עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. האם ניתן להשיתמש בסאב של CREATIVE(2400) עם מגבר מקצועי?האם יש דרך כלשהי לחבר אותו אליו ולא להתשמש ברמקולים של CREATIVE?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by COca,

??? קודם כל יש לי שאלה מזה סאב ומה היתרונות שלו ומה הוא עושה אני שזה כמו רמקול שמחבר בין רמקולים אחרים או משהו כזה והו נותן גם איכות יותר טובה נכון ? ועוד משהו האם לכל מערכת סטריו אפשר לחבר נגיד מערכת רמקולים של קולנוע עם סאב + רמקולים והאם זה בא במקום הרמקולים של המערכת או בנוסף? עריכת העקרב: ערכתי לך את הכותרת, אני נוהג לעשות זאת פעם אחת בלבד אז למד לעתיד.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by omfir,

אז ככה: יש לי סאב של רכב,אני רוצה לחבר אותו לרסיבר שיש לי... שאלתי האם זה בכלל אפשרי ואם כן,איך?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  4. Started by INFERNO,

עקב הת'ראד הראשון של הסאב רציתי לדעת מה יותר טוב \ יקר לבנות סאבוופר אקטיבי או פסיבי ? וגם יעזור לי אם תוכלו להגיד חסרונות ויתרונות לכל צד .. תודה רבה INFERNO OuT

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום, לאחרונה החלטתי שהמערכת שלי באוטו פשוט מביישת, ולכן החלטתי לעשות קנייה למערכת חדשה. מה גם שבנוסף - לא רציתי מלכתחילה להשקיע תקציב זעום. לכן בחרתי את הפריטים הבאים: Pioneer TS-W306C/DVC - סאב, שאותו אני אזמין מתומר(תומקאר) ב-439 ש"ח. Pyle PLA3000D - מגבר, אני עדיין לא סגור מאיפה אני אזמין אותו, אבל זה עוד בבדיקה. תיבת MDF מלא "12 - עם פורט כמובן. עכשיו לשאלות: האם יש לכם הערות כלשהן על אחד מהפריטים הנ"ל? האם אפשר להשיג סאב (SPL בלבד) יותר טוב בתקציב של 500 ש"ח? כנ"ל לגבי המגבר והתיבה - על התיבה אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי(או שחייב משהו יותר טוב ממה שנתתי?). תודה

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by onn_the_vy,

תגובות בבקשה, ולא תגובות פלצניות (כמו שאתם אוהבים..)

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by shakedd,

קניתי מערכת בלי סאבוופר ראיתי באינטרנט את הגב שלו וראיתי כול מיני חיבורים אני לא רוצה ביקורת על הסאב אני לא יודע מה זה החיבורים האלה (4 אדומים 4 שחורים( הוא משמש כמגבר? http://www.google.co.il/imgres?um=1&hl=iw&sa=N&biw=1163&bih=628&tbm=isch&tbnid=IcgpvW8FcTEXQM:&imgrefurl=http://www.buzzillions.com/reviews/cerwin-vega-ve-28s-series-150-watt-8-powered-subwoofer-reviews&docid=pqNtU10Mr4w4cM&imgurl=http://www.bz1-img.com/images_customers/01/34/126321_11838_full.jpg&w=1024&h=682&ei=Xj-VUPqWBofusgb084DADg&zoom=1&iact=rc&dur=1&sig=107715072085522104220&page=1&tbnh=177&tbnw=276&start=0&ndsp…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by SeaMonster,

האם סאב שממוקם 5 ס"מ ממסך LCD יכול ליפגוע בו? מדובר בסאב של JBL Creature 2

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by אמיר יצחקי,

מישהו יכול להסביר לי מזה הדבר הזה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  10. לילה טוב לכולם, יש לי רמקולים 5.1 של חברה לא ממש מוכרת, אבל זה לא ממש הנקודה. אז ככה- המערכת משימעה מוזיקה מצויין רק שאת הבסים לא שומעים, הסאב וופר לא מוציא את הבסים משום מה, הוא מחובר כראוי ועובדה שהסטנר עובד (שניהם מתחברים על אותו כבל) בכל מקרה אני לא יודע מה לעשות וזה מרגיז אותי שהסאב לא עובד. שחיברתי את המערכת למחשב נייד (שבו יש רק כניסה אחת לרמוקלים חיצוניים) אז חיברתי ללאפטופ שלי את הכבל של הסנטר והסאבוופר ושמתי שיר עם בסים-ושמעו את הבסים מצויין. עכשיו שכל ה5.1 מחוברים-אני לא שומע את הסאב. האם אפשר דרך המחשב איפשהו להגביה את עצמת הסאב? (חוץ מדרך volume consrol) יש תמונה של התכנה שאיתה אני מכוון את הרמוקלים. אשמח לעזרה, ולדעת למה שחיברתי את הסאבוופר+והסנטר למחשב הניי…

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by Lirux,

צירפתי פה קובץ של סאונד 3D (תלת-מימדי), מה זה אתם שואלים? זה כמו בחיים האמיתיים שאתה יכול מיקום של משהו רק לפי הקול(עם הוא מלפניך, מהצד שלך או מעליך...) הקובץ הזה מנצל יכולת מדהימה של אפקט זה... עכשיו חשוב מאוד לשמוע את זה רק עם אוזניות ועדיף שיהיו כמה שיותר אכותיות! עדיף גם לשמוע את זה עם סאונד חזק כדי להרגיש את האפקט... טוב דיברתי יותר מידי תהנו: http://rapidshare.de/files/10362206/Cereni_-_Holophonic.mp3.html אני חוזר-לשמוע רק עם אוזניות...

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by THE_LORD,

שלום לכולם, יש לי מערכת רמקולים למחשב של microlab ב 5.1 ערוצים מחובר דרך כרטיס קול מובנה של לוח אם ASUS P5B DELUXE כל מה שאני מנגן ותומך ב 5.1 אני שומע והכל בסדר אני רוצה לשומע קבצים שלא תומכים ב5.1 בכל הערוצים מה שנקרא EXPAND CENTER TO REAR לדוגמה לשומע דרך יוטוב בכל הערוצים או סתם קובץ MP3 , סרט שלא תומך ב AC3 יש דרך לעשות את זה מבחינת תוכנה? או רק דרך חומרה שאני אצטרך לקנות כרטיס קול שעושה את כל זה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. יש לי 2 מחשבים לאחד כרטיס קול GTXP והאחר יש לו כרטיס קול OB של רילטק שני המחשבים מחוברים לרסיברים עם כבל קואקס כיצד אוכל לנצל את ה5.1 במחשחק עם הקואקס כי 5.1 זה עובד לי רק עם כבלים רגילים לכניסת המולטי CH ברסיבר וקואקס מעביר לי רק סטריאו למרות שסרטי DIVX הוא מזהה בעזרת הקואקס 5.1, כלומר בWIN, ובGTA דולקות לי 2 נורות חיווי רמקולים ברסיבר ובסרטים 6.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  14. Started by jackok111,

שלום, יש לי xtreamer ultra שמחובר לטלוויזיה עם כבל HDMI. אני עובד על מערכת ההפעלה המסופקת עם המכשיר דרך ה- DOK. אני לא מצליח לשמוע סאונד כשאני רואה סרטים, אולם אני כן מצליח לשמוע סאונד אם אני שומע שירים. מישהו יודע מה הבעיה ? כיוונתי את כל ההגדרות ליציאה דיגיטלית... תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  15. יש ברשותי אוזניות מסוג M40X והסאונד באוזניה הימנית לא עובד כלל. ניסיתי עם כמה מקורות שונים וכבלים שונים. מה לעשות? תודה לכל המשיבים והעוזרים.

16. Started by llivny,

אני רוצה לחבר את המחשב לרמקולים של הטלויזיה. את כבל הSPDIF חיברתי מהכרטיס מסך ללוח אם לפי הוראות שמצורפות עם הלוח אם. המחשב מחובר לטלויזיה בחיבור HDMI, עכשיו השאלה שלי האם כבל HDMI יכול להעביר סאונד כשהוא מחובר לכרטיס מסך בעזרת מתאם לDVI??? נ.ב כרטיס מסך gigabyte nvidia geforce 9800GTX+ 1GB לוח אם asus p5kpl-cm תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by barakaaron,

שלום, יש לי מחשב משני שמריץ 98. ושאני רוצה לשחק במשחק דוס ושאני מפעיל אותם דרך הדוס שלWindows 98 או דרך דוס עצמו, אין סאונד. הכרטיס קול שאני משתמש בו הוא כרטיס קול On Board של הלוח MSI MS-6156. בחוברת של הלוח אם זה מה שרשום על הסאונד: Creative ES1373 - Running on PCI BUS. - 64 Voice and AC3 Capable - Support Direct Sound and Direct Sound 3D - AC 97' Compliant יש למישהו הצעות איך אני אוכל להריץ שם משחקי דוס ושיהיה לי סאננד? (בWindows עצמו הסאוד עובד בסדר גמור). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, רכשתי סאונד בר של Samsung מדגם Q800A ואת המקוליים האחוריים שלו. העניין הוא כאשר אני מפעיל בדיקה של הסאונד מהערוצים השונים, באמצעות סרטון YouTube או באמצעות Windows. בזמן שאמורים לשמוע את ה SUB לא שומעים כלום ובזמן שאמורים לשמוע את הרמקולים האחוריים שומעים גם ואלי אף יותר דווקא מהסאונד בר עצמו. האם באמת אני אמור לשמוע מהסאונד בר כפי שתיארתי או שמא זה מעיד על תקלה? בתודה מראש.

19. Started by Aaron Rada,

היי חברים רכשתי את הסאונד בר jbl sb450 החדש ואני מאוד מרוצה ממנו. ישנה בעיה אחת והיא, חיברתי את הרמקול לטלויזיה ע"י HDMI ARC ואת הטוליזיה לחיבור של HDMI1 ברמקול. עכשיו כאשר אני מדליק את הטלויזיה גם הרמקול נדלק אבל אני חייב ללחוץ על הכפתור של הבורר עד שאני מגיע ל-HDMI1 וזה מעצבן שכל הדלקה אני חייב ללחוץ. למה זה לא מגיע ישירות לחיבור הזה? אולי יש משהו לתקן את זה? ברגע שהרמקול נדלק החיבור מגיע ישירות ל-HDMI TV. אשמח לעזרה.... תודה.

20. Started by Black_Citadel,

שמתי עין על אלה: Sonos Playbar Sonos Beam Samsung HW-T450 Samsung HW-T550 Samsung HW-T650 LG SJ3 LG SL7Y JBL SB260 PolkAudio Signa S2 Harman Kardon Enchant 1300 JBL Bar 2.1 JBL Bar 2.1 Deep Bass JBL Bar 3.1 Yamaha YAS209 Yamaha YAS306 האמת מעדיף אפילו לכיוון ה1000 אם ההבדל בביצועים לא כזה ניכר. רק שאלה - סאונד בר בכלל, כקונספט, מוצלח? אני כרגע עם המיקרולאב SOLO 7C. אחד מהסאונדברים האלה יתן לי ביצועים דומים, או שזה רק 'סטייל' ופחות סאונד? אין לי בעיה גם לקחת רמקולים רגילים אם יש משהו טוב (ולא מעץ חום מיושן למראה) במחירים האלה. תודה רבה רבה

21. האם מישהו מכיר דרך לקבל מכרטיס קול של creative יציאה דיגיטלית ואנלוגית באותו הזמן בדומה לכרטיסי קול און בורד AC97 HDAUDIO וכו' ... באודיג'י הוא נותן לי רק אפשרות אחת: או זה או זה , וצריך להכנס להגדרות בכדי לשנות. האם בדגמים חדשים יותר שינו אופצייה זו והם מאפשרים גם דיגיטלי וגם אנלוגי באותו הזמן ? המטרה כמובן היא להשתמש בדיגיטלי למוזיקה וסרטים , וביציאות האנלוגיות (5.1) למשחקים ע"י העברה פשוטה של המקור ברסיבר ולא תוך כדי שינוי ההגדרות במחשב.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by Mr.G,

יש לי כרטיס קול ON BOARD של GIGABAYTE בעל יציאות דיגיטליות(s/pdif ) ומגבר אשר תומך ב-dolby digital ו-dts . רציתי לדעת איך אני יכול להשתמש בכל הערוצים שהכרטיס והמגבר מאפשרים לי.....

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  23. למישהו יש את הכרטיס הזה? שידרגתי לאחרונה מ Creative Audigy. אני בעיקרון ממיר דברים מהטלויזיה/וידאו אל המחשב עם כרטיס לכידה והסאונד נכנס אל כרטיס הקול. בעבר חוברה הטלויזיה ל Creative ב RCA ל 3.5PL ונכנס לכניסת המיקרופון בכרטיס. לאחר השדרוג ב M Audio יש כניסת RCA כבר אבל הסאונד נמוך משמעותית וכמעט אי אפשר לשמוע כלום. האם לכניסת המיקרופון ב Creative יש Preamp אשר מגביר את האות? הייתה גם אפשרות להגביר (Boost) ב M Audio לא מצאתי שום דבר כזה, הכל על 100%, גם במיקסר של הווינדוס.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  24. Started by KoM,

אני במהלכים כרגע של שידרוג המערכת בסלון למערכת קולנועית חזקה ואיכותית ממה שהיה, יש כבר רמקולים חדשים מחשב חדש ומגבר משודרג ועוד כל מיני דברים שאפרט עליהם בהמשך אם תרצו (תמונות...) השאלה שלי כיום היא כזאת, יחד עם אבא שלי הלחמתי על הכבלים של הקידמיים והאחוריים בתים לפיוזי הגנה כדי שבמקרה והמגבר ישתגע (אנחנו שומעים בווליומים מטורפים לפעמים בסרטים) אז הרמקולים לא יקבלו פצצה וישרפו אלא רק הפיוז ילך. רציתי לדעת האם יש השפעה כלשהיא מבחינת איכות שמע כאשר אני מוסיף פיוזים כאלה על כבלי הרמקולים (כבלים של PROEL), האם צריכים פיוזים מיוחדים להעברת סאונד ? או רק שיוכלו להשרף במקרה של עוצמה גבוהה מדיי ?

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by HFDO5,

למישהו יש רעיון איפה אפשר להוריד טראקים של סאונ שעושים טסטים לסראונד?

• 5 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.