אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
רכשתי לאחרונה נגן די וי די Pioneer DV676A כיצד אוכל לעדכן לו את התוכנה אם בכלל ? חיפשתי במספר אתרים אך לא מצאתי מקווה לתשובה תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/1090041-1116809-1116837-1116837-1196097-1140495-4889651.html תנו הצעות.. עד 6000 שקל... ותפרשו לי את כל הנתונים ששם.. מה הם אומרים? צודהה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי mp3 256 usb2.0 של data ואיבדתי את הדיסק המצורף, מישו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס Creative SB Live אבל אני לא יודע יותר מזה, (שמעתי שיש 5.1 , Value ועוד) השאלה שלי היא האם יש תוכנה או סימנים מסויימים שבעזרתם אוכל לזהות את כרטיס הקול שלי. תשובות רציניות בבקשה . תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכם חברים, אני מעוניין להפוך שיר מסויים יותר נכון את השריקה מהסרט קיל ביל לצלצול לפלאפון. העניין הוא שאני לא מצליח בשום אופן להמיר את הקובץ (Wave&mp3) ל-Midi אני אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי איך ממרים את הקובץ או שאני ישלח אותו אליכם ואתם תמירו בשבילי... בתודה ניר
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 200$(אפשרות חריגה עד 30 דולר). אני קונה בחו"ל, ומה שאני רוצה הוא נגן מינימום 5GB מחברה טובה. חשבתי על הZen Micro שעולה 230$ , או על הRio carbon שעולה 200$. אם אתם יכולים לתת מחירים ולינקים לביקורות זה יהיה נחמד.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שאלה.. בXUKE יש 22 וואט עוצמה לאוזניות.. כמה יש לסאנדיסק? נראה לי מצאתי : "hát ha legalább 2x12mW lenne az már elfogadható..." http://it.news.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=144531 מישו יכול לאמת דבריי? במה מתבטאת רמת העוצמה הנ"ל? זה הבדל של פי2!! אני מבקש ממי שיש לו את אחד הנגנים.. שיביא תמונות וביקורות!!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום פורום[/glow] לקח לי כמה זמן להבין שהכרטיס המובנה שלי הוא חרא ועכשיו אני רוצה כרטיס קול חדש! אני יכול להוציא עליו עד 600 ש"ח.. שמעתי שCREATIVE הם כר לא כמו שהיו פעם - זה נכון?, תשמעו - גם בלי קשר לזה אני רוצה כרטיס של DOLBI DIGITAL , אני פשוט לא יודע איפה אפשר לקנות אחד כזה ואני גם לא מבין כ"כ גדול בכרטיסי קול - אז בבקשה תתנו לי הצעו לכרטיס קול חדש - וכן - שיהיה של 5.1 לפחות! ושיעלה 600 ש"ח גג.. תודה רבה
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לפני כחצי שנה קניתי את הכרטיס: Hercules Diglfire 7.1 המערכת שברשותי היא Creative Inspire 5200 אתם אומרים שעשיתי טעות שלא קניתי את ה Creative Audigy 2 Value 4L 7.1 Retail Sound Card ? :\ ההבדל היה 130 ש"ח בזמנו
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ערב טוב , אחרי ימים רבים של חרישה באינטרנט , קריאת ביקורות וכו' הגעתי להחלטה שהנגן שהכי מתאים לי זה המיקרו החדש של CREATIVE . ההתלבטות שלי היתה בעיקר עם ה IRIVER H-10 אבל בעקבות זה שהוא היה יקר ב 300 שקל מהקריאטיב החלטתי לוותר עליו. אבל מה , היום אני נכנס לאתר שממנו אני רוצה לקנות ומה אני רואה ? המחיר של ה H-10 ירד ל 1600 שקל !! http://pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh10&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 עכשיו הוא עולה בדיוק כמו הקריאטיב ואני באמת אבל באמת לא יודע איזה לקחת מבין השניים. בחלק מהמקרים אומרים שאין על IRIVER והדגם הזה מעולה ועדיף על המיקרו ZEN וחלק אחר אומר שעדיף המיקרו. מה שאתה תגידו יכריע את הכף מבחינתי. מי מבין השניים אתם הייתם לוקחים ? קחו בחשבון שהדב…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
עם תצוגה של 100 אינץ'!!! מלא חיבורים מאחורה, נראה פשוט מדהים. מוכר בצער רב עקב נסיעה, אבל לשמחתכם, מחיר מצחיק!!! 4999 שקלים בלבד! מנורה של 3000 שעות!!! (זה מטורף!, זה אומר שניתן לראות סרט חדש כל יום למשך יותר מ-5 שנים!!!!)
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3 אם אפשר גם עם רדיו בתקציב של 450 ש"ח.....האם תוכלו להמליץ לי על כמה נגנים?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע את הסאונד של המחשב ברמקולים של הטלויזיה. איזה כבלים אני צריך?(הייתה פה כבר את השאלה הזאת אבל לא מצאתי אותה) מה המחיר הנורמלי שלו? והאם יש אותו באורכים שונים?(אני בטוח שהתשובה חיובית,אבל ליתר ביטחון) אני צריך כ2-2.5 מ'.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום רב חבר שלי קנה איפוד חדש 20 ג'יגה הכי חדש. ושהגענו לקטע של ההתקנה היה קטע שצריך לעשות פורמט לאיפוד. אז מאיזשהי סיבה זה לא הלך אז הוא ביטל את זה וזה לא נתן להעביר שירים בגלל זה אז פירמטי לו את זה רגיל דרך הוינדוס. ואז זה נתן להעביר שירים אבל שמדליקים את האייפוד זה מראה סמל של תיקייה כזאת ואי אפשר לעשות כלום. מה שעשיתי פורמט מחקתי את ה-FIRMWARE ? יש דרך לשחזר את זה אני מקווה?? אז בבקשה למי שמבין שיעזור לי כי זה אייפוד חדש מארה"ב ואין למי לפנות פה אני חושב. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים.. אני מרכיב מחשב בימים אלה, וצריך את העזרה שלכם בבחירת כרטיס הקול. בגלל שמוזיקה הוא אחד התחומים שאני יותר מתעסק בו במחשב, ואחד התחומים הבכלל חשובים לי בחיים אני חושב שכדאי לי להשקיע בכרטיס הקול קצת מעל לממוצע, ולא להישאר עם הכרטיס קול המובנה בלוח האם. אני רוצה כרטיס קול פנימי, לשמיעה באיכות גבוהה, וגם הקלטה טובה. אני חושב שהחברה תהיה Creative.. למשל Creative Live 5.1 או Creative Audigy 2 Value אני צריך אותכם גם כדי שתסבירו לי קצת על הכרטיס בכלליות, וגם על אלה שציינתי בפרט, או על אחר שאתם חושבים שיותר מתאים לצרכים שלי: מה זה כל חמשת השקעים שבכרטיס קול הזה, עד עכשיו הכרתי בכרטיס קול שלי (Creative Vibra 128) שיש שלושה שקעי אודיו (ירוק לרמקולים,ורוד למיקרופונ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה אולי לא בדיוק הפורום לשאלה, אבל... מישהו יודע באיזה איכות מגיעים הקבצים מהאתר Imusic? imusic.co.il דיסק ב 25 ש"ח נשמע לי לא רע, השאלה איזה איכות זה.
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים את הזן מיקרו של קריאטיב. ובהטענה הראשונה שלו חיברתי אותו לכמה זמן ל-usb כי אפשר לטעון אותו גם דרכו,ישר עדכנתי גירסא. התעסקתי עם המכשיר איזה דקה בערך וזהו. ואח"כ חיברתי לחשמל לכל הלילה. עכשיו היה לי 3 פעמים השבוע הזה בעיות איתו שאני מקווה שלא נגמרו מהקטע של ההטענה הראשונה. פעם אחת שלחצתי על פכתור כיבוי הוא לא נכבה(הכל פעל מצוין רק לא נכבה) זה קרה כאשר ניסיתי לשמוע שיר פגום אז אולי בגלל זה... ופעם אחת היום חיברתי את הנגן כדי להטעין אותו,והאור הכחול של המסך דלק אבל המכשיר לא נטען, כאילו שהוא נתקע. (הכפתורים אמורים להבהב בכחול שהוא נטען ובמקום זה המסך האיר באור כחול ולא נטעו. הבעיה הראשונה נפתרה לאחר הוצאת הבטריה, והשניה לאחר הוצאת התקע והחזרתו. לפי דעתכם…
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי.. אני מחפש קורא לכרטיסי זיכרון מסוג (הזיכרון שקיים במצלמה שלי, אולימפוס 765) שיוכל להתחבר לנגן MP3 (אייריבר 120) ולהעביר אליו את התמונות, ממש כמו כאן: יש למישהו מושג? המלצות? אולי המלצות לשיטת חיבור אחרת בין המצלמה לנגן (מן הסתם בלי להחליף את המצלמה\נגן...) שלא חשבתי עליה ? חשבתי אולי על מכשיר בסיגנון הזה שמאפשר חיבור ישיר בין המצלמה עצמה לנגן (שניהם מזוהים בתור כונן עצמאי [uSB Mass Storage device]).. יש למישהו ניסיון עם מכשיר דומה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בקרוב קונה מערכת 5.1 למחשב עכשיו ראיתי שיש במערכות היותר יוקרתיות בעיקרון מקודדי Dolby ,Dts,Prologic עכשיו השאלה שלי למה זה נמצא ברמקולים בכלל?, זה לא התפקיד של כרטיס הקול לקודד ולפענח? מה ההבדל בין רמקולים עם מקודדים ובלי? , האם זה משפיע חוץ מבסרטים שתומכים בכך? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
(אם אתם בעלי iPod, ונכנסתם לפה בגלל הכותרת, ואין לכם אייריבר, תקפצו לסוף ההודעה) אז ככה, ohad (שמשתתף פה בפורום) - הוציא לא מזמן עדכון לfirmware עם פונט עברי. והמון תודה לו אבל הוא שיחרר את הקובץ כקובץ hex (גירסת הfirmware כשהיא מוכנה לשימוש על המכשיר) - ומאז יצאו גירסאות חדשות של הfirmware - האחרונה שבהן היא 1.27. ולא רציתי להישאר מאחור עם גירסה ישנה, אז בדקתי איך, ומי, ומה. וגיליתי שזה הכי פשוט בעולם לעשות את השינוי הזה. אז כבר ניצלתי את ההזדמנות - ועדכנתי את הפונט, כי הפונט שאוהד השתמש בו לא כל כך מצא חן בעיניי, הוא היה קטן מהפונט האנגלי, ותווים כמו ( ) [ ] ' - נראו גדולים ליד האותיות העבריות הקטנות יותר. אז לפני הכל - הנה הצצה לאיך זה נראה אחרי: http://img53.exs…
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן אייפוד 30 ג'יגה בייט צבעוני.. ויש לי כמה שאלות: 1. אם אני קונה דרך החנות של apple בארה"ב? אני צריך לשלם 30$ מס קנייה? 2. האחריות שאני אקבל עם הקנייה תשפיע גם בארץ? כלומר אצל הנציגה של apple בישראל, "ידע מחשבים" (הנה הכתובת למי שלא מכיר www.yeda.co.il) 3. האתר mustop הוא אתר אמין? כדאי לי להזמין דרכו? אשמח לקבל תשובה בהקדם, ותודה רבה לעונים =)
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
Hi guys/girls ;D I was looking for a 5.1 speakers with a built in amplifier for less then 300 NIS. I found those. http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2381768 What do you think. are those any good, for this price I mean? I know there are much better stuff going around but I'm kinda on a low budget right now Those will be in my room mostly for games and music. Thanks
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מזמין את הנגן מחר-SanDisk Mp3 Digital Audio Player 512MB. קראתי המון ביקורות של גולשים, וגם ביקורות מכמה אתרים, והביקורות עליו ממש טובות, הורידו לו קצת ציון על האוזניות שמגיעות איתו, אבל חפיף :> שמעתי שהממשק לא ממש ידידותי... אבל קראתי את כל ה-Manual Guide שלו, ואני יודע איך לעשות הכל. גם קראתי ביקורת באתר שמשווים אותו ל-iPod Shuffle, והוא לקח את ה-iPod Shuffle, ועוד המון אנשים מציעים ללכת עליו מאשר ה-Shuffle. אני רוצה לקנות את הנגן באתר www.camera4less.co.il. יש למישהו ניסיון קודם באתר שיכול להגיד לי אם השירות טוב? או שמישהו רוצה להציע לי בכל זאת על נגן אחר, גג 600 ש"ח, לא יותר. ולא MP-500. http://www.sandisk.com/download/photos/retail/dmp-blue.jpg http://g-images…
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-