני... ועוד הבנתי שיש נגן של CREATIVE ה ZEN XTREA שמכיל כ 60 גיגה והוא גם זול יותר משאר הנגנים של ה 40גיגה אז מי שיודע עליו משהו שגם יגיב. האם כדאי לחכות שהמחירים ירדו (בארה"ב) ? כי דוד שלי נוסע לשם לעיתים דיי קרובות. תודה רבה.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by avi333,

שלום לכולם איזה דגם מבין השלושה עדיף לדעתכם ולמה? panasonic s10 lg-lh35fr samsung-b530 יש לציין שהדגם הוא בגודל 37" באתי כבר לרכוש את הסמסונג אבל המוכר אמר לי לברר על 2 הדגמים האלה גם ולהחליט מה יותר טוב.(אין לו אינטרס כיוון שיש לו את שלושתם בחנות) לדעתו הפנסוניק הכי טובה אך גם יותר יקרה,מתחתיה הlg והוא אומר שהסמסונג היא הכי נחותה לדעתו,אז כבר לא ידעתי מה להחליט. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי מחשב בן חצי שנה (מפרט מימין) ואני משתמש בו בין היתר לצפיה בסרטי DVD - הוא מחובר לטלוויזיית CRT רגילה דרך יציאת S-Video. מסך המחשב שלי הוא אמנם LCD אבל מחובר למחשב ביציאה אנלוגית ולא דיגיטלית. בפסח הקרוב אני מעוניין להוסיף למחשב כונן בלו ריי ולהחליף את הטלוויזיה ב-LCD שתהיה FHD. השאלה שלי - האם ניתן יהיה לחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות ב-FHD בסרטי בלו ריי שינוגנו במחשב? האם במקביל אפשר יהיה להשתמש במחשב, כפי שאני עושה היום עם ה-DVD ? דרך איזה יציאה בכרטיס המסך יהיה החיבור? אני מניח ש-S-Video לא יהיה רלוונטי יותר אלא היציאה הדיגיטלית. האם היציאה הדיגיטלית בכרטיס המסך שלי לא מיועדת רק למסך? אפשר להשתמש בה כ-Tv-out ? אודה לעזרתכם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום רב, ברשותי מחשב נייד מדגם HP G60 125NR http://reviews.cnet.com/laptops/hp-g60-125nr/4505-3121_7-33360964.html אני מתכוון לחבר את המחשב הזה למסך LCD ולמערכת קולנוע ביתית, בכדי לצפות בתכנים של HD הרסיבר (ימאהה) הוא מדגם ישן שלא מכיל כניסת HDMI לקחתי את המחשב למספר חנויות מחשבים ובכולם אמרו לי שבמחשב הזה אין יציאת קול דיגיטלית (S/PDIF ) , שזה בעצם אומר שהוא לא יוכל להוציא שידור אודיו רב ערוצי (DTS, DD) מישהו אמר לי שהדרך היחידה להוציא מהמחשב הזה אודיו רב ערוצי, זה באמצעות כרטיס קול חיצוני, ובגלל זה אני מפנה את העניין לפורום הזה. השאלה, האם באמת כרטיס קול חיצוני יעשה את העבודה ויוציא לרסיבר DD, DTS אמיתיים? ובמידה והתשובה חיובית, מה ההבדל בין כרטיס קול חיצוני זול, למשל …

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אני קונה טלוויזיה lcd ואני רוצה לחבר אותה למחשב. הבעיה היא שהיא תלויה על הקיר הנגדי למחשב שזה אומר שאני אצטרך לעשות כמה חציבות בקיר כדי להעביר את הכבל. אני חושב על להעביר רק כבל של וידאו כי יש לי בכל מקרה רמקולים מחוברים למחשב ואין צורך להשתמש באלו של הטלוויזיה [עדיין לא יודע אם יהיו אבל באופן היפותטי...] לפי המדידות שלי אני צריך משהו כמו 7 מטר של כבל, האם האיכות תהיה ירודה, האם בכלל שווה לחצוב בקיר בשביל זה? הגם שאני לא יודע איזה סוג של כבל אני אצטרך? נ.ב. אני מחבר את המחשב לדיוידי בעצם כדי שלא ייראו יותר מידי מהכבל. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  17. השאלה בכותרת.

18. Started by BONO,

אמרו לי שאפשר להעתיק לתוכו שירים בצורת mp3 ואז אני יוכל להכניס הרבה שירים בדיסק אחד או בזכרון איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  19. שלום יש לי מערכת LUXEON 4.1 וגם מערכת של CREATIVE 2.1 יהיה בעיה אם אני יחבר את שניהם למחשב ע"י מפצל? כרטיס קול משולב בלוח P67 UD3

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Garm,

ערב טוב, לאחרונה נוצר בחיי צורך לנגן נייד שיספק פס קול לנסיעות התכופות שלי באוטובוס. השימוש היחידי שאני מתכנן הוא השמעת קבצי אודיו מסוגים שונים, כשחלקם הארי של הקבצים הוא בעל סיומת mp3 או ogg, ומעט מהם הם עם סיומת ape או mpc. הדרישה היחידה שלי היא לאיכות מוצר גבוהה. כלומר? איכות סאונד ללא פשרות, הנדסת אנוש טובה, גימור מושקע וחיי סוללה שלא ידרשו ממני לטעון את הממזר בסוף כל יום. אני מתכוון לרכוש לעתה אוזניות Sennheiser PX100 שילוו לבינתיים את הנגן, עם אפשרות סבירה לשדרוגן אם וכאשר תהיה נסיעה לחו"ל של מכר או קרוב משפחה. בכל הנוגע לכונן קשיח או זיכרון פלאש, אין לי עדיפות. למרות שמכיוון שאין לי צורך בתמיכה בקבצי וידאו או במסך מרשים, עדיפות קלה ניתנת לנגני פלאש, עקב ניידותם המו…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by bazi,

הייתי מעוניין את חוות דעתכם אודות הLG SCARLET 32".... מה אתם אומרים על HD TX-32LE8 פנאסוניק. ואם יש טלוויזיה מרשימה יותר בטווח מחירים זה ,אשמח להצעות אני מייעד את הטלווזיה לצפייה בסרטי HD מהמחשב, צפייה בכבלים,אולי XBOX 360 וכו'. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  22. Started by TscR,

שלום לכולם יש לי את המערכת Z-5500 ורציתי לדעת כמה דברים. שומעים ממש מעולה והכל. אבל מידי פעם יש שירים שפשוט חסרים הצלילים הגבוהים. אם משחקים עם האקולייזר ומעלים את הטראבל שומעים יותר טוב. האם יש פתרון יותר טוב מהטראבל? ועוד שאלה. אפשר אולי כזה צלילים גבוהים או משהו לבדוק? [כמו שיש בדיקה לסאב וכו'] תודה מראש

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  23. אהלן חברים, טוב בהתחלה רשמתי שזה חדש..אבל אז שמתי לב שזה לא..אז ערכתי (: אבל אני בטוח שיש כאלה שעדיין ימצאו את זה שימושי למדי.. ושוב זה.. BETA : * Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty® Champion Series * Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series * Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Professional Audio * Creative Sound Blaster X-Fi Titanium סוף סוף אפשר להקליט "what you hear" בכרטיסים הנ''ל..כמו בכל כרטיסי קריאטיב הישנים שזה בעצם למה הבאתי את זה.. התיקון היחידי שמופיע בגרסה הזאת (כאמור בטא) הוא : * Resolves issue with X-Fi Crystalizer enhancement value being reset to default after restarting system. בכל אופן מי שמעוניין …

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by za-david,

אני רוצה לרכוש רמקולים 2.0 למחשב (ללא סאב) הייתי רוצה לשמוע הצעות לרמקולים איכותיים, יהיה אחלה אם תצרפו לינקים. תודה מראש למגיבים.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.