אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , כיום אני משתמש (וכבר קרוב ל 3 שנים) ב altec lansing im616 inmotion אחלה אוזניות רק שבא לי להחליף אותם באזניות , בטוח כבר יש טכנולוגיות יותר מתקדמות. אני רוצה בבקשה המלצה לאזניות שהם sound isolation ו in ear . תקציב , עד ה 70$ , עדיפות שיגיעו עם קייס קשיח כמו ה altec
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש אוזניות למוזיקה, האם אלה יספקו אותי Grado SR80? הן הולכות לשמש אך ורק למוזיקה, מוזיקה חזקה. האם מישהו מכיר עוד אוזניות של החברה הזאת שמתאימות למוזיקה מכירן עד 110-120$? {ושלא יהיו מסורבלות מדי}. תודה לעוזרים.
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות את הבובה הזאת לסלון בדירה החדשה, הסלון הוא לא גדול (בכל זאת שכירות בת"א...) אבל המחיר של הטלוויזיה לא גדול גם כן (6000 ש"ח) האם לדעתכם ההשקעה היא ראויה ומה הן האלטרנטיבות (אם ישנן במחיר הזה). תודה על העזרה, ועל הטיפים, מקסים. ** אני גם מתלבט באופן כללי בין 32 ל 37.
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק z5500 5.1 כאשר אני שומע שירים אני לא שומע באחד מהרמקולים האחוריים וכאשר אני משחק במשחקים אני כן שומע את שני הרמקולים מה הסיבה?... ???
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום , השאלה בכותרת. אני קונה מערכת קולנוע ביתית ויש לי התלבטות לגבי קניית סטרימר/HTPC. מכיוון שיש לי 3 ניידים בבית (כולם נקנו בשנתיים האחרונות) , למה הם לא יכולים להיות תחליף? לכל הניידים יש כרטיס גרפי מובנה (הרגיל של intel) , אבל עד כמה שידוע לי הם יכולים לנגן בקלות 1080p ולהזרים את התוכן דרך HDMI. תודה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
אני רוצה לשנות מיקום לסאב ולהרחיק אותו מאזור הרסיבר (חייב להשאר עם אותו סאב, לא מעוניין בקניה של אחד חדש). בשביל השינוי הזה אני צריך לוותר על חיבור האודיו החוטי בינהם (מן הסתם הסאב עדיין יהיה מחובר לחשמל). חיפשתי קצת בגוגל וראיתי פתרונות מזמנים עתיקים יותר או כאלה שדורשים הוצאה של מאות דולרים. מישהו מכיר פתרון זול שגם יהי איכותי עד כמה שאפשר? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי עד תחילת חודש הבא לבחור: נגן 60GB, רמקולים נידים קטנים, ואוזניות טובות. את הכל מביאים לי מארהב ככה שאין הגבלה על מוצרים שיש או אין בארץ.. א ככה: נגן- יש רק 2 שידוע לי עליהם הראשון הוא האיפוד G5 והשני הוא הGigabeat S שניהם ב60GB. אני לא יודע איזה לבחור משניהם כי לכל אחד יש את הפלוסים שלו.. לאיפוד זמן סוללה ארוך של 23 שעות ולGigabeat רק 12 שעות ולאיפוד יש אולי מליון ואחד מוצרים נלווים והוא תומך בעברית. בניגוד לזה לGigabeat יש USB HOST והוא מגיע כבר עם כל מה שצריך איתו (חוץ מכיסוי) והאמת אני לא יודע הרבה עליו. שניהם חייבים לפי ידיעתי בתוכנה מעצבנת ולא תומכים בD&D.. האיפוד באיטונז והGigabeat בWMP. מה דעתכם על הנגנים ומה הבחירה הנכונה כי אני ממש בבעיה שאני לא יוד…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים ! תעזרו לי יש לי שתי בעיות... 1 - יש איזה תוכנות טובות שמסדרות טוב את הID3 ? או משו כזה ? 2 - יש איזו דרך לראות שירים בעברית על הiPod ?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אלה שנמצאים בלוחות של אביט אם אפשר... זאת אומרת, לצפייה בDVD והאזנה למוזיקה במערכת 2.1 הם לא יהיו כאלה גרועים, לא? הם מקבילים לאיזה שהוא כרטיס אחר שנמכר כיום או שהם כמה רמות מתחת לכל כרטיס נורמלי? תודה לכם
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים לאחד מהם חיברתי רמקולים איכותיים ממערכת סטריאו, ורציתי לחבר את המחשב השני שישמעו גם חשבתי לעשות זאת על ידי חיבור בין היציאת רמקול (הירוקה) במחשב ללא הרמקולים וכניסה (הכחולה) במחשב עם הרמקולים אבל זה לא עובד מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קיים דבר כזה? אני מחפש נגן שאפשר לשחות איתו...יש חיות כאלה בשוק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש אוזניות לגיימינג, לא הארד קור ולא משחקים תחרותיים פשוט אוזניות נוחות ועם סאונד כמה שיותר טוב בהתאם למחיר, מיקרופון לא חובה. התקציב המקסימלי הוא 400 ש"ח למרות שאני אחרי נסיעה של חודש לארה"ב ומעדיף לבזבז כמה שפחות אז אם יש משהו שהוא לא הכי מתקדם אבל מאוד שווה תמורת 300 ש"ח אני אעדיף. תודה! שבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת אני מחפש מיקסר לשימוש ביתי עם שני ערוצים עד 350 ש"ח.... אפשר לחרוג עד 400 שקל אבל רק אם ממש צריך... תודה לעונים...
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
רמקולים למחשב אישי. הקניה תתבצע בחנות http://www.bhphotovideo.com/c/category/9581/Computer_Video.html אז בבקשה המלצות משם בלבד. התקציב גמיש אבל רק במידה וממש כדאי (להוסיף 20-40$ מקובל עלי אם מדובר בקפיצת מדרגה באיכות).
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כאלה ואני לא יודע בכלל מזה. עים מישהו שיודע.......
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הARCHOS AV 700 40giga האם הוא נראה טוב? האם זה הדור החדש כי אני לא רוצה לקנות משהו ואחרי יומיים יצא משהו מטורף? האם הAV420 עדיף? האם הARCHOS AV402 כבר יצא ומה מיוחד בו כל כך?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות מגבר שלהם למחשב שלי..... עכשיו אני עדיין לא סגור על דגם מסויים אבל היום ביקרתי בסאקל ושמעתי דרך המגבר הזה ... יש איכות הייתי רוצה לקבל קצת המלצה מאנשים שיותר מבינים ממני..... עם אפשר להציעה דגם מסוים ועדיף לאלה שיש ניסיון עם הדגם הזה.... תודה alextazi
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
I am using the ATP3, and the bass is not so muddy ... i dont really like it. Anyway i connected the inspire's sub... to the rear channel in the audigy... right now i am on 4.1 mode on the audigy, its ok or there is some double streo option in the sound card and if it does where specifically can i find it ? Sorry for the bad language.. i am trying to practice as much as possible and i am pretty hurry right now! Have a GREAT day !
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הודעה ראשונה שלי באתר, מקווה שתענו: מחפש audigy 2 zs platinum p.אין לי הגבלה תקציבית, ובכל זאת אני רוצה שיישאר לי כמה שיותר כסף בשביל שדרוגים עתידיים למחשב, ולכן אני מחפש במחיר הכי זול ופונה אליכם. אודה לכם מראש על כל תגובה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24894 הם משתלמים?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות לעמדת מחשב בבית. שימוש בעיקר למוזיקה: רוק/פאנק, אלקטרונית. חובה שיהיו over-ear. עדיף שיהיו open/semi-open. תקציב עד 400 ש"ח (כולל משלוח). המלצות שקיבלתי עד כה: Audio Technica ATH-AD500X AKG K240 Superlux HD668B Philips SHP9500 אמרו לי שבין ה-AKG ל-Superlux עדיף Superlux. לגבי ה-Philips היו דעות חלוקות. אשמח לחוות דעת נוספת. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני זוכר שקשיצא העדכון של העברית ל ipod היה מדריך באיך "לרמות" את ה ipod בלחשוב שיש לו גרסת firmware ישנה יותר כדי שיהיה אפשר לבצע בו את העדכון מישהו אולי יודע איך עושים את זה או שיש לו את המדריך????
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלוויזיה לחדר בגודל 26' , איכותית. אני מוכן להשקיע 3000 ש"ח. איזה מסך מומלצים בתקציב זה?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-