אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, בפרץ של נדיבות החלטתי לתת את ה-TSS1 שלי.. http://www.anandtech.com/print/763 אני מעוניין במחליף, לחדר קטן יחסית (3X3) שימושים, מוזיקה, משחקים. יהיה ממש נחמד עם למערכת הנ"ל יהיו את אותם פיצ'רים כמו לTSS1, DTS,PROLOGIC.. התקציב 1000 ש"ח. עם מישהו מכיר מחליף ברמה אני אשמח להמלצה. אני לא אדיופיל וגם לא מחפש עוצמה שתרעיד את הקירות. תודה,
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
בקיצור הבעיה שלי היא כזו, כל כמה דקות אני שומע מין רעש מוזר כזה כמו קצר חשמלי שזה משהו שמעולם לא קרה , רעש מוזר כזה של מאית השנייה ולא משנה אם אני רואה סרט או שומע מוזיקה בנגן , צופה בקליפ ביוטיוב הסאונד פשוט נכבה, הקטע שאני פשוט צריך להפעיל את הנגן עוד פעם וזה עובד כרגיל. מישהו פעם שמע על בעיה כזו ? יודע מה זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 6 חיבורים מאחורה ואני לא יודע כמה ערוצים זה.......ואם אני יכול לחבר סאב סנטר ו4 רמקולים תןדה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם ! NVIDIA פיתחו פלטפורמה חדשה עבור מחשבים "קלים" מבוסס על מעבד ATOM חד ליבה או כפול ליבה בשילוב ששבב גרפי GEFORCE 9400 בעקבות שחרור פלטפורמה זו, החלטתי להמתין עם קניית HTPC תקציבי לסלון (במקום הנייד שלי שמתחיל לגמגם ב- 1080P) מה דעתכם על הלוח אם המטורף הזה: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3562 או על המכשיר החדש הזה מבית אייסר: http://hwzone.co.il/news/1241021045/74322/ מהם המלצותכם??? תודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, בעיקר למוזיקה. חשוב לי שיהיה להן בידוד טוב, כי אני רוצה להשתמש בהן בין היתר במקומות רועשים. מבחינת הסאונד אני מעדיף שלא יהיה "צבוע" מידי ושיהיה כמה שיותר טבעי, אני רוצה לנגן איתן דרך מדמה מדברים דיגיטלי (Line6 POD HD). אני מעדיף גם שתהיה אפשרות לפרק את הכבל ולקפל את האוזניות, כי אני הולך להזיז אותן מהבית למשרד.. ראיתי כמה אוזניות שמוזכרות די הרבה ככאלה עם יחס תמורה/מחיר גבוה שעל הנייר מתאימות לקריטריונים, מה מהן הכי מתאים כרגע? AKG K81DJ (או ה-AKG K518 DJ, זהות לפי מה שהבנתי) Shure SRH240 SHURE SRH440 AKG K450 תודה!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
איך שהבנתי ה MP3 הולך להעלם מהעולם. השאלה היא עם רוב או כל המערכות אודיו שיש באוטו או במערכות סאונד ביתיות מהשנים האחרונות תומכות גם ב AAC? http://www.tgspot.co.il/mp3-creators-abandon-file-format/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חדש כאן וזו ההודעה הראשונה שלי. מותקנת אצלי תוכנת orb אשר בעזרתה אני יכול להכנס ממחשב מרוחק, דרך האינטרנט, לקבצי המוזיקה, התמונות והסרטים שלי בבית. יש לתוכנה אפשרות גם לשדר טלויזיה בשידור חי. ברור לי שאני צריך כרטיס טלויזיה ולחבר את המחשב לממיר של יס שברשותי אבל אני לא יודע אם ניתן יהיה לשנות ערוצים מרחוק ובכלל איך זה פועל. מישהוא מכיר? למישהוא יש נסיון?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני משתמש הרבה אבל ממש הרבה בתוכנה team speak2 וכשאני נכנס אז שומעים אותי ממש אבל ממש חזר ואת כל מה שקורה בחדר שלי...(מאווררים,ציפורים...) ותמיד כדי שישמעו אותי כמו שאני רוצה וזה באמת כמו שאני רוצה שישמעו אותי אז אני נכנס ל volume control ואז ל wave in ושם אני ממניך את המיקרופון בדיוק בצורה שאני רוצה שהוא ישאר......אבל אז כשאני נכנס למשחק למשל קונדישן זירו אז המיקרופון מעלה את עצמו לבד לעוצמה הכי גבוה שלו ואני לא מבין למה....ואז כל מי שמדבר איתי מיתעצבן... מבקש עזרה דיי דחופה.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום בקרוב יהיה לי H340 ורציתי לדעת איזה אוזניות אשר לא "IN EAR" כדאי לי לקנות התקציב הוא בערך עד 700 שקל אפשר להתגמש ועדיף כלפי מטה אבל אם יש משהוא טוב במיוחד אז זה בסדר אני צריך אוזנות נוחות וניידות ושלא יגמרו את הבטריה של הנגן מהר אני חשבתי על PX-200 האם הם טובות ? או שאני אקח משהו אחר ? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
היי עשיתי פורמט למחשב וכמה ימים שאני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול הזה כי אין לי מושג איך בבקשה עזרו לי פה בהדרכה כלשהי :-[
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 רמקולים של מערכת סטאריו ואני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר אותם למחשב? כל רמקול שני חוטים אחד שחור אחד אדום. יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
היי, מצאתי את האוזניות cx500 במחיר סביר בebay http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390001082626#ReturnPolicy שמעתי שיש גם אנשים שמוכרים אוזניות מזויפות. השאלה שלי זה אם זה נראה לך אמין כי לא הצלחתי למצוא חנות בארה"ב שעושה משלוחים לארץ. תודה, מתן
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
המרתי קלטות מצלמת וידאו (hi8 ו video8) למחשב באיכות DVD, הרעיון הוא שהסרטים תופסים מקום רב, וחשבתי להמיר הסרטים לפורמט H.264 שתופס פחות מקום, יש רעיונות עם איזו תוכנה ניתן לעשות זאת? וגם לגבי הגדרות מומלצות כדי שלא יאבד האיכות, ניסיתי מספר נסיונות עם SUPER ויצאו הרבה פיסקלים... תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בדנון x3700h ורמקולים של מוראל sp3 חמישה יחידות וסאב אקטיבי של מוראל גם אך מהגרסה הישנה שלהם. מה הקונפיגורציה האופטימלית למערכת הזו מבחינת hz, main/lfe וכו.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
- 1 follower
-
-
YES יצאו במבצע של הטלוויזיה הנ"ל ב2360 ש"ח, למרות שאני יודע מה כנראה תהיה התשובה, אבל מה אתם יכולים להגיד אליה? http://www.hisenseil.co.il/led/LEDN50D36P תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
שלום רב, במהלך גלישה באינטרנט בחיפוש אחר מדריכים לנגני MP3 נתקלתי במדריך הבא: http://www.myedvisor.com/mp3playerguide/description2.htm מצאתי בו הרבה מידע שימושי ולכן אני רוצה לספר לחברי הפורום על קיומו שהמדריך הנ"ל. מה דעתכם על המדריך?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום. יש לי ת'כרטיס קול Creative Audigy 2 Value ות'רמקולים Crearive Inspire 7900. אני שומע בצורה מדהימה..ממש חבל על הזמן.. עכשיו, אני מקבל עוד שבועיים בערך רסיבר מקצועי, 2 רמקולים ענקיים מקצועיים, וסידי מקצועי, כל הסיפור איזה 7000 שקל..משהו רציני ביותר. מישהו יכול להסביר לי על דרך...שאני ישמע את 7 הרמקולים, הסאב..+הרסיבר עם 2 הרמקולים..הכל ביחד! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום, רכשתי אוזניות Xiaomi Piston 2 מהאתר Geekbuying. הן נשמעות בסדר, לא משהו לכתוב הביתה. אני לא בטוח לגבי המקוריות שלהן. הקונוסים שמחברים בין הכבל לאוזניה עצמה מכילים את האותיות L או R בצד הפנימי באופן בולט ולא בכתום\חום כפי שמופיע בפורומים שונים. בנוסף, בצד החיצוני של הקונוסים מופיע הלוגו mi, גם באופן בולט. מצורפות תמונות. האם הן מקוריות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
צריך המלצה לרמקולים קטנים 5 וסאב איכותיים שיחוברו לרסיבר למערכת קולנוע ביתית עד 800 ש''ח הם בעיקר לסרטים וטלוויזיה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
היי חברה יש לי כבר את ה DAC הזה תקופה ולאחרונה התחיל לעשות בעיות באוזניה בצד ימין מתחילים לשמוע חלש או לא לשמוע בכלל, רק אם אני משחק קצת עם החיבור שם שומעים אבל עדיין חלש יותר ומצד שמאל יש מה לעשות? או רק לקנות חדש?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה פשוטה אין לי קול במחשב ואין לי את הדיסק של הכרטיס קול רציתי לדעת איך אני מוצא את השם של הכרטיס קול ואני כבר יוריד דרייברים מהאינטרנט תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ה akg k26p ? האם ה sennheiser px100 עדיפות? אני מעדיף את הakg בגלל שהם אטומות יחסית אבל אם הסאונד בpx100 משמעותית יותר טוב אני אקח אותן
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שמציקה לי בזמן האחרון כשאני מחבר את המחשב למגבר . על ידי כבל בעל יציאה אחת מהכרטיס קול שמתפצלת לשנים(אדום , לבן ) יש לי הפרעות בסאונד הכוונה היא שיש קול רקע מעומעם לכל אורך הסרט , אבל עם אני מחבר לTV אז אין את קול הרקע המעצבן שמקשה על צפייה בסרט. האם זו בעיה במתח או בכניסה של ה AUX במגבר או שהכבל לא תקין בבקשה עזרו לי אני משתגע!!!!!!!!!!!!!! נ.ב ניסיתי לחבר את הכבל גם לכניסה אחרת במגבר כמו VTR 2 וכד' הכרטיס קול הינו כרטיס קול מובנה על לוח של ASUS A8N E AMD תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות חדשות(לא משהו טוב, סתם משהו למחשב ולמשחקים ואולי למוזיקה כשכולם ישנים), ואני מעוניין לעשות לה BURN כדי לשפר את האיכות שלה קצת. התדרים הנמוכים ממש גרועים עכשיו.איך אני עושה את זה ואיזה קובץ SOUND כדאי לי להשמיע? ועוד משהו: איך אני יכול להעביר את הSOUND מהרמקול הפנימי של המחשב לרמקולים שמחוברים? עשיתי תוכנה שמוציאה הרבה רעשים, אך היא מוציאה אותם לרמקול של המחשב ולא לרמקולים שמחוברים אליו. יש לי p4p800 deluxe. אם אני אצליח להעביר את הסאונד מאחד לשני אני אפרסם כאן את התוכנה שעשיתי. אם אני לא אצליח אז היא לא כל כך שימושית... תודה.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-