אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה התחלתי לשחק רבות ברשת ואני רוצה לקנות מיקרופון כדי שאוכל לדבר עם חברים. אני עוד מתלבט על אוזניות כי יש לי מערכת רצינית מואד בחדר מגבר ורמקולים. עד כמה צריך אוזניות? חברה תעזרו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , יש לי בעיה מעצבנת , אני מחבר את המחשב הנייד שלי בעזרת כבל HDMI לטלוזית ה LCD התמונה עוברת אבל הקול לא מה יכולה להיות הבעיה המחשב הוא של ג'יגהבייט Gigabyte W576V-84R2 והטלוזיה מבית פיליפס דגם 42PFL5604H/12 , אני עדכנתי את התוכנה של הטלוזיה לחדשה ביותר וגם במחשב עדכנתי את כרטיס המסך לעידכון האחרון שיצא לא ממזמן 186.03 וגם את כרטיס הקול שהוא של REALTEK ALC268 והגרסה שלו כעת אחרי העידכון היא 6.0.1.5864 ובכול זואת הקול אינו עובר , באפשרוית ה SOUND אני הגדרתי לו שיעבוד HIGH DIFINITION AUDIO DEVICE כשה אני מדליק מוזיקה למשל אני קו ממול קופץ כשה המוזיקה מתנגנת אבל הקמקולים בטלוזיה לא משמעים ציוץ מישהו יכול לעזור לי בבקשה ???
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שיהיה די נחמד אם יהיה לי כרטיס טלויזיה במחשב... חח אני מחפש כרטיס טלויזיה פשוט, לא יותר מדי יקר (עד 200 ש"ח) שיעשה את העבודה כמו שצריך: לא יתקע, ישדר חלק ואיכות תמונה טובה חשבתי על זה: LeadTek WinFast TV2000 האם הכרטיס הזה בסדר ועונה על הצרכים שלי? המלצות?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול onboard על לוח של gigabyte s3 הכרטיס הוא realtek hd audio ויש לו יציאה אופטית ודרך כבל אופטי אני מחבר אותו לרסיבר. רציתי לדעת אם אני יקנה כרטיס קול גם אם יציאה אופטית האם יהיה הבדל באיכות לטובה במידה והכרטיס יהיה יותר איכותי? או שבגלל שזו אותה יציאה האיכות תהיה אותו הדבר? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן , אני נוסע למזרח ואני רוצה להתפנק על רמקולים איכותיים עד כמה שאפשר בסכום הזה.. חריגה של כמה שקלים תיהיה בסדר אבל לא הייתי מעוניין להשקיע יותר מזה. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שאלה1: האם DVD עם חיבור USB שמיועד לקריאת קבצים מדיסק און קי קורא גם קבצים מהארד דיסק חיצוני? שאלה 2: אני מחפש טלויזיה LCD 32" טובה במחיר טוב... עד 3 אלף יש למישהו הצעה?? אפילו הצעה לחנויות זולות אני ילך לחפש... תודה..
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש לי מחשב עליו מאוחסנים המון קבצים (אודיו, וידאו ותמונות) - וזה המחשב היחיד שלי בבית. אני רוצה להיות מסוגל לשלוט עליו באמצעות שלט (מהספה - מכיוון שכך אנו צופים בהכל), השלט צריך לשלוט לפחות על פליי, פאוז וווליום (עדיף שגם אפשר יהיה לפתוח קבצים ותוכנות, אבל אפשר גם בלי זה). מה הפתרון הכי טוב/זול? כאמור אין צורך בשליטה בטלוויזיה (אנחנו משתמשים במסך המחשב עצמו וזה מספיק) תודה!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים . ברשותי כרטיס קול הישן והטוב של קריאטיב - AUDIGY 2 . אני מתכוון לשדרג את המחשב והחלטתי שהפעם אני אשדרג גם את הכרטיס קול . הדרישות שלי מבחינת הכרטיס החדש צריכות להיות : 1. משחקים - שלא יעמיס על המעבד הראשי יותר מידי ובכך לא יפגע במהירות המשחק . 2. מוזיקה - חייב להיות שיפור מורגש באיכות המוזיקה . כפי שאני יודע סדרת ה X-FI של קריאטיב היא הכי טובה בביצועים במשחקים , אבל מצד שני אין שיפור משמעותי בניגון מוזיקה מהכרטיס הנוכחי שלי..... האם אפשרות של 2 כרטיסי קול גם יכולה להיות רלוונטית ? כלומר כרטיס אחד למשחקים והכרטיס השני למוזיקה ? התקציב שלי הוא באיזור ה 500 שח לכרטיס . כמובן אם צריך יותר בשביל משהו איכותי אין בעיה להתגמש בתקציב . תודה.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
פינקתי את עצמי בפלזמה 32 Haier P32R1 - יש לי כרטיס מסך 6600 עכשיו אני עובד עם מסך 17 אינץ crt של סמסונג (כמובן לא רחב) והפלזמה שהיא רחבה. לכן אני עובד על דיואל ויו כל מסך על רזולוציה שונה הראשי הוא הcrt. אני רוצה לנעול את הסמן רק למסך הראשי כי השני ישמש רק לוידאו ולא לשום דבר אחר. אני רוצה שיהיה אפשר לעבוד על הראשי בזמן שהפלזמה עובדת אבל שהסמן בורח לטלוויזיה זה מרגיז גם למי שרואה סרט וגם למי שעובד על המחשב ( הסמן נוטה להעלם לטלוויזיה). בNview אין אופציה כזאת (או שאני לא מצאתי האם קיימת שיטה אחרת או תוכנה בשביל העניין הזה או שיש מצב תצוגה יותר מתאים. clone לא טוב לי כי המסכים הם ביחס רוחב גובה שונה.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שכולל מפרט: gigabyte GA-G33M-S2L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2692 C2D 4500 2.2 @ 3.0 8800 GT 515 + OC (שמגיעה מפס יצור כך) 3GB RAM 800HZ @ 915HZ HD WD 500GB DVDR ועוד ועוד.. אני משתמש במסך פלזמה 42" שהכל עבד בו קשורה ובסדר... עד לרגע שהחלו מין סוג של קפיצות ותקיעות של המסך. חשבתי שפירמוט והתקנה מחדש תסדר את הבעיה ובאמת היה הכל בסדר עד לרגע שניתקתי את המחשב מהמסך במעבדה עד לרגע שלמסך הפלזמה.. בנוסף הבחנתי שהבעיה רק כאשר אני משתמש במסך הזה ספציפי.. עדכנתי את הדריבר הכי חדש של NVIDIA 180.48 וגם אז זה לא עזר אני משתמש בויסטה עם חיבור DVI מהכרטיס שמשתנה לכבל VGA שמתחבר למסך.. אני על רזולוציה 1024 768 זה קורה …
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בנייד יציאת VGA ובטלויזיה כניסת HDMI יש דרך לחבר בינהם בלי 4 קומבינות אחת על השניה? ואם הדרך היחידה היא רק דרך שילוב של כמה קומבינציות, עד כמה זה יפגע באיכות? עריכה: האם זאת הדרך היחידה?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקציב של 400 שקל בהם אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות שישמשו אותי לטובת: המחשב והטלויזיה. ידוע לי שיש 2 שיטות של שידור גלים או RF או BLUETOOTH. אני רוצה לקנות את האוזניות הכי טובות במחיר הזה. חשב לי שהם יהיו מעולות לצפייה בטלויזיה ולראות סרטים במחשב מבחינת הסנכרון שלהם עם הצפייה. תודה מראש. אני כבר נכנסתי לאתר זאפ וחיפשתי שם ראיתי 2 סוגי אוזניות לא התלהבתי כלכך חשבתי שיש אולי משהו אחר...
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אמ.. מחר כעיקרון אני מתחיל לעבוד בתל אביב בדיזינגוף.. ולוקח לי דיי הרבה זמן להגיע לשם אז אני חושב להביא איתי תנגן ואז לשים אותו בתיק. איך כדאי לאסוף את הכבל של האוזניות ככה שהוא לא יהרס?
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
האלן אבא שלי קנה מהעבודה בזול לפי מה שראתי בזאפ טלויזית LCD 32 אינץ דגם: Haier L32A8A-A1 http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=50&p=0 עכשיו היא מיועדת לחדר שלו כמה שאלות : 1.מה החיבור המומלץ ביותר לחבר את הTV לממיר של חברת YES , 2.מה הכי טוב בחיבור הDVD (אשמח מאוד לדעת מה הכי איכותי לפי סדר עולה) 3.חיברנו את הLCD בחיבור 21פינים SCART מהטלויזה ל אדיו L R ווידאו רגיל (המוכרים) ורואים ממש גרוע (הלחצנים של היס המוצגים במסך מרצדים וממש לא סימטרים ,ובסרטים מהDVDבוקס רואים נחמד) עכשיו השאלה הכי חשובה: אבא שלי רוצה לתלות אותה בחדר מול המיטה ,הם נמצאים ממנה במרחק של כ-3 מטרים , 4.מה הוא הדגם של המתלה לטלויזה המתאים (אני יודע שיש ל VSIA 100 ,150 וכו...…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש טלווויזת lcd לחדר המרחק הוא בערך 2 מטר אולי קצת יותר בכל מקרה התקציב הוא בסביבות ה3-4K ואני מתלבט ב32 ל26 ואיזה דגם כמובן אני מחפש מסך איכותי שכשאני יחבר אותו למחשב אז אני יראה טוב למרות הגודל לדוגמא יש לי למטה בסלון lg 37' וכשאני מחבר למחשב רואים מעולה לעומת haier 32 שרואים הרבה פחות טוב בוהק וזרחני מדי כזה ושאלה נוספת האם מה שעושה את ההבדל באיכות זה שlg יש יציאת dvi שאיתה אני מתחבר למחשב ול hair אין יש לה את היציאה היותר ישנה הכחולה נראה לי rbg ושאלה נוספת למה בטלוויזות החדשות אין כבר יציאת dvi ואיך אני יוכל לחבר אותה עכשיו למחשב
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלומות לכולם, אני מחפש מסך 52 אינ'צ שייקנה בארה"ב וישאר שם! אין לי אפילו שמץ של מושג לגבי מה עדיף, LCD או פלאזמה. ולכן אשמח להמלצות תודה רבה רום
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כמו בכותרת,תקציב עד 80$...תודה מראש ^^
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר בכבל אופטי אבל המרחק הוא 3 מטר לפחות, האם איכות הסאונד תרד משמעותי בשימוש בכבל ארוך? מה ניתן להרוויח מה-PureVideo על כרטיס מסדרה 6? האם יש שיפור משמעותי בוידאו? יש דרכים לשפר את התצוגה של הוידאו? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
שלום, אני חיברתי את המחשב בעזרת כבל SVIDEO לSVIDEO ואני לא מצליח להגדיר שהטלוויזיה תראה את כל הצבעים וזה מתעקש להישאר על 8 סיביות בלבד. יש למישהו רעיון? תודה (מצטער אם זה לא הפורום הנכון)
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין באוזניות, אילו אוזניות טובות יש שנותנות 5.1 וכוללות גם מיקרופון? מי הן החברות המובילות? אני מניח שאני מוכן להוציא ככה 300-350 או אולי עד 400 אם יש משהו מיוחד.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני נמצא מתגורר בחו"ל .... הבאתי איתי לכאן מחשב HTPC (לוח אם ASUS M3A78EMH HDMI ). כאן רכשתי מסך LCD (סמסונג סידרה 5) ומערכת קולנוע ביתית... .הכל עובד תקין. היום נסיתי לחבר בין המחשב למסך בעזרת כבל HDMI ..... המסך "רואה" שמשהו מחובר אליו בכניסה HDMI 2 (במקרה הזה) אך מודיע "NO SIGNAL" .... כנ"ל אם אני מנסה לחבר את המחשב לכניסת HDMI שישנה במערכת הקולנוע. המחשב הוא חדש ... בארץ ניסיתי אותו רק עם מוניטור שלי (חיבור VGA) ... המחשב עבד תקין. אודה על כל עזרה בפתרון הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מערכת קולנוע ביתית לחדר. עכשיו אני מחפש משהו טוב ואני מוכן להשקיע עד 10 אלף לרמקולים+מגבר+סאב+DVD תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה בעיות עם הכרטיס קול שנמצא על הלוח אם שלי. ראשית קנינו לפני כמה זמן טלוויזית FULL HD 7403 של פיליפס ורציתי לחבר אליה את המחשב בשביל לצפות בסרטי בלוריי עם הכונן שלי במחשב, התמונה נראית טוב אבל היתה לי בעיה עם העברת הסאונד. לפני יומיים חשבתי שמצאתי לי פיתרון כאשר העברתי קבל קטן שמתחבר להתקן הסאונד שעל הכרטיס מסך מצד אחד ולשני פינים קטנים על לוח האם שנקראים SPDIF OUT וככה הצלחתי להעביר סאונד דרך כבר DVI-HDMI והייתי מבסוט עד הגג אבל היום בבוקר אני מגלה שהעסק לא עובד יותר משום מה. כשהעניין עבד לאחרונה צפיתי בסרט בלוריי ולאחריו הורדתי את עדכון הדרייבר האחרון שיצא לכרטיס מסך שלי. ניסיתי לראות אם משהו השתנה בהגדרות ולא נראה לי שעדכון דרייבר יבטל את הסאונד בכ…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אהלן, יש לכם המלצה לנגן דיוידי לא יקר עם כניסת USB ושידע לקרוא כתוביות בעברית בצורה טובה? שמתי לב לכך שהרבה נגנים למרות שהם מתפארים בקריאת כתוביות בעברית, בפועל לא מציגים את הכתוביות כממו שצריך - כתוביות קטנות, נחתכות וכו'.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-