עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dsane,

האם יש עדכון התומך בעברית? אילו עדכונים כדאי להוסיף מעבר לגרסא הבסיסית?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  2. :s05: יש לי XP ואני דיי בור במחשבים, אז תסבירו לאט...... תודה רבה למי שעוזר לי !!

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  3. Started by ozba77,

שלום יש לי דיסק ניד של sandisk מסוג micro והשבוע קניתי נגן mp3 companion הבעיה היא שהנדן לבד עובד וגם הזכרון אבל כשאני מחבר אותם הוא כותב לי "Warning FAT erorr" מישהו אולי יודע איך מתמודדים עם הבעייה? ניסיתי לפרמט את הזיכרון ב-FAT וב-FAT32 בשני המקרים לא עובד תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  4. Started by tal hw king,

טוב, הסתכלתי בפורום בעבר, וכול פעם זה הגיע לויכוח היסטרי בין Irver ל- IPOD עכשיו אני קונה את הנגן מהארץ משמע: לא להזכיר אותם!! עכשיו בכול פעם שהזכירו את הזאנטאץ' לרוב הגיבו 1-2 אנשים לא יותר מזה בצורה רלונתי, ולא סיפק את המידע שחיפתי ולכן: זאן טאץ': מה נסגר עם העברית? שמעתי שאמרו שיצא עידכון קשוחה שלא יצתרכו דריברים (או תוכנה, או מה שזה לא יהיה) כדיי להעביר לו קבצים וכו', האם העידכון יצא? האם הוא יצא? מתי הוא יצא? מה נסגר עם השלט בארץ? מקבלים לא מקבלים? כי לא מצאתי מקום שאפשר לקנות אותו M3L מה המחיר הסופי שלו בארץ? מצאתי משהו ב-TOP100 אבל יש כאלו שפקפקו בזה, אז מה המחיר שלו? התמיכה בעברית, לפי הביקורת היא תבא......מתי??? ובגדול, זה מול זה, מה שווה? מה יתן את התמורה המל…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by IsraHell29,

בדקתי אפשרויות להביא לארץ נגן אייפוד צבעוני 30 ג'יגה מחנות אפל בחו"ל. יוצא לי דרך mustop מחיר של 1800 פלוס מינוס שזה 800 פחות מהמחיר בארץ. גם שלחתי לידע אימייל על מנת לבדוק האם הם מכירים באחריות שאני מקבל עם המכשיר (המקרה והוא נקנה באפל, אין לי מושג בקשר לחנויות אחרות) והם מכירים בה(שמתי לב שאנשים שואלים בקשר לזה אז כנראה זה יעזור קצת). השאלה שלי היא: עדכון בעברית לאייפוד. אני ראיתי שיש אחד, אבל איך זה הולך מבחינת עדכונים רשמיים שיוצאים ע"י אפל? כל פעם שיוצא עדכון של אפל מישהו עובד על העדכון ומוסיף לו עברית? או שאני נתקע עם עדכון ישן לכל החיים? והאם זה משפיע על האחריות כי לפי מה שהבנתי זה כן...

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  6. שלום, אני צריך בבקשה המלצות למערכת מיני(בשביל חבר), התקציב שלו הוא 1000 ש"ח. והוא צריך את זה בעיקר למוזיקה וגם לסרטים. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  7. שלום לכולם, לא מזמן, לפני כשבועיים, התקנתי במחשבי כרטיס קול Creative Live! 5.1. לאחר בעיות והסתבכויות של איזה יומיים, הצלחתי להפעיל את הכרטיס קול עם הרמקולים שלי כמו שצריך. כעת, גיליתי שיש לי בעייה חדשה: בעוד שדברים שהוא מריץ מהכונן הקשיח נשמעים מצויין, כל מה שאני מריץ מ- CDROM נשמע ממש גרוע וצולע!! לסיכום: 1) כל CD שאני מכניס למחשב, מקורי או לא, נשמע צולע 2) ב- 2 כונני ה- CDROM שלי יש אותה תופעה 3) ניסיתי להפעיל את הסאונד עם כמה תוכנות שונות, בהכל אותו דבר 4) ב- DEVICE MANAGER הוא כותב שחסר לו דרייבר ל- SM Bus controller לא יודע אם זה קשור וכמה זמן זה נמצא שם. לעזרתם אודה!!

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  8. טוב יש לי מחשב ישן מאוד בבית ואני סתם עושה בו של מיני שטויות ... פתחתי אותו כדי לראות איך הדברים רצים שם בפנים... : עכשיו אני לא זוכר אם נגעתי בכרטיס קול או לא (בטח שלא הזקתי לו )אבל אחרי שהחזרתי הכל למקום הקול במחשב פשוט לא עובד מאז ! וניסיתי הכל ... הדרייבירם מותקנים כל ההגדרות במחשב מוגדרות כמו שצריך... כולל לוח בקרה ו VOLUME CONTROL אפילו העברתי את הכרטיס קול סלוט כדי שיתקין אותו מחדש או משהו אבל זה לא עזר יש לי WIN XP... אז הדרייברים אכן מותקנים גם אני רואה במאפינים של המחשב שלי שאין שום סימן שיש איזה בעיה בהתקנים של בכרטיס קול... הבעיה לא ברמקולים... החלפתי לרמקולים אחרים והבעיה נמשכת.... עכשיו אני מפרמט את המחשב (למרות שאין כל כך סיכוי שזה יעזור) אז אם הפי…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gggilad13,

*

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  10. היי כבר שאלתי בתראד אחר אבל לא ענו לי.... קראתי בסקירה הזאתי זאמור לצאת שלט חדש תואם לH320, השלט אמור לצאת עם מסך LCD צבעוני....מתי השלט הזה אמור לצאת??? ואם אני קונה את המכשיר בצרפת, יהיה לו תמיכה באנגלית? תודה מראש install

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  12. Started by slim_shady,

תקשיבו אנשים אין לי מושג איך או מה עושים כדי לפרמט את הנגן הזה אז אני צריך עזרה, יש לי את התוכנה musicmatch JUKEBOX שממנה הבנתי מתבצע הפירמוט. למידע נוסף תודה מראש slim_shady.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by gggilad13,

יש לי H320 ואני רוצה לעשות המרה (RIP) לדיסקים שיש לי ולהכניס את השירים למכשיר. באיזה פורמט הכי מומלץ לעשות את ההמרה? בכמה Kbps? באיזה תוכנה? האם המרה בMEDIA PLAYER בקצב 192Kbps בפורמט WMA תהיה הי איכותית או שעדיף משהו אחר? מה עם OGG? כדאי?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by Bose,

אני מעוניין ברסיבר איכותי עם 4 כניסות AUX, מומלץ שיהיה 6.1, גודל קומפקטי- יתרון. אם קיימת החיה הזאת אני אשמח אם יידעו אותי. תודה גדולה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ^HocK^,

יש לי נגן mp3 של איזו חברה לא ידוע.. בכל מחשב שהכנסתי אותו (בעזרת USB) זה זיהה אותו אוטומטית חוץ מווינדוס 98.. יש למישהו עצה? כזה נגן יש לי פחות או יותר....

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by dsane,

כעיקרון מאוד מצאו חן בעיני ה RIO אבל קראתי כמה תגובות טובות וכמה רעות ועכשיו אני לא יודע מה להחליט http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=2590401 http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=2590403 http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=3182244 אלו הם המתודדים מה דעתכם והאם כדאי במחירים האלו? או עדיף מכשירים אחרים?

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by Boomerang,

מישהו יודע אם יש דוחה חתולים ל- iPod? כזה שימנע מהחתול של שותף שלי לנתק את ה- iPod מהמחשב?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by TalmoR,

http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=&searchCategoryIdx=&searchString=&page=1&idx=687&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString= עדיין אין עברית, הוסיפו שעון ותקנו כמה באגים... תהנו

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אפשר ביחד אבל זה עולה הרבה כסף.. אפשר גם בנפרד אבל משהו טוב מנסיון שלכם

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  20. Started by cruzit,

האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  21. Started by IdolAdmin,

