אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן פורום אני חייב עזרה . :'( יש לי מערכת של שארפ רגילה עם רמקולים גדולים ואני רוצה עכשיו לחבר את הרמקולים האלו (עם חיבורי הנחושת) למחשב . איך בבקשה אני יכול לעשות זאת?? ???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות iriver t20 בנפח 1 ג'יגה איך הוא???
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אהלן ;D אחרי שנה של שימוש פשוט יוצא מן הכלל ברמקולים הנפלאים האלה שטפו טפו טפו לא מתחרט לשניה שקניתי אותם, עליתי על משהו שקצת מתחיל להציק, הרמקול הימני (השמאלי ממולי) עושה יותר רעש מהרמקול השמאלי, בדקתי טוב טוב שזה לא האוזן שלי היא שבעייתית והפכתי אותם ואני בעצמי נהפכתי ובאמת הרמקול חזק יותר מהשני, בדקתי בווינדוס ובווינאמפ את כל מה שקשור לאיזון בסאונד בין הרמקולים והכל עומד טוב על האמצע, בקיצור לא איתרתי ממה זה יכול להיות. מישהו שיש לו גם ATP3 יכול להגיד לי אם אולי הוא גם שם לב לזה? בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי מה כדי לי לבדוק\לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה כמו כולם חשבתי על הZ-5500 אבל שמעתי שיש איתם כמה בעיות שהם מתחממים ומתכבים ושהם לא בנויים למוזיקה בגדול אני מחפש רמקולים למוזיקה וסרטים בעיקר שאינם צורמים לאוזן כרגע יש לי את הX-530 ודיי אהבתי את הסאונד שלהם אבל הוא קצת מתכתי צריך שיהיה להם כבל ארוך מאד לתלייה על הקיר יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני טס עוד שבוע לברצלונה. איך אני יכול לדעת אם יש בדיוטי פרי החדש אם פי שלוש? ואיך אני יכול לדעת אם הם מסוג שאני רוצה או סתם "לא איכותיים" יש בברצלונה חנויות כאלה שאני יכול לקנות מהם?- השאלה פה אם באמת שווה לקנות שם או בארץ.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל + מערכת Z5500... רציתי לשאול האם לכרטיס קול יש יציאה דיגיטלית ? והאם עדיף לי לחבר דרכה למערכת מאשר החיבור האנלוגי?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות את השילוב X5 20GB + AKG K26P ב-1700 ש"ח~ עכשיו השאלה היא אם אני צריך לשקול עוד נגנים? הדרישות מהנגן הן: 1. 20 גיגה ומעלה 2. ממשק נוח 3. חיי סוללה ארוכים 4. לא דורש תוכנה לסינכרון עם המחשב 5. כמה שיותר עמיד תודה קרפד האיום.
-
- 14 תגובות
- 781 צפיות
-
-
רציתי לישאול מה הו האבדל בין ה ipod הרגיל {g4} לבין ה{ipod photo {g4 עם זה מיתבתה בזמן נגינה או בזמן הטאנה או בכול דבר אחר אני מיתכבן לדגם 40 ג'יגה בית תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קראתי על זה בכמה מקומותאבל אמרו שזה חרטה... אבל אז שמתי לב שפתאום המחירים בPDA לדוגמה ירדו ובעוד כמה חנויות באינטרנט בארץ... זה בגלל שהפסיקו לייצר ויש מכירת חיסול או שסתם הורידו מחירים? רציתי לקנות בחופש אז אם זה נכון אני אקנה בשבוע הקרוב
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מישהו יכל להגיד לי לאיזה נגן פלש יש את איכות הסאונד הכי טובה? אין מגבלה בתקציב
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהם הרמקולים הכי טובים בתקציב של 300 ש"ח? יש לי Creative CT-5880 sound chip & AC97 codec אז תתחשבו בזה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היום החלטתי שהגיע הזמן לקנות DVD חדש. מכיוון שאני לא מבין כלום בנושא החלטתי לפנות אליכם. ברצוני לקנות DVD בתקציב של כ- 500-600 ש"ח שיתמוך בכל הפורמטים הפופולאריים, שיהיה איכותי, שלא יהרס תוך שבוע וזהו... שמעתי שיש גם DVD מקליט, האם זה יכנס לתקציב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
משהו יכול להמצליץ לי על אוזניות טובות עד 300 (אפשר גם לחרוג קצת) שמתאימות לשיחות בסקייפ ומשחקים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש ורמקולים altec lansing 4221 והתחילה בעייה כשאני שומע מוזיקה או סרטים משחקים וכו.. שפתאום הסאונד נעצר ועושה רעש מעצבן חשבתי שאולי הבעייה היא בחיבור מהרמקול למחשב, מה שרוב הסיכויים הבעייה, אבל גם כמעט כל פעם שאני נכנס לאפליקציה כלשהיא,נגיד נכנס לאינטרנט,עובר בין דפים וכו.. ,בזמן שאני שומע מוזיקה, זה עושה את הבעייה הזאת. אם מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה אשמח מאד תודה[br]פורסם בתאריך: 12.05.2009 בשעה 20:06:08 אגב בדקתי את הבעייה גם בwinamp וגם ב windows media player ובעייה היא בשניהם
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות טובות למשחקים. אין תקציב מוגדר, תזרקו הצעות ואני יקנה את מה שהכי מתאים לי. מקרופון יהיה נחמד אבל אני מעדיף בלי אם זה אומר שהאוזניות יהיו איכותיות יותר. * למשחקים אני מניח שעדיף אוזניות בצליל היקפי של 5.1 ולא אוזניות סטריאו? תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך נקראת הכניסה הזאת? ואם יש בכלל מתאם מהכניסה הזאת לבננה צהובה כזאת של RCA? (לא להתלונן על איכות הצילום.. צולם עם הפלאפון שלי ) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל חוות דעת מקצועית על מסך 32 של חברת VIEWSONIC הדגם VIEWSONIC N3240W בבקשה תתיחסו לכסף מול איכות בהנחה שהמסך עולה 3600 שח ולמסכים המקבילם של וLG SAMSUNG TOSHIBA PHILIPS וכו....
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, מהי הדרך הטובה ביותר להעביר מוזיקה ממיני דיסק למחשב? יש לי מינידיסק של Sony ואני רוצה בעזרתו לשמר הרבה קלטות שיש לי (קסטות) ולהעביר אותן למחשב. האם הדרך היחידה היא לחבר כבל בננה כזה מהמינידיסק למחשב ולהקליט עם soundforge או כדומה, או שמא יש דרך אחרת? שכן מינידיסק הוא סוג של פורמט דיגיטלי אז זה עושה רושם שיש דרך דיגיטלית ונקייה יותר להעביר ממנו מוזיקה.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
למחשב? יש לי שני רמקולים גדולים עם חיבור של שני חוטים(הסטנדרטי,חוט אדום ושחור..)יש איזשהי דרך לחבר אותם למחשב ? לקנות יציאה כמו של אוזניות ולהלחים עם שני החוטים,יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות קצת ציוד אודיו בחו"ל, מערכת קולנוע ואוזניות ואולי עוד מערכת.. אשמח לשמוע על חנויות מומלצות שאתה מכירים..(כמובן שעושים משלוחים לארץ) אם יש אפשרות לאחריות בינלאומית, אז אני מעדיף.. וחשוב לי שמי שממליץ, מכיר את החנות ויודע שהם לא שולחים משומשים וכאלה.. יש בעיות של מכס עם ציוד כזה?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אנחנו מחפשים טלויזיה חדשה לבית, כמה פרטים: מרחק צפיה - 3.5-4 מ'. גודל- 55-60 אינצ' טווח מחירים כ-10,000 ש"ח עם חריגה של 2000-3000 אם יהיה שווה את זה. שימוש עיקרי של צפייה בשידורי יס, בנוסף תיהיה מחוברת לסטרימר או מחשב על מנת לצפות גם בסרטים 1080P. חשוב שיראו טוב בחדר מואר (זה לסלון עם חלונות גדולים). חיבור WIFI ליוטיוב וגלישה. שידורי 3D. אם יש טלויזיה עם סטרימר מובנה או חיבור לרשת ביתית אז שידע לקרוא כתוביות בעברית ודבר אחרון ממשק בעברית לא חובה אבל יוסיף. עוד דבר אחר - אני מכיר שיש טלויזיות עם תאורה שמצגיה על הקיר מאחורה Ambient light או משהו כזה - יתרון לדעתי תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זוכרים את הת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=57170.0 אז לפני חודש הכלפתי את הJVC5022 למפלצת הנ"ל והנה המפרט המלא שלה: רסיבר: rx-v1500 DVD: LG DVD-3351P רמקולים:PARADIGM CINEMA 70 + SUB 8" וידאו: פיליפס 6 ראשים סטריאו VR610 ממיר: HOT אנאלוגי מקלדת IR + עכבר בתוכה אוזניות אלחוטיות: סנהייזר RS4 אל-פסק: ADVICE A900 נמצא מת בגבעתיים ליד הבית הוחלפו בו מצברים + פיוז ומאז הוא מגן על המערכת שאר האל פסק קניתי בקומבינה הם מסוג advice ecom 700VA הנה התמונות http://photos.walla.co.il/singera1
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב (לילה?) טוב. אני זקוק להמלצה לאוזניות שיחוברו בעיקר למחשב. 1. אפשרות לחיבור פשוט גם לפלאפון הוא פלוס, אבל ממש לא הכרח. 2. תקציב - 700 ש"ח. 3. לא מצריכות מגבר כלשהו, לפחות לא מחייבות (לא שולל בעתיד, אבל אלה אוזניות ראשונות, וכרגע התקציב מגביל אותי). 4. שימושים עיקריים: סרטים, מוזיקה (רוק בעיקר, אבל די מגוון) ולא מעט משחקים. 5. Closed Back. לא אשקר, ניסיתי להגיע להחלטה לבד על סמך ביקורות, הפורום הזה ואחרים, ובעיקר התבלבלתי עוד יותר. ראיתי מספר המלצות על הדגם הזה של סוני: https://www.amazon.co.uk/Sony-MDR-1AS-High-Prestige-Headphones/dp/B00N3WWG36/?_encoding=UTF8&camp=1634&creative=6738&keywords=Sony%2BMDR-1A&a…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לקנות פאלם שישמש עבורי גם כנגן מוסיקה MP3. אם יש למישהו ניסיון עם מכשירי כף יד אשמח מאוד אם יחווה את דעתו לגבי איכות המוסיקה במכשירים אלו (יתכן שכדאי לי לקנות פאלם פשוט יותר ולקנות בנפרד מכשיר יעודי למוסיקה) תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות זוג אוזניות איכותי... סיבות? הרבה יותר זול מרמקולים איכותיים וגם אני רואה הרבה סרטים בלילה משחקים ואני אוהב לפוצץ בVOLUME והSOUND הנוכחי שלי לא משהו וגם תמיד מעירים לי על הרעש.. אז חשבתי לקנות את האוזניות האלה: ZALMAN ZM-RS6F 5.1 HEADPHONE SURROUND קראתי 5 סקירות קיבל בכולם 5/5 10/10! וגם נראה מתאים לצרכים שלי סקירות על המוצר... http://www.fastlanehw.com/reviews.php?i=40&page=1 http://www.rbmods.com/Articles/Zalman/Headphones/1.php המחיר הוא 330 ש"ח על האוזניות מנועה.. לחשוב שבארה"ב הוא עולה 50$ + אז זה לא יקר אחרי הכל מוצרי אודיו פה בארץ אין צורך לפרט.. טוב מחכה להמלצות/תגובות/אפשרויות אחרות... תקציב כרגע גמיש (כמובן אל תדפקו לי אוזניות ב1K) שימושים:מש…
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-