אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני נוסע עוד פחות מחודש לתאילנד ואני מחפש לקנות שם אוזניות טובות לנגן שלי משהו איכותי ועם אפשר זול וגם אוזניות למחשב למשחקים משהו טוב אני יודע שהמון פעמים שאלו אותכם על מה הכי ממולץ אבל ראיתי שרק בארץ ולא בחול אז בגלל זה אני שואל תודה מראש לכול העוזרים!! עריכה חשבתי על גם איזה DVD נייד שיש שם עם מישהו מכיר?
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום! יש לי תקלה במכשיר של CREATIVE =zen touch, אזור המגע\הגלילה-לא עובד! אם ממש מועכים אותו הוא טיפה מגיב וגם זה לא תמיד! המכשיר ממש חדש אצלי ולא נפל על הרצפה! גם לאחר פירמוט(ריסט) ומחיקה כללית הופעה נשארה!אם אין לכם מושג מה התקלה אם תוכלו להביא לי מקומות בארץ שיתקנו בזול? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מע' קולנוע ורציתי לשאול האם יש אילו שהן בעיות שאני צריך לצפות להן ממכשירים משולבים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי זוג רמקולים מדפיים של מורל,מחוברים לרסיבר סאנסוי 6060 שעד עכשיו באמת סיפקו אותי: ) היום רציתי לראות איך הרמקולים נשמעים עם מוזיקה שחורה והבאס היה באמת לא משהו, בקיצור, שיחקתי עם הבאס ובמקרה, כשעברתי לכוונן את הטרבל העברתי את הבאס עד הסוף. הכל היה בסדר גמור (חוץ מהבאס המוגזם) כמובן ולא מיהרתי לתקן את זה, עד שכבר פניתי להחזיר את הבאס למצבו הרמקולים חירחרו לכמה שניות וכאילו "נכבו"! אני די מבוהל, חיברתי את הרמקולים גם ל-B ושם אין תגובה. מה שמוזר הוא שרציתי לראות אם המגבר הוא האשם בכל אז חיברתי את האוזניות וגם שם לא נשמעה מוזיקה. האם יש לכם פתרון? (כמובן שיש לי אחריות על הרסיבר, אך אין לי את הזמן והכסף לנסיעה לת"א). תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הלך לעולמו כרטיס הקול שלי ולכן צריך לקנות אחד חדש. אני רוצה כרטיס שיתמוך ב- 5.1 (אין צורך ב-7.1), איכות טובה עד כמה שאפשר ודריברים ללינוקס. עדיפות לפנדס כי הם עשר דקות מהבית שלי אבל לא חובה. אם צריך עוד פרטים אנא אמרו לי שאוכל להוסיף. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
http://www.pvmp3.info/reviews.php?id=0006
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רכב עכשיו ואני רוצה שיהיה בו מערכת שישמעו טוב יש לי רדיו דיסק אבל הוא ממש לא איכותי אז אפשר להגיד שאני צריך רדיו דיסק מגבר רמקולים ולא יודע בדיוק מה זה כולל. אני לא יכול לתת לכם את הסכום שאני יכול להשקיע כי אין לי מושג בזה ולא יודע כמה עולה משהו סביר או יותר מזה, אז תדריכו אותי במחירים ובמה כדי לקנות. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש לי נגן MP3 מבוסס פלאש בעל קיבולת של 1GB, אני עובר ברשת וקורא סיקורים על כל הנגנים הקיימים אבל רציתי גם לקבל תגובות שלכם. לא כל כך חשוב לי העיצוב העיקר שהניווט יהיה נוח, שהבטריה תספיק לפחות ל 10 שעות ניגון רצוף, שהנגן יהיה מחברה מוכרת ובעל מוניטין כדי שזה לא יתקלקל לי אחרי חודשיים, וזהו בעיקר אז על מה אתם ממליצים? דרך אגב איך החברה IAUDIO? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עכשיו קונה נגן מבוסס הארד דיסק באיזור ה20 ג'יגה + וחשוב לי לשמר את האיכות שאני מקבל מהמחשב, כשאני שומע הכל בWAV לא מכווץ. זאת אומרת, כן מכווץ אבל רק ב APE ככה שלא מאבדים כלום. אני רואה את זה במעט מאוד נגנים, אבל הIPOD בולטים עם תמיכה בפורמט Lossless של Apple, ולא אכפת לי להמיר כל מה שאני מעביר למכשיר הנייד, אבל מה שכן אכפת לי זה זה לשלם יותר מדי על IPOD כשאני יודע שיש חלופות יותר טובות, והכי מעצבן אותי שזה לא כונן נייד שאפשר לחבר לכל מחשב. מעניין אותי אם קריאה של כזה פורמט גומרת את הבטריה יותר מהר, כי יש מצב שצריך לעבוד יותר על הפתיחה של הפורמט לWAV... עוד משהו שחשוב זה שידור בFM לאוטו, אבל לא אכפת לי אם זה בתאם נפרד שמתחבר למצית (רק שלא יעבוד על בטריות). אין איזה טבל…
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הבנתי שהאוזניות האלו טובות מאוד לרוק ולמוזיקה אלקטרונית, והן נראות לי מאוד טובות ואני מתכוון לקנות את אחד הדגמים, אבל אני שומע גם הרבה מוזיקה קלאסית ורציתי לדעת אם האוזניות האלו טובות גם למוזיקה קלאסית או שיש אוזניות אחרות בטווח מחיר שלהם שידועות כטובות יותר?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
עכשיו ככה...יש לי את הכרטיס (קראיטיב 5.1 ואליו) והמערכת (ITT משהו...מערכת לקולנוע ביתי) מלפני שנה... ועכשיו שמתי לב שאני לא שומע ב5.1 לאחר שהורדתי בדיקה...שנקראת AC3 Dolby digital 5.1ch Sound Test..(הזה עם הקולות של אקדחים)..מאימיול.... שהוא מגיע לבקידה של הסנטר הוא משמיע מהרמקולים הקדמיים...ומהרמקולים האחוריים הוא לא משמיע בכלל....משמע...מה שבאמת עובד זה 2 הקדמיים והסאב...(משמע 2.1)... אבל שאני עושה בדיקה של הרמקולים דרך הCreative Surround Mixer הוא משמיע כל רמקול.... אגב...דרך הלוח בקרה-->צלילים והתקני שמע-->עוצמה(לשונית)-->הגדרות רמקול(סעיף)-->הוא מוגדר כרמקולי צליל הקיפי 5.1...ככה שתדעו... מה לעשות??....אולי חסר לי איזה לפאג??...או איזה מקודדים??...(יש לי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי פה קצת בפורום ולא הבנתי מה ההבדל בין רסיבר למגבר. מה ההבדל ביניהם? מה זה בעצם רסיבר? ומה זה בעצם מגבר, הוא בטח מגביר משהו אבל מה? תודה
-
- 19 תגובות
- 24k צפיות
-
-
שאלה קצת דחופה חבר שלי נוסע יום שני לארה"ב ומעוניין לקנות לעצמו נגן MP3 מבוסס דיסק קשיח. תקציב - חופשי 20 ג'יגה יספיקו במידה ויש אפשרות לראות סרטים (וזה גם פלוס) - שיהיה 40 ג'יגה. משהו קטן, לא כבד. חשוב שיכנס לכיס. עכשיו אני יודע שהנגנים עם היכולת להראות סרטים באיכות טובה הם דיי גדולים, אז אם אפשר לקבל קישור לשני נגדים - אחד עם יכולת לסרטים ואחד בלי. חשוב מאוד שיהיה רדיו! ולא כמו באייפוד שצריך תוספות!!! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רסיבר מה אתם על הsherwood הזה ואם זאת חברה טובה תודה מראש צריך תגובה מהר אם אפשר !
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הייי ברצוני לקבל דעות לגבי דגם מסויים של מערכת 2.1 של altec. הדגם עליו מדובר הינו Altec Lansing XA2021. לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=10002 אשמח לקבל דעות לגביו. שימושים עיקריים משחקים ומוזיקה......
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני שומע מוזיקה בווליום גבוה..מאוד..(מדובר על אוזניות) המערכת שלי מספקת מ 82 db עד 0 db וגבוה אצלי נחשב 16-14..ווליום כזה נחשב מזיק? לפעמים האוזניים שלי סתומות גם אחרי זה...ובמקרים חריגים כאבי ראש.. :-\
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לצורכי משחקים\סרטים\מוזיקה (כן כן אני יודע ש2.1 זה למוזיקה וסראונד זה לסרטים ומשחקים) Creative Inspire 4400 4.1 http://www.starcom.co.il/product.asp?product=78 Altec Lansing ATP3 2.1 http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=260103&Cat2Cat1ID=27&Cat2ID=0&aff=Zap Luxeon T5.1 5.1 http://www.gil-tech.co.il/Product.asp?Pid=14002&Cat2Cat1ID=5201&Cat2ID=0&aff=zap Sunkyo SK-9050 5.1 http://www.photo-print.co.il/photoPrint-virtualShops/productDescription.aspx?sid=80&proId=562&code=3 Creative PC WORKS SBS LX520 5.1 SPEAKERS http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3433 Creative SBS560 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2775 Logitech…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב ואני לא יודע איזה עדיף. Genius SW-5.1 Home Theater 3600W +Remote או Creative Inspire T5900 או שלמישהוא יש הצעה אחרת? (עד 800 ש"ח ואני גם רוצה לתלות אותם על הקיר).
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש אוזניות כפתור (in ear) שיחליפו את אלה של האייפוד. חשוב בעיקר האיכות והנוחות, אם הן לבנות זה יהיה נחמד. אין העדפה לחברה ספציפית, את האוזניות אני כנראה אקנה בחו"ל ככה שלינק ומחיר משוער יסיפקו כתשובה... בקשר לתקציב אני ממש לא מבין בזה, אני משער שמשהו כמו 30$ זה מספיק אבל אם יש משהו טוב במחיר גבוה יותר אני אשמח לשמוע..... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי אפשרות שאני לא יודע אם היא קיימת בכלל.. יש לי כמה קבצי טקסט שאני רוצה להגן עליהם מצייה בידי גורם אחר.. אז י אפשרות כזאת שאני עושה שגורמת לכך שאני אוכל לצפות בקובץ הזה רק לאחר הקשת סיסמט מסויימת? ועוד שאלה לא קשורה לנושא.. האם השימוש בתוכנה H3MOD מבטלת את האחריות שניתנה לי כשקניתי את הנגן? בתודה מראש, borissurets
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני משתמש רק ב Browser (זה הכי נוח לי פשוט) וה ID3 Tag גורם לזה שהטעינה של הנגן בהפעלה לוקחת יותר זמן (מתי שהוא לא נמצא במצב של שיר) הנגן היה מהיר כמו צ'יטה עד שהפעלתי את ה iRiver Plus והוא עידכן לי את ה ID3 Tag db
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מישהו פה התנסה עם שני המכשירים ויכול לתת המלצות אישיות? יתרונות/חסרונות של המכשירים ביחס אחד לשני? קראתי מספר ביקורות אך עדיין קשה לי להחליט. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי נגן ובו אופציה לעידכון קשוחה,מה זה בעצם ומה זה יתרום?
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
קניתי נגן iriver 5gb ואני מאוד מרוצה ממנו, אך כשאני שומע מוזיקה באוטובוס יש שירים שאני שומע יחסית חלש בגלל הרעשים החיצונים, אני לא רוצה להגביר מאוד את הווליום כדי לא לפגוע בשמיעה, ורציתי לדעת אם יש דבר כזה אוזניות אשר נכנסות לתוך האוזן שאוטמות רעשים חיצוניים(חלקית או מלאה) כשהלכתי לחנות הביאו לי מין אוזניות סיליקון שנכנסות לאוזן,הן טובות?? הן אוטמות?? בנוסף הם הציעו לי אוזניות קצת יותר זולות שלהם יש עוצמה מאוד גבוהה~לפי טענתם~ אני צריך אוזניות שיאטמו רעשים. שיהיה להם איכות סאונד טובה מאוד~דרך אגב האוזניות שקיבלתי יחד הנגן נחשבות לטובות?~ שיהיו נוחות שיהיו בעלות עוצמה מספקת שיהיו עמידות אוזניות שנכנסות עמוק לתוך האוזן. המחיר חייב להיות זול מ 200 ש"ח. הצעות לכאן! הכי חשוב…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע את דעתכם בקשר איזה נגן כדי לרכוש: Iriver iFP895 או Iaudio U2 המחירים זהים לכן אני מעוניין לדעת בקשר לאיכות צליל והנוחות של שניהם. תודה רבה. עמית.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-