אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה זה אודיו HD. לפי מה זה נמדד? בכלל, לפי איזה קריטריון נמדדת איכות המוזיקה? לפי KBPS או לפי KHZ, לפי משהוא אחר בכלל? וכמה KBPS או KHZ או משהוא אחר נחשב סאונד באיכות HD? דולבי סראונד זה HD? ושמעתי שיש פורמט FLAC, שהוא גם אודיו HD, אז כול FLAC הוא HD, או שיש קבצים יותר או פחות טובים כמו ב פורמט MP3? תודה לעוזרים! אלון
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
באס עם 2 רמקולים [1.2] מה הכי מומלץ לתקציב זה?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
פתאום נעלם לי הסאונד במחשב אני לא שומע כלום... יש לי כרטיס קול Creative Sound Blast PCI כשאני מנסה להריץ קובץ האודיו יש את השגיאה הבא: http://img113.imageshack.us/my.php?image=99644136fg7.jpg בסרטים, בווינדוס בהכול אין סאונד...מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חשוב שהיו קומפקטיים ובאיכות סבירה יחסית למחיר אם אפשרי שיהיה חיבור רק לאמפי 3 ואם חייב חשמל אז עדיפות לסוללות ואפשרי גם משולב עים חשמל תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כפי שהכותרת מרמזת,אני זקוק להמלצה שלכם על תוכנה שיכולה לקחת קובץ MP3 ולחתוך אותו כבחירתי למקטעים שבחרתי ככל העולה על רוחי. עדיפות לתוכנה פשוטה לתפעול ככל האפשר,מהירה ככל האפשר וחינמית אם ניתן. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! גיליתי רק עכשיו את הפורום הזה ונראה לי שיש פה אנשים רציניים ושמבינים עניין...אז אני מקווה מאוד שתעזרו לי ושאולי אוכל לעזור לכם גם פה.... ;D אז אלו הן הבעיות שלי: תראו.....יש לי כמה קבצי מוזיקה וסרטים שכנראה כשהקליטו והעבירו אותם למחשב- אז עוצמת ה OUTPUT שלהם נקבעה לרמה די נמוכה! וכאשר אני מגביר את הרמקולים אפילו עד הסוף- בקושי שומעים משהו! (כמובן רוב הקבצים סבבה ובכדי לשמוע בצורה די גבוהה אני מגביר כולה 1/4 מהווליום המקסימלי ושומע הכל!) 1.האם ישנה תוכנה מסויימת או דרך אחרת בה אוכל להגביר את ה-OUTPUT של אותו קובץ מוזיקהסרט?! 2.האם רכישה שלכרטיס קול SOUND BLASTER LIVE -ושימוש בו (במקום מה שיש לי ON BOARD).... -בעצם יוכל לעזור לי פה? ומגביר בעצמו את ה- OUTPUT?..…
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני יוצא לטיול של כמעט שנה למרכז ודרום אמריקה וקניתי לטיול cowon I7 16GB לקח לי הרבה זמן עד שמצאתי אותו במלאי של איזה חנות, קניתי אותו בעיקר בגלל איכות הסוללה שזה ממש חשוב לי כי יש לי ניסעות באוטובס של ימים. אני מקווה מאוד שלא עשיתי טעות, בנתיים אני מרוצה. עכשיו מה שנשאר זה רק אוזניות שאני ממש רוצה להחליף, יש לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי בארץ או בדיוטי פרי בטורונטו (אין לי אפשרות לצאת לעיר) לפני שאני נוחות במקסיקו. אז מה כדי לקנות איזה דגם? ואיפה? התקציב: 50$ ואני גמיש סוג: עדיפות לכפתור
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אני מתכנן לקנות רמקולים חדשים חיפשת הרבה ומצאתי משהו נחמד וחזק יחסית למה שאני מחפש אז לאלה שמבינים אני רוצה ,מבקש שתביעו דעה..תודה מראש והם כאן :>
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מניח שכן, רק צריך שתסבירו לי איך... תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני עובד דירה בקרוב לדירה לבד, ואני מעביר איתי את כל המערכת שלי שהיא טובה לדירה החדשה ואני קונה מחשב נייד שישתמש באינטרנט אלחוטי. רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכול כביכול לחבר את המחשב למערכת בצורה אלחוטית כלומר, שאם אני מתחיל לשמוע שיר במחשב הנייד אז יהיה אפשר לשמוע אותו גם במערכת בלי חיבור של חוטים, ואם כן במה זה כרוך (רסיבר, נתבים, כרטיס קול מיוחד וכדומה). תודה
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש טלויזית LCD / פלסמה. גודל 42" + הבנתי שבמידה ורוב הצפיות הן תוכן לא HD, אז יש נטיה למסך פלסמה. מדוע? אם רואים HD האיכות לא טובה? הבנתי שאחד החסרונות הגדולים של מסך פלסמה הוא השתקפות של אור. מה רמת ההשתקפות ביחס לטלויזיות קופסא ישנות ועד עד כמה זה עלול להפריע לצפיה? החדר שבו תהיה הטלויזיה הוא חדר מואר בעקרון, אך אין חלון מול הטלויזיה. כביכול התקציב עמד על 5000 ש"ח, אבל לאחר שראיתי מחירים של מסכי פלסמה חשבתי אולי יהיה עדיף, ואפשר להשיג גם 50" באיזור ה 3000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
יש לי קריאייטיב מובו כזה: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=4908 יש לכם מושג אם אפשר לקנות לו שלט? (יש לו חיבור) המקשים ממש לא נוחים אם כן - כמה עולה ואיפה יש?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
רמקולים 5.1 ו 4.1 של Genius יחסית מאוד זולים אולם כמעט ולא מוכרים ותהיתי אם למישהו יש נסיון איתם או שמע עליהם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבוקר קיבלתי את הכטיס, ותחילה באמת הייתי רוצה לציין את השירות הנהדר שקיבלתי מנעה מחשבים, אני בהחלט ממליץ לקנות משם את הכרטיס (או כל דבר אחר בעצם). ועתה לנושא הדיון - אין לי מושג איך להגדיר את הדרייברים בצורה הטובה ביותר לשמיעת מוסיקה. כרגע אני שומע דרך אוזניות RP-21 שמחוברות ישירות לכרטיס (לכניסת front). אני אשמח אם תוכלו להסביר לי מה עושים כאן, כי יש די הרבה אפשרויות תודה מראש :]
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם גיגא באיט שמובנה בה כרטיס קול AC97 ויש לי בנפרד כרטיס קול CREATIVE CT5803 איזה כרטיס יותר טוב מבחינת ביצועים?
-
מישהו יודע איך אני מסיג סכמה של רסיבר ימהה 5850 הוא מיתחמם נורא מהר לאחר הדלקה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
8-Channel Audio Combo Kit אני צריך את החלק הזה ללוח של גיגבייט כדי לחבר את המערכת קולנוע שלי ויש אותו רק בנעה מחשבים מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה באזור המרכז(ראשון)???
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
קניתי את באוזניות של לוגיטק האלחותיות. לאחר של שבוע שימוש ולאחר טעינה אני לא מצליח לחבר את באוזניות לשדר. מיהוא יכול לעזור לי???? שמעתי שיש פה עוד מישהוא עם אוזניות כאלה.....
-
- 10 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כל חבר בפורום יעלה תמונה (קטנה)או קישור לאתר של הנגן שלו ככה נוכל לדעת למי יש מה ואת מי לשאול... וזה גם כיף שכל אחד יודע מה יש לחברים לפורום... אם אין בזמן הקרוב מפגש פורום אז גם ככה נוכל להתעניין ולראות איזה דברים חדשים יש לאנשים בפורום... לי למשל יש:creative rhomba nx 512mb ואוזניות creative ep630 http://images.europe.creative.com/iss/images/artwork/A5_RGB/ep_630_c.jpg http://images.europe.creative.com/iss/images/artwork/a5_rgb/rhomba_nx_c1.jpg בקשר לתמונה של הנגן... שלי יותר יפה הוא בשחור מטאלי והפונט יותר קטן והמסך כולל יותר פרטים... (תוכנה שונה..)
-
- 125 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה גודל 65 אינצ כרגע הסתכלתי על סמסונג Samsung QE65Q80A אני לא ממש חזק בתחום ואני אשמח להכוונה התקציב הוא עד 4500 ואני מעדיף סמסונג (קנייה בארץ)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הציעו לי אותו היום בטרקלין חשמל במחיר של 600 ש"ח במקום 700 ש"ח, האם הוא שווה את הכסף, איך הוא? אני צריך מכשיר אמין ועמיד. זה הקישור על המפרט שלו מהאתר: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=72356#1 להלן האשכול שלי עם הדרישות שאני רוצה שיהיה במכשיר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=166749.0 תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי, יש לי דילמה,אני רוצה לקנות מסך גדול לחדר כרגע יש לי 22" 226BW אני חשבתי על טלויזיה FULL HD "37 כי חבר שלי קנה כבר 37 FULL HD של HITACHI ומשחקים נראים שם מצויין אבל אז חשבתי "אז מה זה מסך מחשב?" השאלה שלי היא:למה לא לקחת טלויזיה 37" במקום סמך מחשב 26"\28"? מה ההבדל? חוץ מהגודל כמובן האם אני מפספס משהו? תודה
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! הייתי מעוניין לקבל המלצות על אוזניות בלו טות' לנייד וכן גם דעה כללית האם הדבר משתלם מבחינת עלות/תועלת לעומת אוזניות רגילות? תודה רבה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
החלפתי כרגע את הכרטיס במחשב מX-FI PLATINUM לXONAR D2X ....אני מרגיש שהXFI היה נותן דגש חזק יותר לנמוכים ואילו בD2X אני כמעט ולא מרגיש אותם (ביטלתי את חיתוך הסאב לגמרי ) חיפשתי בהגדרות הכרטיס ולא מצאתי תשובה...אולי מישהו פה יוכל לעזור לי בעניין זה...האם הכרטיס פשוט צבע הסאונד שלו הוא כזה ? דרך אגב גם כאשר מגבירים את עוצמת הקול דרך המערכת (Z5500) ישר מבחינים שהוא מנסה לשלוח את הנמוכים אל הסטלייטים ולא אל הסאב..
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסריח On Board עד שה - Hercules Game Theater xp 6.1 שלי יגיע .. (ד"א הכרטיס קול אצלי מחובר למיקסר) היום הכרטיס עשה לי בעיות לאחר ששידרתי את הדרייברים לציפסט ... מחקתי את הדרייברים התקנתי וזה עובד ... אבל: שומעים בצד אחד ... בדקתי בבלאנס במחשב הכל על האמצע וגם במיקסר ובמגבר הכל בסדר ... גם שומעים כזה פסססססססססס כמו חשמל כזה בשיר וזה מעצבן !! ומפריע איך אני פותר את הבעיות האלה ? אני ממש צריך את הכרטיס קול תודה לכם
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-