אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם האוזניות יותר טובות מ GRADO SR60?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אבא שלי טס לארה"ב בקרוב - הבנתי שזה האוזניות הכי משתלמות במחיר , אבל אפשר עוד כמה שמות של אוזניות באותו איזור? אני מחפש אוזניות בלי מגבר (מן הסתם בכזה תקציב ...) בעיקר אני שומע מוזיקה עברית או רוק קלאסי - מוזיקה שקטה בקיצור. אל תציעו לי את הGRADO SR60 - הן יקרות מדי , 50 דולר זה הגג לגמרי.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות חדשות(לא משהו טוב, סתם משהו למחשב ולמשחקים ואולי למוזיקה כשכולם ישנים), ואני מעוניין לעשות לה BURN כדי לשפר את האיכות שלה קצת. התדרים הנמוכים ממש גרועים עכשיו.איך אני עושה את זה ואיזה קובץ SOUND כדאי לי להשמיע? ועוד משהו: איך אני יכול להעביר את הSOUND מהרמקול הפנימי של המחשב לרמקולים שמחוברים? עשיתי תוכנה שמוציאה הרבה רעשים, אך היא מוציאה אותם לרמקול של המחשב ולא לרמקולים שמחוברים אליו. יש לי p4p800 deluxe. אם אני אצליח להעביר את הסאונד מאחד לשני אני אפרסם כאן את התוכנה שעשיתי. אם אני לא אצליח אז היא לא כל כך שימושית... תודה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש ב- comp-il הגירסה של ה-20 ג'יגה ב-2000 ש"ח.... מישהו קנה אצליהם פעם? איך הם? איך השירות שלהם?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה רציתי לדעת עם בנגן הזה יש הבדל בין הגרסא אירופית לגרסא האמריקאית אם אפשר תשובה מהר למה זה דיי דחוף תודה
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני קצת לא מעודכן בקשר לזה.. למי מיועדים מכשירים כמו IPOD, IRIVER, IAUDIO X5? והאם נגני הFLASH שווים משהו? אני ואח שלי רוצים מכשיר שניתן יהיה לרוץ איתו ולהקשיב לו אני מניח שמה שהכי מתאים זה נגני FLASH תקנו אותי אם אני טועה. מה אתם ממליצים?
-
- 49 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מה יותר כדאי? מה יותר טוב ? [אם אני קונה זה מחו"ל ] מטרות: משחקים , סרטים , שירים ... עריכה: לינק ל- Logitech Z5500 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132220 לינק ל- Creative GIGAWORKS s750 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27532
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחבר מערכת רמקולים של ALTEC LANSING מדגם ADA745 4.1 לכרטיס קול סאונד בלסטר לייב 5.1. חיברתי את הרמקולים ליציאות המתאימות בכרטיס בדיוק כפי שמופיע בדף ההסבר, הבעיה שלי היא שכאשר אני מפעיל סרט שמקודד ב AC3 אני לא שומע כלום ב 2 הרמקולים האחוריים מלבד רחש תמידי.. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך ניתן לסדר את זה??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי דיסקמן של סוני מדגם D-E200 כבר שנים רבות (בערך 5 שנים) ועד עכשיו הייתי בטוח שהוא מקולקל בגלל שהוא סירב לקרוא דיסקים. לאחרונה החלטתי לנסות שוב את הדיסקמן אבל הפעם עם דיסק לא צרוב (קנוי), ולמרבה הפלא הדיסק קרא אותו במהירות. כל דיסק צרוב שאני מביא לו לא מצליח להיקרא. בדיסק מן השני שלי שהוא יותר חדש (בן שנתיים) הדיסקים הצרובים מתנגנים מעולה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
רכשתי מאמאזון לפני 3 שבועות איי ריבר H10 5 GB .ביקשתי מסבא שלי שיישלח לי לארץ.. בהתחלה עבד מצוין..נכנסתי לאתר עידכנתי אותו ועידכנתי בהצלחה........ שלשום בערך....הפעלתי אותו והוא כתב הודעה כזו: system files missing to restore the system files, connect H10 to recovery tool. www.iriveramerica.com ניסיתי לחזור על תהליך העידכון שבעבר כבר עשיתי.......אבל המחשב לא הצליח לזהות אותו.....וכנ"ל האאיי ריבר את המחשב.... לפעמים אפשר לראות שיש ביניהם תקשורת..... רק אחרי שהוצאתי קצת את הכבל והוא כתב OK TOO DISSCONNECT העידכון התחיל לפעול במחשב..... עקבתי אחרי ההוראות.לא היה שום מסך טעינה כמו פעם קודמת (חשוד....) והבעייה נשארה..... אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי או להפנות אותי לאנש…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
המגבר הזקן שלי גוסס,הוא משדר רק לצד אחד. ניסיתי להחליף בין היציאות,כלומר לחבר את רמקולי שמאל לימין,בכל מקרה שומעים רק בצד ימין(הוא מחובר כרגע ישירות למחשב,דרך כל AUX מתפצל והרמקולים(2X20W + 2X150W מחוברים דרך כבל נחושת - Old School...) אני עובר כבר איזה חצי שעה על כל החיבורים ואני לא מצליח למצוא מגעים דפוקים או משהו בסגנון,מישהו חווה בעייה דומה ויכול להמליץ על פתרון?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום! יש לי זיכוי באופיס דיפו של 650 ש"ח והדבר שנראה לי הכי טוב לעשות עם הכסף שם זה לקנות נגן MP3. אז אני מבקש המלצות לנגן הכי טוב שאני יכול להשיג שם במחיר הזה (רצוי 1גיגה זיכרון). תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... ברשותי אייריבר h-120 ורק אתמול גיליתי על הרוקבוקס הזה. הבנתי שדרך זה אני יכול לראות עברית באייריבר שלי וזה שימח אותי. פה עשיתי חיפוש קטן בפורום וראיתי הרבה מאוד דיונים, אבל דיי ישנים שכתבו פה שעדיין לא מומלץ להתקין את זה.. אז יש לי שאלה: באתר שלהם הם מציינים שלא מומלץ להתקין את זה , מישהו פה ניסה? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לDVD נייד עם מסך שיקרא DIVX ו- XVID ורצוי שינגן כתוביות בעיברית כקובץ נפרד
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כנראה לחצתי על משהו בטעות ואחרי שיר מסויים הוא מתחיל אותו שוב ואין לי מושג איך מבטלים את זה.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
איך אני עושה שיראו את רשימת השירים לפי הTAGים שלהם ואז ניתן לעשוד סידור לפי אומן/שם השיר/ג'אנר
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס קול משובח אבל לשמיעה בסטריאו בלבד. עם EAX כמובן. תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחותי מתחתנת עוד כמה חודשים, וחשבנו לשים על הנייד שלי את כל השירים כרשימות השמעה בווינאמפ וככה להשמיע. אמורה להיות בעיה כלשהי לחבר מחשב לרמקולים של המערכת הגברה?
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
העדיפות אצלי ככה: קודם מוזיקה, אחרי זה סרטים ואחרי זה משחקים מה הכי טוב לי? אוזניות\רמקולים 2.1\רמקולים 4.1\רמקולים 5.1 \ רמקולים לא למחשב עם רסיבר סטריאו כרגע יש לי LOGITECH Z560 4.1 והם די טובים אבל משהו חסר. שאלה נוספת : למה בעצם צריך רסיבר סטריאו? מה תפקידו עריכה: יכול להיות שהמיקום של הרמקולים לא משהו. (החדר בטוח לא טוב אבל אין לי אפשרות לעבור חדר) הם ממוקמים ככה שהרמקולים הקדמיים בצידי המסך והאחוריים על הטלויזיה והבאס מאחוריי ומכוון לפנים החדר ואני צמוד לחלון צדדי
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות את הרמקולים לוגיטק Z5500 הם עולים בארץ 3000 שקל הייתי רוצה לדעת האם יש סט יותר טוב במחיר הזה. הרמקולים יהיו למחשב כלומר טלוויזיה סרטים מוזיקה משחקים DVD פשוט הכל כל ההצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום וברוכים לת'רד ה"מה יש לכם" של פורום אודיו וקולנוע ביתי בת'רד זה תציינו (או תתנו לינק למוצר באתר החברה) אילו מוצרים מתחום האודיו והקולנוע יש לכם. מגניב?כן אם תוכלו גם לתת פירוט או ביקורת קטנה על המוצר זה יהיה אחלה בחלה. טוב אני חושב שכתבתי כל מה שצריך אז אני אתחיל: -יש לי אוזניות סטריאופוניות של VIVANCO מדגם sr-620 (הייתי נותן לינק לאתר אבל הכל כתוב בצ'כית או רוסית), לפי דעתי הלא מקצועית הן בעלות איכות חומרית מצוינת חוץ מהבד הפנימי שנוהג לתקלף. הסאונד מדהים לפחות לטעמי עם שילוב טוב של buss, אפילו בהגברה גבוהה. חוץ מזה הם כיפיות, עם כבל ארוך (3 מטר~), ונוחות לזמן רב (למשל שהייה במטוס ל16 שעות). נ.ב: שכחתי לציין שהן אוזניות צדפה, כלומר מתלבשות על כל האוזן. ולא…
-
- 133 תגובות
- 16k צפיות
-
-
האם יש עיברית ב Creative Zen Micro? [זה של ה5GB] ואם לא אז כנראה שאני יראה את השירים ככה: ????????? ??? ?? נכון? אגב אני קונה את הנגן בארצות הברית [גירסה אמריקקית]...
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתלבט אם לקנות אותו יד שניה [900 ש"ח ] ... מה אתם אומרים על הרמקולים? שווים? הנה לינק מזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?keyword=Creative+inspire+5.1+5700&x=37&y=5 אל תדברו איתי אם שווה לי מבחינה כספית, כי אני יודע שכן... אני רוצה לדעת על האיכות , עוצמה וכאלה תודה לכולם , אביאל.
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כרגע יש לי SL-CT580 של פנסוניק מלפני חמש שנים והוא (היה) ממש נגן מעולה - שזה אומר מאוד דק קל עם בטריית "גם פק" ואיכות סאונד מצוינת אני רוצה נגן חדש ואני חושב על SL-CT720 אבל רציתי לשמוע עוד הצעות לפני הקניה...
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-