עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. צוהריים טובים תראו יש לי מערכת אבל אין בא יציאות לחיבור למחשב או לטלויזה?! יש לי רק לחיבור רמקולים!! האם אפר להוסיף יציאות כאלה? ועם כן איך?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by lino,

hello friends. allready few weeks i am looking for the perfect mp3 playes for me and i am lost... i am a big music fan that need around 30gb memory the most important i am looking for a great sound from my mp3 the best sound.and want it to be a simple mp3 to work with on the other hand i dont need no radio, no voice recording, no option for photos and movies. i dont care about all of that just need a simple music player with the perfect sound i see everywhere that iriver and iaudio are the best - but both look like to full of functions that i dont need so what is the best mp3 for me? plese help .

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  3. Started by LRa,

הוא צריך בסביבות הגיגה זיכרון, מה שמאוד חשוב זה תמיכה במספר סיפריות גדול ואם אפשר גם רדיו עם אפשרות הקלטה.

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by moshiko211,

טוב אז ככה עוד שבועיים יש לי יום הולדת ודוד שלי שולח לי מתנה מארהב אני אמרתי לו שאני יגיד לו דגם של נגן mp3 וסרטים והוא הסכים.חשוב לי מאוד הקטע של הסרטים כי אני הרבה בנסיעות ואוהב סרטים הבנתי שיש את iAudio X5 שהוא מומלץ וראיתי גם נגנים כמו iRiver PMP-140 וה Creative Zen 20 GB Portable Media Center השאלה שלי מה הכי עדיף ומוצלח מהמוצרים האלה בהתחשב בצרכים שלי(60% סרטים 40% שירים)?והאם האיכות של הסרטים במוצרים אלו היא בסדר? בנוסף רציתי לדעת האם העברה של הסרטים למכשירים פשוטה כלומר ההעברה דרך המחשב ואחרי זה ישר רואים את הסרט הוא שצריך לעשות פעולות מסויימות? והאם אפשר לראות על צג הטלויזיה באמצעות המכשירים האלו?? תודה על העזרה!!

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by MagimiX,

תראו ההורים שלי רוצים לעשות מערכת קולנוע בייתית ... טלוויזיה כבר יש 39" LCD/פלזמה לא זוכר אני צריך המלצה על מה לקנות כדי להשלים את המערכת ? - רסיבר, רמקולים, דיוידי ... התקציב הוא 5000-10000 שקל והמערכת תשמש כמעט ורק לטלוויזיה(ולא למוזיקה) . התקציב דיי גמיש כמו שאתם רואים אבל עדיפות לכמה שפחות אני לא מחפש מערכת על אלה משו ברמה טובה . על מה אתם ממליצים לי ? ויש לכם המלצות לחנויות טובות באזור השרון-מרכז ? או חנויות באינטרנט ? תודה !

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by .AloN,

Dolby Digtal, DTS, EAX & THX כולם, אם אני לא טועה, בשימוש במערכות 5.1 אבל מה ההבדל בין כל אחד ? והאם אחד יותר טוב מהשני או שזה לפי טעם אישי ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי שאלה עבורכם על דבר שאני מתלבט בו מאד. אני יודע ששיותר נוח לטעון את סוללת הנגן דרך החשמל או היואסבי כמו באייאודיו U2 למשל מאשר להחליף כל פעם סוללה. אבל אם הסוללה נגמרת (אני מתכוון שאין ביכולתה להיטען שוב) אז גם הנגן הולך ? אני מתכוון לקנות את אחד מנגני הפלאש של אייאודיו (2 ג'יגה) ואני ממש לא יודע את מי לבחור. מה גם שהאייאודיו 5 עוד לא הגיע לארץ (או שכן ?!). אני יודע לפי הביקורת באתר שהU2 יותר איכתי ויפה אך לG3 יותר שעות השמעה .פי 2. אנא עזרו לי להחיט מי עדיף מבין השלושה ? תודה לעוזרים, בר.

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by guycnaan,

אני רוצה לקנות כמתנה נגן MP3 מבוסס פלאש לאחותי כמתנה ליומלדת. התקציב הוא עד 700 שקל,והנגן צריך להיות עם נפח של ג'יגה,USB2,כמה שיותר אמין (למרות שזה די קשה בתקציב הזה) ועם איכות שמיעה טובה. עדיפות לרדיו FM טוב,ותוחלת בטריה ארוכה ככל האפשר. כמה שיותר זול וטוב ככה עדיף,בתודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by orfarag,

שמעו אחים שלי הורדתי תתוכנה iriverter , היא המירה לי לפורמט AVI ולרזולוציה המתאימה לאייריבר , ומוריד כמה מגה רק מה הבעיה ???? הוא עושה לי את זה שחור-לבן וקצת איטי =/ , ככה זה יוצג באייריבר ?....... ( H320 ) או שבתוכנה שבאה אם האייריבר אני מבצע המרה וזהו חוזר להיות צבעוני וחלק ? בקשה כתבו לי תשובה או אם יש לי איזה תקלה או שלא השתמשתי טוב בiriverter ----- אז איך אני בעצם משתמש בה אם ככה ? וגם חשוב ביותר !!!!!!!! - אמרו לי שגם צריך להמיר בתוכנה של האייריבר (התוכנה שבאה איתו ) מה ההמרה מבצעת ואיך אני ממיר בה ? בתודה מראש אור פרג'

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by tusik,

hello when i start my Iriver h-320 it says "check hdd connection" than it says "check hdd" . than it start it has nothing on the disk , empty. can somebody help me ? please , im out od state , i realy need the player to work thanks

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by sos,

שלום לכולם. אוקיי,תראו,אני מעוניין לקנות את הסט הזה Logitech X-530 ,עכשיו רציתי לשאול בקשר לתאימות של הסט הזה לכרטיס הקול שיש לי.יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם של nForce -קצת פרטים: NVIDIA Product Name: nForce APU soundstorm Hardware Model: nForce2 MCP-T Hardware Revision: A2 Codec Model: ALC650 Codec Capabilities: Single AC'97 , 6 channels מה אתם אומרים? כדאי לקנות? כי אני לא רוצה מצב שאני יקנה ואז בגלל שהכרטיס חלש מדי אז הוא לא ינצל מספיק את הרמקולים ואני לא ישמע כמו שאני אמור לשמוע. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by Check_Point,

נניח ואני מחבר את המפענח ddts1000 של קריטייו, לרמקולים megaworks 550 : האם אופצית ההגברה שיש למפענח היא בעצם "הארכה" למגבר של הרמקולים, או שגם למפענח וגם לרמקולים יש הגברה ? האם אפשר לחבר את הרמקולים והמפענח לדיוידי , כיצד? תודה

13. Started by play2,

החלטתי לקנות נגן MP3 אך גם שישמש אותי להקלטה באיכות טובה . התקציב בערך 1000 ש''ח. אני מעוניין בנגן שאפשר לשמוע בו גם בריצה, שהייה איכותי ועמיד. תודה

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by blackbimer,

הרמקולים של המערכת שלי מחוברים למחשב.. תליתי אותם בתיקרה כל אחד בצד אחר.. ופצאום שמתי לב שרק צד אחד עובד... התברר שהיציאה של אחד הרמקולים נידפקה חברתי את הרמקול שעובד אליה ועדיין לא שמעו וניסיתי עוד רמקול.. בקיצור היציאה דפוקה.. אין לי מושג למה... מה עושים ...? שווה לתקן דבר כזה לשלוח את המערכת לתיקון ...? או שיש לכם עוד איזה הצעה מענייננת ...? תודה

15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

המגבר הוא 400W החברה שלו זה Studio-Standard by Fisher והדם שלו זה BA-6000 האקולייזר הוא גם Studio-Standard by Fisher והדגם שלו זה EQ-3000 חבר שלי נתן לי אותם לפני כמעט שנה ואין להם תקלות או בעיות כלשהן,כמה הם שווים? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  16. אני שוקל להחליף כ.קול , ורציתילדעת אם אני אחליף אותו לכרטיס אחר, אני ארגיש הבדל כלשהו באיכות ? האם המוזיקה\אודיו מקודדת ע"י הכ.קול כאשר הרמקולים מחוברים דיגטלית ? ( עם הלוג'יטק z-5500 שלי כשאני עובד בדיגטלי לדרייברים של הכ.קול אין השפעה )

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by skyline,

יש לי התלבטות בין שני הנגנים הנ"ל , יש לציין שהרכישה תתבצע בארץ. יש חשיבות גם לקטע של הבאנדל, למרות שכרגע אני יותר נוטה לכיוון של ה- X5 . אז, מה אתם אומרים לקחת?

• 87 תגובות
    • 6.9k צפיות
  18. איזה דיסקמן קורא MP3 כדאי לי לקנות בתקציב 300 שקל?

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  19. מישהו יכול לתת לי ביקורת{אישית וקצרה} על אוזניות Sony mdr ex71? אשמח לתגובות של כמה, כדי לדעת עוד דברים עליהן. תודה מראש. עריכה: חשוב להדגיש שמי שמסקר צריך גם היה לשמוע אותם קודם.

20. האם אני אוכל להכניס סרט 480 על 576 ל iRiver H320 ??????? לאחר ביצוע ההמרה ?????? ויש לי גם כמה 320 אל 240 ו384 על 282 =הסרט אם תרגום מובנה , ישנה משו = ?????? בבקש תענו לי בכן או לא זה לא לוקח הרבה זמן !!!!!!!!!!!! ואיך ממירים ??????????????????????? ואם אבוד כיאלו אי אפשר לשנות גודל בשביל להכניס את זה לתוך האיריבר ?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by phily,

שלום לכולם. האם שווה לדעתכם להוציא 400-500 על ה-ATP3 של אלטק לנסינג? אני מחפש מע' 2.1 איכותית לשמיעת מוסיקה בלבד. תודה מראש.

22. Started by Sifo Jen,

היי, לאחר שנשברו לי אוזניות הזלמן ה5.1 שלי אני צריך חדשות, ממה שראיתי בחנויות ישנן שתי אופציות אחת זו האוזניות שהיו לי של זלמן והשניות של ג'יניוס. מישהוא השתמש בג'יניוס ויש לו ביקורת עליהן או לחילופין מכיר אופציה אחרת ויותר איכותית משתיים? כרגע אין תקציב, משקיע כמה שצריך. תודה רבה!!!!!.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by ashkenazone,

יש לי בקשה מאוד מוזרה, אני צריך שתציעו לי דרך זולה לשמוע מוזיקה MP3 עם רמקולים בעוצמה לא אישית בלי לזלול לגמרי בטריות. יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by Kitt0s,

אני טס לבולגריה שבוע הבא והייתי סגור על זה שאני אקנה IAUDIO X5L, כי הוא נראה לי הכי מתאים, אבל היום ראיתי את הGMINI 400 שהוא בעל יציאת טלויזיה אז יש לי קצת מחלוקת בעניין... האם כדאי ללכת על הגימיני??

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by GAL_FX,

יש לי H320 ואני רוצה לחבר אותו לאוטו בנתיים יש לי רדיו טייפ והקלטת של הדיסקמן לא עובדת אז או שיש קלטת מיוחדת לזה (יענו לנגן) ואני מעדיף לקנות רדיו דיסק ואיך אפשר לחבר אותו לרדיו דיסק ? תודה גל

• 4 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים