אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש אוזניות 5.1 למשחקים בעיקר (או אפילו רק) אוזניות קשת, חוטיות המכסות את כל האוזן (אטומות) עם מיקרופון (עדיף מובנה או לא?) עכשיו לגבי כ. הקול לקנות אוזניות USB עם כרטיס קול או לקנות את הכרטיס קול בנפרד ? התקציב עומד באיזור ה400 נראה לי הגיוני מה דעתכם ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי לכולם. אני מקווה שאני במקום הנכון, לא ראיתי פורום של טלוויזיות. השלט של הוט לא שולט על הטלוויזיה (ווליום, הדלקה וכו'). יש לי טלוויזיה של mag, והטכנאי של הוט אמר שהדרך היחידה לחבר את השלט של הוט לטלוויזיה זה בעזרת השלט שלה (בגלל שזאת חברה לא מוכרת), והבעיה היא, שאין לי את השלט שלה... מישהו מכיר פיתרון? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, לפני כשנתים קניתי מחשב + רמקולים (PHILIPS 20W Bass Reflex 2.1 ). הם עבדו נהדר ופתאום, היום הם התחילו לתקתק. אלו תיקתוקים מהירים (2 או 3 בשניה) וחלשים. הם גם לא מושפעים משינוי כפתור הווליום. אם יש מוזיקה הם נשמעים יחד איתה. מה קורה פה? למה הם הופיעו ואיך גורמים להם להעלם? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מחר בבוקר לצורך הקלטת הרצאה אני בטוח שדנו בנושא זה בעבר ,אבל אני לא רואה שום טעם ליבדוק בדיונים קודמים ,משום שכול הזמן יוצאים דגמים חדשים והמחירים משתנים במהירות ,ומה שהיה נכון לאתמול ,אינו רלבנטי להיום. ככול הידוע לי כול המכשירים שיש להם מיקרופון מובנה ,מאפשרים במיקרה הטוב להקליט תיזכורות אישיות ,אולם לא ניתן להקליט באיכות טובה מרצה שנימצא מספר מטרים ממך ולכן על מנת לקבל תוצאות טובות ,הכרחי להישתמש במיקרופון חיצוני איכותי (רצוי כזה שיש בו הגברה פנימית בעזרת סוללה קטנה כמו שיש בשעוני יד). הקיצר אני מחפש נגן מקליט mp3 לשני צרכים: 1.להקליט הרצאות בעזרת מיקרופון חיצוני איכותי (מחייב כניסת mic in או line in) ורצוי גם אפשרות להקליט מהרדיו. חשוב שתהיה אפשרות לה…
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני קונה מערכת 5.1 והחדר שלי לא בדיוק מרובע אני מתאר לעצמי שאני אצתרך לאזן את הרמקולים כדי שהכל יהיה שווה אני אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים תוכנות וכל מה שקשור לזה תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
איך מעדכנים? הורדתי את הקובץ הזה: http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=423263 וצרבתי אותו (כמובן שפתחתי אותו לפני זה ועל הדיסק צרבתי רק את הקובץ MTK.BIN) על דיסק רב פעמי, אבל המכשיר לא זיהה אותו ולא התחיל בתהליך העידכון... אשמח לקבל הוראות מפורטות
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
התחדשתי בכרטיס FATALTY CHAMPION SERIES ויש לי בעיה בחיבור חיברתי אותו ככה לפי התרשים שנותנים מהקופסא של הכרטיס לחיבור 5.1 1. מיציאת הDIGITAL שזה העליון , כבל PL לחיבור DIGITAL RCA ברסיבר 2. PL-FRONT ל 2 RCA ברסיבר לFRONT 3. PL-REAR ל 2RCA ברסיבר ל REAR 4. PL-CENTER ל2RCA ברסיבר לCENTER כל ה6 כבלים נכנסו לכניסת 6 CHANNEL בקיצור הסראונד לא עובד, מכירים תבדיקה של הכרטיס ימין קדמי, שמאל אחורי וכו האחוריים נשמעים כקדמיים ועכשיו שיחקתי בMOTOGP שמתי לב ששומעים בכל הרמקולים מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה שכאשר הוא מדבר במיקרופון הוא מקבל רעשים של חרחורים ברמקולים. ניסינו לפתור את הבעיה ע''י החלפת מיקרופונים ומשחק עם ההגדרות אבל שום דבר לא עוזר. מישהו יודע מה הבעיה והפתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, הורדתי אלבום בDTS , ואני מנגן אותו דרך נגן VLC עכשיו אני מעונין לצרוב אותו על דיסק שמע DVD. מישהו יודע איך ? כי בנרו זה נראה בלתי אפשרי תודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
רכשתי רמקולים 5.1 דגם Creative Inspire T6060. חיברתי את הרמקולים לכרטיס קול מובנה בלוח אם NF7. ABIT NF7 אמור להגיע עם כרטיס קול 5.1 מובנה, אבל משום מה אני שומע רק את הרמקולים הקדמים (סנטר, סאב ורמקולים אחורים לא עובדים) למישהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם בדיון קודם שאלתי פה על חיבור דיגיטלי של מחשב לרסיבר Denon, ולא עניתם לי יותר מידי אבל בכל מקרה תודה למי שענה. הגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות כרטיס קול נורמלי עם יציאה דיגיטלית או קוקסיאלית כדי לחבר לרסיבר שלי. מצאתי כרטיס קול לא יקר (מה שהתקציב מאפשר לי): Creative Audigy 2 Value אתם חושבים שהוא שווה משהו? הוא ישפר לי הרבה (יש לי כרטיס על הלוח אם, קודק ASC650, או משהו כזה...)? יש לו יציאה קוקסיאלית או דיגיטלית?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי כבל טלווייה עם S VIDEO משני הצדדים הכל עובד ובסדר אבל בהתחלה שהשתמשתי בו ראו באיכות נורמלית ועכשיו האיכות ממש גרוע ובלתי נסבלת.... לא יודע בגלל מה זה קרה.... בהתחלה חשבתי שזה בגלל הסידור של הכבל, אבל אחרי ששיניתי אותו שום דבר לא קרה... מה עושים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שתי טלווזיות ה-LCD האלה: Panasonic L32S10 ו-Samsung LA32B530. לפנסוניק יש פאנל IPS שהוא נחשב הכי טוב ואני לא יודע איזה פאנל יש לסמסונג (נראה לי שיש לה פאנל VA). המסך יחובר למחשב (משחקים בין השאר), צפייה בתכני 1080P דרך המחשב (סרטים וסדרות), ממיר הוט HD (בהמשך), שידורי SD (ממיר הוט רגיל) וכד'. אין לי מושג מהו זמן התגובה של שתי הטלוויזיות. הסמסונג עולה בסביבות ה-3100 ש"ח בעוד אני יכול להשיג את הפנסוניק ב-4000 ש"ח. האם שווה להשקיע עוד 900 ש"ח בפנסוניק? אני יודע שלפנסוניק יש חיבורי SCART ו-S-VIDEO בעוד לסמסונג אין את שניהם, דבר קריטי שמשפיע על איכות שידורי SD. תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי. עד היום היה לי את ה- Koss portapro נהנתי מהם עד שאתמול באופן טראגי הן שבקו חיים. מצבן הוא מעבר לתיקון. אני רוצה לקנות חדשות והתקציב הוא 100$ ולא לירה אחת יותר. השימושים שלי הם על המחשב בעיקר. משחקים מוזיקה וכדו'. המלצות לחנויות on-line תתקבלנה בברכה. הנה כמה דגמים שהומלצו ע"י אתרים בחו"ל: Sennheiser PC-330 חוות דעת חנות קילומבו - 390 ש"ח Razer Kraken pro חוות דעת חנות K.S.P מחיר 340 ש"ח Plantronics GameCom 780 Amazon - 60$ e-bay - 79$