אני עושה כבר זמן מה סקר לגבי נגני הרד דיסק ולא משנה מה הגעתי אל האיריבר 340 אז רציתי לרשום מה אני יודע עליו ולדעת מה אני לא יודע... אז 40 ג'יגה זה הגודל שאני צריך אז אין בעיות עם זה... חיבור מצלמות אל הנגן מאוד יעיל בשבילי במקום לקנות נגן אחר ולקנות מתאם לכרטיסי זיכרון... בהתחלה לא חיפשתי מסך צבעוני אבל אם כבר יש אז הוא ישמש גם לסרטים ואני מבין שבשביל לראות סרט חייבים לקודד אותו שיתאים...יענתו אם אני מוריד סרט איך שהוא מהאינטרנט ומעלה למכשיר הוא לא פשוט יציג לי את זה בזום אווט...יענתו יקבץ את הסרט, מה שלא פוגע באיכות הסרט בדר"כ? והאם יש אם הזמן עם העידכונים של המכשיר הוא יוכל להראות באיכות יותר טובה או שזה כבר תלוי בחומרה של המכשיר? והאם זה ככה גם עם תמונות? אני יכול לראו…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by aquarius,

מה דעתכם לרמקולים הבאים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10003

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by Dr__MIKO,

שלום לכולם כשאני מחבר את המחשב למערכת הסטריאו שלי (סאונד יותר איכותי מן הסתם) יש לי רעש רקע מרגיז. משהו דומה לרעש שמקבלים כאשר מקרבים בין פלאפון למערכת... חבר שלי חושב שזה בגלל הכבל. אוקי ואם כן איך פותרים? ואם לא אז מה הסיבה? ומה הפיתרון? תודה מראש תום

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. Started by SilverCivic,

אהלן , לאחרונה התעניינתי בנגן MP3 הנ"ל : http://nanasale.co.il/sale.php?sale=2436266 תכונותיו : שנה אחריות תצוגת LCD כחולה. זיהוי שם שיר ID3 tag display. רדיו FM (באוזניות). בנוסף לניגון קבצי MP3 רגילים ניתן לנגן את קבצי הWMA המיוחדים של Microsoft וגם קבצי WAV באיכות של CD ובפורמטים נוספים MP1, MP2, ASF, WMV. מכשיר ידידותי למשתמש וקל להפעלה. הנגן בעל איכות שמע יוצאת מן הכלל הודות לאיקולייזר דיגיטלי מיוחד בעל 7 מצבים. מסך LCD בעל 3 שורות לתצוגה של שם השיר, שם המבצע ושם האלבום וכמו כן תצוגה של מאפיינים נוספים כגון איכות ההשמעה, סוג האיקולייזר, מצב סוללה, זמני השיר, מספר השיר ועוד... טייפ מנהלים בעל 4 מצבי הקלטה באיכויות שונות. דבר זה מאפשר להאריך את זמן ההקלטה על חשבון איכו…

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  25. היי אנשים , קודם כל רציתי לדעת אם המחיר 500 ש"ח , הוא בסדר לרמקולים האלה Northridge N38 של JBL רמקולים למערכת קולנוע ביתית , רמקולים קידמיים. ואם למישהו יש מושג כמה RMS הם , זה יעזור . בכל מקרה , יש לי כאן רסיבר של JVC RX5032V , ועד היום היו מחוברים אליו מקדימה רמקולים של Peerless Magic7 שאם כל מה שאתם אומרים עליהם , נתנו סאונד דיי יפה. (בתמורה לכסף ששילמתי עליהם) בכל מקרה עכשיו , העברתי את המג'יק מלפנים , לאחור , וה JBL , מיקמתי מקדימה. אממ וכמו שאתם מנחשים , המגבר כבר לא היה מסוגל להסתדר עם 4 רמקולים כאלה , והוא מזייף ב 36-38 . (ושומעים דיי חזק וצליל נקי עד שהוא מתחיל לזייף) ב וויליום 42-44 , בסאונד באס וקצבי "בלאגן" כזה.. שומעים כבר ממש לא טוב. רציתי לדעת אם יש איזו אפ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים