עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Atlon-Xp,

המכשיר עצמו מראה נורה אדומה,השלט עובד אבל אין תגובה,לוחץ על הדלקה ושום דבר לא קורה... ניתקתי מהחשמל וחיברתי ועדיין לא עוזר,המכשיר בן כחודש נרכש דרך 'באג'. מישהו נתקל בזה? מה דעתכם? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by meninred,

אח שלי ביקש שאני יעזור לו למצוא נגן חדש... הוא כרגע בצבא...הוא אמר לי שהוא לא רוצה נגן כמו כול המגעילים האלה שנראים כמו אצבע אלה משהו יותר מרובע עם מסך שיש בו משהו באמת! נפח של ג'יגה לא ממש צריך יותר צריך שיהיה רדיו מובנה טייפ יתקבל בברכה אך לא חובה גם לא צריך תמיכה בעברית! נוח לתפעול וכמובן קטן... תקציב- פחות או יותר 500-600 ניראה לי שאפשר גם ג'נריים! דרך אגב אני קניתי עכשיו את הנגן-clubin butterfly 1GB אחלה נגן ללא בעיות עד עכשיו! שנה טובה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by gogoman,

אשמח להמלצות. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by roeesnir,

אני צריך PL כי אין כניסת XLR במצלמה, ואני לא רוצה להשתמש במתאם מכיוון שאז המקרופון לא מקבל פאנטום (48). בקיצור, מקרופון דינאמי שלא דורש פאנטום. עד 500 ש"ח. אפשר גם מ-eBay. (ואולי עדיף...) יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by nimrods,

שלום לכולם.! אני צריך עיצה ושתעזרו לי בהקמת אולפן ביתי אז ככה חשבתי לקנות את הציוד הזה ואני צריך שתגידו לאם אם זה בסדר ואיך איכות הההקלטות יצאו כרטיס קול: http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=531 מקרופון: http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=490 מיקסר: http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=484 תוכנת הקלטה: (לבסוף נבחר) האם זה בסדר כל מה שבחרתי.? תודה לעוזרים.!!

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by R007,

השימושים העיקריים הם : טלוויזיה , 360, Wii , וdvd. יהיה נחמד אם גם תהיה לו כניסת HDMI תודה לעוזרים :

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  7. Started by Pitzinyelo,

חיברתי את מערכת הסטריאו שלי למחשב, ומה שמאד מפריע לי זה הרעשי הלוואי המסוימים שנוצרים כאשר אני משחק בNBA LIVE(זה המשחק היחיד שניסיתי כרגע). בכל הטבעה, בנוסף לקול הרצוי המאסיבי, יש מן עיוות כזה, כמו רעידה. האם זה אומר שהרמקולים של המערכת שלי ממש עלובים, או שאולי זה נובע מכך שכרטיס הקול שלי ממש ישן ופשוט?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by IsraHell29,

יש לי אייפוד 20 ג'יגה צבעוני. לא העניין. יש לי רשימה באייטונס אצלי במחשב, ואני רוצה להוסיף שירים ממחשב אחר. ברשימה אצלי במחשב כל שינוי שאני עושה גם משתנה באייפוד ברגע שאני מחבר אותו למחשב. השאלה שלי כזאת: איך אני מוסיף שירים לאייפוד דרך מחשב אחר (שכמובן אין בו את כל הרשימת שירים שלי) בלי שימחקו לי כל השירים שהוספתי אצלי?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by Check_Point,

אוקיי יש לי Audigy 2 של creative , והיום באתי להתקין את הדריוורים החדשים של creative שנתן sector (אם אני לא טועה) לפני כמה זמן. אוקיי, אני מתחיל את ההתקנה והוא רושם לי: למי שתוהה: הדריוורים שמותקנים אצלי הם אלו שקיבלתי עם הכ.קול, ושומעים (הוא מחובר טוב מאוד) מישהו יודע מה הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by Jinjis Han,

הרמקולים שלי מחוברים ב 5.1 outpot אבל הבעיה היא שאני משחק לדוגמא במוסט וונטד/פיר הסאב לא מגיב... עכשיו בווינאמפ 5 לדוגמא הוא מגיב. בהגדרות של הכרטיס קול AC97 הכל מוגדר כשורה על 6 channel ושאני עורך בדיקת רמקולים הכל מגיב כמו שצריך... עכשיו לפי הבנתי יכול להיות שהמשחק עצמו משתמש ב 2.0 בלבד? משהו בהגדרות? תודה על העזרה אם מישהו יודע מה לעשות. עריכה: אוקיי אני עכשיו לא ממש בטוח שהסאב לא מעורב... פשוט מעורב מאד חלש... כניראה בגלל שאני הגבהתי מאד את הווליומים דרך הסאב (של הפרונט האחוריים והכל) ודרך ה volume control של הווינדוס הנמכתי הכל ממש ממש נמוך... (ככה שיש רגישות מאד נמוכה, שאני מעלה טיפה הכל ממש קופץ) אבל בעיית הסאב היא רק במשחקים, הסרטים ווינאמפ הכל בסדר... זה מה שמפר…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by overload,

יש לי מערכת של שKAI שמחוברת למחשב והיא כוללת triple cd changer CD-670stereo tunerstereo pre amplifier TP-570stereo amplifier AX-570 אני מחפש מידע על המגבר (AX-570), חיפשתי בGOOGLE אבל הוא לא מופיע שם (יש רק AX-570 של YAMAHA ). אם למישהו יש מידע על המגבר, הצליח למצוא או לפחות יודע איפה, שיגיד לי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by shu sha,

טוב אז עשיתי חיפוש באתר אבל לא מצאתי משו שיכול לעזור לי כל כך... מה שכן היה קשור לנושא שלי פשוט היה מאוד ישן ואני מניח שהמחירים לא אקטואליים אז אני צריך עזרה אין לי יותר מידי ידע כללי על נגנים ועל האפשרויות ואין משו ספציפי שאני מחפש בנגן... רק שתיהיה איכות סאונד טובה (כדי שיהיה אפשר לחבר גם לרמקולים ולשמוע כמו שצריך) ושיהיה בנפח של 512מב... אם אפשר לדחוף בתקציב הזה 1גב אז בכיף תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  13. שלום לכולם אני צריך בבקשה את עזרתכם בנוגע למסך בתקציב של עד 1400 ש"ח. שימוש = מיועד להצגת תמונות ומודעות טקסט. גודל = כמה שיותר גדול שניתן להכניס בתקציב ושיתאים (שאיפה ל 24"). מחיר = עד 1400 ש"ח אבל אני כנראה אקנה מספק ראשי כמו CD-LOG ולכן יתכן בהחלט שגם 1500 ש"ח יכנס לתקציב. חברה = עדיף LG/SAMSUNG. אודה לכל מי שיכול לעזור ולתרום מידיעותיו . נ.ב. פירסמתי את האשכול בפורום מסכי מחשב, והפנו אותי לפה עקב העובדה שיותר מתאים מסך טלויזייה, אבל בכל מקרה המסך יהיה מחובר למחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465025

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by idan30,

שלום לכולם לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש גיגבייט 6600 עם כבל vivo רציתי לדעת אם יכול להתחבר לdvd או לטלויזיה ,yes,וכד' וגם אם הוא תומך במערכת סראונד 5.1 או שזה כבר קשור לכרטיס קול שבא מובנה על הלוח. נ.ב יש לי גם יציאה spdf

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  15. שלום אנשים, אשמח לקבל עזרה אם למישהו יש מושג האם ניתן לחבר את הכרטיס קול הזה לחיבורים הקדמיים של המארז - מיקרופון ואוזניות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by powersoul,

היי, אני רוצה לקנות את האוזניות: Aiwa HP-SN51 http://www.audiocubes.com/product_info.php?products_id=740 או Aiwa HP-JS35 http://www.amazon.com/gp/product/B00005NGQJ/104-7201301-0946364?SubscriptionId=04HSKH6V3FDXFHVN1F82Content-type%3A%20text&n=172282 איזה אוזניות עדיפות יותר, והאם אפשר להשיג אותן בארץ? בכל מקרה אם אין בארץ אני מזמין מחו"ל תודה

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by noam31,

מחפש המלצה לכרטיס קול ל HTPC הכרטיס יהיה בשימוש למוזיקה וסרטים .. איכות הקול חשובה לי..למרות שאני אנסה קודם את הכרטיס המובנה ב MB כמובן. אבל מניסיון הוא לא יהיה משהו האם יש כרטיס שמוציא STEREO ? או שאשמע STEREO דרך אותה יציאה אופטית רגילה..

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  18. מחפש אוזניות למוזיקה בלבד, יחוברו גם למחשב. כמובן אוזניות שלא צריכות מגבר חיצוני על מנת "לסחוב" אותם כמו כן ללא שימוש כלשהו בסוללה ל Noise cancelling ! האוזניה צריכה להיות ON EAR ולא IN EAR וגם לא גדולות מסביב לאוזן אלא על האוזן חייבות להיות נוחות עם אטימה מירבית לרעשי רקע. יתרון אם לאוזניה יש כבל PL נשלף (למודולריות מירבית- בעתיד עם הכבל יקרע או משהו) האוזניה צריכה להיות בעלת פרופיל נמוך (שאני לא אראה כמו חייזר כשאני הולך ברחוב, זאת אומרת מושכות כמה שפחות תשומת לב) כמובן חייבות להיות אייכותיות.. אני יודע שאיכות זה סובייקטיבי בגלל זה פניתי לפורום הזה, כדי לקבל המלצות מקור שמע : פלאפון,MP3,מחשב. סוג מוזיקה עיקרית: רוק,מטאל,אלקטרוני,בלוז,ג'אז,דאבסטב,דראם אנד בייס. אני אוהב …

19. Started by duzap,

אהלן, יש לי לוח של אסוס P8P67-M Pro ולצערי הרב לאחר הקנייה של המחשב שלי לפני כחצי שנה הצטערתי שבחרתי בלוח הזה, הייתי צריך לקחת לוח ATX ולא Micro ATX (אחרי ששמתי עליו SCYTHE MUGEN 2 ו-GTX560 TI שתופס 2 סלוטים כמעט ולא נשאר לי מקום) וגם בגלל שהסאונד ממש איכזב אותי, סאונד נמוך מאוד לעומת מה שהיה לי במחשב הקודם (גם מובנה על הלוח). אבל נעזוב את זה, כולנו עשינו בעבר טעויות ומטעויות לומדים, לשמחתי זה לא טעות כזאת קריטית כי אחרי הכל זה לא כזה לוח גרוע פשוט לצרכים שלי הוא לא התאים לי כפי שציפיתי. התגברתי על הצפיפות עם הלוח הקטן (למזלי בחרתי מארז CM690 שעזר לי הרבה בעניין), מה שנשאר לי להתגבר עליו זאת הבעיה של הסאונד שממש התאכזבתי ממנו. החלטתי שאני רוצה להביא לי כרטיס קול עם סאונד …

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  20. אם לדוגמא יש לי מסך LCD עם רמקולים ויש גם רמקלים אחרים מחוברים שניהם יעבדו ביחד?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  21. נכון לעכשיו אני משתמש בכרטיס onboard שלי (על הלוח הזה), כשמחוברים אליו רמקולים Cambridge FPS2000 4.1 בעזרת שני חיבורי 3.5 סטנדרטיים (קדמיים ואחוריים). עכשיו נפל לידי ה-Aurilium שראיתי ביקורות חלוקות עליו, חלקן אומרות שהוא לא מדהים בסראונד וחלקן טוענות שהוא לא רע בכלל. שאלתי היא האם כדאי לי לפתוח את האריזה (המפתה) של ה-Aurilium ולהשתמש בו? האם אני ארוויח סאונד טוב יותר במוזיקה/ משחקים/ סרטים/ משהו? או שאולי כדאי לי להשאר עם מה שיש ולהרוויח כקצת כסף במכירתו ב-ebay או משהו כזה? האם למישהו יש נסיון אישי עם ה-Aurilium? ובלי קשר: איך עובד כל הקטע של כרטיס קול חיצוני? האם יש לי סיבה לחשוש מפגיעה בביצועי המחשב עקב שימוש בו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  22. קניתי SOUND BLASTER LIVE 5.1 ( לפי המוכר ) אבל ב DXDIAG ו DEVICE MANGER מופיע לי רק SB LIVE בלי 5.1 רציתי לדעת מחברה שיש להם בוודאות SB LIVE 5.1 מה רשום להם בדרייברים וב DXDIAG . 10X

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by soundf,

האלן אבא שלי קנה מהעבודה בזול לפי מה שראתי בזאפ טלויזית LCD 32 אינץ דגם: Haier L32A8A-A1 http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=50&p=0 עכשיו היא מיועדת לחדר שלו כמה שאלות : 1.מה החיבור המומלץ ביותר לחבר את הTV לממיר של חברת YES , 2.מה הכי טוב בחיבור הDVD (אשמח מאוד לדעת מה הכי איכותי לפי סדר עולה) 3.חיברנו את הLCD בחיבור 21פינים SCART מהטלויזה ל אדיו L R ווידאו רגיל (המוכרים) ורואים ממש גרוע (הלחצנים של היס המוצגים במסך מרצדים וממש לא סימטרים ,ובסרטים מהDVDבוקס רואים נחמד) עכשיו השאלה הכי חשובה: אבא שלי רוצה לתלות אותה בחדר מול המיטה ,הם נמצאים ממנה במרחק של כ-3 מטרים , 4.מה הוא הדגם של המתלה לטלויזה המתאים (אני יודע שיש ל VSIA 100 ,150 וכו...…

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  24. Started by Access Denied,

מוזר להיות פה באמצע שבוע.. בכל מקרה, אני מחפש לקנות אוזניות קשת חדשות בסביבות מחיר של 400-500 שח (אפשר טיפה יותר או פחות) הבעיה שאני לא ממש מבין גדול באוזניות כאלה, ואני רוצה ללכת בכיוון של best value for money כלומר הכי טוב שאפשר במחיר הכי טוב הבנתי שיש סוגים - חצי פתוח, פתוח, סגור.. הייתי שמח אם אפשר היה לקבל הסבר קצר גם מה זה אומר תודה, נועם

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by de money,

אני מדבר על רמקולים גדולים של קולנוע ביתי כשאני שם מוזיקה או כל דבר אחר דומעים רעש מן הרמקולים אם אני מוריד את הפלסטיק שמלפנים אז נכון יש למטה שני רמקולים גדולים כאלה ומעליהם יש מן רמקול קטן כזה אז זה עושה רעש מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.