אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
כמורידים סרט DVD-R מהאינטרנט אלה של ה4.5 גיגה איך צורבים אותו? רגיל כמו שצורבים סתם DATA או שיש משהו מיוחד שצריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אוקיי הסיפור הוא כזה. אוזניות שבמאה אחוז תקינות נשמעות זבל במחשב שלי כאשר אני מחבר אותן ישירות למחשב מאחורה. [לרמקולים שלי אין חיבור אוזניות אז זו הברירה היחידה] אבל חיברתי את האוזניות למחשב השני מאחורה ושומעים בסדר גמור. חבר שלי אמר שזה קורה בגלל שהלוח במחשב הראשון (ששומעים זבל) הוא OnBoard ובמחשב השני הוא נפרד. שאלתי ב-KSP את הבנאדם במעבדה והוא אמר לי שזה כי אין מה שיגביר את האוזניות. הוא גם אמר לי שיש דבר שנקרא "מגבר אוזניות" שעולה בסביבות ה-50 שקל והוא מתחבר לחשמל ולמחשב, עם חיבור לאוזניות, והוא יעשה את העבודה וישמעו טוב. א. חיפשתי בגוגל ובזאפ ולא מצאתי זכר לדבר כזה בשם "מגבר אוזניות". ??? טיפה מוזר. ב. חבר שלי אמר שהוא שמע על דבר כזה, אבל הוא מאמין שכזה דבר עלול לעוו…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס קול באיזור ה-100$ (בארה"ב). יש לי נטייה חזקה לכרטיס קול חיצוני, שאותו אני אוכל לנייד (למשל לעבודה, שם אני יושב עם אוזניות רוב הזמן). מבחינת ציוד קיים מה שיש לי כרגע זה את ה-AD900 שהגיעו אלי בשבוע שעבר. אולי יהיה עוד זוג אוזניות יותר קומפקטי בנוסף. יש לי רמקולים פשוטים יחסית, ובכל מקרה אני לא מתכנן על סראונד גם כשאקנה רמקולים איכותיים (ולכן כרטיס קול של סטריאו יכול להתאים לא פחות מכרטיסים של 5.1 ומעלה). הסתכלתי באמאזון וסיננתי על כרטיסי קול ב-50-100$. כמה מהאופציות שחשבתי עליהן: EMU 0202 Turtle Beach Audio Advantage SRM M-AUDIO Transit ONKYO SE-U55 (חברה שמוכרת לי בעיקר כיצרן רסיברים) אשמח להמלצות מה עדיף מהאופציות הנ"ל, או על איזושהי חלופה יות…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן חברס, לקראת האולימפיאדה החלטנו להצטייד בטלוויזיה תומכת תלת מימד ולמצוא קונה ל- LG LCD SCARLET 42PG60FR האהובה שבמשך 4 שנים אני מחבק ואוהב יש לכם כיוון לגבי מה שוויה כיום ? היפיפייה הזו שמורה היטב פרט לקצת חריקות מכיוון הרמקולים בקצה העליון של הסקאלה (בקושי מורגש רק לחדי אבחנה אני מציין את זה) למי שרוצה להיזכר ביפיפייה האדומה ...
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אהלן חברה, אבקש את עזרתכם בהערכת מחיר של המוצרים הבאים : רסיבר Sansui G-4700 עם שני רמקולים Jensen LS-5, במצב מצוין מי שמכיר אשמח גם לחוות דעת על המוצרים. תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שאלה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אני לפני קניית נגן חדש אני עוד מתלבט בין: archos av500, ipod G5, gigabeat S אני מחפש אוזניות ברמה גבוה עד 100$ בארהב לאחד מהנגנים שציינתי (אני לא חושב שזה משנה אבל שיהיה) אני רוצה אוזניות ניידות וקטנות אבל לא כאלו שנכנסות לאוזן לsennheiser יש כמה דגמים שנראו לי סבבה אבל אני לא יודע מה הם שווים omx50, omx52, omx90vc, omx70, pmx70, lx70, xl90 אלו הם הדגמים שנראו לי מעניינים ונוחים חשוב לי לציין שאני יוצא לטיול (טרקים ונסיעות ארוכות) ומאוד חשוב לי הניידות שלהם אני גם יודע שהsennheiser מגיעים עם נרתיק נסיע שזה ממש נוח בשבילי אם יש עוד הצעות אל תהססו לספר לי ותגיבו על אלו שאני שאלתי עליהם תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אז ככה.........בקרוב אני קונה רמקולים וחשבתי על רעיון לחבר רמקולים של אוטו......אבל אני לא בטוח כי אוליי עדיף את הatp3 התקציב שלי עד 450 ש''ח פלוס מינוס........אגב רציתי לקנות רמקולים של רכב כאלה http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^366,normal_sales ולחבר אותך לסטריאו שלי במקום הרמקולים הנוכחיים שלהם......אז מה עדיף אותם או את הatp3? אני פוחד שהatp3 יהיו חלשים כי המטרה שלי זה להרעיד את החדר........ולפי מה שאני יודע רמקולים של פיוניר לרכב הם בהחלט עוצמתיים......... אז תעזרו לי אתם בבחירה........ותודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על לקיחת הסיכון של קניית נגן MP3 חדש כמו הIHP100 או הPHILIPS HDD100 בחו"ל במחיר סביר של בערך 1500-1600 שקל אבל חוסר באחריות.. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
חיברתי ל-DVD כונן חיצוני ואני לא מצליח לראות!
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב שמטרתם העיקרית היא מוזיקה. קראתי ביקורות על המיקרולאב 330 ועל הX13 וגם כל ה4121. קראתי שבחים לגבי הבאס האיכותי של המיקרולאבים הרלוונטיים ועל האלטק הדעות חלוקות. בכל מקרה, הבאס הוא לא זה שחשוב לי ממש אלא הרמקולים הם הרלוונטיים לגבי. המערכת מיועדת לשמיעת מוזיקה אבל היא לא המערכת הראשית שיש לי כך שאין לי צורך בעוצמה מטורפת (X13 לדוגמא) יש המלצות על מערכת כלשהי בתקציב הנ"ל? דגם אחר גם יתקבל בברכה. כמו כן, אני אשמח לא לחרוג מהתקציב
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי Samsung 40" ו PS3. כרגע כל האודיו שאני שומע יוצא מהרמקולים של הטלווזיה. אם להגיד את האמת זה ממש לא הפריע לי בשידורי טלווזיה, סרטים ובמשחקים. רק כששמעתי דיסקים של מוזיקה בהחלט יכלתי להבין בירידיה באיכות הסאונד. לא מזמן הייתי אצל חבר שלי שיש לו מערכת סאונד דיי ישנה עם רסיבר ורמקולים שמחוברת ל PS3 - ומה להגיד לכם, I was blown away. כל יריה וזריקת רימון ב Warhawk קיבלו גוון והרגשה אחרת לגמרי מאיך שאני משחק בבית. אני מעוניין לקנות מערכת אודיו (לפי מה שאני מבין זה רק רסיבר ורמקולים, אבל אני לא בטוח - אז אני משאיר את זה לכם) לחבר ל PS3 ולטלווזיה כדי לשדרג את חווית הצפייה והמשחק. כרגע זה הולך לחדר הלא גדול יותר מדי שלי, אבל אני מקווה לסחוב את המערכת הזו שנים קדימה גם לסלון …
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הנה כמה דגמים לדוגמא שיש אצלו בחנות: LG 31RC GREATZ 37751 BEKO 37LBL432 HISENSE 3729 או אולי הLG 37LC7 או דגם אחר??
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
היי פורום חביב, אני כבר איזה 8-9 שנים (מגיל 8 ) מחובר למערכת סטריאו ALL IN ONE כזאת של AIWA. היא בסדר אבל כבר לא מספקת אותי. אני רוצה להתפנק על מערכת סטריאו אמיתית שאני אוכל לשמוע מוזיקה בכיף. הסוגי מוזיקה שאני שומע בעיקר הם רוק קלאסי, פולק ואינדי. המגבלה היחידה שיש לי היא שאין לי מקום לרמקולים רצפתיים ולכן אני אצטרך זוג רמקולים מדפיים יחסית קטנים. על השולחן יש לי מקום וגם יש לא מעט מדפים כך שלרסיבר יש מקום. המקור שלי הוא כ"ק מובנה שיכול להיות יוחלף בקרוב (אני מתכנן גם על אוזניות). התקציב שלי הוא בסביבות ה-1500 שקל נראה לי. אני לא כ"כ בקיא בתחום הזה ככה שאני לא יודע מה להגיד לכם. אני מוכן ליד שנייה, אבל אני בכל זאת רוצה שתגידו לי דגמים ספציפיים. תודה רבה מראש! זפלין =]
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כי אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר דרך יצאיאה דיגיטלית ואצלי בכרטיס קול יש יציאות קטנות כמו חיבור של אוזניות בדיסקמן עכשיו יש לי עוד שאלה קטנה איזה כבל אני צריך ??
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
עד היום תיכננתי לקנות את הx5 אך ראיתי גם את הארקוס gmini 400 אני מעוניין בסרטים ובמוזיקה באותה המידה. רציתי לדעת קצת יותר על הארקוס, היכן אפשר לקנות , ומה ההבדל בין gmini 400/402?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
במארזים מסויימים (וגם בפאנלים "5.25) יש בחלק הקדמי של המארז כניסות 3.5mm לחיבור אוזניות ומיקרופון. החיבורים האלה אמורים להתחבר לחיבורים מתאימים על הכרטיס מסך. השאלה שלי היא איך נקראים החיבורים לחיבור אוזניות ומיקרופון בכרטיס קול. יש לי על הכרטיס קול את החיבורים הבאים: AUX_IN (4Pin MPC2) CD_IN (4Pin MPC2) CD_SPDIF (2Pin CD Digital IN) MIDI_IO (MIDI Port Bracket 16Pin Header) SPDIF_EXT (SPDIF Input Extension Board 12Pin Header) SPDIF_IO (4Pin SPDIF connector) איזה כבלים אני צריך לחיבור הכניסות של האוזניות והמיקרופון במארז, ולאיזה חיבור בכרטיס קול אני צריך לחבר אותם?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הי, מיקמתי את הרמקולים שלי (הלווינים) בערך 70 ס"מ מעל לראש, במרחק אופקי של 20 ס"מ (ממש מעל הראש, קצת יותר קדימה...), ואיך שאני לא מכוונן את הטראבל והבאס אני לא מצליח להיע למצב שבו גם את צלילי הביניים שומעים טוב. כשאני מאזן את הטראבל והבאס (מגביר אותם קצת יחסית) ועומד, ככה שהרמקולים נמצאים בגובה של הראש שלי הסאונד הרבה יותר מלא, וגם את צלילי הביניים שומעים טוב. זה יכול להיות בעייה עם הרמקולים שלי או שזה מצב נורמאלי שנובע מפיצול הרמקולים בכול לוין בATP3? (הרי הצליל העיקרי יוצא מלמטה והצלילים הגבוהים יוצאים מלמעלה בלווין..) תודה.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אז ככה: אני רוצה אוזניות איכותיות לא חיבות להיות אלחוטיות אבל חובה מיקרופון והתקציב לאוזניות לא מעל 350 שח חבר שלי רוצה לקנות נגן MP4 ב-800 שח רצוי איכותי ורצוי 2GB לפחות *רצוי מסך 1.8 אינטש כמו שאתם מבינים התקציבים לכל מוצר בנפרד בגלל שאנחנו קונים בנפרד.... תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איזו מערכת לדעתכם יותר איכותית, ונותנת תמורה טובה יותר לכסף שלה?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
5.1 למחשב עד 500 שקל (אפשר לחרוג אבל לא יותר מידי)
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שבת שלום, הייתי רוצה המלצה לרמקולים איכותיים למחשב. הרמקולים ימשמשו בעיקר למשחקים ושמיעת מוזיקה. עד עכשיו הייתה לי ת'מערכת שחברתי אליה RCA מהמחשב. זה די מכביד על המקום בחדר. תודה רבה, חיימון.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הכותרת מסבירה את עצמה.. אני רוצה לדעת את המחיר של האייפוד הישן והחדש (שעל שתיהם יש מאמרים באתר) בגודל הכי קטן שלהם (10-5 גיגה) תודה.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לא מזמן אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב. לפי מה שהבנתי זה הסט הכי טוב למחשב, אומנם מחיר גבוה, אבל אני מוכן להשקיע בשביל איכות. ראיתי, לא מזמן, חוות דעת ממישהו בזאפ ואומר אחרי 15 דק' שאתה שומע על חזק המערכת מתכבה, זה נכון? האם באמת שווה לי להביא אותו היא שווה את הכסף הזה?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-