אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כמו שכתוב בכותרת אני מחפש את הכרטיס קול הכי משתלם לתקציב של עד ל-200 שקל * יש לי creative 2.1 2500 אם זה עוזר לכם... אבל אני צריך בעיקר שיתאים לאוזניות שאני יקנה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני באתי הביתה וחיברתי אותו ישר לחשמל איך אני יודע שהוא מטעין אותו אין הרי נורית חיווי מה עושים בבקשה תעזרו לי??!?!
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לh340 יש 5 אקולייזרים והבנתי שלh10 יש 30 זה אומר שהוא יותר טוב? האם בגלל שיש בו 30 אקולייזרים אז שומעים בו יותר טוב ואם לא איזה מכשיר שומעים יותר טוב
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע כמה הם עולות בערך בארץ??? ושאלה נוספת, הייתםפ ממליצים להסתובב איתם בחוץ עם נגן?
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות בזמן הקרוב ארבעה רמקולים וסאב יד שניה אם אפשר או חדש אבל מעדיף יד שניה ורסיבר בתקציב של 1000 (יד שניה) וברמקולים אני יכול להשקיע עד 3200 שקל אני לא כל כך מבין בחברות אבל מה שחשוב לי זה צליל איכותי כרגע יש לי atp3 ואני מעוניין להשתדרג בצורה רצינית יותר חשוב לי מאוד שהשילוב בין הסאב לרמקולים יהיה נקי מרעשים אם המחיר נראה לדעתכם נמוך מדי אני חושב ש2.1 גם יספיקו לי . אז ככה אני מבקש ממכם את המלצותיכם וכל עזרה שתוכלו לתרום לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מה הכיכדאי ליקנות? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB58893=129102&DB26647=26967 :) :D > :o
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל בבקשה המליצו התקציב גמיש ל + ול -
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את הדגם הנ"ל , Hyundai HU-9000 מקליט וקורא DIVX ותומך בכתוביות עברית .... קצת היה קשה לי להוציא עליו מידע באינטרנט ואני לא מכיר את הסוג אז אני פונה אליכם ... האם ה DVD הנ"ל יכול לעדכן גרסאות ואם כן איך ? הדי וי די קורא רק כתוביות מסוג SRT וגם צריך להפוך את המילים בשביל שיקרא אותם האם יש דרך לסדר את זה ? ואם מישהו ניסה את רוב הפונקציות שיכתוב חוות דעת בבקשה ...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אח שלי מחפש אוזניות טובות למשחקים (בעיקר CS), הוא רוצה אוזניות עם איכות טובה מאוד שיהיו אטומות מרעשים חיצוניים ונוחות (שלא יכאב הראש וכו'). רצוי עם מיקרופון או מובנה או לא מובנה . כאמור התקציב הוא כ 400 שח . עריכה: הציעו לי על icemat ואני אישית לא מבין, אז מה דעתכם עליהם : http://www.tms.co.il/newshop/product_info.php?products_id=884 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות ב200 - 400 ש"ח למשחקים ומוסיקה שיתנו לי ביצועים טובים ויהיו נוחות אטומות ועמידות אשמח לשמוע רעיונות לקנייה תודה מראש. SNOWBOY
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם אני מחפש את האוזניות הכי הכי משתלמות . איכותיות . מקצועיות . טובות למשחק הרשת קאונטר סטרייק. תקציב - עד 200 שח עם חריגה קטנה קטנה אבל עדיף בלי . מחכה להצעות ת למי שיש משהו להגיד מנסיון אישי אז שיגיד זה יעזור מאוד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב לרסיבר מהיציאת spdif לכניסה דיגיטלית קואקס הבעיה היא שלא שומעים סראונד5.1 כשאני מפעיל סרטים של ac3, הרסיבר רושם linear pcm ולא רושם dolby digital או dts שומעים רק בימין שמאל ובסאב, אני מניח שצריך להגדיר משהו במחשב אבל אני לא מצליח למצוא מה אז אם מישהו יודע שיעזור לי בבקשה (זה רסיבר חדש וברסיבר הישן חיברתי דרך היציאות של הכרטיס קול וה5.1 עבד, הבעיה שבחדש אין לי כניסות כאלה אבל אין סיבה שזה לא יעבוד דרך החיבור הדיגיטלי) אני לא יודע אם זה חשוב או לא אבל הלוח אם שלי זה asus p4s800 והרסיבר זה jvc rx-5042
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שיש ל-HOT כמה סוגים של ממירים שהם מחזיקים אצלם, יש למישהו מושג מה הממיר הכי טוב שקיים אצלהם?? מחר צריכים לבוא להתקין לי 3 ממירים בבית אז אני רוצה להגיד להם איזה ממיר להביא. תודה, דור לוי
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
אוזניות גדולות לנגן MP3....? האוזניות שקיבלתי עם הH320 שלי ממש לא נוחות ואני רוצה לקנות אוזניות קשת..., חשבתי על השנייזר 457 hd אבל אמרו לי שזה לא הגיוני להסתובב עם נגן קטן ואוזניות גדולות http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05177
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
קניתי לא מזמן איפוד מיני ואני לא בטוח איזה דור הוא. על האריזה שלו רשום 18 שעות סוללה וזה אומר שזה דור שני אבל אין לי באמת זמן סוללה גדול וגם התאורה של המסך בצבע יותר לבן מאשר כחול כמו שרואים בתמונות. בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
תנו לי שמות של חנויות לאוזניות\אלקטרוניקה בLa , אפילו שמות של רשתות ( חוץ מבסט ביי וCompusa ) אני מחפש דגם של אוזניות AKG K 26 P ולא מוצא באף רשת . תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
עם לא, איפה אני יכול למצוא אותו? תודה. (בדיוטיפרי בכמה הוא יותר זול?)
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני יודע שהפסיקו לייצר ת 320 ונכנס הדגם החדש ה H10 ואני מתלבט עם לקנות ת H10 בחו"ל או לקנות ת 320 ב 1800 שקל בארץ?!? מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את avr-130 של herman kardon שמעתי ממשהו שאין מכס אם מזמינים מארהב למישהו יש מושג אם זה כדאי ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת איך עושים את הUMS TRICK לאייריבר H10 האמריקאי? ואם זה לא חוקי או משהו, מסנג'ר:Roi054@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מה עדיף אנשים? בינתים אני עם כרטיס קול עלוב 128 nvidia שבא עם הלוח אם!ורמקולים שליפני כמה שנים 2.1 umax ליקנות כרטיס קול חדש (ואם כן איזה?)או ליקנות כבר מערכת ב400 שקל... בישביל ה dvd+מחשב (5.1-streo to sround) שמעו אני רוצה לישמוע את הפסי שלי באיכות הכי טובה!!!! כמה שיותר מהר, יש לי רק 500 שקל אז מה עדיף ליקנות קודם? ואם תגידו לי מה ליקנות אז מאיפה ליקנות(מקום הכי זול) בבקשה אנשים תעזור ליייי אני אולי ילד מניאק חסר סכל אבל תעזור לי דחוף בקשה בקשה בקשה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
האלן חברה.. לאחר משאלים,סקרים והשוואת החלטתי שאני הולך על HD497. החלטתי להזמין אותם מארצות הברית אך לפני כן רצתי לאדר סוכנויות כדי לשמוע אותם ודגמים אחרים. ביקשתי לשמוע 212PRO, 280, ו במקום הHD497 נתנו לי לשמוע את הEH350 שזהו דגם זהה ל497 אך בעל טווח רחב יותר.. אפשר להגיד שהאיכות של 280 הרבה יותר גבוה מהזוגות האחרים אך מחירם היה גבוה יחסית (800) וגם הן די כבדות ולוחצות על האוזניים.. מEH350 התרשמתי מאוד לטובה וה212PRO נשמעו לידן הרבה פחות טוב! לאחר שעה שלמה של שמיעה החלטתי שאני אלך על EH350! (: שילמתי עליהן 440 שקל לאחר הנחה. באמריקה הן עולות כ80 דולר + משלוח, אז אני חושב שעשיתי עיסקה טובה! בכל מקרה אני מאוד מרוצה מהאוזניות! ואני מתחיל לגלות צלילים וכלים שבחיים לא …
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אממ זה בערך התקציב שלי אני יכול לחרוג אבל תנו אפשריות... רציתי לדעת גם מה ההבדלים בין המערכות חוץ מהמותג? תודה מראש Smiley סליחה שהקפצתי קודם פשוט לא עונים בפורום הזה...
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-