אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לפתוח סקר ולראות מה אתם חושביים איזה מכשיר אתם מעדיפים אז הצביעו
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע לחפש בגוגל אני רק רוצה ביקורת ממישהו שיש לו את הנגן. איך שומעים, איך התפעול שלו וכדומה. אני מתלבט מה ומתי לקנות כי ברור שהמחירים ירדו אבל אני יותר "דואג" לדגמים יותר טובים שיצאו עוד מעט. למשל אולי יצא Zen Micro עם מסך צבעוני וכאלה. ביקורות על iRiver למשל H10 יתקבלו בברכה גם כן. אבל בבקשה רק מי שיש לו את הנגן ביד. לא רוצה לינקים מהאינטרנט. מה שמושך אותי ל ZEN זה העיצוב. אני אוהב דברים יפים ובזה הוא לוקח את ה iRiver לדעתי כמובן. דבר נוסף שהבנתי ואני לא בטוח בו זה של ZEN יש עדכון חדש שמאפשר לי להשתמש בו גם בלי התכנה המקורית (כלומר כמו DISK ON KEY). כמו כן התמיכה של חברה גדולה כמו CREATIVE נראית לי חשובה מאוד.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם זה אירופאי כנראה סוף סוף אני הולך לקנות אותו במחיר דיי נוח של 1260 שקל
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכל קוראי פורום אודיו, רציתי לשתף אתכם בקניה החדשה שלי, מדובר בסט 5 רמקולים, שאני כרגע משתמש רק בקדמיים. ניגשתי לחנות BEST-BUY לשמוע זוג רמקולים רצפתיים לחדר, התקציב שלי היה 3000 אבל עם כאב לב גדול, אבל אמרתי זה חשוב לי אז WTF, ראיתי TANNOY,ווארפדייל,סרווין ווגה, כולם במחירים של מעל 2500 לזוג, עד 4000+, הסאונד בכלל לא היה כזה להיט, ציפיתי להרבה יותר, שלא לדבר על הCV שאיכזב אותי מאוד, היה פשוט סאונד מרוח ומכאיב. לאחר כמה דקות שמיעה, הציע לי המוכר רמקולים, שבאותו הרגע נראו לי כמו ז"ס (זבל סיני), אמרתי לו עזוב אותי מזבל סיני, הוא אמר עולה לך כסף לשמוע? חיבר לי את הזוג, מחברה בשם ADC לא אמר לי הרבה באותו רגע, באותו רגע נכנסתי לשוק עצבני, הסאונד לא היה סבבה, היה מעולה! פה…
-
- 38 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום... ברשותי אייריבר h-120 ורק אתמול גיליתי על הרוקבוקס הזה. הבנתי שדרך זה אני יכול לראות עברית באייריבר שלי וזה שימח אותי. פה עשיתי חיפוש קטן בפורום וראיתי הרבה מאוד דיונים, אבל דיי ישנים שכתבו פה שעדיין לא מומלץ להתקין את זה.. אז יש לי שאלה: באתר שלהם הם מציינים שלא מומלץ להתקין את זה , מישהו פה ניסה? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
והאם יש אפשרות להשיג אותו בדיוטי פרי בארץ? אני פשוט טס היום ב-6 לפנות בוקר לפולין . בעיקרון, בפולין אני לא מאמין שתהיה לי אפשרות להשיג את הנגן הזה. בכל מקרה אשמח לקבל תשובה כמה שיותר מהר!!!! זה ממש חשוב!!!!!!!! תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מחפש מסך שכזה לחדר השינה וחשוב לי קודם כל פורמט מסך רחב, וכמו כן אני מעדיף שיתמוך בHDTV. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות כפתור עד 50 דולר מאמריקה,זה בישביל הנגן Creative Zen Micro.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה???? ואם כבר אז כבר איך אלה http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=6021&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=131&aff=Zap&aff=zap שוות 200$?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/755897 מישהוא מזמין?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרמקולים תומכים שכן חיברתי אליהם Dvd והוא ניגן אותם בDolby Digital כאשר חיברתי עם אותו כבל ( ליציאה אופטית בשניהם ) לכ.קול שלי לא היה dolby Digital אלא רק Pro Logic 2 . ( הרמקולים שלי הם Logitech z-5500 )
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בהמשך לשאלה שלי מלפני כשבועיים.. מי מהרדיו דיסקים הבאים עדיף? ProSound PR-9000 שעולה 500 שח Audiotech CDMP6 שעולה 440 שח Pioneer DEH-1700R שעולה 500 שח חיבור לכרטיס זיכרון זה בונוס אבל לא הכרח כי מספיק לי שני דיסקים של MP3 מלאים.. (זה יותר מג'יגה..) מה שחשוב לי ברדיו שיתן צליל נורמלי (אני לא אודיופיל) אבל בעיקר שלא יהיה יקר בכלל :-\ שנית, אני רוצה דעה בקשר לרמקולים להוספה לאותו רכב.. ??? אני חושב לקנות רמקולים 6/9.. איך הם בתור רמקולים יחידים לרכב? למשהו יש המלצה לרמקולים הכי "עדיפים" עד 250 שח?? ראיתי את אלו JVC 6/9 9632 ב-200 שקל, איך הם? תודה למי שעונה ורק כדי להבהיר סופית, אני לא אודיופיל בכלל.. רק רוצה קצת מוסיקה ברכב.. יש לי בבית רמקולים 40 ואט הכי פש…
-
- 33 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? איך הוא? אני עדיין יכול להחליף...
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי קניתי לוח אם של MSI ובביקורת שקראתי צויין שלמרות שיש יציאה דיגיטלית היא מוציאה רק שני ערוצים. אז אם אני רוצה לחבר לרסיבר קולנוע ביתי ולקבל 6 ערוצים או יותר אז זה לא יעבוד. אז מה שווה יציאה דיגיטלית אם אין 6 ערוצים לפחות? מה אני יכול לעשות עכשיו? להחליף לוח או לרכוש בנוסף כרטיס קול נפרד?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום. קצר ולעניין, קצב הביטים בשירים- 128/256/320kbps על מה הוא משפיע ועד כמה מרגישים את זה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זוכרים את הת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=57170.0 אז לפני חודש הכלפתי את הJVC5022 למפלצת הנ"ל והנה המפרט המלא שלה: רסיבר: rx-v1500 DVD: LG DVD-3351P רמקולים:PARADIGM CINEMA 70 + SUB 8" וידאו: פיליפס 6 ראשים סטריאו VR610 ממיר: HOT אנאלוגי מקלדת IR + עכבר בתוכה אוזניות אלחוטיות: סנהייזר RS4 אל-פסק: ADVICE A900 נמצא מת בגבעתיים ליד הבית הוחלפו בו מצברים + פיוז ומאז הוא מגן על המערכת שאר האל פסק קניתי בקומבינה הם מסוג advice ecom 700VA הנה התמונות http://photos.walla.co.il/singera1
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי נגן שיאפשר הרבה שירים אך גם יהיה פלאש, והנגן הזה עונה לדרישה (למרות שזה פורמט דחוס יותר וזה בטח מוריד מהאיכות) מישהו מכיר? אשמח לשמוע חוות דעת הנה לינק להתרשמות: http://www.mp3direct.com.au/webstore/pdinfoadv.asp?productID=831&s_brand=&s_category=PORTABLE+AUDIO&s_pdstatus=&s_product=&s_product_code=&s_subcategory=FLASH& אני חושב שהמחיר הוא בדולר אוסטרלי או ניו זילנדי ולא בדולר רגיל.. נ.ב. - מוכרים שם כבר את הT10 ונראה לי במחיר טוב החסרון היחידי שמצאתי בו זה שאין לו רדיו ואפשרות הקלטה..אבל הם פחות קריטיים לי.
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה מאד זמן ברשת ולא מוצא ביקורת מיקצועית ועיניינית (כמו על ה H320 באתר זה) על המכשיר הנ"ל. מישהו יכול לתת לי לינק לביקורת כזו ? ? ? ? ? ? ? ? או שהוא בעצמו יוכל לרשום (רק מי שיש לו) ? ? ? ? ? אני ממש לחוץ בזמן. תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אם כן אז סבבה רצחח אבל אם לא אז ישנה איזו שהיא דרך עם חיבור למחשב ולהכניס לו תמיכה עברית ואם גם זה אי אפשר אז תתנו לי בקשה הצעות לנגן טוב באותו גודל ובמחיר דומה..., תודה לעוזרים............................. :s05:
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
-
1) נגן DIVx של apex שנמכר בכל מקום לא מופיע בדף הבית שלהם , איך זה יתכן? 2)יש לי יציאת tv out ישנה בטלויזיה שאליה מחובר הממיר של יס , איך אני מחבר אליה נגן DVD?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.....וגם לא של מיני יהיה אחלה.... איתן
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן, אני ניצול של ה-Gmini220 של ARCHOS. נגן מבוסס הארד-דיסק שאחרי חצי שנה של שימוש, ככה פתאום, התקלקלה לו הבטרייה. לא נפל, לא קיבל מכה. פתאום, יום בהיר אחד, במקום לנגן חמש-שש שעות, היה מנגן רבע שעה. שלחתי חזרה לארה"ב לתיקון, ארקוס במקום לתקן שלחו נגן חדש, אחרי חודשיים הוא התפגר. אפילו לפרמט אותו אי אפשר. אז שתדעו, אם מישהו יבקש מכם עצה בנוגע לנגן הזה. גם קראתי באינטרנט על אנשים נוספים שסבלו מבעיות [בעיקר סביב הבטרייה]. עכשיו, אחרי הכוויה מארקוס, החלטתי לקנות נגן פלאש ולרדת מעשרים גיגה לגיגה בודד. אני רוצה נגן שאפשר יהיה לקבל שירות פה בארץ אם יהיו בעיות איתו ואני רוצה שיהיה אמין, שלא יעשה בעיות ושתהיה לו איכות סאונד טובה. מוכן להשקיע בסביבות האלף שקל. קראתי שהנגן של …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם זה אפשרי לקחת DVD פשוט ביותר ולחבר אותו לסט רמקולים 2.1 של מחשב? חשבתי על לקחת כבל שבצד אחד שלו נכנס ל-Left ול-Right של ה-DVD ובצד האחר הוא כמו קונקטור בכרטיס קול, שאליו אני אחבר את הכבל של הרמקולים שאמור ללכת לכרטיס קול... 1. האם קיים כזה כבל? 2. האם זה אפשרי? תודה רבה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-