אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לחבר מחשב לטלוויזיה בלי כבל HDMI טלוויזיה של סמסונג יש HDMI ויש USB מחשב עם HDMI ו USB יש WIFI בבית אני רוצה להציג מחשב בטלוויזיה להפעיל סרט רגיל בלי אינטרנט מהמחשב ולראות בטלוויזיה להפעיל משחק בלי אינטרנט במחשב ולשחק בטלוויזיה כל מה שאני עושה במחשב שפשוט הצג יהיה בטלוויזיה כמו כבל HDMI רק בלי הכבל מה עדיף Miracast או כרומקאסט? אפשר יתרונות וחסרונות של שניהם? ודרכי הפעלה?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם יש הבדל מורגש בין 192 קילובייט לשנייה לבין 256 קילובייט לשנייה? האם ההבדלים בגודל [מגהבייטים] מצדיקים זאת? אני פשוט קצת מבואס מהאמפי3 שלי שיש לו רק 512 מגה. אני רוצה לשים שירים ששוקלים 10 מגהבייט בשביל לקבל איכות גבוהה יותר אך אז לא אוכל לשים הרבה שירים.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
האם ניתן להפוך אוזניות קשת לעורפיות באמצעות מוד? מדובר ב AKG K518.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
למערכת יש רק כניסה אחת של RCA (אדום ולבן) עכשיו חיברתי את המחשב למערכת ואני רוצה לחבר גם את הטלוויזיה אבל אין לי עוד כניסה של RCA אז חשבתי להשתמש ב2 מפצלים כאלה http://www.bhphotovideo.com/c/product/134138-REG/Comprehensive_SP_4_C_RCA_Male_to_Two.html ואז לחבר את הזכר למערכת אחד לאדום ואחד ללבן ואז יהיה לי במערכת 2 כניסות לבנות ו2 כניסות אדומות וככה אני יוכל לחבר את הטלוויזיה בנוסף למחשב השאלה האמיתית היא אם זה יעבוד והרמקולים לא ישרפו או משו כזה... :frown: אם ה"תאוריה" שלי נכונה וזה יעבוד אז אני יוכל לשמוע גם מהמחשב וגם מהטלוויזיה במקביל..?? תודה!!! סהר
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
תנו לי המלצה לרמקולים די ברמה גבוה מחיר סביר..אין מחיר התחלתי משהו שווה את זה..מישהו שהתנסה ומסופק שימליץ) מספיק 2.1 עם סאב חיבור למחשב לוח אם msi z87 gaming תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה . יש לי כרטיס מסך מדגם Inno3D nvidia 9400GT ויש לו חיבור S-video עם פין אחד גדול שחור ועוד 7 ניראה לי מפוזרים http://images.nvidia.com/products/geforce_9400_gt/GeForce_9400_GT_bracket_med.png והשגתי מתאם מ S-video לבננה צהובה כזאת כמו של ממירים וטלוזיות וסוני וכאלה . קיצור חיברתי את הממיר לבננה הצהובה ולשקע של הממיר ,ואת הצד השני של המתאם S-video לכרטיס מסך ומאז לא הבנתי מה עושים למה לא מופיע לי שום דבר על המסך ? למה לא מראים תצוגה של הממיר ? המסך הוא LG electroincs W2042T
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
Logitech לפני כמה ימים הוציאה את האוזניות החדשות שלה בדגם Logitech® Premium Stereo USB Headset 30 אני מעוניין לקנות אותם בגלל שיש להם גם אוזניות, רציתי לשאול אם הם טובים גם למשחקים? אני לא מאלה שצריכים את האיכות הכי טובה ולשמוע כל צליל חד ביותר, העיקר לשמוע טוב במשחקים. יש הצעות טובות יותר לאוזניות עם מיקרופון מובנה? http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=103&CONTENTID=6337&countryid=25&languageid=1 תודה מראש, מתן.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
צריך אוזניות לזן מיקרו החדש לי . מהחנות www.jandr.com תקציב עד 40$ גג וכל זה תלוי באיכות של האוזניות שמגיעות עם הנגן עצמו... אם הם באמת טובות אז לא צריך.. בכל אופן אני רוצה In-ear או משהו אחר טוב אבל לא ענקיות, ושיהיו נוחות! זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום אני רכשתי את ה Z5500 איזה כרטיס קול אפשר ועדיף לקנות השימוש בעיקר לסרטים ומוזיקה יש איזה כרטיס אומנם ללא חברה אך ניראה חמוד http://www.musical-instruments.co.il/catalog/product_info.php/cPath/66_67/products_id/1322
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום ברשותי כ.מסך של ati עם hdmi. הוא מחובר לטלוויזיה LCD, הטלוויזיה מקבל גם את האודיו והכל תקין. כאשר הטלוויזיה מוגדרת כמסך העיקרי אז האודיו מגיע לשם - האם ישנה אפשרות לקבל במקביל את האודיו דרך כרטיס הקול, ובכך בעצם לשאר הרמקולים שברשותי? תודה נדב
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
הנגן הזה תפס את עיני ואני מעוניין לקנות אחד כזה, היכן אני יכול להשיג אותו בארץ? מה המחיר שלו בערך? ובקשר לאוזיניות שמגיעות איתו... ה-MX500 נראות אוזניות כל כך גרועות כאילו הן עולות 10-20 ש"ח והנה היפות - אז מה דעתכם על האוזניות? הן נראות טוב?שומעים בהן טוב? כי הן לא נראות כך =\ עכשיו לפי היופי אני יכול להבין שהתמונה השניה אלה האוזניות המקוריות נכון? ורשום שם שאין הבדל בין המקוריות לאלה שלא... באמת שאין הבדל אהה =\ זסה ממש אבל ממש שונה אני לא רואה מה דומה בהן בכלל
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיהיה אפשר להתקין על מחשב חלש, שיהיה רק לסרטים ויעבוד כמו שצריך עם כתוביות והכל. להתקין ווינדוס שלם בשביל זה נראה לי כבד מדי. גם xbmc שמגיע כאובונטו שלם הוא ממש כבד... יש מערכת נורמלית שמיועדת לדברים כאלה? אין לי ממש דרישות מיוחדות...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
8) אני מחפש אוזניות כמה שיותר איכותיות למחשב (מוזיקה בעיקר וגם משחקים) בסביבות 150 ש"ח מישהו חושב שהוא יכל לעזור? 8)
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות אוזניות חדשות ונמאס לי לקנות אוזניות של 50-100שקל שנשברות תוך חודש או שלושה חודשים אז החלטתי לקנות אוזניות יותר רציניות בסביבות ה 350 שקל (גג 350) רוב השימושים שלי הם משחקים והרבה אני משחק ממש הרבה וכשאני לא משחק אני רואה סירטונים ביוטיוב או צופה באנימות (סדרות יפניות מצוירות זה הסבר הכי בקצרה כי אני יכול לפתוח פה דיון שלם על מה זה אנימות קיצור סדרות מצוירות) וסרטים חשבתי על הSteelSeries SteelSound 4H שהן אוזניות שתואמות את השימושים שלי + הן במסגרת התקציב (הנה סרטון סקירה שלהן נא להתיחס לדגם ה4H )עכשיו שיהיו לי אוזניות חדשות אני לא הולך להשתמש הכרטיס הקול המובנה של המחשב כי אני לא יוכל להוציא את מיטב הסאונד מהאוזניות עם כרטיס קול מסריח …
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2801&CatCode=83# עריכה-ומה עם זה? http://www.tdatrading.com/tdail/scripts/main.cgi?action=big&product=P77 מה שאני מחפש בדיסקמן: שיהיה בו זה IDTAG ,איכות(שלא ישבר תוך 4 חודשים(וגם לא תוך 12)),שאפשר להריץ שירים קדימה ואחורה, עוצמת שמע טובה ואפשרות לרוץ איתו(אני קונה אותו בשביל ג'וגינג\חדר כושר). ??? ובכלל האם פנסוניק איכותיים בדיסקמנים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... אני מחפש כרטיס קול שיהיה טוב למוסיקה, וגם שתהיה לו יציאת SPDIF שאני יוכל יחבר ישירות למגבר ולהנות מסאונד בסרטים.. התקציב שלי הוא כ300 ש"ח אני יוכל אולי להתאמץ עד 500 אבל רק אם יהיה שווה והביצועים יצדיקו את ההפרש.. תודה לכל העוזר
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
המערכת בסלון כבר ישנה מידי ולא פועלת טוב אז החלטנו לקנות חדשה יש תקציב של בערך 1500 שקל. מה מומלץ בתקציב הזה?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות בביתי משחב שעובד כ-PVR ואני צריך מדריך כלשהוא לזה אך לא מצאתי. מישהו יודע? תודה מראש, יואב.
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי טלוויזיה חדשה זה עתה (LG 55' UF770Y). ובהתאם לרוח ה-Black Friday, אשמח גם להצטייד ברמקולים איכותיים לסלון. יש לי כרגע בחדר רמקולים למחשב של Microlab ומאוד מרוצה. אשמח על זוג רמקולים איכותיים (עם צלילים טובים ובאס איכותי) גם לסלון עם כל מיני אפשרויות כיוונונים ועדיפות עם שלט, הרמקולים מיועדים לסרטים ומוזיקה בעיקר. גר ליד החנויות של KSP ואייבורי אז מעדיף לקנות שם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , כבר די הרבה זמן אני מתלבט בין נגנים שונים , אבל כעת כבר די ברור לי שאני הולך לקנות את הX5. יש עוד כמה עיניינים לא סגורים שרציתי לשאול ולהתעייץ איתכם: 1)מהו משך זמן המעבר בין שיר לשיר? אני לא יכול לסבול שלוקח לנגן כמה שניות עד שהוא קולט מה לנגן. 2)האם הנגן עמיד מפני נפילות ? אני שומר די טוב על הדברים שלי אבל די יבאס אותי אם המכשיר ישבר אחרי נפילה מ10ס"מ -מה עוד שהוא בא בלי כיסוי\נרתיק . מה שמביא אותי לשאלה הבאה 3)האם הוא נשרט בקלות? עד כמה רגיש המסך שלו? טוב , למרות שכתבתי שכבר די ברור לי שאני הולך לקנות את המכשיר הזה , אני עדיין בהתלבטות קלה , זאת אומרת , זה ללא ספק המכשיר שהכי מתאים לי , אבל המחיר שלו הורג אותי . זאת אומרת , הIPod Video שאותו אני ממש לא הולך לקנו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מדובר בתחליף לטלויזיה בחדר קטן. מרחק צפיה 2-2.5 מ' שימוש עיקרי: סרטים בDVD, לא משחקים שווה בכלל לקנות מסך מחשב על פני טלויזיה באותו גודל? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. אז ככה יש לי רסיבר של PIONEER VSX-D508 רמקולים קדמיים של JBL (לא זוכר דגם אבל רצפתיים) רמקול סנטר וזוג אחוריים של ADC. הקנייה הייתי לפני כ 4שנים. היה לי עד לפני חודשיים לוח אם של אפוקס עם כרטיס קול של ערכת השבבים של NIVIDA2. איתו הייתי מעביר לרסיבר 5.1 ערוצים. (דרך 3 כבלי RCA). לאחר שנשרף קניתי לבנתיים לוח אם של אסרוק בעל כרטיס קול של ערכת השבבים SIS. זה לא משהו. אין לי איך להפוך את הכרטיס קול שבו ל 6 ערוצים (להפוך את הליין אין והMIC ליציאות). אז יש איזה תוכנה שאני יוכל לשלוט איתה על זה? קיבלתי תוכנה פשוטה ולא עוזרת בכלום עם התקנת הדריברים. C-MEDIA. עם האפוקס הייתה תוכנה ממש נוחה וטובה. לפי מה שקראתי פה יש שינוי אדיר בין כרטיס קול מובנה לכרטיס קול נפרד. אני שומע…
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7832207&type=2&product=1&category_name=%e0%e5%e3%e9%e5+%f0%e9%e9%e33 הנגן הזה נראה פשוט מדהים ובמחיר מעולה. לדעתי הרבה יותר איכותי מ-iriver. מישהו שמע על החברה הזאת?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת של קראייטיב 7.1 וכרטיס קול האודיג'י 2... בזמן האחרון אני שומע הרבה מאוד פעמים רעשים שנשמעים כמו קצר רעש מוזר מאוד בקיצור ואני לא מצליח להבין את מקור הבעיה... יש למישהו רעיון מזה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-