עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by RnG,

שלום, לאחרונה אני שוקל לקנות נגן DVD שיודע לנגן Divx ושאר ירקות. אני מבקש המלצה לאחד כזה איכותי, שיהיה בעל מבחר רב של אפשרויות ותמיכה בכמה שיותר פורמטים. כמו כן שיהיה בעל אפשרויות לעדכון ולניגון קבצי Divx עם תרגום בנפרד. התקציב הוא עד 500 שקל, אך אודה להמלצה לנגן הרבה יותר זול. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by ביז'ו המוס,

לא ידעתי אם לשים את זה בפורום אודיו או פורום תוכנה.. אם טעיתי מנהלים תעבירו יש לי קובץ בפורמט APE שאני רוצה לשמוע, המדיה פלייר לא תומך בפורמט הזה אז הורדתי ווינאמפ שתומך עם פאץ' אבל אני יכול לשמוע את כל השירים בתור שיר אחד ארוך, אין חילוק בין השירים כמו שאמור להיות..? איך אני מפריד את הקובץ לכל שיר בנפרד?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  3. Started by אוקיי,

טוב אני באמת בור בנושא הזה, אין לי מושג איזה חברות מייצרות אוזניות טובות. ואני גם לא מודע למחירים.. אני יודע דבר כזה, קניתי כבר 3 אוזניות, דוגרי ממש לא אכותיות... מבחינת שם כלומר. זה שנמצא עלי כרגע הוא של Smartcom אין לי מושג איזה דגם. והייתי מאוד מרוצה מהאיכות, לא צריך להבין כדי לדעת מה מספק אותך. ואני לא צריך להוציא 300-400 שקל על זוג אוזניות סופר איכותיות. אני רוצה משהו סביר אבל שלא יתקלקל לי!!!! זה כבר הזוג השלישי שאני מפסיק לשמוע בצד אחד! די ! נמאס! מישהו יכול להמליץ לי על זוג אוזניות איכותיות ברמה של עד 150 שקל? אני גר באיזור הקריות, אז חיפה והמפרץ.. אולי איזה חנות בתחום הזה. בבקשה? אולי כדאי באמת שיפתחו איזור בפורום גם לאוזניות, יענו בקטע של הביקורות …

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by CaTaLuNy,

חברה אני עומד לקנות DVD לחבר שלי(מתנה),ואין לי שום מוסג בהם. הדרישה העיקרתי שלי שיוכל לקראו דיסקים צרובים מהמחשב ושיהיה איכותי. אם מישהו יכול להביא לינק מאחת החנויות שיש ברשת,זה יהיה מצויין. תודה רבה לממליצים אאהה והסכום 400-500.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by eyal_kn,

שלום יש לי רסיבר של מארנץ וsubwoofer של sonab ואני שמעתי מהרבה אנשים שאם מחברים את הסאב לרסיבר אז נוצרת התנגשות בין הcrossover של הרסיבר crossover של הסאב ובכך זה מסרס את הצלילים הנמוכים ,הבעיה היא שאני לא יודע איך לכבות את הcrossover של הסאב ובינתיים מה שעשיתי זה גם גרוע וזה לחבר את הרמקולים הקדמיים הגדולים דרך הסאב ואת הסאב לחבר לחיבור של הרמקולים הקיימים ברסיבר. אז האם יש דרך לבטל את הcrossover של הסאב?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  6. אני מחפש לקנות נגן לאח שלי שמתגייס עוד שבועיים.. אני יודע ששאלו את זה 23325829560 פעמים (רק השבוע..) וראיתי שסגרו את הת'רד הקודם אבל באמת שחשוב לי לדעת לחיילים - הפעם זה יותר ספציפי.. לחייל, מה עדיף ה-H10 של איריבר עם כל התכונות הנוספות שלו ובטריה של 10 שעות או האיפוד שאין לו כמעט כלום אבל בטריה ל-18 שעות??

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. עד 100 שקל. אם יש משהו ממש איכותי עד אז 200. תודה.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by malcolmx9,

מחפש נגן 1GB לפחות (משער שגם אי אפשר יותר בתקציב הזה :-\), בעל איכות נגינה מצויינת... הנגן לא מיועד לספורט, סתם בזמן נסיעה במונית וכו'... אפשר בתקציב הזה? אני ממש לחוץ בכסף, אז אי אפשר להוסיף יותר! אבל אם בתוספת קטנה של מחיר אפשר להשיג משהו טוב, אז תרשמו את השם של המוצר רק אל תסתמכו על זה וותנו לי גם בתקציב מדוייק של 1000 ש"ח תודה

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. טוב ככה יש לי את הכרטיס קול שמותקן על הלוח אם [msi k8n neo4 platinum s939+nf4+gbl+pci-e] זה הלוח טוב כה יש לי רמקולים של אוטופיה U-5700 עכשיו ככה,אני לא דע לאן לחבר כול כבל יוצאים משם 3[שאמורים להתחבר למחשב..לכרוטיס קול] עכשיו אני מחר אחד [לירוק] ולאדע לאן את האחרים ניסיתי את כולם אולי צריך לשנות משו בהגדרות?משו? כול דבר בבקשה תעזרו... =[ תודה מראש מריק

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  10. Started by TeaTime,

אני רוצה לשפר את איכות מערכת הסאונד בסלון, כשהמטרה העיקרית היא לשפר את המוזיקה במשחקים (מאקסבוקס) הדבר הכי חשוב אם כך הוא כניסה דיגטלית אופטית (רצוי שניים) וסראונד טוב ומדויק, מוזיקה בסטריאו ממש לא חשובה בנתיים יש לי 2000 שקל להשקיע ברסיבר, אחר כך נעבור להחלפת הרמקולים (JVC מעפנים ב200 דולר מהדיוטי פרי...) הצעות, דעות?

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  11. Started by ExploiT,

שלום כולם הרגע קיבלתי icemat sibira משהו חייה אמרו לי שאם אני יחליף את הכרטיס קול o/b epox 8kda3j קיצר realtk אז אני יקבל יותר ביוצעים מבחינת סואנד וגם פחות עומס על המעבד מה אתם אומרים ? כדאי ? איך הכרטיס קול הזה ? האם כדאי אולי לקנות כרטיס קול usb של icemat שאמור להתאים לאוזניות האלה הנה הפרטים Icemat Siberia USB soundcard Surround sound, in your headphones! Be sure that you always have the best sound, no matter where you plug in your headphones. The Icemat Siberia USB Soundcard is a full surround soundcard in a small package. USB: 2.0 Surround sound: Virtual 7.1 Equalizer: 12 channels Jack: 2x3,5mm. USB (cable included) Operating systems: Win XP/Win 2000/Win98/Win…

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  12. Started by orenc17,

לפני שבוע קיבלתי את המכשיר הקטן והחמוד הזה המכשיר עובד מצויין איכות הגבוהה והסוללה שלו חזקה גם כן השאלה שלי האם אפשר בעזרת תוכנה או דרייבר מיוחד להעביר למכשיר קבצים אחרים חוץ מ- MP3 ו WMA ? או במילים אחרות להפוך אותו להארד דיסק נייד תודה לכל מי שיעזור ולילה טוב

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by swg,

מהו הנגן של iriver 20 gb הכי טוב היום? מי שיכול שיוסיף לי קצת רקע על זה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  14. אז לפני זמן לא רב הפכתי לבעליהם הגאה (לא לא גאה כזה ) של האוזניות ATH-A900 , מאז התחלתי לאסוף קבצי אודיו באיכות גבוהה במיוחד... רציתי לדעת על איזה פורמטים אתם הכי ממליצים ? כשהנתון הכי חשוב הוא האיכות לא משנה כמה הוא שוקל רוב הקבצים הם פשוט בפורמט הפופלרי mp3 אבל אני יודע שגם Mp3 320kps זה לא משהו ... הורדתי כמה דברים בפורמט APE שאמור להיות איכותי ... יש גם ogg אבל זה גם בסגנון של mp3

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. הנה האופציות: IPOD מיני דור שני שעולה לי חדש 1100 שח.. ה-זן של קריאטיב ב- 1200 H-10 של Iriver שעולה 1350 M:ROB-100 של אולימפוס ב- 1170 שח מי עדיף ולמה?? עריכה: מצאתי את הביקורת הזו.. http://www.monsternet.org/reviews/mr100/page6.php מה הייתם לוקחים?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  16. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1335&products_id=9455 האם זו מערכת העדיפה על פני ה-ATP3? הסט כולל שלט והעיצוב נראה טוב יותר לטעמי והאם השקעת כסף במערכת של I-Trigue תניב הבדל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  17. מארז המחשב ממוקם במקום סגור, שהגישה לחלק האחורי שלו די קשה. אז במקום להחליף כל פעם את חיבור האוזניות בחיבור הרמקולים ולהיפך, אני רוצה לקנות מפצל (אם קיים) שגם האוזניות וגם הרמקולים יהיו מחוברים, ובלילה (כשאשתמש באוזניות) אני פשוט אכבה את הרמקולים בכפתור ההפלעה שלהם. יש מפצך או משהו דומה למה שאני מבקש כאן?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by swg,

אני מחפש את האחד שיתן תמורה מ-ל-א-ה לכסף. הקריטריונים הם: 1.בעל 10 ג'יגה ומעלה 2.איכות סאונד גבוהה 3.יכולת חיפוש שירים מהירה\איכותית{לא רוצה שיהיה מצב שאני מחפש שיר ולוקח לי שעה למצוא אותו} 5.ווליום גבוהה 6.שיהיה אמין ולא יתקלקל מהר תקציב גמיש. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אהלן, אני יודע שכבר יש שיחות פתוחות בנושא אבל אני חייב שיסבירו לי לאט וברור. מה זה התנגדות באוזניות וכיצד זה משפיע על הווליום? מה זה תדרים באוזניות ואיך להתחשב בתדרים בהשפעה לנגן? מה זה הBURN IN באוזניות?? יש את זה באוזניות PX100..? יש לי h320 אילו אוזניות יסתדרו לי איתו בהתחשב בכל מה שכתבתי פה?? אני חושב בכיוון הPX100

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  20. Started by yair23,

לפני 4 ימים הורדתי את המערכת הישנה והרמקולים למחסן .. תפס יותר מדי מקום ואבק .. בקיצר חשבתי לקנות INSPIRE 4.1 4400 Creative ורציתי לשאול אם אלה רמקולים טובים. ועוד שאלה למישהו שיש לו אותם, אפשר לתלות אותם על הקיר ? כי אני יודע שיש רמקולים שזה קצת בעייתי איתם ..

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by nimi7,

שלום אני ביום שישי הקרוב נוסע לאמריקה לכמה זמן וברצוני לירכוש שם את המכשיר IRIVER H340 ואני צריך אתר הזמנה שאני יכול להזמין ממנו את המכשיר! ואני צריך המלצות של אתרים לפי הקריטריונים הבאים: 1.יודעים שאתר אמין 2.זול {דבר המאוד הכרחי} כאילו שהמכשיר עולה אצלו בין הזולים! 3. {לא חייב אבל רצויי} שנקנה ממנו מכשיר אחר מאותו אתר והוא רוצה להמליץ לי על האתר!!! בתודה נמרוד

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by ishai82,

שלום לכולם.. יש לי סרט שאני רוצה להכניס לו כתובית לצמיתות בכדי שאוכל לראות את הסרט בdvd .. הדוידי תומך ב-divx.. אז השאלה שלי: איזו תוכנה עושה זאת? ומה יהיה גודל הסרט לאחר הכנסת הכתובית אם הסרט היה שוקל לפני זה 700 מ"ב? תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  23. דבר ראשון יש את הiTunes 4.9 שכולל podcasts שזה רדיו מוקלט באמריקה כבר קוראים לו tivo for radio לינק http://www.apple.com/itunes/download/ ובשביל האפשריות לpodcast לipod יש ישדרוג לתוכנה של הipod http://www.apple.com/ipod/download/ עכשיו למשפחת הipod הם הורידו את הרגיל של 20gb ושמו במקום ב30gb ציבעוני 20gb כלומר בסידרה של הצבעים יש 20 ו60 ואין 30 המחירים הם 299 ו399 כלומר ירידה של 50 דולר ל60 לshuffle של אחד גיגה הורידו את המחיר ב20 דולר והוא עומד עכשיו על 129 דולר ולu2 הורידו מחיר ב20 דולר גם http://www.apple.com/ipod/color/

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by KusHniR,

יש לי 300 שקל לקנות רמקולים 2.1 ואני קונה רק מ www.ksp.co.il אני קונה היום איזה עדיף ?! Logitech X-220 2.1? או CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  25. אני מריץ את הקובץ שהורדתי, הנגן דלוק ומחובר ואני בכל זאת מקבל הודעה של- 1. please connect the player to an available USB port on your pc 2. please make sure the player is powered on what the hell am I doing wrong ?! עריכה - את המכשיר רכשתי מ- KSP, הוא לא כלל בתוכו דיסק של דרייברים (עם Iriver Plus), אלא דיסק שחור עם וינ' מדיה פלייר 10, ובנוסף לא כלל בתוכו מטען לחשמל (בקשר למטען הם טענו שהוא לא מגיע עם מטען) נעשקתי ע"י KSP ?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים