אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב לכולם. לצערי הרב בכרטיס XFI שלי כאשר שומעים בסטריאו - דרך היציאה האנלוגית שומעים רעשים וחרחורים דרך אחד הערוצים, פירקתי את הכרטיס ניקיתי אותו וריססתי ספריי מגעים אך זה לא עזר. האם החלפת OPAMP כמו בקישור הא תפתור את הבעיה או שיש רכיב אחר שצריך להחליף? http://www.head-fi.org/forum/thread/226975/hotrodding-the-x-fi-a-layman-s-guide-no-56k
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה שמאוד מקשה עלי... הסאונד היוצא מהמחשב (Output) יוצא בערוץ ה-Wave במקום בערוץ ה- Master Volume.... וזה גורם לכך ששום מקלדת מולטימדיה לא יכולה לשלוט על הווליום....וזה מאוד לא נוח להתכופף כל פעם לסאב... אז אולי למישהו יש פתרון בשבילי... כאמור..כל המקלדות מחלישות ומגבירות את ערוץ הMaster Volume כי זה הערוץ שאמור לשלוט על כל הסאונד שיוצא מן המחשב.... אבל!! אצלי הסאונד היוצא, יוצא דווקא בערוץ ה-Wave.. וזה מקשה על חיי! תודה מראש לכל העוזרים Anas-Nanas דרך אגב...: אני משתמש בכרטיס מובנה על הלוח....:Intel® Integrated Audio
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא הייתי בבית שבועיים בגלל המצב שבחיפה, ובמשך זמן זה המחשב היה כבוי. כשחזרתי ליום גיליתי שהערוץ הימיני באודיו אינו עובד כלל, וזה בא לידי ביטוי במערכת סטריאו המחוברת למחשב ומשמשת כרמקולים ובאוזניות המחוברות למחשב הן דרך המערכת והן דרך הפאנל הקידמי של המחשב. כשאני משחק עם הפין של האוזניות או עם הכבל שמחבר את הסטריאו למחשב בתוך החיבור אני שומע לפעמים בערוץ הימיני או בשניהם, אם כי בעוצמה נמוכה מהרגיל. יתכן כי נגרם נזק לכרטיס קול שמחשב בזמן שלא היית בבית, למרות שהמחשב מחובר לאל פסק ומגן מתחים? תודה ולילה שקט.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי סט של 5.1 למערכת קולנוע ביתית די ישן! של REC HCS-28 5.1 HOME CINEMA SPEAKER SYSTEM עכשיו לא יודע מה קרה אחרי שעברתי דירה פשוט נישרף לי מאחור החיבורים של הספיקר הימני... הספיקר מחובר בשני חוטים לא ב-RCA (לא זוכר איך קוראים לחיבור) וזהו לא יודע מה לעשות...
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות רמקולים 4.1 לכרטיס אודיג'י. ממה שראיתי רמקולים 4.1 (קריאטיב, לוג'יטק) מתחברים לכרטיס בשני חיבורים - זוג הערוצים הקדמי וזוג הערוצים האחורי מאיפה מגיע המידע של ערוץ הסאב? או תקנו אותי אם אני טועה. במערכות 5.1 יש חיבור נוסף משותף לסנטר וסאב ואז מקבלים DD מה שאני לא מבין למה הויתור על הסנטר צריך לגרור גם ויתור על הסאב. איך אפשר לשמוע משהו דמוי DD רק שערוץ הסנטר יחולק לזוג הקדמי?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
היי שמתי לב די מזמן שהערוץ השמאלי הקדמי לא עובד לי בGAME THEATER XP זה בוודאות זה כי ניסיתי להחליף לכרטיס קול OB ואז הערוץ כן עבד. מה שכן, כשהOB היה מוגדר, האחוריים לא עבדו במצב רגיל אלא רק כשM3D היה מופעל, וזה למרות שהכרטיס קול אמור להיות בעל 5.1 ערוצים אני מניח שהחיבור לאחוריים בOB תקול, כי כשהחלפתי עם החיבור לקדמיים, אז הקדמיים לא עבדו. שאלתי היא האם לדעתכם יש אפשרות לתקן את הכרטיס קול\RACK, ואם כן, אז האם זה שווה או שעדיף לקנות כרטיס קול אחר, ואם התשובה חיובית, אז אני אשמח לשמוע על איזה אתם ממליצים יש לי מערכת LOGITECH Z560 4.1, בלי DD וDTS.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
אוקי אני עורך את זה כי זה לא היה ברור והגדלתי את התקציב אוזניות In ear עד 1K אוזניות קשת סגורורת עד 0.5 K נגן איכותי עד 1.2K לאוזניות In ear אני צריך שיכנסו טוב ויחסו את כל אבל כל הרעשים מהסביבה נגן - שיהיה עם איכות סאונד הכי גובה שאפשר לא חשוב לי שיציג תמנונות סרטים שאלה - האים אני ירגיש הבדל באוזניותIn ear ב500 ל 1000 שקל שקל הספירייה שליה היא באיכות חרא Mp3 הנפוץ
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי לאחר שעשיתי קצת חושבים אני מחפש זוג קדמיים ב1K ורסיבר 1.5K הערות - מחפש איכות כמבון מהרקמולים שלא יהיו מחברת מדבקה ושיהיה לאותו חברה גם סנטר ואחרויים איכותיים לשדרוג עתידי אני מעדיף שהקדמיים יהיהו מרשימים וגדולים רסיבר- שלא יגביל אותי להרכבת המערכת בעתיד כי מתוכנן הוספת אחוריים וסנטר בעתיד הקרוב גם בתקציב של 1K לחלק ולא רוצה שיגביל אותי שיהיה מחברה מוכרת ואיכותית ולא של חברת מדבקה ישנה אפשרות גם להזמין מחול אז אם יש מוצרים שיהיה בתקציב ויהיה איכותיים יותר ששוים הזמנה מחול גם מקבל המערכת גם תתחבר למחשב לכן אינ צריך כרטיס קול שיפיק ממנה את המקסימום אינ לא עורך או משהו כזה רק מחפש איכות לכרטיס קול גם הולכות להתחבר rp-21 בברכה junior_mg ליאור כל ההערות בעמוד הראשון ו…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם היום אני מחבר את הרסיבר לכרטיס קול ONBOARD שלי דרך החיבור הדיגיטלי coaxial, צירפתי כמה תמונות שלשם הכבל מחובר, מהרסיבר (תמונה שלישית) ללוח האם שלי (תמונה רביעית), עכשיו אני לא מפסוט מהאיכות של הכרטיס קול ה- ONBOARD שלי, ואני מעוניין לקנות את הכרטיס קול X-Fi Fatality FPS, הטקסט שצירפתי פה למטה זה איזה חיבורים יש לכרטיס קול הזה, החלק הראשון זה על הכרטיס עצמו (תמונה ראשונה) והחלק השני זה בחזית המארז (תמונה שנייה) On-Board Connectivity * FlexiJack (Performing a 3-in-1 function, Digital In / Line In / Microphone) via 3.50mm mini jack * Line level out (Front / Rear / Center / Subwoofer / Rear Center) via 3.50mm mini jacks * AUX_IN line-level anal…
-
- 45 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום רב ! אני רוצה לערוך סרט בתוכנת movie maker . אני מנסה לייבא את קובץ הווידאו, אך מקבל את ההודעה הבאה : E:\TV\guardianship\chapter 1.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box. איזה קודקים נדרש להוריד, ואיפה צריך לסמן ? בתודה מראש, זיו !
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-----------ערכתי------------- שלום, קוראים לי נדב. לאחר עזרה רבה שקיבלתי פה מחברי הפורום (שאתם יכולים לראות למטה) קיבלתי שתי הצעות ספציפיות לאוזניות לצרכים שלי. שתיהן נראות לי מצויין אבל יש לי כמה התלבטויות ביניהם. דבר ראשון המחיר, אני לא יודע בדיוק כמה גבוה ההפרש ביניהם אבל יש לי תקציב נמוך ואני מעדיף להוציא כמה שפחות. דבר שני הספוג המבודד, באתר של סנהייסר כתוב על הPX-100 שהם פתוחות ועל הPX-200 שהם סגורות, אני לא רוצה שישמעו כל רשרוש שמישהו מדבר מבחוץ, השאלה היא באמת מה ההבדל בבידור הצליל מבחוץ. בבקשה כל מי שיש לו אחת מהן או שהוא שמע בהם או מכיר שייתן חוות דעת עליהן. בברכה, נדב.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להשתדרג בטלויזיה עכשיו ראיתי כמה דגמים אבל אני לא כלכך מבין בעניין רוצה לשמוע את דעתכם לפני קניה. יש את אלו שראיתי. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=703563 lg-32lb9r http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=696767 lg 32lg60ur http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=678458 toshiba 32c2500 יש גם את הדגם עם ה A שאני לא יודע מה ההבדל שם http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576889 samsung la32r81b http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=596042 Sony KDL32P3000E אני פתוח להמלצות ותודה.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש אפשרות לערך קובץ mp3? אני לא מתכוון לחתוך קטע מתוך השיר אלא למשל להוריד מהשיר את הסולן או התופים או משהו כזה.... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
יש לי 105 קטעי וידאו קצרים בפורמט MPEG-2 ללא סאונד. סך הכל נפח כל הקבצים כ 3 GB. המטרה שלי ליצור דיסק DVD (עדיף 4.7GB ולא כפול) כולל תפריט דינמי (מראה את 30 שניות הראשונות). בתפריט הכוונה לתפריט בו ניתן לבחור בכל אחד מ 105 קטעי הוידאו השונים. מן הסתם מדובר בלפחות 20 דפי תפריט שונים (בהנחה של 5 THUMBNAILS בדף תפריט אחד) - חשוב מאד שכל THUMBNAILS יהיה עם אנימציה מקדימה של התוכן ולא תמונה סטטית. עוד חשוב לצרף פס קול מוזיקלי של נעימה חביבה (יש לי בנפרד) שירוץ מההתחלה ועד הסוף (לא שיתחיל בכל פעם מההתחלה שכל אחד מה 105 הקטעים מתחלף). הצלחתי לעשות את כל אחד מהדברים הנ"ל אבל בשום מקרה לא הצלחתי לשלב אותם ביחד לכדי פרוייקט אחד. השתעשעתי בעיקר ב ULEAD VIDEO STUDIO ו CYBERLINK POWER…
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לערוך תמאפיינים של Winamp 5.24 שיהיה תתוצאות הכי טובות למוזיקה?? יש לי רמקולים 5.1 Logitech X-530 . נראה לי משהו שקשור ל- Output ול- Input. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי חבר'ה האמת זה קצת דחוף.. אחי מתחתן עוד 5 שעות, וגיסתי לעתיד מעוניינת בשיר הזה בתור השיר לאחרי החופה ונזכרה ברגע האחרון. http://www.youtube.com/watch?v=oUwiZbNu_E0 עכשיו הקלטתי אותו מהסרטון ברשת, אבל יש רעש רקע קצת מעצבן מהטלוויזיה. תהיתי אם יש כאן מישהו שמבין בעריכת אודיו ויכול לערוך את ה-Hummm הזה החוצה או להגיד לי כיצד לעשות זאת (יש לי Adobe Audition 1.5) אייסי: 234060
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
איפה בארץ אפשר לקנות עריסה ונרתיק לX5L (בנפרד) ? נכון שיש כזה סרטון פתיחה במכשיר שעושה כזה: COWON - DIGITAL PRIDE. איך אפשר להחליף את זה במשו אחר?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
האם יש הבדלים בין הערכות לרכב? כי מצאתי ערכה מלאה כולל שנאי המתחבר למצית של Silver line ב-40 ש"ח, לעומת זאת ראיתי את המתאם בלבד (קלטת) ללא שנאי של Sony ב-100 ש"ח ! האם זהו רק השם או שייתכן שיש הבדלי איכויות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוף.. אחרי הצקות לא מעטות לפורום במשך 3 ימים אני גאה להגיד שאני בעליו הגאה של מכשיר IPOD מיני דור שני (18 שעות בטריה..) קניתי את המכשיר יד ראשונה.. חדש מהאריזה (ואם המצלמה שלי הייתה עובדת הייתם מקבלים תמונות של הקרטון החום שהוא היה ארוז בתוכו..) כולל הכל הכל והבטריה אפילו עוד לא עברה הטענה ראשונית.. המכשיר כולל כמובן את מלוא האחריות של חברת "ידע" מחשבים.. עכשיו הדבר הכי טוב בכל העסקה היה המחיר של האיפוד.. חדש חדש חדש ב-700 שח :ylsuper: יצא שווה לא?? אז מי אמר ש-H10 או זן מיקרו הם הקנייה הכי משתלמת היום?!? : (או אמר שאידיוט מי שקונה אייפוד..)
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי לשמוע את ה SONICGEAR EVO 7 אבל לא רצו לתת לי לשמוע.שמעתי טראקים בALTEC LANSING VS2421 אני חייב לציין שהסאונד נשמע סבבה לגמרי בייחוד הסאב.....שמעתי את ה JBL CREATURE 2 איכזב אותי הסאב ברמות אתה לא מרגיש אותו מספיק והוא לא מתקרב לזה של הALTEC LANSING אני לא יודע איפה אפשר להקשיב VS4121 ול SONICGEAR EVO7 .גם הרמן קרדון סאונדסטיקס הם לא כזה וואו.....שמעתי אותם בבאג הם נשמעו טיפה יותר טוב מה JBL אבל הסאב שלהם גם סבבה לגמרי אבל לא כזה שיצדיק 770 שקל......אם מישהו יוכל לעזור לי לגבי ה SONICGEAR וה ALTEC LANSING VS4121 אני יודה לו מאוד....... זה אולי רק אני אבל אפחד לא מגיב לי להודעות שהשארתי אתמול לגבי הSONICGEAR בפורום אמורים לעזור לא????
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי איריבר h10 5 ג'יגה עם כמה שריטות רציניות על הפנאל שלו יש מקום שמוכרים פנאל מקורי בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום אנשים לאחרונה יש לי בעיות מגע בחלק הימני של האזניות האלה.. אני מזיז את החוט באזור של האזניות וזה מפסיק/נדלק מחדש. יש משהו לעשות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום אנשים: קודם כל, אני מחפש מערכת סאונד טובה למחשב למשחקים ומוזיקה בסביבות ה-500 ש"ח, עם אפשרות לחרוג ב- 100/200 ש"ח אם המערכת ממש שווה את זה... אז חשבתי על VS4121 של אלטק אבל מקריאת רשמים של אנשים (בעיקר בחו"ל) הבנתי שישנן עם הרמקולים 2 בעיות רציניות: 1. לרמקולים יש בעייה רצינית עם צלילי mid-range במוזיקה, הם מפיקים אותם באיכות נמוכה או כלל לא. זה קורה בעיקר בצלילים אקוסטיים.. הבנתי שזה איכשהוא קשור לעובדה שהטוויטרים מופנים כלפי מטה.. 2. הסאב-וופר משמיע רחש סטטי (hum) מעצבן למדי שמובחן מאוד כשאין צלילים יותר גבוהים בו-זמנית. הבנתי שזה קשור לזרם החשמל הביתי אזל זה בחו"ל... מישהו כאן מכיר שהבעיות האלה אכן מופיעות ברמקולים האלה, ואם הן רציניות? ד"א המלצות גם על Log…
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הפדים הם של ג'רמי לין, שמכין בין היתר גם רצועות ראש של דנון וגרדו בנוסף לפדים לאוזניות מגוונות. http://www.jmoneyaudio.com/main.php החלטתי שנמאס לי מהבד המגעיל הזה (VELOUR) שיש לי עם הבייר ואמרתי וואט דה הל כבר יכול להיות.. 60$ דולר זה עלה (ואני מרשה לעצמי לרשום את זה בפומבי), 60$ ששווים כל סנט. איכות הבניה והתפירה (הכל בהכנה עצמית של ג'רמי) פשוט מדהימה. הפדים מספקים נוחות טובה (לא מתעלה אמנם על הvelour הרגילים של בייר) ואטימה, יחסית טובה יותר. ועכשיו לסאונד - השינוי הוא אדיר, בעצם אלו לא אותן אוזניות כרגע. הבאס בעל פירוט לא מהעולם הזה וניחן בניואנסים חדשים של ווקלים גבריים, תופים נשמעים מפורטים יותר ובעלי יותר תקיפה, גיטרות חשמליות, אקוסטיות, הכל מקבל נפח חדש שלא הו…
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-