אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות טלוויזיה עבור xbox360 אמריקאי שקניתי לאחרונה. איך הדגם הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822243 האם יש בעיה של תאימות ntsc pal?
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אזניות ל- i7 של Cowon. כעקרון, מה שאני רוצה זה שהן יהיו טובות בעיקר עם רוק וג'אז.. למרות שאני מקשיב גם לעוד סגנונות אבל זה החלק הארי בנגן. התקשיב שלי הוא 200-250 ש"ח, אני באמת לא רוצה להוציא יותר מזה על אזניות ניידות. אני לא רוצה אזניות כפתור או כאלה שנכנסות לאוזן כי זה מציק לי, אני מעדיף משהו שיושב על האוזן (אבל לא משהו ענקי - circumaural ) עד עכשיו חשבתי על porta pro או ksc75 של koss, אם יש לכם הצעות טובות יותר, כולי אוזן. ואם כבר, מה ההבדל בצליל בין 2 הדגמים הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי האם בתקציב של 1300 שקל ניתן לבנות מחשב לסלון לאחר שנהרס לנו הDVD בסלון (משהו סיני שקיבלנו במתנה). ואם לא איזה DVD עם תמיכה DIVX (וגם XVID) מומלץ לקנות (פירמה+ סוג דגם+ חנות). מספר נקודות להבהרה אם לא הבנתם: - באופציה של המחשב - הכוונה שהוא לא ישמש כPVR אלא כמו video streamer וDVD באותו מכשיר. כלומר לא צריך שהוא יקליט תוכניות על גבי ההארד הדיסק אלא ישמש כנקודה לגישה של מוסיקה וסרטים שיש על שאר המחשבים (מן הסתם זה מוריד את המחיר של המחשב). השאלה אם אפשר לעשות את זה במסגרת התקציב כי כאמור יוצא שזה מחשב חלש יחסית. - האם צריך בכזאת מערכת כרטיס טלויזיה או אפשר להסתפק בכרטיס VIVO? - אם המחיר של המחשב גבוה מידי אני צריך המלצה על DVD שתומך בDIVX וXVID ומסוגל להתע…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אני צריך לחבר את הנייד למקרן שמקובע לתקרה. האם יש מתאם מחיבור VGA של המחשב לחיבור RCA?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מקרן קול לחדר ספציפית דגם hwf 450 של סמסונג. למחשב שלי מחובר טלויזיה דור 6 של סמסונג.. ישבתי וחשבתי על כל מיני אופציות של חיבור, הרי החיבור בזעזרת כבל HDMI. רציתי לדעת אם אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכבל HDMI מהכרטיס מסך לטלויזיה ואת הטלויזיה למקרן אם הוא יוציא את הסאונד של הטלויזיה למרות שהאינפוט הוא מהמחשב והאוטפוט הוא למקרן קול.. תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
השאלה היא: למשל, האם עדיף במערכת 5.1 שהסאב יהיה מאותו יצרן/סדרה כמו שאר חמשת הרמקולים? האם יש לזה משמעות? בגלל הכיוונון של הרמקולים, או טווחי התדרים שלהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על נגן mp3 עם לפחות ג'יגה ? אבל חשב מאוד שיהיה לו רדיו fm תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
מי אתם אומרים יותר חזק ? למי יש יותר יתרונות ועוד ועוד ...
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס קול + רמקולים ב950 ש''ח בעיקר למוזיקה ואחר כך סרטים בערך 60-40, חשוב שלי שיהיה אפשר לתלות את הרמקולים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1174402334/55866/ מתי הם יגיעו לארץ ואתם תיבחנו אותם באתר
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 2.1 עם חיבור לאוזניות הכי איכותיים שיש במכיר של עד 300 ש"ח אתם מכירים אחד כזה??
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון בקרוב לקנות רמקולים. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם - לא משהו פצצתי. הייתי רוצה שתמליצו לי על רמקולים עד מחיר של בערך 300-350 ש"ח, עדיף פחות. יש עדיפות לרמקולים שחורים! תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון לכלול במפרט שאני מזמין היום מ-SkyPc רמקולים חדשים, התקציב שלהם, בנפרד מהמפרט עצמו, הוא 300 ש"ח. מכל מה שיש ל-SkyPc להציע, הכי נראה לי Logitech X-230, שעולים במפליא 299 שקלים חדשים. מה דעתכם? תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
היי חברים, מתחשק לי להחליף את הרסיבר שיש לי, הוא כבר עשה את שלו ב 12 שנים האחרונות. רסיברים זה תחום שאני מאוד חלש בו ולכן באתי לפה לקבל המלצות. אני לא ממש מעודכן במחירים אבל נראה לי שאני אשקיע 1500 שקל פלוס-מינוס. לא חייב להיות חדש אבל עדיף חדש. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
-
איך אפשר לראות כבלים במחשב? כרטיס טלויזה? ממיר? מה, אני לא מבינה בזה...(יש לי מנוי להוט אם זה קשור)
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
קניתי רמקולים חדשים השבוע X-530 של לוג'טק הם מחוברים כרגע לכרטיס קול מובנה 5.1 על הלוח הם עובדים טוב אני רוצה לדעת עד כמה אני ירגיש הבדל אם אני יקנה את הכרטיס הזה?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אבא שלי החליט לקנות בסוף נגן MP3 במקום המיני דיסק אז אני צריך לדעת האם יש נגן טוב במחיר של בערך 900 שקל?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום...אני חדש בפורום כאן,אני חובב של חלצי "וינטג'" והיום היה לי אפשרות לרכוש את הדגם הנ"ל http://www.audiokarma.org/forums/showthread.php?t=263303 הוא יפה להפליא בעיני,אבל אני משתדל שלא להסתכל על מוצרים שתוכננו במזרח הרחוק...אני אוהב רוטל,מרנטצ ומודע לאיכותם במהדורות מסויימות,אשמח לדעת בהקדם האם כדי לי לרכוש אותו...ובכמה אתם מעריכים מכשיר זה,אם כמובן תקין.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
**בעוד שאני כותב את הביקורת הזאת אני מאזין למיני דיסק שחמוד שרכשתי...** שלום בעקבות חיפושי אחר נגן אולטמטיבי לצרכי,חיפשתי באינטרנט נגן שיתאים לצרכים האלו: -זול -בעל יכולת לנגן MP3 -קטן -בעל קיבולת המתאימה לי (לא מעל 25 30 בפליי ליסט אחד) קראתי לי ביקורות באינטרנט אודות סוגי נגנים שונים,אחת שמשכה את עיניי הייתה היתה ביקורת שהשוותה בין סוגי נגנים שונים מHWZ ,המכשיר שקיבל שם את הציון הכי גבוהה היה המיני דיסק,יכולותיו שצויינו שם התאימו לי ולאחר שיקולים החלטתי על קניית מיני דיסק... עכשיו עומדת לפני פרשיית דרכים חדשה,איזה סוג? התחלתי שוב לחרוש על האינטרנט,צימצמתי את המעגל לנגני מיני דיסק של סוני (טוב איזה עוד אפשרויות יש חוץ משארפ שכמעט לא זמינים בארץ) עיינתי באתר להש…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם לא ראיתי שהנושא הנ"ל נידון עדיין קודם (או לפחות לא מצאתי) האם תוכלו לכוון אותי מעט מה ההבדלים בין כל ה-3? ברור שה07'ים ברמה אחת (או 3) מעל ה-06 אבל הייתי מעוניין לדעת בדיוק במה. הייתי רוצה להתחיל בבקשה באיכות הבניה, הנוחות, בידוד הרעש, ו(אני חושב שקוראים לזה) מיקרופוניות- ה"רעש" שאנו שומעים כשהאוזניה זזה או מתחככת בבגדים וכו'. ברור שגם (ואפילו בעיקר) איכויות השמע בתדרים השונים ועבור הסגנונות השונים הם אלו שמשפיעים הכי הרבה, אבל עבורי קשה לי מאוד למצוא IEM שבאמת לא מכאיבות (אוזניים מאוד בעייתיות), לכן מאוד מעניין אותי ההבדלים בין ה-3 הנ"ל בקריטריונים שציינתי. אשמח אם תוכלו גם להרחיב את הדיון לשאר האספקטים והקריטריונים בהבדלים בין ה3.. המון תודה
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס CREATIVE AUDIGY 2 ZS 5.1 הפלטניום עם פנאל חיצוני . רכשתי מחשב חדש לוח אם ASUS P5KR , האים כדאי להעביר הכרטיס טוב יותר מאשר בלוח . האם חייבים לבטל בביוס את הכרטיס קול של לוח האם הוא אפשר להשאיר את שניהם פעילים ולבחור את הדייבר בהגדרות צלילים .
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני מחפש סט 2.0 איכותי למחשב. במהלך החיפוש באתר של M-Audio נתקלתי ברמקולים הבאים: http://www.halilit.com/index.php?action=recshow&subcat_id=36&item_id=773 הרמקולים לא דורשים מגבר חיצוני כי הם מגיעים עם מגבר מובנה. מה מבדיל את הרמקולים הנ"ל מרמקולים אחרים? האם העובדה שהם מיועדים לבקרה באולפן פוגעת באיכות הצליל בסרטים/משחקים?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
יש לי LOGITECH Z560 ואני רוצה כרטיס קול איכותי אז אם תוכלו לתת לי הצעות לכרטיסים והסברים על האופציות והסוגים אני אודה לכם מאוד כי אני חדש בתחום ולא מבין.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-