עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by maxshuk,

שלום לכולם, הבאתי לחברה שלי מערכת סראונד 5.1 למחשב אבל מסתבר שיש לה כרטיס קול onboard דיי עלוב. קניתי לה כרטיס קול ולפני שאני מתקין אותו, רציתי להתייעץ עם המומחים: למרות שהוא כרטיס plug & play, האם צריך קודם לבטל את הכרטיס קול שבא עם הלוח אם (למשל דרך ה-bios)? או שהוא יחליף (יעשה מה שנקרא supersede) את הכרטיס הקודם? במידה וצריך, אשמח לדעת איך עושים את זה. אם ישנם עוד דגשים שכדי לציין, אנא אל תהססו. בתודה מראש, ליאור

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by HeadPhone,

שלום! אני רוצה לקנות אוזניות IN EAR למוזיקה בתקציב של 120 שקל. חשבתי על ה-CX500 מה אתם אומרים? מצאתי אותן באתר הזה:http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1914 בזאפ כתוב שהחנות הזאת מאושרת מהיבואן =) יש למשיהו כאן המלצה אולי יותר טובה? תודה!

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  3. כפי שקראתם בכותרת- כשאני מחבר את המחשב (כ"מ X1950PRO) הכל מופיע בשחור לבן. (השידורים הרגילים פועלים רגיל- עם צבעים) הTV היא טלוויזיה ישנה של סמסונג. מה אני צריך לעשות? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  4. אהלן הגיע הזמן להחליף את המערכת הישנה, וברשותי כ-800 שקלים. יש לי חדר רגיל, ואני מחפש את המערכת שתוציא את המקסימום במחיר, והכי חשוב במוזיקה, כי רוב הזמן אני שומע ומחפש איכות. מה אתם מציעים ? מערכת 2.1 או 5.1 ? סאטלייט ? תגידו לי מה אתם חושבים, בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by bykeking,

זה אפשרי לחבר מחשב למערכת מיני עם כניסת AUX? תודה!

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by bigdady,

יש לי לוח של abit nf7-s שכמובן כולל כרטיס כול של 5.1 וקניתי מערכת של eacan http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_845&products_id=4269 אבל כשאני מחבר אני שומע רק את הרמקולים בפרונט כלומר היציאה הירוקה של הכרטיס קול עובדת שאר היציאות לא פועלות ( צהובה ושחורה) השאלה היא אם צריך לאפשר משהו במחשב כדי שזה יעבוד או שזה עובד מידית כשמחברים? נ.ב כל רמקולים עובדים כי בדקתי אותם אחד אחד

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by ranran,

שלום אני קורא פה על אנשים שיש להם כרטיס קול ותגידו יש באמת הבדל בשמיעה מכרטיס קול לאחד שמובנה? כי אני מתכנן לקנות והשימושים זה בעיקר למשחקים אז באמת יש הבדל? וראיתי שהכי מומלץ כאן זהX-FI איזה דגם כדאי לי (אני לא רוצה משהו יקר מאוד) ואם אפשר מיקום הכי קרוב לתל אביב אם יש לקניה תודה רבה -עריכה- וראיתי שיש לו בעיה עם לוחות אם זה יעבוד על שלי (P4P800) ציפסט INTEL 865PE

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות רמקולים איכותיים, חזקים לשמיעת מוזיקה, סירטונים, משחקים- רמקולים. חשבתי על רמקולים רבים כמו X-230 , CREATIVE SBS370. לאחר מכן ראיתי רמקולים של חברה בשם MicroLab , ששמעתי שהיא חברה לא רעה, ועכשיו אני רואה חנות שנראית לי ממש משתלמת עם רמקולים של MicroLab במחירים ריצפה: http://wellcom.co.il/catalog/index.php?cPath=35&osCsid=7b78089c00f7ded105f3236891f0d964&sort=4a&filter_id=139 תסתכלו על הדגמים בין המחירים 150-300 , ותגידו מה דעתכם- איזה הכי מומלץ מהבחינות שאמרתי, איזה הכי יתאים לי. אני חשבתי על דגמים: 6321 , M-820.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  9. רשמתי מחיר כזה גבוה, רק כדי שלא תגידו "לא רשמת מחיר" אבל לצורך העניין כמעט ואין הגבלה מחפש אוזניות בטווח של 600-2000 עם באס סופר איכות וחזק, שתהיינה מעולות למשחקים כמו FEAR, CRYSIS, COD4 וכו'. יחוברו לכרטיס קול איכותי כמו ASUS D2X ורצוי סגורות גם כדי לתת באס טוב יותר, וגם כדי שאנשים לידי לא ישמעו מה דעתכם? מה מציעים?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by KoM,

אני במהלכים כרגע של שידרוג המערכת בסלון למערכת קולנועית חזקה ואיכותית ממה שהיה, יש כבר רמקולים חדשים מחשב חדש ומגבר משודרג ועוד כל מיני דברים שאפרט עליהם בהמשך אם תרצו (תמונות...) השאלה שלי כיום היא כזאת, יחד עם אבא שלי הלחמתי על הכבלים של הקידמיים והאחוריים בתים לפיוזי הגנה כדי שבמקרה והמגבר ישתגע (אנחנו שומעים בווליומים מטורפים לפעמים בסרטים) אז הרמקולים לא יקבלו פצצה וישרפו אלא רק הפיוז ילך. רציתי לדעת האם יש השפעה כלשהיא מבחינת איכות שמע כאשר אני מוסיף פיוזים כאלה על כבלי הרמקולים (כבלים של PROEL), האם צריכים פיוזים מיוחדים להעברת סאונד ? או רק שיוכלו להשרף במקרה של עוצמה גבוהה מדיי ?

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  11. במחשב של ההורים שלי יש כרטיס O.B סטנדרטי(אינטל היי משהו) והוא עבד מצויין איזה שנתיים. פתאום אתמול הפסיק האודיו. הבעיה היא לא ברמקולים כי חיברנו אותו לסטריאו והם עובדים...למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by Holy,

אני יודע שהשאלה טחונה אבל לא נורא יש לי מסך LCD32 אינץ שהוא HD Ready, כלומר 1366X768, במרחק של 5 מטר מהמחשב. עומדות בפני 3 אפשרויות 1. HDMI 2. Component 3. VGA לא ממש אכפת לי מכל השטויות של ה-HDCP וה-Blue-Ray נכון להיום. ה-HDMI יורד די מהר כי הוא לא תומך ברזולוציה טבעית האם ה-Component תומך ברזולוציה טבעית? האם הוא עדיף על ה-VGA? תודה

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by h_yoav,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות את ה-z5500 והחדר שלי לא בדיוק מרובע אז אין לי מושג איך בדיקו כדי למקם את הרמקולים כדי שאני יראה סרטים וישמע מוזיקה זה ישמע טוב צירפתי תמונה של הצורה פחות או יותר של החדר ואיפה ממוקם כל דבר והמחשב שלי הוא נייד איזה כרטיס קול כדי לקנות כדי שיוכל לספק את הרמקולים האלה כמו שצריך והאם כדאי להשקיע בz5500 או שהz5400 יהיו טובים גם פשוט חשבתי שאם כבר אני משקיע אז לקנות משהו טוב תודה יואב [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by Dr__MIKO,

שלום לכולם כשאני מחבר את המחשב למערכת הסטריאו שלי (סאונד יותר איכותי מן הסתם) יש לי רעש רקע מרגיז. משהו דומה לרעש שמקבלים כאשר מקרבים בין פלאפון למערכת... חבר שלי חושב שזה בגלל הכבל. אוקי ואם כן איך פותרים? ואם לא אז מה הסיבה? ומה הפיתרון? תודה מראש תום

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  15. Started by amit_p,

אפשר חוות דעת על הנגן, ואיך הוא לעומת האייפוד 15 ג'יגה? וגם מה בדיוק ההבדל בינו לבין ה ihp120 חוץ מכמות הזכרון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  16. כמו בכותרת,תקציב עד 80$...תודה מראש ^^

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  17. אני צריך מערכת רמקולים של 2 רמקולים וסאב אחד, ושגם תבוא עם בקרת שמע, סתם דוגמה חיפשתי בגוגל להמחיש לכם: http://www.proaudiocanada.com/database_images/spl_2489_front.jpg עד 200 ש"ח ללא חריגות בכלל. אני צריך משהו שלא יהיה חזק מאוד כי אני בכל מקרה לא שומע על גבוה גם כשאני לבד, שיהיה מעוצב זה חשוב לי, ושיחזיק כמה שנים... תודה!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  18. היי , התקנתי מחדש את הווינדוס. אני משתמש בכרטיס קול המובנה של לוח MSI k8n neo 4 nforce4 הכרטיס קול מחובר לרסיבר שלי , עם כבל SPDIF כבל יחיד שעד היום העביר סטיראו בצורה טובה. בכל מקרה , הרסיבר לא מזהה את החיבור.. וברגע שהוצאתי את הקצה של הכבל מהמחשב וחיברתי לדי וי די שלי. הרסיבר זיהה את החיבור ושמעתי מצויין מהדי וי די. ככה שהבעיה היא לא בכבל ולא ברסיבר. הבעיה היא בהגדרות כנראה. רצוי לציין שכשאני מחבר בכבלים אנלוגים רגילים , יש סאונד. רק היציאה הזאת לא עבדה. (לפני ההתקנה החוזרת של הווינודס היציאה עבדה) אני עם הדרייברים הכי חדשים של nvidia chip , איך אני מגדיר את הכרטיס קול שיוציא דרך ה Spdif? חרשתי על כל ה NV mixer ולא מצאתי שם כלום ! מה עוד אפשר לעשות? הבעיה היא כמובן בהג…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  19. שלום, אני רוצה לקנות רמקולים לעבודה - דבר שאומר שאני לא יכול להביא מערכת 2.1 - סאבוופר לא יתקבל בעין יפה שם. כרגע יש לי שם רמקולים פשוטים של קריאטיב - sbs240, וראיתי עכשיו שיש להם דגם שאמור להיות טוב יותר, ה Itrigue 2200. יש הבדל משמעותי בניהם? שווה את הכסף? יש מערכות אחרות של 2 רמקולים בסדר גודל הזה (300-400 ש"ח) שגם שוות? תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  20. המחשב כותב שחסר לי משהו ב DEMUX ..אני תחת מנדריוה 2008 יש לי אוסף די מכובד של מוזיקה איכותית שאני מת לשמוע. יש תמונה שמודיעה שאני לא יכול לשמוע. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  21. לא קניתי עדיין נגן אבל מעניין אותי דעת אם אני צריך לצרוב את כל הסרטים במכה אחת או שאפשר להוסיף sessions. האם הנגן יקרא רק את הסשן האחרון? את כולם? אף אחד? האם יש אחידות בעניין או שאצל כל נגן זה שונה?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  22. אני לא מבין כלום בנושא אז מה דעתכם על זה? http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=10491&Count=0406012527 הוא שווה?הוא עמיד ומה הוא שווה בתור כונן קשיח נייד?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by stingeR-,

טוב, אז יש לי מחשב בסלון(סמפרון 2800 ב2600מגהרץ עם רדאון 9550 ו256מגה ראם) במחשב ישנו גם כרטיס טלוויזיה של חברת LifeView דגם Prime 30 - ישן אבל עובד יפה מאוד ומציג תמונה חלקה ויפה.. הכרטיס מחובר לממיר דיגיטאלי של HOT.. רציתי לדעת האם יש תוכנה(כרגע משתמש בWINDVR) שתדע להקליט לפי שלט ותוכל לשלוט על המחשב דרך שלט.. איך בעצם להפוך את המחשב הזה לעבוד כמו YES MAX למשל.. הלוח אם הוא Gigabyte K8NS ואני מאוד מקווה שיש עליו חיבור לאינפרה אדום בשביל שלט

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  24. היי יש לי מחשב שכולל מפרט: gigabyte GA-G33M-S2L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2692 C2D 4500 2.2 @ 3.0 8800 GT 515 + OC (שמגיעה מפס יצור כך) 3GB RAM 800HZ @ 915HZ HD WD 500GB DVDR ועוד ועוד.. אני משתמש במסך פלזמה 42" שהכל עבד בו קשורה ובסדר... עד לרגע שהחלו מין סוג של קפיצות ותקיעות של המסך. חשבתי שפירמוט והתקנה מחדש תסדר את הבעיה ובאמת היה הכל בסדר עד לרגע שניתקתי את המחשב מהמסך במעבדה עד לרגע שלמסך הפלזמה.. בנוסף הבחנתי שהבעיה רק כאשר אני משתמש במסך הזה ספציפי.. עדכנתי את הדריבר הכי חדש של NVIDIA 180.48 וגם אז זה לא עזר אני משתמש בויסטה עם חיבור DVI מהכרטיס שמשתנה לכבל VGA שמתחבר למסך.. אני על רזולוציה 1024 768 זה קורה …

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  25. Started by Black Knight,

פלאזמה או LCD? המרחק הוא 3 מטר. השימוש יהיה בעיקרו לטלויזיה רגילה ולפעמים אני אחבר את הטלויזיה למחשב בשביל לראות סרטים בHD או XVID. השאלה היא איזה סוג וגודל מסך אני צריך. אני לא מחפש לזרוק כסף סתם ובטח שלא כמות מטורפת. התקציב הוא באיזור ה3000-3500. אם אפשר המלצות וגם למה נתתם אותם זה יהיה נהדר. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים