אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לקבל את חוות דעתכם על הציוד הבא שאני הולך לרכוש: רסיבר DENON AVR1604 / DENON AVR1705 או רסיבר YAMAHA RXV450 / YANAHA RXV540 (מה ההבדל ביניהם? במה האחד יותר טוב מהשני?) רמקולים: JBL SCS146 תודה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת לגבי טלוויזייה LCD של Panasonic, דגם - 42u30. יתרונות? חסרונות? האם רואים טוב משחקי כדורגל וספורט בכלל? המחיר - 2900 (כולל משלוח והתקנה). תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
סתם עלה לי הרעיון אם אפשר לחבר לUSBOTG למשדר בלוטת' (זה עולה פחות מ100 שקל) ואחד למחשב ולעבוד ככה...wireless... מישהו ניסה את זה? זה נראה לי אמור לעבוד..
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום. אני ממש לא מבין בכל תחום כרטיסי הקול, אבל אני יודע מה אני צריך, ורציתי לבדוק אם מישהו פה יכול להמליץ לי על משהו. אני צריך כרטיס קול כדי לעבד צליל של גיטרה. עדיף שמיועד לכך, אך אין לי מושג בקשר לביצועים של כרטיסים עדכניים כיום. עכשיו, ווליום, ממש לא חשוב לי, כי הוא יוצא למגבר, אבל אני צריך משהו שיגיב מהר, עם כמה שפחות דיליי, יהיה לו סאונד טוב, ועכשיו הניגוד, ושיהיה זול. אני יודע שיש המון אופציות, אבל אני מחפש משהו זול יחסית אבל שעדיין לא יאכל לי את הסאונד וירק אותו עם עיוותים. מישהו מכיר משהו מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מנסה לעשות clone לקודי לסטרימר שיאומי חדש שבא עם אנדרואיד 11. משתמש באפליקציה Send Files to Tv לא מצליח להיכנס לספרייה הנכונה בסטרימר שיאומי. שנמצאת בData הבנתי שאנדרואיד 11 לא מאפשר גישה לספריית Data. ולכל תת הספריות שם. יש דרך לעקוף את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
- 1 follower
-
-
1)אני מעוניין לקנות רמקולים בתקציב של עד 300 ש"ח וראיתי שתי אפשרויות טובות: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4481 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=182 איזו אפשרות עדיפה?ולמה? 2) במידה ויש אפשרויות טובות יותר באותו תקציב אז תמליצו.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
שלום,האם למשהו יש מושג איפה אפשר להשיג בזול מינידיסק מחול לארץ? בבקשה!!! תתנו לי לינקים לחנויות כאלו.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
רציתי לצאת היום להליכה ושמתי לב שהאוזניות שלי (Hama BSH-240) מתו לי (כנראה הלכה הסוללה). בגלל שאין ל-Hama מעבדה בארץ (למיטב ידיעתי), אני מחפש אוזניות אחרות. אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם טוב אני מאוד אשמח. ע"מ לחדד, אני לא מעוניין באוזניות קטנות (Earphones). המוזיקה שאני מתכוון לשמוע איתן זה בעיקר טראנס ו/או רוק כבד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי לוח של abit nf7-s שכמובן כולל כרטיס כול של 5.1 וקניתי מערכת של eacan http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_845&products_id=4269 אבל כשאני מחבר אני שומע רק את הרמקולים בפרונט כלומר היציאה הירוקה של הכרטיס קול עובדת שאר היציאות לא פועלות ( צהובה ושחורה) השאלה היא אם צריך לאפשר משהו במחשב כדי שזה יעבוד או שזה עובד מידית כשמחברים? נ.ב כל רמקולים עובדים כי בדקתי אותם אחד אחד
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות משולבות מיקרופון. זה בעיקר למחשב ולמשחקים אבל גם שיהיה אפשר לשמוע מוסיקה וסרטים וכו' לא ממש מוגבל מבחינת תקציב, הייתי אומר עד 600 ש"ח נשמע לי סביר אבל אני מסוגל לחרוג חשבתי על הIcemat Siberia , אבל אני לא בטוח אם זה באמת טוב או סתם מיינסטרים. ואפשר לדעת מה זאת גרסאת הUSB שעולה 20$ יותר? המלצות אחרות? תודה~
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים איכותיים, חזקים לשמיעת מוזיקה, סירטונים, משחקים- רמקולים. חשבתי על רמקולים רבים כמו X-230 , CREATIVE SBS370. לאחר מכן ראיתי רמקולים של חברה בשם MicroLab , ששמעתי שהיא חברה לא רעה, ועכשיו אני רואה חנות שנראית לי ממש משתלמת עם רמקולים של MicroLab במחירים ריצפה: http://wellcom.co.il/catalog/index.php?cPath=35&osCsid=7b78089c00f7ded105f3236891f0d964&sort=4a&filter_id=139 תסתכלו על הדגמים בין המחירים 150-300 , ותגידו מה דעתכם- איזה הכי מומלץ מהבחינות שאמרתי, איזה הכי יתאים לי. אני חשבתי על דגמים: 6321 , M-820.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני לא הכי מעודכן, אבל מעניין אותי לדעת איזה מערכות מומלצות.. ראיתי שדווקא לאחרונה יש ירידת מחירים של נגנים שתומכים בחיבור נגן אמ-פי-3.... אז אם יש לכם המלצות למערכת (בלי מגברים, רק קידמית) שתומכת כמובן בחיבור PL למוזיקה ועולה עד 700 שקל (למרות שעדיף משהו באזור ה 500), אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן mp3 (בעל נפח גבוה, לפחות 512M) שיש לו יכולת הקלטה טובה. המכשיר מיועד להקלטות באולם הרצאות. רצוי מכשיר זול... המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
מחפש אוזניות עד 70$בחול(ארהב),שלא כמו האוזניות שמקבלים עם הIRIVER והIPOD, אוזניות שמנות כמו שיש לDJ ...
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס קול ב400-500 שקל למחשב נייד (חיבור USB) והוא חייב להיות שני חיבור הRCA השניים שהקול מין הסתם חח
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי פשוט ויעיל יעשה את העבודה והאם אפשר לחברו לממיר של YES או HOT ו........כמה עולה כזה כרטיס (בהתאם ללוח שיש לי במפרט ) ת ו ד ה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני צריך נגן MP3 שיהיו לו את הדברים הבאים: *5GB לפחות (או 4 העיקר שיהיה נפח דיי גדול) *לא בומבה [פחות חשוב] *מציג עברית (חשוב מאוד) *מציג מילות שיר שהשיר מתנגן (ליריקס) [חשוב מאוד] תודה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני זקוק לאוזניות כדי לדבר בפלאפון. כידוע לא בריא לדבר עם הפלאפון צמוד לראש (קרינה אלקטרומגנטית) ולי זה גורם כאבי אוזן אם אני מדבר 20 דקות ומעלה.. אז אני מבקש המלצה לאוזניות כפתור עד נאמר 150 ש"ח. יש לי את הpx100 של sennheiser ואני יודע שהם עדיפות על כל אוזניות שתמליצו לי עליהם אבל יש איתם בעיה שהם מגושמות לעומת אוזניות כפתור, וגם גדולות ושבירות ואני לא רוצה שיהרסו לי. התיכנון הוא לשים את האוזניות (שמתחברות לדיבורית של המכשיר) בתא הקטן של התיק. כך אוכל לשלוף ולהחזיר אותם בקלות וללא דאגות שישברו כמו שהpx100 עלולות להישבר.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי רסיבר של פיוניר. אל הרסיבר מחוברים כל מיני מכשירים, ביניהם המחשב, שמחובר אליו עם כבל HDMI וגם הכבל של הסאונד(מצטער, שכחתי את שם החיבור, אבל זה אותו חיבור שאליו מחברים רמקולים/אוזניות). בעיקרון אין בעית סאונד ואני יכול לשמוע הכל כמו שצריך. הבעיה היא שאם אני עובר ל"ערוץ" הטלויזיה מהרסיבר, אח"כ כשאני רוצה לחזור ל"ערוץ" המחשב, אני יכול לראות תמונה בטלויזיה, אבל אני לא שומע סאונד. כדי לפתור את הבעיה הזו אני צריך כל פעם לנתק את כבל הHDMI שמחובר למחשב, ולחבר מחדש. האם יש סיכוי לדעת מה גורם להבעיה כדי שאני לא אצטרך כל פעם לחבר ולנתק את הכבל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
דבר ראשון, אחרי כמה חודשים שביקשתי מאבא שלי שיזמין מהאינטרנט והוא לא רצה כי הוא לא סומך עליהם... אז הלכנו היום וקנינו. אז רציתי לדעת פחות או יותר איך משתמשים בתכנה אייריבר פלוס שבאה איתו. כי העברתי בינתיים שירים דרך הpick & drop. אבל זה מעביר לי אותם לbrowser ולא ישר לmusic. ודרך התכנה אני חושב שזה כן יעביר... גם רציתי לדעת איך עושים פלייליסטים. ועוד משהו-העברית יוצאת הפוך, יש תוכנה שמסדרת את זה?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האם הם מצדיקים את המחיר ?(900ש"ח ~) ואם מישהו יודע מה האורך של החוטים שלהם כי לא מצאתי על זה מידע
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4P800SE ויש עליו SPDIF קואקסי. כשחיברתי אליו את ה- Z-680 הם לא קיבלו שום אות... מה אני אמור לעשות? איפה מגדירים? נדמה לי זה SPDIF OUT זה אומר משו? P: תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
מישהו עבד פעם עם m-audio ozone? מישהו יודע עליו משהו (סיבה טובה לא לקנות אותו או אלטרנטיבה עדיפה?)
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-