עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yossia23,

שלום אנשים התנתקתי מYES ואני רוצה לקנות TV LCD ולחבר אותה למחשב כדי לראות ספורט וערוצים מקומיים. במחשב יש לי כרטיס של9600GT GYGABYTE עם יציאת SVIDEO אני רוצה לקנות TV בגודל 32 או 37 אינץ. מישהו יכול לעזור לי בבחירת TV עם זמן תגובה טוב וכניסות מומלצות שמותאמות לצפיה דרך המחשב? וגם איזה סוג כבל מהמחשב לTV לקנות? מה אתם אומרים על הTV הזאת: טלויזיה Samsung LA32A450 LCD ‏32 ‏אינטש (סמסונג)? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  2. Started by gizzz,

שלום לכולם אינ על סף קניית מחשב שיאפשר לי גם צפייה בתכני HD . כמה שאלות : האם אני יכול לשדר בעזרת סטרימר תכני HD לטלוויזיה? האם זה מצריך ממני כרטיס מסך חזק או שאם אני מתכוון לעשות סטרימינג אז הכרטיס לא כ"כ משנה.? איזה דגמי סטרימר יש בשוק לא יקרים למטרה זו? האם PS3 יכול למשמש כנגן HD או רק פורמט של BLUERAY ?

3. יש לי את כרטיס הקול 7012 SiS ואני משתגע הוא כל הזמן כאילו לא מחובר לי ואני הולך ללוח בקרה לאדיו ובSOUND PLAYBACK הוא לא מופיע לי אז אני לא שומע כלום ואני הולך לHARDWARE ושמה בפרטים של הכרטיס קול הוא אומר לי שהכרטיס עובד כמו שצריך אבל זה לא נכון, אני לא שומע כלום, הווינדוס מדיה פלייר שלי לא יודע לזהות בגלל זה אפילו MP3 ורק מתי שאני עושה ריסט אז הכרטיס חוזר לעבוד, ניסיתי להוריד עידכון לכרטיס ועידכנתי אותו אבל עדיין הכרטיס עושה לי בעיות , מה הבעיה אולי מישו יודע?, מישו יכול לעזור לי? מה אתם מציעים לי לעשות?? בבקשה תענו לי זה ממש חשוב אני משתגע פה.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  4. Started by TearecioNN-,

http://skypc.co.il/pl_product~70SB079000003~17~0.htm

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  5. Started by zwex35,

אני קונה שבוע הבא אוזניות ואני מתלבט בין שתי האוזניות האלה.. צריך אותם לגיימינג (משחקים) ולמוזיקה.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. היום שהורדתי את הזבל ראיתי ליד הפחים ש שתי טיונרים של של sony ST-2950ST ואחד של S.G elctronics SG3006 (אין לי מושג של מי זו החברה הזאת). ומגבר של S.G Elctronics SG2006. אז ישר העלתי אותם הביתה, אמרתי לעצמי בטח איזה בוק זרק כי נשרף פיוז, הוא שזה מערכת שקיבלו מההורים והם לא יודעים להעריך את מערכות הHiFi של פעם. חיברתי את שתי הטיונרים והמגבר וכלום עובדים. אבל יש לסוני בעיה בסקלה של התדרים, יש הפרעות קשות בין התדרים 88-94 FM וחוץ מזה הכול מושלם ובמצב חדש לגמריי, חוץ מקצת ירוקת בכפתורים שניקיתי עם קצת לימון. הטיונר השני יש בעיה בפוטנציומטר של הסקלה, הפוטו' תקועה לגמריי ואי אפשר לסובב אותו., אבל הכול בסדר. המגבר מעולה, למרות שהחברה לא מוכרת. אבל כבר יש לי רסיבר של Rotel ואני מ…

7. Started by dorman2,

אני מעונין לקנות מקלט אודיו אלחוטי תואם בלוטוס ע"מ לקלוט מוסיקה מהמחשב הנייד לרמקולים. ראיתי מקלט בקישור הבא: http://www.usb-online.co.il/Default.asp?PageId=14172&FragmentId=40982&MR=5 האם יש למישהו ניסיון עם המקלט הזה? האם האיכות של המוסיקה לא נפגעת כתוצאה מסוג הדוחס של ההתקן: SBC ? אשמח לשמוע אם יש מוצרים איכותיים אחרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tom123p,

כבר הובהר לי כי יש עדיפות לכבלים ובכל זאת אני רוצה למצוא פתרון לחבר בין מחשב חזק בחדר העבודה לסלון (יש גג 5 מטר - אבל יש קיר מפריד ולעקוף את הקיר בכבל זה 10 מטר) רציתי לשמוע חוות דעת על המוצר הבא : Conceptronic CVIDEOS AirBridge Wireless Cinema Set http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3700 והאם יש משהו מוצלח יותר ?? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  9. Started by batista3,

ברשותי מסך LCD 42 SANSUI דגם 4209. חיברתי כבל HDMI TO DVI מהמחשב (כרטיס מסך ATI HD2400) למסך ומקבלים תמונה מצויינת ללא הפרעות. הבעיה היא שאני לא יודע/מצליח לחבר את כבל האודיו למסך. ברשותי כבל שבקצה אחד יש בננה קטנה לחיבור במחשב,ובקצה השני שני בננות (שחור ואדום). באיזה יציאה מחברים את הכבל למחשב,ובאיזה מקום בטלויזיה? לפי קריאה באינטרנט כרטיס המסך שברשותי תומך ביציאת סאונד. האם צריך מתאם מיוחד? שינוי הגדרות כלשהם? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  10. Started by Roy.T,

https://www.massdrop.com/buy/massdrop-sennheiser-hd6xx הדרופ מתחיל ב-08/11, מוגבל ל-5K יחידות. דיל אמיתי לטעמי, איכות בנייה נראת מעט פלסטיקית יותר, אבל במחיר הזה זה מתקבל על הדעת. פחות מ-800 שקלים ל-650 זה מעולה. גם שיטת המשלוח של MD טובה מאוד ו-DHL מטפל בשילוח ביעילות עד הארץ ואז זה עובר לדואר ישראל להפצה, מה שאומר שישנה סבירות טובה בהחלט שזה "יעבור" בלי בעיות, ובכל מקרה לא יהיו עמלות שקר מנופחות אלא במקרה הכי גרוע ה-17% הרגילים בלבד.

11. Started by NIVs,

אם למישו יש מקום טוב לקנות איזה כבל עבה אני אשמח(קניתי מגבר לנגן). אוו אם יש אפשרות להכין לי כבל טוב כזה אשמח לקבל פרטים

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  12. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים (בן 7 שנים!) המשמש אותי בעיקר לאינטרנט וצפיה בסרטי DVD. למחשב מחוברת מערכת רמקולים 5.1 אנלוגית של קריאייטיב DTT2200, ויש לי בו כרטיס קול live 5.1 גם הוא של קריאייטיב ולכן אני משתמש בו כ"מערכת קולנוע ביתי" - למרות שהוא רחוק מלהיות מרכז מדיה סלוני. אני מתלבט לגבי העברת כרטיס הקול הקיים למחשב החדש או קניה של כרטיס חדש. הכרטיס כאמור מסוג live 5.1 של קריאייטיב, אני מרוצה ממנו אבל הוא בן 7 שנים. אני לא מספיק מכיר את מה שיש היום - אקבל מה שתמליצו לי, אבל קחו בחשבון את העובדה שיש לי רמקולים 5.1 אנלוגיים של קריאייטיב (http://www.icehw.net/review.php?id=100) ואני לא יודע אם הם מתחברים לכל כרטיס קול. צריך כניסה של "triple stereo output" כדי …

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  13. שלום לכולם. ברשותי אוזניות סנהייזר mx550 קצת ישנות ואני רוצה חדשות. אני מעוניין באוזניות כמה שיותר מאוזנות עם בס סביר למוסיקת רוק בעיקר מנגן mp3 בעיקרון התקציב די גמיש אבל נראה לי ש300 ש״ח אמור להיות מספיק. אם יש משהו ממש טוב ב400 אז גם זורם. לגבי הסנהייזר שלי- הסאונד סביר, חסר במה ונפח. נמוכים נשמעים טוב כשמכניסים את האוזניות ממש עמוק לאוזן אבל אם אני לא רוצה שהן יסתמו לי את האף אז טווח צליל די מוגבל. אוזניות כפתור ממוצעות... הקטע הכי מעצבן בהן זה השליטה על הווליום שממש רגישה. אחרי חודשיים התחיל לעשות לי קצרים באוזניות וצריך לשחק עם זה כדי שיהיה סאונד נורמאלי. אם אפשראזאני מעדיף אוזניות בלי כפתור ווליום... תודה לעוזרים וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. למישהו יש את הכרטיס הזה? שידרגתי לאחרונה מ Creative Audigy. אני בעיקרון ממיר דברים מהטלויזיה/וידאו אל המחשב עם כרטיס לכידה והסאונד נכנס אל כרטיס הקול. בעבר חוברה הטלויזיה ל Creative ב RCA ל 3.5PL ונכנס לכניסת המיקרופון בכרטיס. לאחר השדרוג ב M Audio יש כניסת RCA כבר אבל הסאונד נמוך משמעותית וכמעט אי אפשר לשמוע כלום. האם לכניסת המיקרופון ב Creative יש Preamp אשר מגביר את האות? הייתה גם אפשרות להגביר (Boost) ב M Audio לא מצאתי שום דבר כזה, הכל על 100%, גם במיקסר של הווינדוס.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  15. שלום לכולם אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי וקיבלתי הצעה לרמקולים של חברה שלא שמעתי עליה בחיים קוראים לה אומגה אודיו והבנתי שהיא מייצרת פה בארץ ומשתמשת באלמנטים מחול אם מישהו שמע על החברה או שיש לו ניסיון איתה יוכל לתת חוות דעת אשמח.. כי לפי איך שהמוכר התלהב אני חייב לדעת אם הוא דובר אמת או שהוא בא לנקנק אותי מכל הכיונים.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  16. אני זוכר בזדמנו שדיברו כאן על זה שכשאתה קונה רמקולים חדשים צריך לשים אותם שינגנו בעוצמה חלשה במשך כמה שעות. אני לא בדיוק זוכר. הרמקולים שקניתי הם הALTEC LANSING ה2.1 הארוכים, היפים והידועים.. ב320 ש"ח. אני מניח שידוע על איזה דגם מדובר. מישהו יודע לתת לי תשובה? על איזו עוצמה וכמה זמן בדיוק לשים?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  17. Started by Wideblade,

היי אני מחפש אוזניות איכותיות למחשב שלא לוחצות על האוזן יותר מדי ובעלות איכות שמיעה טובה.... לא משנה לי אם יש מיקרופון או לא.... יש המלצות? תקציב זה לא בעיה כי לא משנה לי להוציא אפילו 300 על אוזניות באמת טובות (אפילו שכמה שיותר זול עדיין יותר טוב (; ) תודה מראש!

18. Started by danshimsh,

שלום, ברצוני לרכוש רמקול נייד למחשב נייד אני לא מחפש איכות גבוהה במיוחד. המטרה - שיהיה אפשר לשמוע אודיו של סרטים באיכות סבירה במחשב נייד אני לא רוצה לרכוש רמקולים רגילים עם שנאי כי זה לא נוח. ראיתי רמקול בלוטות' ב אייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11257 הוא יחסית זול - סה"כ 65 ש"ח. ניסיתי לחפש באמזון ובאינטרנט מידע על הדגם הזה ולא מצאתי. שאלתי היא: האם רמקול כזה נותן איכות סבירה ? כך שאפשר לשמוע סרטים בצורה משמעותית טובה יותר מאשר ברמקול הפנימי של הנייד ? או שזה רמקול צעצוע ושכדאי להשקיע במשהו איכותי יותר? בתודה דן שמשוני

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי ממיר בבית CUBE REVO 250HD הוא מחובר ב-HDMI לטלויזיה לממיר יציאה אופטית. יש לי רסיבר KENWOOD KRF 7030 בעל יציאה אופטית גם כן. כבל ה-HDMI והחיבור האופטי קרובים מאוד אחד לשני,כלומר כאשר ה-HDMI מחובר לא ניתן לחבר את הכבל האופטי בגלל המחבר הגדול שלו. האם קיימת חנות שמוכרת כבל עם מחבר קטן יותר כמו בתמונה? (הפלסטיקה מסביב לראש הכבל)

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  20. Started by darkingxx,

ברצוני לקנות רמקולים ניידים למחשב נייד ו לאייפון מה אתם אומרים על הרמקולים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7723&perur=2&t=16&c=296 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10885&perur=2&t=9&c=199 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10075&perur=2&t=9&c=199 איכות סאונד חברה מחיר?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  21. Started by asmy999,

ברשותי DVD של טושיבה (מכשיר רגיל לקולנוע ביתי דגם 2550 ), ברצוני לדעת האם יש איזו שהיא תוכנה שהופכת מכשיר DVD רגיל לקורא DIVX ?

22. Started by Evilution,

שלום לכולם, בראשותי ATP 3 מזה כ-5 שנים כבר, אחלה רמקולים אבל אני מרגיש שיש מקום לשדרוג. השימוש העיקרי הוא למשחקים, כאשר התקציב עומד על בין 1000-2000 ש"ח (+/- 200 ש"ח). באופן עקרוני אני מתלבט בין Z2300 לבין Z5500 (כאשר באמצע עומדת האופציה של GigaWorks ProGamer G500). מדובר בחדר בינוני על X-Fi ExtremeMusic. השאלה העיקרית היא האם יש ל-Z2300 עדיפות כלשהי על ATP3, ועד כמה סרואנד מהווה הבדל (מכיוון שלצערי לא יצא לי לחוותו). תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  23. Started by misha16,

צריך המלצה לזוג רמקולים וסאב עד 500 ש"ח בערך , תודה מראש :]

24. Started by sagiv,

שלום לכולם יש ברשותי טלויזה של פליפס FULL HD מחוברת למחשב נייח באמצעות כבל hdmi עד היום הכל עבד מעולה וואתמול התחילה הבעיה הבעיה: כרגע אני לא שומע בצורה סדירה את הסאונד שבוקע מהרמקולים של הטלויזיה זאת אומרת שברגע שיש סאונד סרט לדוגמא :אז הסאונד של הסרט מקרטע פעם שומים ופעם לא בהפרש של שתי שניות וחוזר חלילה. הפתרון שלי לבעיה והבנתי בנושא כנראה דלים מדי ניסיתי לעשות שחזור מערכת ליום שבו עבד הכל בסדר ניסית להסיר מקודדים כי חשבתי שאולי יש התנגשות כלשהי לא עזר כלום ובנוסף בדקתי את כל החיבורים במחשב הכל תקין אני אשמח לעזרה מאנשים שמבינים או מאנשים שהיתה להם בעיה דומה תודה ושבוע טוב

25. מה אתם אומרים על הרעיון מי לוקח את היוזמה,מומחי האתר איפה אתם,או דעתכם

• 1 תגובה
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.