אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
טוב קניתי לפני שבוע את האוזניות KOSS מסוג SPORTA PRO ואני רוצה לתת חוות דעת על האוניות.. את האוזניות קניתי בחנות אדר שבתל אביב (אני מנחש שרובכם מכירים אותה), את האוזניות קניתי ב310 ש"ח כן... כן.... אני יודע שזה הרבה כסף אבל מיכיוון ששילמו על זה גם אני וגם אח שלי אז היה צורך להתאים את הדרישות לשנינו-(הוא רצה אוזניות עורפיות ואני לא...) ולכן החלטנו לקנות אוזניות של KOSS כיוון שיש להם אחריות לכל החיים וכל בעיה ולו הגדולה ביותר, ניתן לשלם 30 ש"ח ומתקנים לך את האוזניות...(וזה מצויין לשני אחים שלא ממש סמכים אחד על השני..) לאוזניות עשיתי ברייק אין קצר של 35 שעות שכלל בין היתר שמיעה של כל סוגי המוזיקות מהווליום הנמוך עד לווליום סביר+, כאשר בלילות זה עבר על ה"רעש" של הFM את הווי…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול רמקולים CREATIVE SBS 2.1 SPARKS ב 190 ש"ח. עכשיו,קיצר יש להם איכות יוצאת דופן,מדהימה. רק שהבאס.. ממש מקפיץ את הלב. באמצע המוסיקה ה "בום בום" שהבאס וואפר משחרר, מקפיצים לי ת'לב וגורמים לכאבי ראש. איך אוכל למנוע זאת? יש אפשרות לכוון את עוצמת הבאס?
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
טוב אז אחותי קנתה מיני אייפוד ואין לה מושג איך לתפעל אותו...גם לי אין מושג ולי בכלל יש iRiver מה שקורה שפותחים אותו אז מופיע תיקיה עם סימן קריאה ודרך הiTunes גם היא וגם אני לא הצלחנו להבין איך מעלים שירים למכשיר אז אולי מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך להמיר קלטת של טייפ לדיסק CD רגיל, ברשותי מערכת מיני של GRUNDIG עם אפשרות לטייפ. יש בה אך ורק חיבור אוזניות, אני מעוניין לחבר אותה למחשב, ולהקליט את התוכן של הקסטה ולצרוב על CD , השאלה שלי היא איך אני עושה את זה? ??? מודה מקרב לב לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא חרוש אבל אולי מישהו מכיר רמקולים טובים למחשב שיתנו לי חווית שמיעה טובה ... ואני רוצה גם חוזק כדי להציק לאבא שלי .. ;D קיצר אני מחפש רמקולים 2.1 הכי טובים במחיר הזה אני מיתלבת בן אלה .. http://zap.co.il/model.asp?model_id=24894 לאלה ... http://zap.co.il/model.asp?model_id=24896 [ או הATP3 או ששוה לי לחסוך לאלה .. http://zap.co.il/model.asp?model_id=27284 ואני יחסוך ויחכה להם רק אם יש הבדל משמעותי ששוווה לקנות אותם אם לא אז אחד משהלולשה למעלה או אחד אחר טוב שאתה מכירם
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
רמקולים 5.1 עד 600 שקל גג 700 אבל עדיף שלא לחרוג...
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת מצאתי Sennheiser MX250 ב-69 ש"ח, אוזניות טובות או שזה סתם דגם עם שם של Sennheiser כי חיפשתי ביקורות ולא מצאתי. כדאי ?..
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
השאלתי מחבר אוזניות SENNHEISER HD 457 עלה לו בערך 280ש"ח. ציפיתי שהאוזניות האלו יהיו הרבה יותר נקיות ואיכותיות מהאוזניות הפשוטות שלי שעלו לי בערך 40ש"ח (Panasonic RP-HT21) שני האוזניות נבדקו כשהם מחוברים לרסיבר JVC שמחובר לכרטיס קול Live! בצורה דיגיטלית. יש לציין מספר דברים חשובים: 1. בדקתי עם שירים רבים ומכל מיני סוגים וכמובן שבדקתי בעיקר שירים עם Bitrate גבוה יחסית. 2. אחרי בדיקה שעשיתי גיליתי ששומעים יותר נקי כשמחברים את האוזניות לרסיבר מאשר חיבורו ישירות לכרטיס קול (וזה כמובן בגלל שהרסיבר מחובר בצורה דיגיטלית לכרטיס קול והיציאה של הרסיבר נקיה יותר מאשר היציאה של הכרטיס קול) 3. יש לציין שהHD457 נשמע יותר נעים לאוזן בצלילים הגבוהים כששומעים בווליום גבוה, כששומעים שירים …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום סוף סוף ואחרי שבילבלתי לרוב הפורום את המוח החלטתי לקנות את ה GMINI -כמה שאלות : 1. תנו אתר שכדי לקנות ממנו את ה GIMINI400 בישראל ??? 2. שאני מוריד משהו מהמחשב לGIMINI400 כל כמה זה מוריד (כמה מגה לשנייה )??? 3. תראו את התמונה הזאת ותומרו לי אם אפשר לצפות בסרט הזה בנגן בלי קידוד : ??? http://img95.exs.cx/my.php?loc=img95ℑ=vgbt7ab.jpg תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתר עם תמיכה עברית לנגן mp3 disk on key של חברת prosound / smart ? האם ניתן לעדכן לו את ה firmware ומאיפה מורידים עידכון כזה ?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני לא מרוצה מהאוזניות (מחפש משהו יותר איכותי) של RIO אז אני רוצה לקנות אוזניות בתקציב של עד 200 ש"ח ... בנוסף חשבתי לקנות רמקולים חדשים חשבתי על : CREATIVE SBS 370 sub + 2sp או CREATIVE LX220 אין לי תקציב יותר גבוה מ250 לרמקולים ... הממ לא יזיק גם לינק לקניה ...
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
למה צריך את זה? (יש לי כרטיס קול שתומך ב8 ערוצים ורסיבר...אני צריך את זה???)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
זכיתי בנגן mp3 ממעריב לנוער, בעל 128 מגה. רציתי לדעת אם יש אפשרות שיראה עברית בנגן mp3 rio forg. לא מצאתי בסטיקי.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1086&scat=199&tcat=30 מחיר : 210 שקל . שימו לב שזו אריזת OEM. איך האיכות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אסוס(מופיע בחתימה) ALC850 עם הדריברים של nvidia (שהוא דיי חמוד עם הדרייברים האלה אגב) ויש לי כרטיס קול ישן של קריאטיב live 5.1 שנמצא בשימוש על הלוח במקום הכרטיס המובנה... השאלה היא אם שווה להשתמש בכרטיס המובנה יותר מאשר בקריאטיב במצב הזה? הכרטיס המובנה יתן יותר איכות?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות בחו"ל ipod shuffle 512mb במחיר של 95$ האם שווה לי לקנות? יש אותו בכלל בארץ? האם אתם יודעים אם הוא שווה משהו? איכות שמיעה טובה וחזקה? בקיצר האם אתם יכולים לתת לי עליו חוות דעת?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בהמצלה בנגן באזור ה500 שח (אפשרות קצת יותר, עדיף שלא) תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת קולנוד והיא מחוברת למחשב שלי אבל שומעים רק משני רמקולים והסאב רציתי לדעת איך אני יכול לשמוע מכולם יש לי במחשב יציאה של 5.1 אבל שמעתי שצריך יציאת SPDIF תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לנגן MP3 אצבע הפשוט הזה שאפשר ישר לחבר אותו למחשב בלי כבל.... הקובץ עדכון צריך להיות בבין.... אה ועם זה לא הפורום המתאים לבקש אז אתה יכולים לנעול וסליחה על הטרחה.... אוהב אותכם אנשים !אני נחשב חדש כאן אבל אני הרבה זמן פה פשוט לא נרשמתי....
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה : לוח אם ABIT NF7-S2 (כרטיס קול O/B) ורמקולים Z340 של לוג'טק. הבעיה היא רעש סטטי מהרמקולים שמתרחש מידי פעם לאורך זמן גם בזמן עבודה (ז"א סרט או משחק), זו בעיה חדשה - התחילה לאחרונה. אני רוצה לציין שזו לא בעיה של קירבה למיקרופון וגם אם אני עושה MUTE לכל רכיבי השמע עדיין נשמע הרעש. בנוסף, ההרכב של חוטי החשמל לא השתנה לאחרונה... מה שחשבתי הוא שאולי יש חוסר יציבות בספק שגורמת לרעש הסטטי, כאשר אני נותן מכה קלה באזור הספק או מזיז קצת את המחשב הרעש מפסיק לזמן מה. תודה על ההיענות
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכם. לפני כחודש רכשתי את ה-ATP3 של אלטק-לנסינג. בכל אופן, בזמן האחרון שמתי לב שהרמקול הימני לא זהה בצליל לרמקול השמאלי. בהתחלה חשבתי שזה המיקום שלהם אבל ערכתי ניסוי, השכבתי את שני הרמקולים מול האוזניים שלי ומסתבר שצדקתי. הרמקול הימני מדגיש יותר את ה-MID, והשמאלי מדגיש יותר את הצלילים הגבוהים (אני מדבר על רמקולי ה-MID שממוקמים בתחתית, לא על הטוויטרים). ההבדל די מורגש... האם זה הגיוני או בגדר הסביר (או שמה צריך להחליף אותם)? אשמח לשמוע גם מבעלי ATP אם זה קורה גם אצלם. זה קצת מטריד אותי.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה חלק מהספריות אצלי ב H340 מופיעות כאילו הן ריקות כשאני מסתכל עליהן דרך הנגן, למרות שכשאני נכנס אליהן דרך המחשב הן מלאות. התופעה מופיעה בספריות באנגלית (עם קבצים באנגלית) ובעבר הופיעה גם בספריות בעברית - בשתי הפעמים, לא דרך ה DB אלא פשוט דרך עץ הספריות. מישהו יודע מה הסיבה לזה? האם יכול להיות ששיניתי ספריות אחרי שעשיתי DB SCAN דופק גם את עץ הספריות? תודה גלעד
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך קצת עזרה ממכם אני מצאתי זוג קופסאות עם רמקולים של MORAL ISREL עם טויטרים וסראונד וסאב שפוך וקרוע אז הקופסאות אצלי במחסן בגלל שלא היה לי זמן הליהם אז עכשיו אני רוצה לעשות מהם את ה TheBest למה אני מתכוון אני רוצה לקנות לקופסאות רמקולים חדשים אני רוצה להוציא את המיטב המקסימלי מהם למה הכוונה לזיין את את החדר בווליום גבוה ואני רוצה לאיכות סאונד טובה אפילו טובה + שהשכנים הישנונים שלי יבכו קצת במרוב שנותנים להם בראש אז מה אתם מצעים לי חברה ? נ.ב איך האלמנטים של Doberman
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות נגן נייד מבוסס HD. כרגע יש לי פחות מ1.3 גיגה בייט של שירים במחשב, כך כפי שאתם רואים אני לא צריך נגנן של 20GB. חשבתי על האיי פוד מיני החדש של 4GB. דיי חשובה לי הבטרייה, כדי שתוכל לפעול כמ השיותר גם מבחינת זמן בין כל טעינה וגם מבחינת אורך חיים כולל. התקציב שלי הוא, כפי שאתם רואים, 200$, אבל אם תהיה איזה שהיא המלצה מעולה אני אעלה לאיזה 250 דולר בערך... תודה!
-
- 63 תגובות
- 4.7k צפיות
-