אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
אני לא בטוח זה לכאן יש לי אוזניה ומתאם BLUETOOTH למחשב התקנתי את המתאם ואת התוכנה הכל עובד זיווגתי אותו עם האוזניה אבל איך אני יכול לגום למצב שאני מדבר ושומע את עצמי ברמרולים להשתמש בה לבצע שיחות בסקייפ או ICQ מסנגר משהו תודה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לרכוש טלוויזיית LED בגודל של לפחות 32" בתקציב של עד 1500 ש"ח, פלוס מינוס כמה שקלים. האם ישנה טלוויזיה מומלצת בתחום המחירים הזה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין ה- Z2300 ל- SOLO 7... הרמקולים הולכים להיות מחוברים לנגן MP3, בעיקר למוזיקת רוק \ רגאיי \ קלאסית... חוץ משני אלה, יש המלצות עדיפות מבחינת עלות \ תועלת?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
אני הולך לעשות שיפוץ כללי בחדר ואני רוצה לקנות טלויזיה חדשה במקום הitt 29 הענקית שיש לי. עכשיו, השאלה היא מה ההבדל בין lcd לפלזמה? תמיד חשבתי שפלזמה זה יותר טוב ויותר יקר, אבל כשהתחלתי לברר מחירים הסתבר שזה לא נכון בכלל. אז השאלה שלי היא מה ההבדל ומה עדיף? הטלויזיה הולכת לשמש לממיר, סרטים, משחקי וידאו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקלקלו לי השבוע האוזניות ולכן אני צריך אוזניות חדשות. היו לי אוזניות Creative EP-650 ושחיפשתי בזאפ מצאתי דגם שנראה דומה EP-630 , האם יש ביינהם הבדל ? אם למישהו יש המלצה לאזוניות אחרות אני גם פתוח להצעות: תקציב: עד כ-200 ש"ח גג, סוג אוזניות: כמו של מה שהיו לי (אני חושב שהמינוח הוא In ear), שימוש: בעיקר לנגן clip plus ולפעמים אני מחבר למחשב נייד שלי ושומע בהן סדרות. בתודה, אמיר
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום , יש לי רמקולים עם 6 אום שאני מעוניין לחבר למגבר שלי שהוא 8 אום , האם ניתן לעשות זאת ? האם זה פוגע בסאנוד ויותר חשוב האם זה יפדע ברסיבר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ושמתי בו את הכרטיס טלויזיה הזה: RJ PCI TV CARD איך אני מחבר את הטלויזיה והממיר(ממיר של HOT) למחשב? בתמונה יש את היציאות של הכרטיס טלויזיה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
כרגע יש לי PCWORKS 2.1 של CREATIVE יחד עם כרטיס הקול של ה NFORCE 4. אני מעוניין לשדרג לכרטיס קול+ רמקולים 7.1 של קריאטיב. השאלה שלי היא האם כדאי לי , במטרה לראות סרטים באיכות קול גבוהה(AC3) ולמשחקים, האם כדאי לי לרכוש את ה AUDIGY2 ZS בנוסף לרמקולים(שאותם אני קונה בטוח) ולשלם משהו כמו 500 שקל או לרכוש את ה VALUE(ומה לעזעזל ההבדל בינהם? מזה איכות דגימה???) או פשוט להישאר עם הכרטיס קול הקיים(שגם הוא תומך 7.1 לא?) לגבי תקציב תלוי מאוד בהבדל שאני ארגיש, לא רוצה לשלם יותר מכמה מאות בודדים אלא אם כן זה ממש שווה את זה. בברכה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
חיברתי כבל חשמל לא מתאים (מתח 250V במקום 120V) למוניטור Yamaha HS5 והרמקול נדלק לשניה ונכבה ועכשיו הוא לא נדלק מה נדפק בו ? זה ניתן לתיקון ?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי היום את הרמקולים והכל הלך חלק ובהגדרות שמתי על 5.1 ובREALTEK הוציא סונדים שיש 5.1 אבל משום מה כשאני מפעיל שיר או וידיו רק שני הרמקולים הקדמיים פועלים.. **אם אני מחליף בין הכבל השחור לירוק אז הרמקולים בצדדים פועלים..
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
קראתי פה קצת ומצאתי שהרבה אנשים יודעים שיש מבצעים בנובמבר. איזה מבצעים? איפה? מתי בדיוק? אפשר קצת יותר פרטים? אני מאוד קרוב לרכישת אוזניות ולא הייתי רוצה לפספס משהו כזה...
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
מציעים לי את הטלוויזיה ב 1100 ש"ח על-פניו מחיר יפה עד שנתקלתי בציטוט למטה, יכול להיות שזו אותה טלוויזיה? אם כן שווה לקנות?????? מישהו שמע על טלויזיות LCD של חברת LUXOR? « בתאריך: 7.02.2009 בשעה 23:07:18 » ראיתי מסך 32" ממש זול שלהם, LCD, רזולוציה 768X1366 סטנדרטית, יש כניסת PC, שתי כניסות HDMI. ראיתי אותה מחוברת לDVD, איכות התמונה לא רעה בכלל. מגיע עם 3 שנות אחריות של טלטיב. המכשיר עצמו נראה סבבה, אם כי בסיס הרגל שעליה הוא עומד הוא ענקי. מישהו מכיר / שמע / יש ביקורת בעד / נגד? ראיתי מסכים בסכומים של כ3000 ש"ח, אבל מדובר בטלויזיה לחדר שינה, שאמורה להחליף טלויזיה CRT בגודל 29" ענקית. האם ב2000 ש"ח מדובר בעיסקה שווה?
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה למצא מדריך או לינק או כל חומר אחר על אופן העבודה של מגבר. זה משגע אותי שלפעמים כל העניין של המספרים (ווט, dB, וכל נתון אחר) הוא בעצם יפה לעין ואני יודע את זה בודאות ושבהרבה מקרים זה לא מעיד על האיכות, אבל אין לי איך להסביר את זה. וגם אם אפשר אז איך מכוונים רמקול כך שיהיה לו אפקטים כמו עליה של עוצמת הבאסים או עליה תדר של קול (לא צריך להסביר אופן הפעולה של רמקול) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מה נותן לחבר את הטלוויזיה או ממיר דיגיטלי למגבר? ועם כדאי לחבר את המחשב לIN ואת הטלוויזיה ל-OUT עם זה אפשרי? המגבר הוא YAMAHA RX-V359
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לדעת עליהם פרטים כי אני לא מכיר אותם ולדעת עם הם שווים 400 שקל הרמקולים לשימוש שמיעת מוזיקה ויצירת מוזיקה במחשב
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר אותו כבר הרבה זמן לטלוויזיה , כיום שאני מדליק אותו הוא מחובר לטלווויזיה אבל אין לי שליטה על הווליום , כלומר יש ווליום מסויים שהוא היחיד שאפשר לשמוע אליו גם אם מגביהים וגם אם מנמיכים. הטכנאי של ייס שהיה אצלי אמר לי לקנות כבל RCI והשאיר לי חיבור בשבילו בממיר , חיברתי אותו לממיר אבל אני לא יודע לאן לחבר ברסיבר. ניסיתי לחבר ל-VCR ול-TV/DBS אבל עדיין אין לי שליטה על הווליום. יש אפשרות לחבר גם את הסאב לטלוויזיה? הנה תמונות של המערכת והסאב אם זה עוזר: http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=211D73931D41406EAE7B4519EBD381D6&alid=92371 תודה גדולה מראש! מיקי!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מרחק צפיה 3-4 מטר שימוש: סרטים HD ורגילים דרך המחשב, צפיה בערוצים רגילים אולי קצת משחקים דרך המחשב. מה אתם אומרים על ה32 האלה? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717922 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708361 והאם זה שווה לוותר על FHD ולקנות 37? כי בתקציב הזה אין 37 FHD. יש לי 32 בחדר אחר בבית וזה נראה בסדר, אפשר להסתדר.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? קניתי לי רמקולים למחשב T6060 של Creative ולצערי כשאני שומע מוסיקה בWinamp או בכלל בכל תוכנה אחרת אני לא שומע בכל הרמקולים אלא רק בקידמיים, יש לי לוח אם של Asus P5K Deluxe שאני שומע עם הכרטיס קול המובנה ואני עם VISTA ULTIMATE SP1 יש לי מישהו מושג איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
קניתי רמקולים של CREATIVE MEGAWORKS 550, אבל לא מרוצה מאכות כרטיס הקול שבמחשב (AC97 5.1), יש כמה וכמה סוגי כרטיסים של הAUDIGY, אבל אני צריך משהו שיתאים קודם כל למוזיקה, ואח'כ לסרטים... משחקים לא חשוב. מישהו יכול להמליץ או לתת טיפ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי PRO-JECT USB DAC עם כניסה אופטית, קוקסיאלית וUSB. אני לא מצליח לגרום לו לעבוד דרך הUSB. מה אפשר לעשות כדי לגרום למחשב לזהות אותו ככרטיס קול חיצוני? כל פעם שאני מחשב אותו למחשב הוא רושם לי שההתקן לא מזוהה אני משתמש בווינדוס 8. תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'שלי אמר לי משהו בקשר לחיבור ה-lead in/lead out. מישהו יכול לאשש זאת? ובמידה וזה אכן נכון, איזה צבע היציאה בכרטיס קול (SB live!)?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום את הרמקולים של ALTEC LANSING החדשים שהזמנתי דגם VS2421 חיברתי והכול עובד מעולהההההההה! אבל, בגלל שזו התנסות ראשונה שלי עם רמקולים וסאב וופר...אין לי מושג איך לכוון את הבאס והטרבל באיזה יחסים הם צריכים להיות אחד לשני? תודה מראש על העזרה. ד"א המוסיקה שאני שומע בד"כ היא מוזיקה שחורה עם הרבה באסים
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
חברים.... אני חייב כרטיס קול של Live 5.1 Creative עד 60 ש"ח.... כל מי שיש לו ומעוניין למכור שייצור איתי קשר... אפשר גם באי סי קיו 95726432 תודה לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! אני רוצה לקנות את הנגן הנ"ל, אבל החנויות ב"זאפ" לא מוצאות חן בעיניי. האם תוכלו לתת לי המלצה לחנות אמינה וטובה באזור המרכז שמוכרת את הנגן הזה? עדיפות לרשתות גדולות. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-