עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shshmul,

שלום רב יש ברשותי כרגע זוג רמקולים רצפתיים , מפאת המקום[12מ"ר] הייתי רוצה להחליפם לרמקולי מדף ,אבל שיהיו איכותיים וברמה גבוהה היעוד יהיה עבור קולנוע ביתי וסטריאו הרסיבר הוא: onkyo 939 התקציב תלוי בכמה אני אמכור את הקדמיים שיש ברשותי כרגע,אך אבקש המלצות לזוג רמקולי מדף מקצועיים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Avivo,

העברתי את המחשב הישן לסלון ואני חושב לקנות רמקולים קצת יותר רציניים (2.1) מאשר הקריאטיב הרגילים... איך אני בדיוק עושה את זה? מה אני צריך? רסיבר? מגבר? כרטיס קול מיוחד? (התקציב שלי הוא סביבות ה2K) (:תודה מראש לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  3. iPod nano קטן יותר מעיפרון גודל 2 יש לו click wheel בדגם של 4 גיגה יש 1000 שירים 80 אחוז יותר קטן מהיפוד המקורי ו62 מהמיני כפתור hold למעלה קטן יותר מכל נגן אחר קטן יותר מכל פלאפון מסך צבעוני שלישי מהגודל של הפלאפון razr כניסה למחשב ואוזניות למטה 25 אלף צבעים במסך רזולוציה גבוה שעון עולמי שעון עצר ומשחקים חדשים 42.5 גרם USB 2 14 שעות סוללה צבעים של שחור ולבן גדלים של 4 ו2 גיגה במחירים של 199 ו249 גלריה עם תמונות באיכות גבוה http://www.apple.com/ipodnano/gallery/image11.html

• 188 תגובות
    • 14.5k צפיות
  4. Started by yup,

האם ידוע למישהו על תמיכה (לא interface, רק קריאת תווים) בעברית למכשירי archos מסדרת av400. בrockbox לא מצאתי תמיכה לדגמים מתקדמים. האם ידוע על יוזמה של החברה לפתח דבר כזה? תודה <o> YUP

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by gbox,

בס"ד שלום רב לאבא שלי יש י'ום הולדת ואנחנו רוצים לקנות לו מערכת אודיאו במחיר של עד 800 שקל מערכת סיטראו קטנה מעץ יפה ואיכותית או נגן MP3 עם רמקולים בנוסף מה עדיף ואם כן איזה דגם וחברה? תודה רבה לכולם

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by MDK,

טוב בוא נראה לקחתי את הנגן לחבר שלי וחיברתי לכל מיני אמצעי שמע: סט רמקולים 5.1 של PEERLESS כולל רסיבר PROSOUND אני חושב - המכשיר שלי הרבה פחות חזק מאשר הIPOD MINI של החבר. צריך לשים VOL עד הסוף - 40 ואת המערכת בערך ב75 אחוז מהכוח כדי לשמוע בעוצמה סבירה! (השוונו לאותו שיר) קצת הופתעתי לגלות זאת האמת. האיכות היתה דומה, אבל לIPOD MINI היו באסים יותר טובים (שניהם על מצב EQUALIZIER רגיל בלי שום תוספת) ניסיתי את הנגן שלי עם עוד שתי אוזניות של החבר - אחת SONY MDR-V150 ואחת אחרת SONY פשוטות של 50 שקל, ועם שתיהן לא שמעו מספיק חזק והיה צריך להגביר לVOL 28 בערך (או לVOL 25 עם EQUALIZIER מכוון על ROCK) הV150 נשמעו מעולה עם הIPOD MINI אבל עם הIAUDIO שלי לא משהו. לא יותר טוב מהMDR…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום יש את האייפוד MINI ו אייפוד רגיל ו אייפוד נאנו ועוד ..... מה הכי כדי לקנות מהם ??

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by TimoTy,

אני צריך חוות דעת על ה- MegaWorks THX 5.1 550. עדיף מניסיון אישי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  9. Started by rudyzplace,

שלום לכולם, אני רוצה להרכיב אוזניה בודדת במקום אחת מה-2 אוזניות שיש לי באוזניות. ( האוזניה הבודדת בעלת מתקן תלייה על האוזן) חתכתי זוג אוזניות ישן (שעובד) וחיברתי ל (+) ול (-) בהתאמה את האוזניה הבודדת. (ניתקתי רק את ה RIGHT מהזוג הישן) לא שומעים כלום . חיברתי חזרה את האוזניה המקורית החתוכה, ואיזה פלא - אפילו איתה לא שומעים כלום. מה אני עושה לא בסדר? לא מספיק לחבר את הכבלים 1 ל-1 על מנת שאני יקבל סאונד?? ( יש מעין חוט תפירה שכבלים מלופפים סביבו אולי הוא קשור??) בבקשה אם מישהו יודע, אני אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  10. יש לי 600 ש"ח,איזה רמקולים כדאי לקנות? עד עכשיו האופציה הכי טובה שראיתי זה X 530 LOGITECH http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/PT/EN,CRID=2177,CONTENTID=9067

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by magafaim,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס קול....אז תתנו לי בבקשה כרטיס קול נורמלי (עדיף creative)שתומך לפחות ב5.1 בכמה שפחות תודה לכל העוזרים! ;D

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  12. אני מעוניין בכרטיס קול איכותי 7.1 ערוצים עבור HTPC. הכרטיס קול מיועד לסרטים, מוזיקה ומשחקים. חשבתי על כרטיס קול של Creative מסדרת X-fi http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1123566682,70808, אם מישהו מבין בזה, אז אני צריך שלכרטיס קול יהיו דרייברים עבור לינוקס. יש המלצות? בנוסף לכך, אני צריך הסבר לגבי חיבור ממיר כבלים, טלויזיה ורמקולים ל-HTPC. האם הרמקולים צריכים להיות מחוברים ל-HTPC דרך רסיבר (מגבר), או שאפשר לחבר אותם ישירות ל-HTPC ללא רסיבר? המטרה היא שדרך הרמקולים ההיקפיים שיהיו מחוברים ל-HTPC, אני אוכל לבחור אם לשמוע את הטלויזיה, או יישומים הפועלים ב-HTPC (מוסיקה, משחקים). זה אפשרי? במידה וזה לא אפשרי, אז אני צריך לחבר את הרמקולים לרסיבר (מגבר), לחבר את הטלוי…

• 50 תגובות
    • 6.7k צפיות
  13. יש לי 2 מחשבים, שמשמשים לעריכה. שניהם חזקים ויש להם את הלוחות האלה- 1. P5GDC DELUX 2. P4C800 E DELUX לאחרונה עשיתי החלפה ושדרוג בין המחשבים. הלוח ה P4C800 לא היה מחובר כלל לאינטרנט, והיה מחובר לזוג רמקולים בלבד מעצם קנייתו ועד היום (שנתיים). עכשיו שהלוח הזה על המחשב השני שלי, שיש בו גם אינטרנט,ויש לך בעיה כרטיס קול- פה יש לי כרטיס 5.1- עד עכשיו הייתי מוציא ממנו רק זוג רמקולים בודדים ,אך עכשיו אני רוצה לראות בו סרטים ולחבר אותו ל קריאטיב 5900 שלי. חיברתי, אך נבהלתי! שומעים זוועה ! מהקדמיים לא שומעים בכלל, רק אחוריים ,סנטר וסאב. השמיעה היא ב DISTROTION וצליל חרוך. משחק של אקולייזר לא עוזר ועושה גרוע. שמתי לב שהחיבור האמצעי (ירוק) לא מוציא בכלל קול. גם פה עדכון לא עוזר..…

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by nehmia,

יש לי איפוד 15 גיגה...עכשיוו קניתי כבל firewire שהכבל הזה גם מטעין את האיפוד שאני מחבר אותו למחשב....אבל יש לי בעיה שאני מחבר תאיפוד למחשב אז זה מראה לי שזה טוען אותו יעני תבטרייה אבל זה מראה לי שהאייפוד לא מחובר...יעני לא נפתח לי לא כונן g או שום דבר אחר...כאילו האיפוד אל מחובר...אבל זה מטעין תבטרייה..מישו בבקשהההה יכול לעזורר לייי בבקשה אני ממש יודה למי שיעזור לי...

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by Black_Citadel,

http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2655516 http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2590811 (no worries ill never buy from netaction)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by kashi,

מישהו יכול להביא לי אתר שעושה משלוחים לארץ שיש בו את הנגן Creative Zen Micro? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  17. Started by x-boy_24,

שלום אני לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את השאלה יש לאבא שלי רדיו דיסק שקנינו מהאינטרנט והוא עושה בעיות אז צריך לשלוח אותו לחנות ואני צריך מדריך איך להוציא אותו מהרכב חיפשתי ולא מצאתי אז אם מישהו יודע בבקשה זה ממש דחוף וחבל לשלם לחנות ואז כשאני יקסל אותו לשלם שוב כדי שיתקינו לי אותו תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  18. Started by D-M-X,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  19. שלום, ניסתי להפעיל קובץ מדיה פלייר (מהאתר של מיקרוסופט נראה לי) מסוג 720P והווידאו והאודיו רצו מסונכרנים בצורה יפה. כאשר קובץ מסוג 1080P בקושי ראו משהו התמונה קפצה בדילוגים כל כמה שניות. תודה, HaimTS

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by hell,

סוףסוף יש קצת כסף ואני זוכר שפעם אחרונה שהשוותי בין רמקולים הLOGITECH היו יותר טובים בעיקר בכל הסאונד באס החזק והנקי שהיה עכשיו המצב קצת שונה אני לא ממש מזהה את הדגמים שיש עכשיו ראיתי שבקטגורית ה5.1 ישנם הCreative PC Works SBS LX520E 5.1 ומינגד ניצבים ה Logitech Z-640 50W 5.1 Speakers אשמח אם תיתנו מתונים להשוואה,כמובן שאם יש חוות דעה רצוי ממי ששמע את 2 המערכות... ועוד שאלה אם אני ארצה לחבר את המערכות למערכת קולנוע ביתיתי האם הדבר אפשרי? אני רוצה ליקנות גם נגן DIVX זול יחסית אז אולי אפשר לחבר אותו למערכת? תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by Sa,

היום הגיע לידי האיריבר H 10 20 גיגה שלי. כה הוא אמריקאי לא להגיד לי כמה זה לא טוב =] בכול מקרה, איני נוגע בו משום שאיני יודע מה עלי לעשות. [אני רוצה לציין שבחוברת לא מצויין כלום] מה עלי לעשות? להטעין את המכשיר ישר? לגמור את הסוללה ואז להטעין? לגמור אותה עד כ30 אחוז ואז להטעין? מה עלי לעשות בשביל להגיע למקסימום של חיי הסוללה.

• 11 תגובות
    • 648 צפיות
  22. מפרט שלי P42800 גיגה זיכרונות כרטיס מסך 6800GT לוח GIGABYTE של SIS?

23. מצטער על הבורות אבל אני חייב לשאול מה קורה בעצם בזמן ההגנה ואחרי ה25 דקות

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by chilik,

מחפש כבר כמה חודשים נגן mp3 שההתמקצעות שלו היא בהקלטת דיבורים (voice recording). אני לומד במכללה ואני רוצה להקליט הרצאות. אשמח אם מישהו יעזור לי.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים