אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
איפה לעזעזל אני יכול למצוא מעבדה טבוה לתיקון אוזניות כבר כמה ימים שאני מחפש תודה מראש רותם
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
החתול לא חיבב את הרמקולים והוריד את הבד מהרמקולים שלי. הרמקולים הינם קנטור של אפוג'י, דיברתי עם מספר מקומות אבל הם אמרו שהם לא עושים את התיקון אלא ללכת לרפד. השאלה איזה בד לקנות שיתאים והאם יש המלצה למקום ספציפי. תודה מראש, אור
-
- 12 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
לילה טוב! אני מתכנן להתחיל פרוייקט שכולל בין השאר בניה של אקולייזר אנלוגי (אקטיבי) עם 3 כיוונים (פוטנציומטרים) BASS MID TREBLE השאלה היא איך לתכנן את המגעל? האפשרויות: - הגברה של כל הסיגנל וחיבור לאקולייזר פסיבי (שרק מנמיך את התדרים שלא בוחרים להגביר) - אותו הדבר רק בצורה הפוכה (המגבר בא אחרי האקולייזר הפסיבי) - הגברה של תחומי התדרים המסויימים (זה אומר מגבר לכל תחום תדרים) אז מה עדיף (מבחינת פגיעה בעוצמה של הסינגל/איכות/עיוות וכו') באיזה מעגל משתמשים בדרך כלל? באיזה משתמשים בציוד HIGH END? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי על המחשב הרבה קבצי OGG שWINAMP לא יכול לפתוח אז אני מעוניין להמירם ל MP3. חיפשתי וחיפשתי אך לא מצאתי תוכנה שעושה את זה בחינם וביעילות,אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 שיהיו למוזיקה בעיקר וגם לסרטים בעיקר יענו שניהם עכשיו אלו המערכות הכי טובות שמצאתי במחירים האלו(נראה לי תקנו אותי אם אני טועה) אז ככה חשבתי על הרמקולים האלו: 1. Logitech Z-680 http://www.logitech.com/index.cfm?countryi...crid=2&detail=2 עולים: 2430 שקל 2. creative MegaWorks THX 5.1 550 http://www.creative.com/products/product.a...oduct=240&nav=2 עולים:2020 שקל 3. אלו אני חושב שעדיין אין בארץ :\ (סתם שאלה:איך אני יכול לדעת מתי הם יהיו?). Logitech Z-5500 Digital http://www.logitech.com/index.cfm/products...,CONTENTID=9486 עולים:נראה לי שהם יעלו הון. אז איזה לקחת? אבל עם נימוק אם אפשר בבקשה ולגבי הכרטיס קול יש לי כרטיס קול מובנה 5.1 הלוח אם…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רץ המון ואני החלטתי שאני רוצה להתחיל לשמוע מסיקה תוך כדי ריצה. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את האוזניות האלה: Jabra Sport Wireless - הם נראו לי מצוינות בשבילי אבל הבעיה היא שאני לא מוצא אותם בחנויות. הדגם היחיד שמצאתי הוא Jabra Sport Wireless+, וכמובן שהוא יותר יקר ואין לי בזה צורך. אז: 1) רציתי לבקש כאן אם מישהו יכול לומר לי איפה ניתן לקנות את המוצר ובכמה (הבנתי שהסכום שלו עומד על בערך 250 ש"ח) 2) אם אתם מכירים סוג אחר של אוזניות לריצה בסביבות 250 שקלים אני אשמח לשמוע. (אני מעוניין באוזניות שתופסות את האוזן מאוחר וכמובן שעובדות על בלוטוס) נ.ב : אני רץ בדרך כלל ריצות ארוכות ואני מזיע די הרבה אז האוזניות צריכות להיות נגד מים וכל זה... תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפש אוזניות עד 150 ש"ח ללא חריגה בעיקר למוזיקה וחשוב שיהיה כבל יחסית ארוך. תודה
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות טלויזיה לחדר עכשיו אני לא יודע מה יותר איכותי מבין הטלויזיות הללו: 32LG60UR SCARLET LCD או SAMSUNG LA32A450 LCD שתי הטלוזיות הם בגודל 32 אינץ' לגבי איזו טלויזיה כדאי ללכת? תודה לעונים..
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מתלבט הרבה האם לקנות מחבר H340 ב900 ש"ח, ללא באנדל, או לקנות מכשיר חדש מהחנות בתקציב של 500-900 ש"ח. הדרישות שלי למכשיר: עיצוב יפה. מסך צבעוני, עדיפות לגדול עם הצגת תמונות ו\או וידאו. זכרון של 1GB+ אוזניות נחמדות. ואיכות סאונד טובה לשדרוג עתידי של אוזניות. אני קורא המון ביקורות והמון דיונים פה, ואני מתבלבל ומשתגע בין כל הדגמים של IAudio, IRiver, Mpio וכו'. אני רוצה נגן איכותי שישמש אותי לשנים רבות, אבל מצד שני אני לא פריק גמור של טכנולוגיה אבל עם ההיצע של הנגנים בשוק קצת צורם לי לקנות נגן יחסית פשוט שנראה מבחינת עיצוב ותצוגה כמו נגנים ג'נריים. בתודה מראש, אופיר.
-
- 46 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
במחשב יש לי 3 יציאות HDMI dvi vga כיצד אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה שיש לי בה רק חיבור של RCA (בננות - אדום,לבן,צהוב) בעבר הייתה לי יציאת S-video ועכשיו אין לי איזה אפשרויות יש לי ? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מחשב עם לוח אם של GIGABYTE ga 8kns הוא מגיע עם realtek ac'97. הבעיה שכשאני מחבר את הרמקולים לכניסה האחורית של המארז לא שומעים כלום אבל מקדימה של המארז זה עובד. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה הבעיה???
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי כמה הקלטות ישנות של שירים שלא הצלחתי להשיג בשום מקום ויש שם הרבה "פיקים" את יודעים שיש כמו פאק כזה מצמרר שכואב באוזן ומעצבן... אז רציתי לדעת עם צלילים כאלו יכולים לקלקל אוזניות או רמקולים? או לגרום לאוזניות או לרמקול להתחיל לזמזם? שאלה אחרונה: אם יש תוכנה פשוטה שאני יכול הוריד את הפיקים האלו...? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מגבר של JVC דגם 6052 בעל הספק 500W עכשיו לפי הפירוט הוא מפצל את זה כנראה ל5 ערוצים שונים שווה...עכשיו שאלתי חבר שלי בנוגע לעובדה שכל רמקול קידמי שלי צורך 250W אז חיברתי לרסיבר הזה רק את הקידמיים ואת הסראונד הכללי לרסיבר נוסף בקיצר הוא אמר לי שהעובדה שרק שניהם מחוברים והרסיבר מכוון ל ערוץ פרונט סטראו בלבד לא אומר שהוא מפצל אל הרמקולים את כל ההספק המלא שלא אלה של כל יציאה ז"א 100W לכל רמקול והוא אמר לי שצריך לשנות משהו בריסבר פיזית בישביל לדאוג לפיצול כזה...האם זה נכון?..ואם כן מישהו יודע איך או איפה יש לי הסברים לזה???
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ערב טוב אני יודע שזה לא כל כך קשור לפה אבל אולי בכל זאת מישהו יוכל לעזור לי פה , שאלתי בקארספורום אך ללא מענה לפני שלושה חודשים קניתי את הפולו שלי שהגיע ביחד עם סאב ומגבר , הייתה בעיה של בומים מהסאב בזמן ההתנעה , פרקתי את הסאב והמגבר , לא ממש להפתעתי גיליתי 4 קבלים מנופחים במגבר , כמובן שהחלפתי אותם בחדשים דנדשים שאמורים יהיו לעשות את העבודה . עכשיו לעניין ההתקנה , בקשר לחיבור של ה + - ו ה REM אני יודע מה מתחבר לאן , עניין הרמקולים וחיבור הסאב . אני מעלה תמונות , בהתקנה הקודמת הרמקולים האחוריים היו מוגברים ומחוברים למגבר , המערכת הייתה מחוברת עם RCA ובחיבור למגבר פוצלה על ידי מפצל והתחברה ל REAR ן FRONT שנראה לי קצת מוזר. אשמח לשמוע לעצתכם כיצד לחבר את כל העניין והא…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ככל הנראה יותקן אצלי ביום א' הקרוב ממיר HD של HOT בעל חיבורים: HDMI , component , RCA ו SPDIF. בשביל להציג את התמונה אני מחבר את הממיר בחיבור HDMI -> DVI למסך של מחשב (את המחשב אני מחבר למסך בחיבור VGA). אבל עם הקול של הממיר תהיה לי בעיה, חשבתי על שתי אופציות: חיבור component זכר לחיבור 3.5MM נקבה (להשתמש ברמקולים של המחשב כרמקולים לממיר) אבל מסתבר שלא קיים כבל כזה. [באמת אין או שיש כבל כזה שניתן להשיג איפשהו?] או לעשות לופ דרך כרטיס הקול של המחשב - component ל3.5MM זכר. לחבר אותו מצד אחד לממיר ומהצד השני לכניסת המיקרופון במחשב. אבל איך ניתן לשמוע את הקול של המיקרופון במחשב? (לא יצא לי להשתמש בזה המון זמן ככה שאני לא בקיא בהפעלה שלו). יש למישהו פתרו…
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום חברים...יש לי את הרמקולים והסאב של מייקרוסופט וכרטיס SB Live value. רציתי לדעת אם אני ירגיש שיפור בסאונד אם אני יחליף את הכטיס למשהו יותר חדש וטוב? נמקו תשובותיכם בבקשה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
למטרת מתנה, אני מחפש חנות או שירות שמאפשר להדפיס בצורה מרשימה לוגו של חברה על גבי אוזניות. מצאתי בארץ חברה שעושה את זה אבל נראה שאלו אוזניות גנריות. אני מעוניין לקנות אוזניות של חברה כמו Sennheiser, Bose וכו ואז להדפיס/להדביק עליהן לוגו של חברה ושזה יראה טוב. ראיתי פעם בארץ אוזניות של Sol Republic ממותגות בלוגו של חברה שנתנה אותן לעובדים שלה, אני מחפש משהו כזה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי רמקולים sbs 560 של creative 5.1 והבעיה היא שאם אני שם שירים לישמוע ב bsplayer (תוכנה של סרטים) אז אני שומע בכול הרמקולים... אבל אם אני מפעיל שיר דרך הווינאפ אנ ישומע רק ב 2 רמקולים... והבאסה שאי אפשר לישמוע בbsplayer יותר משיר אחד הכוונה אני יכול לשים שיר אחד כול פעם אין שם רשימה של שירים שזה עובר אחד אחרי השני כמו בווניאפ ... תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אלה הנתונים שלה: Built-in 5.1channels amplifier Luxurious VFD display Individual CD, computer, AUX input available Magnetically shielded AC-3/DTS ready Simulated surround effect: stereo can be converted to surround Independent channel volume control: Front, surround, center and Subwoofer Self-protection of over-voltage, overload. Compatible for PC,DVD,VCD,CD,TV,etc. Output power: 20w + 10W*5 Speaker unit: Subwoofer: 5.25 " Front:/center /Rear:5*3"(full range) Frequency response: 35HZ-20KHZ Separation of Satellite: =45dB Sensitivity of Normal: 400 Packing: 2SET/CNT 700CTNS/20' Weight: 15KGS היא עולה 395 שקל.. שווה קניה?
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מה אתם אומרים, שווא לקנות אותם ב 330 ש"ח ? או שאולי יש טובים יותר במחיר הזה ? ומה אם Logitech Z323 ?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות 5.1 למחשב אז חשבתי על X 530 של לוג'י יש לכם עוד המלצות בבקשה
-
- 13 תגובות
- 967 צפיות
-
-
עם תצוגה של 100 אינץ'!!! מלא חיבורים מאחורה, נראה פשוט מדהים. מוכר בצער רב עקב נסיעה, אבל לשמחתכם, מחיר מצחיק!!! 4999 שקלים בלבד! מנורה של 3000 שעות!!! (זה מטורף!, זה אומר שניתן לראות סרט חדש כל יום למשך יותר מ-5 שנים!!!!)
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
האם 5 רמקולים קטנים 10X10 וסאב של מערכת +מגבר יכולים להשפיע על המחשב או לגרום לנזק? משהו כמו עומס ומשהו עם הכרטיס קול או משהו? או שלא צריך להיות מודאג?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם כרטיס קול (ומסך) מובנים בלוח אם, ויש לי כרטיס קול (ומסך) ממחשב ישן יותר, שטובים מאד ואני רוצה להעביר אותם למחשב החדש. אני בטוח שכרטיס הקול יכול להתחבר לחדש אבל יכול להיות שכרטיס המסך לא. אז נדבר רק על כרטיס הכל. נגיד ואני יודע לחבר אותו ויש לי את הדריברים הנכונים. מה עוד צריך לעשות? צריך איכשהו "לבטל" את הכרטיס קול המובנה בלוח אם? אם כן, איך עושים את זה? במנהל חומרה? פשוט לבטל אותו שמה? או מה? תודה
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני עומד לפני קנייה של מחשב חדש ותכננתי להזמין איתו Xonar D2X, בידיעה שאיכותו טובה בהרבה מכרטיסי הקול המובנים בלוח אם. אתמול כשעשיתי עליו חיפושים בפורום, מצאתי במקרה את הת'ראד הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464474.0 הבחור שם מתלונן שהדרייבר קורס לו פעמים רבות ובאופן כללי ממש לא יציב. המשכתי לבדיקות בפורומים בחו"ל ומצאתי תלונות רבות על תפקודו של הכרטיס, במיוחד במשחקים: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=267634 http://www.overclock.net/sound-cards-computer-audio/752207-asus-xonar-d2x-games-crashing.html ופה מדובר על "פריצת" הדרייברים כדי לשפר את יציבות הכרטיס (מה שמעיד על דרייברים גרועים): http://www.trubritarforums.com/forum/index.…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-