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם. נראה אם תוכלו לעזור לי. ברשותי טלוויזית LCD של פנסוניק מדגם TH-L37U20 ומחשב עם לוח אם של אינטל מבוסס G31 שיש לו כרטיס מסך ONBORD מסוג INTEL 3100 . הבעיה שלי היא כזאת. אני מחבר את המחשב מיציאת ה VGA לטלוויזיה לכניסת ה PC של המכשיר שגם היא VGA ( כבל VGA ל VGA ) ואני לא יכול לשחק עם הרזולוציות . אני תקוע ברזולוציית 3:4 במחשב של 1024X1080 וכשאני מנסה לעבור לרזולוציה אחרת המסך מוחשך כאילו אין אות. עדכנתי את הדריברים של כרטיס המסך ולוח האם לחדשים ביותר ולמרות שבמפרט של הטלוויזיה רשום שהיא מסוגלת לקבל בכניסה הזאת רזולוציה מקסימלית של 1366X768 אני לא מצליח לראות אותה , מסך שחור , מה שכן כרטיס המסך האינטלי לא מזהה שבכלל מדובר בטלוויזיה אלה בצג רגיל . ניסיתי הרבה …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הם חתומים ומאושרים ע"י מיקרוסופט ניתן להוריד אותם ב-www.m3dzone .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אי אפשר לחבר רמקולים של עקמןוד 5.1 ל- SBLIVE??? ל GENIUS יש 3 כניסות מ הSB ולא דיגיטלית אם אפשרי , אז איך!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רמקולים בשימוש במחשב, 2.1 של קריאייטיב SBS350. ויש לי גם את הרמקולים הנ"ל של AIWA של המערכת, אני רוצה לחבר את הרמקולים של המערכת למחשב ללא המערכת עצמה, שרק הרמקולים יהיו מחוברים בנוסף לקריאייטיב, צירפתי תמונה של החוטים אל אחד הרמקולים של המערכת ואין לי מושג איך ולאן לחבר את החוט הזה. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש טלויזיה לסלון בסכום של עד 9-9.5 אלף.... מה דעתכם על הטלויזיה הבאה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=478956 אני לא מחפש איכות חסרת פשרות כי היא בסך הכל להורים שלי ...אם יש לכם טלויזיות יותר טובות בטווח מחירים הזה אני מוכן לשמוע....בגדלים של 37-42 אינץ'
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שמתי לב, נראה לי אחד מהראשונים באתר הרשמי של APPLE הורכז בדקות אלו על הנגן החדש, נראה מגניב !! http://www.apple.com/ipodphoto/ טוב ככה: הדגמים החדשים שנקראים IPOD PHOTO מחיר: 40GB 499$ וה 60GB 599$. חידושים לעומת IPOD רגיל: - גידול בקיבולת (בממוצע בין 15 אלף ל 25 אלף שירים) - אפשרות להורדת תמונות ואת הכיסויים של האלבומים (באיכות מקורית) - אפשרות לחברת את ה IPOD למסך הטלוויזיה (לראות תמונות SLIDESHOWS עם מוסיקת רקע) - 15 שעות פעולה - מסך 2" אותו גודל כמו ה IPOD הרגיל רק עם 65 אלף צבעים - כל שאר החידושים של דגמי דור 4. הגודל קצת יותר גדול וכבר מהדגמים הרגילים: 4.1 על 2.4 על 0.75 אינץ מול הרגיל 4.1 על 2.4 על 0.69 ושוקל 6.4 OUNCES מול 6.2 הרגילים. כמו כן הם …
-
- 61 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות לגיימינג (Counter-Strike 1.6). עכשיו הבנתי שהאוזניות הטובות ביותר לגיימינג הם: Steel Sound 5H ו- Icemat Siberia. אז רציתי לשאול איזה מהן עדיפות? ולמה? האם יש אוזניות אחרות שטובות יותר מהאוזניות שרשמתי למעלה בתחום הגיימינג? תודה רבה לעוזרים, עידן.
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מכיר את הIPOD ורוצה אפשרויות אחרות... גם אם אי אפשר לנגן וידאו על המכשיר עצמו (האיכות של הוידאו על הטלוויזיה זהה לאיכות על המכשיר?)
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
דוד שלי הביא לי H320 ורציתי לדעת למי יש אותו שיתן לי טיפים ועזרה ואים הוא שווה כנגן MP3
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-