אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אם יש גוף שמייבא באופן מסודר את הרמקולים הללו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות סטרימר לצפייה בסרטים.. יש לי טלויזיה רגילה (לא שטוחה) בחדר 21 אינצ', יש לה חיבור אדום צהוב לבן (RCA). יש לי המון סרטי HD. איזה סטרימר יתאים לשידור סרטי HD לטלויזיה רגילה (יש לחשוב על העתיד.. אני יחליף טלויזיה מתישהוא לטלויזיה בעלת חיבור HDMI). תנו לי בבקשה סטרימר שיש לו את חיבורי ה- RCA + חיבור HDMI.. אני מחפש משהוא טוב, שישדר את הסרטים ללא קירטועים.. תקציב עד 1000 ש"ח אני לא ישתמש בהרדיסק פנימי אלא בחיצוני עם חיבור USB2 (האם זה מספיק טוב לשידור סרטי HD)? אני כמובן יודע שאני לא אנצל את האיכות של סרטי ה-HD עם טלויזיה כזו... אך אילו הסרטים שחברים שלי מביאים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
חיברתי טלויזיה שקניתי 42 אינצ למחשב דרך הקומפוננט (אדום כחול ירוק) ואני לא מצליח למצוא רזולוציה מתאימה או שהמסך של המחשב נפגע או המסך של הטלויזיה נפגע בכל אופן לא הצלחת ילמצוא משהו מתאים לשניהם או שזה קטן או גדול יש מישהו שמבין שיכול לתת לי מענה? תודה..
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לא מצאתי פה הודעות בקשר לרמקולים ניידים.. אני מחפש עכשיו רמקול לH340 שלי בסביבות ה עד 150-200 שקל ובאתרים של החנויות אין את כל הפרטים...אני צריך רמקולים שיעבדו הרבה זמן עם בטריות...שיש אפשרות לחבר שנאי.. ושיהיה חזק (ווליום גבוהה) ויחסית איכותי... ראיתי רמקולים עם חיבור USB שזה דיי שימושי...ואם אפשר להטעין את הבטריות עם השנאי זה הכי טוב... אם אתם יכולים להסביר לי מה אומרים הנתונים של המפרטים מהרמקולים...על מה להסתכל שאני מחפש.. 80 diB 1.5W X 2 + 5W , 1W X 2 .... 20Hz-40KHz בנתיים רמקולים שמצאתי שאני לא יודע איך להחליט מה יותר טוב הם: Airpie PUMP http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=462&scat=329&tcat=33 מישו יודע איך העוצמנ והאיכות של הרמקולים האלה? כי אם הם ב…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, כנראה שהמחשב שלי יהפוך לניד בקרוב ככה שאני אצתרך כרטיס קול חיצוני... יש המלצות למשהו טוב? כמה שיותר טוב.... (נגיד שתקציב נע ביין 500 ל-1000...) (יש לי סטייה קטנה לקראייטיב אבל אם אין אז לא נורא...) תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול איכותי בתקציב של עד 1000 ש"ח שיתן לי איכות סאונד איכותי עד כמה שאפשר. חשבתי על כרטיסי ה HDAV1.3 אני יודע שהם בנויים להעביר את הפורמטים החדשים אבל אני לא יודע עד כמה הם איכותיים בניגון תוכן סטנדרטי במחשב כמו MP3 DIVX משחקים וכו... (ואני לא מדבר במקרה שה MP3 עצמו לא איכותי או שהסרט DIVX מוקלט באיכות גרועה) הכרטיס שאני רוצה לקנות יחובר למגבר ימהה דרך HDMI מה שמצמצם את המבחר לשני הכרטיסים של ASUS אני אישית לא רואה סיבה לקנות את ה HDAV1.3 DELUXE מכיוון שאת הרמקולים שיש (WHARFEDAL DIAMOND) לי אני מחבר למגבר ואני לא צריך עוד יציאות אנלוגיות וגרסת ה SLIM לפי מה שהבנתי היא אותו דבר מבחינת התמיכה בפורמטים החדשים רק שהיא רק עושה PASS THROUNG לפורמטים האל…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מחפש מקרן יד שניה שעולה 2000 ש"ח, יש המלצות? דברים שאני צריך לשים לב אליהם וכדומה?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום,מבקש עזרה בהמלצה על אוזניות קשת לניטור סאונד במהלך עריכת וידאו,הדגשים הם אוזניות שאינן "מייפות" את הסאונד,התקציב הוא עד 500 שח,עם חיבור PL קטן/גדול,עם איטום טוב לאוזן,כיום משתמש ב אוזניות sennheiser hd202 שאינן תקינות כבר,מעוניין לדעת אם יש חלופות אחרות יותר טובות מהדגם הזה במסגרת התקציב שהצגתי,תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם P35-S3 של גיג'הבייט עם כרטיס קול מובנה של REALTEK.. יש לי את הדרייבר. יש לי בעיה עם המקרופון, אני צריך להגביר אותו ואני לא מצליח. באפשרויות סאונד יש לי אפשרות להגביר רק את ה VOLUME הכללי וכל השאר חסום. יש למישהו מושג איך לעשות שיהיה אפשר לעלות את הקו גם במקרופון..? תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10187 עם ישנו משהו טוב יותר אני אשמח אבל בטווח של ה320-400 שקל. . לא מחפש משהו איכותי מאוד מאוד,משהו שאני אהנה לשמוע ממנו והאקוסטיקה תהיה ברמה שצריך להיות .
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי Z-560 ועל הלוח בקרה יש כפתור שרשום עליו M3D,מה הוא נותן?
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי מערכת aiwa nsx-sz200 והייתי רוצה לדעת איך לחבר אותה למחשב ? הכרטיס קול שלי הוא הרקולס פורטיסימו 3 7.1
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן. אני בודק אפשרות לקנות אוזניות חדשות דנדשות, עם אופצייה לכאלה שהפסיקו לייצר לפני 20 שנה. הדרישות: - לא אין עיר - כאלה שיתנו מקסימום ביצועים עם כרטיס קול פשוט וקבצי MP3 (מי שמתכוון להמליץ לי על אוזניות במחיר מופלץ שדורשות מגבר במחיר עוד יותר מופלץ וכאלה שבולעות DVD בלי מלח- שפשוט לא יגיב) - מחיר יקבע בהתאם למצאי... אם אפשר, אני רוצה לפחות 3~4 דגמים וקישורים למקומות שאפשר לקנות בהם את האוזניות. תודה
-
- 117 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש להשיג דריברים לויסטה 64 או משהו אחר שהכרטיס יעבוד תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אז ככה: אני רוצה לראות סרט HD השתמשתי עכשיו בתוכנה PS3 Media Server ברגע שהסרט עולה יש תירגום והכל אבל כל שנייה זה נהפך להיות מקוטע בצורה שממש לא אפשרי לראות סרט.. אז ויתרתי על התוכנה הזאת לצערי... קראתי מלא מדריכים וראיתי שאפשר לראות דרך USB אבל ברגע שאני מפעיל דרך USB הסרט עובד בצורה ממש חלקה אבל הבעיה שאין תירגום...הסרט וקובץ של התירגום באותה תיקיה ושאני מפעיל במחשב זה עובד תקין מישהו יודע מה הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הרסיבר Pioneer VSX-421-K ואני מחבר אליו כל מיני רמקולים שישי לי כב ממערכות קודמות.. שתיים קדמיים של Bose 201 אחוריים ממש ישנים של JBL ואני מנסה לחבר אליו סאב וופר של מערכת של רמלוקים למחשב Philips SPA9350 אבל הסאב לא עובד לי=\ (החיבורים מתאימים לשניהם צריך RCA) אני אשמח אם תוכלו להגיד לי למה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, האם אוכל למצוא סט של חמישה רמקולים לקולנוע ביתי לחדר קטן שהטלוויזיה באמצע החדר. החדר 4 על 2. האם אוכל למצוא משהו סביב המחיר? חשבתי על : http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?cf=6&AuctionId=1598
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המקרן הזה Aiptek PocketCinema T10 בשביל להקרין סרטים ביתים ותמונות על הקיר במרפסת. מבחינת המחיר זה האזור שאני מעוניין להשקיע (1300-1500 ש"ח) השאלה שלי היא האם הוא בסדרא או שחבל על הכסף?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בשעה טובה טלוויזית LCD לחדר, הטלויזיה מדגם Haier L32A9A הטלויזיה כוללת: * כניסת HDMI- אין כמובן תמיכה בFull HD *כניסת VGA + אודיו רציתי לשאול מה הדרך העדיפה לחבר את המחשב לטלויזיה על מנת לצפות בסרטים. ֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹ המחשב אינו חדש, אני משתמש בכרטיס קול On board ומעיץ גראפי ישן של Geforce 2, המחשב בכל זאת מכיל מעבד של AMD 2800. הכרטיס מסך מכיל רק יציאת VGA אחת, ולכן אני חושב על פתרון פשוט של פיצול היציאה לשתיים(http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=9970&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=34&aff=Zap〈=he) ולחבר יציאה אחת למסך המחשב ואת היציאה השניה למסך הטלויזיה, השאלה ה…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
עפ"י ביקורת הוא יכול אבל אני לא רוצה לקנות ג'יגה SD\MMC ולגלות שהוא לא פועל (מה גם שבאתרים בארץ אומרים עד 512) למישהו יש נסיון עם כרטיס הרחבה מעל 256 ?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
למוזיקה בעיקר בבית,אבל לא רק,אז שלא יהיו ענקיות אם חוט של 10 מטר מישהו המליץ לי על אלה http://reviews.cnet.com/headphones/bose-on-ear-headphones/4505-7877_7-32123892.html מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
העם המערכת הזאת טובה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27535 ועם לא תתנו לי רמקולים 5.1 עד 380 , 400 גג תודה מראש אדיר
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש טלוויזיית LCD לסבא וסבתא שלי, בתקציב של 3500 ש"ח בגודל של 37 אינץ'. קיבלתי הצעה לטלוויזייה של BEKO, אני לא מכיר אותם בתחום הזה (אני יודע שבתחומים אחרים הם בסדר גמור - מדיח כלים,תנור וגז) הסיבה שאני חושב על הטלוויזייה הזאת היא האחריות שאני מקבל עליה - 5 שנים אחריות מבית ישפאר!!! (הטלוויזייה תשמש אך ורק לצפייה בערוצי HOT דרך ממיר דיגיטאלי - לא יהיה שימוש במכשיר DVD או בקונסולה כלשהי), האחריות היא נושא שחשוב לי מאוד. יש למישהו נסיון איתם בתחום?או שיכול להפנות אותי לביקורות עליהם? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
IPODLOUNGE, האתר הכי מעודכן בכל הקשור ל IPOD, הוציא סקירה מפורטת על ה IPOD MINI החדש http://www.ipodlounge.com/reviews_more.php?id=6524_0_6_0_C בבדיקות שלהם יצא שהוא עובד לזמן מטורף של 26 שעות רצוף (לא 18 כמו ש IPOD אומרת), ושהצבעים יותר בוהקים. חוץ מזה מדובר עדיין באותו מכשיר כמו מקודם.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות שמיועדות בעיקר לגיימינג מאוד חשוב לי: שהם יהיו טובות לשמיעת צעדים במשחקי יריות. ושהם יוכלו להחליש את את רעשי הסביבה. אני מתכוון לשמוע איתם גם מוסיקה וסרטים אבל בעיקר למשחקי מחשב. התקציב שלי עומד על 1000 שקל אשמח אם תעזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-