עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nehmia,

חיברתי את הרמקולים מאחורה במחשב 4.1 וסידרתי בלוח בקרה->צלילם ->הגדרות רמקול שיהיה על 4 רמקולים ...ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה לא עובד...מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by seffico,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והעברתי את סט הרמקולים הישן שלי (creative inspire 5.1) מהסאב יוצאים 3 כבלי PL אחד לסאב וסנטר, שני רמקולים קדמייםושליי רמקולים אחוריים. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח ויש לי אפשרות לחבר אליו 3 כבלים (ורוד, ירוק וכחול) הבעיה זה שאני מחבר אותם אני שומע סטריאו, זאת אומרת סאב, ושני רמקולים, או קדמיים או אחוריים, תלוי לאן אני מחבר, וניסיתי כבר את כל הקומבינציות. הכטיס קול הזה תומך 5.1 אבל אני לא יודע איך להגדיר אותו שיעשה את זה. בהגדרות תצורה של הוינדוס 7 יש לי רק אפשרות של סטריאו. יש איזשהוא אפשרות או כלי להשתמש בו שאני אוכל שכל הסט יפעל? אז זה יעזור, בהגדרות הקול של הווינדוס כתוב לי שההתקן הוא high definition audio תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  3. Started by IdolAdmin,

היי אני מחפש מערכת סראונד, הכל אצלי מתחבר מהמחשב משחקים טלויזיה מוזיקה די וי די..אז אני רוצה משהו איכותי מאמין של קריאטיב או לוג'יטק 5.1 אלה אם יש גם 7.1 ששווה להשקיע אבל אני לא סגור אם בכלל כדאי בשביל החדר שלי.. אז 5.1 ראיתי את ה MegaWorks THX 5.1 550 וה GigaWorks ProGamer G550W של קריאטיב..איזה מהם יותר טוב? ואיך הם מושווים לרמקולים של לוג'יטק ה Z5500 שהם קצת יקרים יותר אבל על איכות....

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by Inflatable,

שלום רב, חיפשתי כאן בפורום ולא הצלחתי למצוא את התשובה שמתאימה לי, ואשמח לעזרתכם. אם פיספסתי ואני שואל סתם משהו שכבר ענו עליו, אני מתנצל, ואשמח לקבל הפניה למקום המתאים. יש לי מחשב עם יציאות סראונד רגילות (יש בכרטיס קול 6 PL-ים), נראה לי שזה הסטנדט היום, אבל בכל מקרה הנה קישור ללוח אם: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AX78&fMTYPE=Socket AM2 כמו כן יש גם יציאה אופטית TOSLINK. אני רוצה לחבר את המחשב ל-DVD/מערכת קולנוע ביתית שיש לי (SONY DAV-TZ320) בכדי לשמוע דרכו בסראונד. הבעייה היא שלפי מה שאני מבין הדרך היחידה להכניס סאונד למערכת היא דרך כבל SCART. האם יש לי דרך להוציא סאונד מהמחשב למערכת דרך כבל SCART, אם כן, איזה כבל אני צ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בואו נגיד שבמקום לקנות כ. קול שתומך ב4 ערוצים, יש לי 2 שתומכים ב2 ערוצים, זה אפשרי לחבר לאחד זוג רמקולים עם סאב ולשני זוג רמקולים רגילים ולשמוע בסראונד של 4.1? אם כן אין אני מגדיר את זה?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by nadav275,

שלום. ברשותי מחשב מבוסס asus m2a-vm hdmi+2gig+amd 4200. הרצתי היום סרט bluray והתמונה קצת קירטעה. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים של ati שמתאימים לכרטיס- ועדיין לא עזר. חשוב לציין שהסרט לא קפץ לגמרי- אלא בעיקר במבט מקרוב אפשר היה להבחין בקפיצות- קצת כמו במשחקי מחשב. השאלה שלי היא האם זה קשור לחומרה "חלשה" מדי בשביל להריץ את העסק או אולי בגלל ההגדרות בתפריט של ati לרזולוציה לקצב הרענון של המסך אליו מחובר המחשב (samsung a450 פלזמה) או אם יש הגדרה תוכנתית אחרת שאפשר לשנות כדי לשפר את המצב. ועוד דבר שאולי מתקשר. בבדיקת האות הנכנס ברסיבר שאליו מחובר המחשב מצויין שאל הרסיבר מגיע אות 1080p וזה גם האות היוצא. זה למרות שהטלויזיה תומכת רק ב-720p ושהרזולוציה ביציאה מהמחשב הוגדרה ל 136…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Shortboarder,

אז ככה. יש לי R9700 עם TVOUT, נניח (לא ניסיתי עדין) שאני רוצה לעתיק סרט שיש לי במחשב לקלטת וידאו,איך אני עושה את זה??? (נ.ב: כבר חיברתי TVOUT לטלויזיה וזה עבד.) עוד שאלה באיזה פורמט אני צריך לעשות את זה...לדוגמא PAB B PAL M וכו...שהוידאו יקלוט את זה כמו שצריך?? אני יודע שאני צריך להוציא גם סאונד מה LINE OUT גם את זה איך אני עושה שהוידאו ימצא?? (הכרטיס קול שברשותי הוא Realtek AC97 5.1) תודה.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by Ic3 CuB3,

http://www.minivian.com/bbs/view.php?id=movie_review&no=1 נראה מכשיר מעולה.....ונראה לי די קטן.... ומישהו יודע מה מידות המסך בס"מ X ס"מ ?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by ag43,

המחשב שלי מחובר לטלוויזית 42 FHD בחיבור HDMI. כל פעם שאני מותח סרט תוכנתית כדי להוריד את הפסים מלמעלה ומלמטה הסרט מקרטע מדי פעם. ניסיתי את KLITE MEGA PACK + 64 BIT ואת SHARK CODECS + 64 BIT ולא ראיתי הבדל. מה שמשגע אותי הוא שהביצועים הם בדיוק כמו במחשב הישן שלי (פנטיום 4). אני משתמש בWINDOWS 7 64 BIT. אין הבדל בין MPC HC לWMC.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by shantax,

כידוע, במסכי HD סרטים בעלי איכות גבוהה, כמו סרטי DVD, נראים טוב יותר מאשר בטלויזיה "רגילה", ואילו שידורי טלויזיה באיכות נמוכה (כמו שלמרבה הצער יש בארץ) נראים במסכים האלה אפילו פחות טוב מאשר בטלויזיה רגילה. רציתי לשאול לגבי סרטי DIVX, האם לגבי מי שצופה בעיקר בסרטים באיכות כזאת עדיף גם כן טלויזית HD, או שבמקרה כזה הסרטים יראו אפילו פחות טוב (או באיכות שווה) לטלויזיות רגילות? תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by amitey,

שלום לכולם. קיבלתי מספר סירטי HD מקודדים ולאחר שפתחתי אותם אני לא מצליח לצפות בהם כמו כל סרט רגיל שהייתי פותח. האם צריך נגן מיוחד בשביל סרטים אלו ? אם לא , מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  12. היי נתקלתי בסוגייה שמעניינת אותי - יש סרטי HD ששוקלים למעלה מ-30 ג'יגה, שהם כמובן באיכות 1080p ומגיעים עם מספר שפות וכתוביות, לעומת זאת יש סרטים באורך דומה ובאיכות 1080p גם כן ששוקלים פחות מ-15 ג'יגה, אני שואל - למה ההבדל העצום ? ברור לי שה-Bit rate הרבה יותר גבוה, השאלה אם זה משפיע באופן דרסטי על האיכות ? (כמובן עם הציוד המתאים, מה שאין לי, אחרת הייתי בודק בעצמי ) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום רב! כבר תקופה שאני מסתפק בלראות סרטים ב720p והגעתי למסקנה שנמאס! יש לי טלוויזיה שתומכת ב1080P וכרטיס מסך שתומך בכך! אבל כל פעם שאני מנסה לראות סרט ברזולוציה הזו אני נתקל בבעיות של חוסר סינכרון וקפיצות במהלך צפיית הסרט שהופכים את הצפייה בו לבלתי נסבל. השתמשתי כבר בVLC וBSPLAYER כנגנים עם כל מיני סוגי Codec, שום דבר לא עזר. לטעמי האישית המפרט של המחשב שלי מספיק כדי להריץ סרטים ב1080p, אבל אולי אני טועה. מעבד Intel Core 2 Quad 6600 ב2.40hz זיכרון 4gb לא זוכר באיזה מהירות הרצה אבל אני חושב שזה DDR2 ב1066hz כרטיס מסך Geforce Nvidia 9800GT 512ddr לא זוכר את מהירות ההרצה של הזיכרון הגרפי של המודל הזה. דיסק קשיח 1. 200 GB שעליו מותקנת המערכת הפעלה 2. של 150GB שעליו מות…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by idanmal,

שלום לכולם ....יש לי נייד מדגם HP DV2815NR ואני לא מבין מדוע סרטי HD מקרטעים ל? יש לי את חבילת הקודקים של CCCP וסרטים רגילים פועלים כמו שצריך, כאשר אני נכנס למשאבים אני רואה שהסרט גומר לי את כל משאבי המעבד...תודה מראש לכל העוזרים....

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by KingRaptor,

טלוויזיה Samsung LA37A550P (תמיכה 1080p) די-וי-די Pioneer DVD Player DV-410V 1080p USB 4-16Gb של Sandisk סרטי HD רצים ואחרי כמה שניות \ דקות קופאים והDVD נתקע לחלוטין (רק ניתוק מהשקע עוזר) לעומת זאת הטלוויזיה מתפקדת מעולה מול ה- Yes HD בסרטים ובערוצי ספורט. אני טוען את הסרטים מ-USB stick ומעברים ב-HDMI לטלוויזה דרך הDVD. שאלתי: 1. איפה ה-ChokePoint ומה תוקע? קראתי ש-DVD שאינו BLUERAY לא מסוגל להתמודד עם הפורמטים השונים של סאונד, צבעים, רזולוציות וכו' - האם הפתרון הוא קניית מכשיר Blueray 2. אולי קיימים מכשירי streamer עדיפים? כיוון שאני לא משכיר סרטי בלו-ריי ובעיקר מעביר מהמחשב (בעל רשת בייתית) 3. אולי הבעייה במקום אחר? הטלוויזיה? ה-USB איטי מדי לק…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. היי, הבעיה שלי היא כזאת- מספר סרטים שצרבתי לנגן ה-DVD פועלים ללא תמונה ורק שומעים סאונד. הקבצים שצרבתי הם בפורמט AVI ככה שלא צריכה להיות שום בעיה והם כן תקינים במחשב... בכל מקרה ניסיתי להפעיל את הסרט בשני נגנים: UPXUS Dvp-608, וב- Apex 811. בשניהם הבעיה זהה. תודה לכל היועצים...

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by alonlior,

שלום קניתי לפני מספר שבועות את הנגן הנ"ל והוא מעולה. רק עכשיו אני רוצה לנסות להעביר סרטים לנגן, אבל כמובן נדרש להמיר את הסרטים לפני שיהיה אפשר לצפות בהם דרך הנגן. רציתי את הגרסא העדכנית של jetaudio לכן הורדתי אותה דרך האתר שלהם (jetaudio basic) והשתמשתי בסיריאל שקיבלתי עם הדיסק. הכל עובד יפה חוץ מדבר אחד, רשום לי שגרסאת הbasic מוגבלת ויכולה להמיר עד 30 שניות בלבד מתוך הסרט השלם וכדי להמיר את כל הסרט עלי להיות מצוייד בגרסאת ה-plus. ניגשתי לדיסק שקיבלתי עם הנגן במטרה למצוא שם את גרסאת הplus שרק איתה או עם גרסאת וידאו מורחבת של התוכנה, אוכל להמיר מעבר ל-30 שניות, ולהפתעתי גם בדיסק שקיבלתי עם הנגן נמצאת גרסאת ה-basic. ישנה אפשרות לקנות את גרסאת הplus אבל משהו פה לא נראה לי …

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by TheWave,

רציתי לדעת אם הנגנים הבאים: H320 והH10 יכולים להראות סרטים/סרטונים או שרק תמונות? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by skycaller,

כשאני מפעיל סרטים באיכות BluRay 1080p הסרטים מקרטעים ונתקעים מדי פעם, מדי פעם הצבעים מתבלגנים ויש בלאגן \= זה ממש מפריע, אי אפשר לצפות ככה בסרט... כשאני מפעיל סרטים באיכותBluRay 720P הכל תקין.. חשוב לציין שאני מתשתמש בנגן VLC PLAYER ומשתמש בתרגום חיצוני (מתאים לגירסאת הסרט כמובן). הכרטיס מסך שלי 4870HD, מעבד Q9450 וזיכרון 4 ג'יגה. משתמש בקודק K-LITE . אשמח לתשובה שתעזור לי לתקן את הבעיה. תודה.. __________

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש ברשותי נגן DVD מסוג LG (כבר 5 שנים) וכעת כמעט כל סרט נתקע וגורם גם לתקיעת הנגן באופן מוחלט שאפילו לא ניתן לכבות ולהדליקו ויש צורך לנתקו מהחשמל. התקליטורים במצב טוב והם מתנגנים יפה מאוד ב DVD אחר. השאלה שלי האם זה יכול להגרם מעינית מלוכלכת? ומהי השיטה הטובה ביותר לנקותה? השתמשתי התקליטור ניקוי כמה פעמים אך זה לא עוזר,האם ישנו סוג מסוים של תקליטור ניקוי שאתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  21. אז כך אני עומד ליקנות בקרוב נייד חמוד לשימוש אישי... MSI GX600. אני רוצה לחבר אותו לLCD שאני עוד לא החלטתי אבל עתיד ליקנות... כמו כן הנייד יהיה מחובר ל דיסק חיצוני גדול שבו אני אוכל לישמור את אוסף הANIME שלי... הבעיה היא כיצד אני מצליח להוציא מהכ.קול הבינוני- של הנייד צלילי יותר טוב שיפאר את ה X-540 שאני גם אמור ליקנות? אגב מישהו יכול להמליץ לי על 5.1 אחר שמיתיימר ליהיות טוב יותר? בגבול ה1K...

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  22. מה אתם אומרים עליהם? http://shopping.walla.co.il/mall_product_images/auction_product/JXN26.jpg

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by kozimus,

שלום יש לי 2 כרטיסי קול ,אחד ONBOARD 7.1 של AC97 והשני של CHAINTECH AV-710 מחובר דרך PCI . אני מעוניין אם יש אפשרות: שהאוזניות יעבדו דרך הAC (מחוברות לפנל קדמי בCM690 ) וכל השאר יצא דרך הכרטיס השני . ניסיתי בכל מני ווריאציות ולא כל-כך הצלחתי . תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  24. התקנתי את ה-emu1212m ומאז הכרטיס הישן שאליו מחוברים הרמקולים של המחשב לא פועל יותר,איך אפשר לסדר שאני יוכל לעבוד אם שניהם?

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  25. ערב טוב, ברשותי כרטיס קול מובנה על הלוח אם: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AN-M2&fMTYPE=Socket%20AM2 סט רמקולים 2.1 מחוברים דרך היציאה האחורית, אוזניות סטריאופוניות מחוברת ליציאה הקדמית. הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע סאונד משני ההתקנים במקביל, יש סאונד רק מהאוזניות וכדי לשמוע מהרמקולים יש צורך לנתק את האוזניות. בעבר הייתי עובד עם Windows XP, והייתי יכול לשמוע דרך שני ההתקנים במקביל, אך לצערי מאז שעברתי ל- Windows 7 הדברים השתנו. כיצד אני מגדיר שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים