עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב, לאחר השדרוגים בנגני ה MP3 הגדולים (20GB+) הגיע הזמן לתחרות בנגני ה MP3 הקטנים (מבוססי הארדיסק כמובן): לפני כחודש RIO הוציאו את ה RIO CARMA שנפחו 5GB, יש תרד בנושא למי שמעוניין: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83560.0 עכשיו, התחרות מגיעה מכיוונים נוספים: CREATIVE הולכת להוציא נגן ZEN MICRO בנפח 5GB גם כן, אלו הפרטים: - 5GB הארד דיסק של SEAGATE (כמו ב RIO ) - בטריה נטענת שליפה (כן, שמעתם טוב) - זמן פעולה 12 שעות - רדיו FM פנימי !! - ניווט בעזרת VERTICAL TOUCH PAD (ממש כמו ב CREATIVE ZEN TOUCH) !! - גודל : 3.3" על 2" על 0.7" (אורך, רוחב, עומק) - 98DNB איכות קול (אמור להיות הכי טוב שיש כיום) - עיצוב מותאם ליד ? - המכשיר יגיע ב 10 צבעים שוני…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אז הנטבוק שלי מנגן יפה סרטים ב-720P עם MPCHC, אבל לא מצליח לנגן חלק כשמפעילים כתוביות. יש עצות? גם עם COREAVC הסרטים יורדים לסביבות 17FPS כשמפעילים כתוביות.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  3. המבצע החדש מציע ממיר בחיבור USB2 אשר מתחבר אל המחשב ושקע הטלויזיה ומאפשר הצגת הערוצים ע"ג המחשב. נכון שקיימים פתרונות שכאלו בדמות כרטיסי טלויזיה וכו' אך החיבור וההתקנה הטכנית דיי מסובכים (לי לפחות) ויקרים. האם כדאי להצטרף למבצע? האם התמונה במימירים האלה איכותית או שהיא נראה כמו קטע וידאו של יוטיוב שהוגדל למסך מלא ? מישהו התנסה עם הממירים האלה? והאם הם עובדים בחיבור לממיר דיגיטאלי של הוט.

4. Started by eladbu,

מחפש תוכנה שיודעת לנגן sacd הדיוידי שלי מנגן אותו בסטיראו ולא מצאתי תוכנה מתאימה דיסק של הפינק פלויד דארק סייד 30 שנה בשישה ערוצים

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  5. יש לי מערכת עם מגבר, ולפטופ, אך מדי פעם אני מתנייד בחדר או סביבו ואין לי אפשרות למשוך איתי כבל למערכת. רציתי לשמוע הצעות להעברת אודיו בצורה איכותית למגבר. אם יש אפשרות גם ל 5.1 לסרטים זה יהיה נפלא (לפעמים אני מנגן איזה סדרת טלויזיה ב HD), אך לא חובה, עיקר הצרה זה שמיעת מוזיקה (2 ערוצים)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Oranl,

השאלה בכותרת. הורדתי קובץ ISO של איזה 50 ג"ב (טרון תלת מימד) ושאלתי היא כיצד אני יכול לנגן אותו? האם רק צריבה של הקובץ לדיסק בלוריי או שישנן אופציות אחרות כדי להינות מהסרט בתלת מימד אמיתי? אפשר לפתוח את ה-ISO לכונן נייד ולחברו ל-USB שבנגן הבלוריי? הנגן שלי הוא Samsung BD-D5500 הטלוויזיה Samsung LED D7000 תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by huber,

שלום אנשים. כששהיתי בויאטנם גיליתי שברב הבתים שם יש מכשירי קריוקי. רכשתי את הדיסק שמגיע עם המכשיר המכיל את כל השירים מתוך הנחה שכל מה שמכשיר DVD/קריוקי מסוגל לבצע, גם מחשב יכול. עכשיו כשאני בארץ אני מחפש איזושהי תוכנה שתדע לנגן את הדיסק ולהתאים בין המילים למוזיקה. ניסיתי את הנגנים הרגילים, כל מה שהם עושים זה לנגן את הווידאו, אפילו ללא סאונד. אני זקוק לתוכנה שתזהה שזה דיסק קריוקי, תחבר בין המילים למנגינה, תתן לי לבחור שירים מרשימה וכו. המכשיר שהראיתי בקישור עושה את זה מתוך הדיסק הנ"ל, תוכנות ניגון ווידאו/סאונד סטנדרטיות (מדיה פלייר, ווינאמפ וכו) לא. 2 פרטים שאולי יעזרו: 1. זה המכשיר בו השתמשנו לניגון הדיסק בויאטנם: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&…

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Raspberry Pi חדש עם Model B מחובר לרשת הביתית דרך LAN ומריץ XBMC בגירסתו האחרונה, כאשר בקובץ הקונפיגורציה ה Overclock mode settings מכוון ל High. אני מנסה לנגן הסרטות שבוצעו במצלמת ווידאו ביתית HD של Canon דגם HG20 שנרכשה לפני 4 שנים, הסרטים נשמרים בסיומת m2ts ועבור כל דקת הסרטה נשמרים כ 160 מגה. הבעיה היא שהניגון מאוד מקרטע, בכל חצי דקה/דקה הסרט נתקע למשך מספר שניות (ולעיתים יותר מכך) ואז ממשיך. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. אז ככה, התחדשתי בטלוויזית LCD חדשה של LG בגודל 32 אינץ.. עכשיו יש לי מספר סרטי HD על המחשב בפורמט MKV ואני רוצה לראות אותם על הטלוויזיה שלי.. בעיקרון אין שום בעיה לחבר את המחשב לטלוויזיה עם כבל VGA ופשוט לראות אבל השאלה שלי היא האם יש כאן פגיעה באיכות? מכיוון שהמחשב שלי לא בדיוק ברזולוציה של 720P אז הסרט לא בדיוק יוצג ברזולוציה המדוייקת, האם זה נכון או שאני טועה ולא תהיה שום פגיעה באיכות? מעבר לעניין הרזולוציה יש עוד דברים שיכולים לפגוע באיכות? בקיצור אני אשמח לקבל הצעות לפתרון הכי טוב מאנשים שכבר התנסו בזה, דרך אגב יש לי גם XBOX360 מחובר ברשת וגם לטלוויזיה כמובן אם זה עוזר.. תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by eyma,

היי יש לי מחשב נייד להלן פרטי המחשב: Windows Vista home premium, למחשב יש יציאה DVI Duo CORE- T2450 2GH.1GH RAM 1) שאלתי האם אפשר להוריד למחשב הנייד סרטי HD ,וכיצד עושים זאת 2) האם אפשר לנגן דרכו סרטי HD ל- LCD? האם צריך תוכנות מסויימות או מקודדים מסויימים. תודה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by ofer40,

היי איזה מחשב חייבים כדי לנגן סרטי HD בצורה הטובה ביותר? תודה

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by whome,

שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הרלוונטי לשאלה (אם לא אשמח לדעת מהו הפורום הנכון...). בכל אופן, שאלתי היא בנושא הזרמת מדיה (בעיקר סרטי HD בפורמט mkv) מה-PC דרך PS3 לטלויזיה. האם זה אפשרי בכלל? אם כן, איך (חוטי/אלחוטי)? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by blackbimer,

הרמקולים של המערכת שלי מחוברים למחשב.. תליתי אותם בתיקרה כל אחד בצד אחר.. ופצאום שמתי לב שרק צד אחד עובד... התברר שהיציאה של אחד הרמקולים נידפקה חברתי את הרמקול שעובד אליה ועדיין לא שמעו וניסיתי עוד רמקול.. בקיצור היציאה דפוקה.. אין לי מושג למה... מה עושים ...? שווה לתקן דבר כזה לשלוח את המערכת לתיקון ...? או שיש לכם עוד איזה הצעה מענייננת ...? תודה

14. Started by noam-r,

שלום לכולם... לאחר שנתיים החלטתי לפרמט את האייפוד שלי ולעשות בו קצת סדר... השאלה היא: 1. איך הכי ממומלץ להתקין תמיכה בעיברית לאייפוד 2. אם איזה תוכנה הכי כדאי לנהל את השירים על האייפוד (ושהתמיכה בעברית תעבוד), רצוי שזה יהיה משהוא שהוא לא ה Itunes (עד עכשיו השתמשתי בתוכנה הנקראת EphPod והיא היתתה די פשוטה ומאוד נוחה לנהל כמות ענקית של שירים מדובר באייפוד דור שלישי 20 GB (זקן קצת אבל עדיין עובד)

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  15. אהלן אחרי חודש בלי מחשב (ספק שרוף+שרות לקוחות של פנדה=חיכיתי חודש לספק חלופי) סוף סוף הרכבתי את המחשב בחזרה. הכל פועל מצויין, אבל מה, נייט סאונד! עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול, לא עוזר. הרמקולים עצמם הם בסיידר גמור! הפעלתי אותם על המערכת שלי, עובדים כמו גדולים (הם באמת גדולים..) בדקתי אולי איכשהו הג'אמפר של הביטול כרטיס קול O/B החליט לזוז, וגיליתי שאין לי כזה ג'אמפר על הלוח-אם...לא משנה. למישהו יש רעיון למה הרמקולים לא עובדים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by scorpion,

ערב צח ערב זח לכולם, היום בערב ביצעתי ניסוי קל בחדר- שמתי דיסק בcd ושמתי תקליט בפטיפון. כמובן שלשם ההשוואה השיר היה אותו שיר (still loving you מבית היוצר של העקרבים) והמערכת אותה מערכת (המערכת הזאת) מסקנות: cd- תחזוקה- רק לקנות את המכשיר וזהו, מדי פעם דיסק ניקוי. רוב הcd (אני מדבר על הבינוניים לא על היקרים מאוד) נותנים צליל מאוד דומה. נוח לשימוש- רק הוצאתי מהאריזה וישר למערכת. קטן ולא תופס מקום כמעט. צליל- נקי מרעשים אבל לא חי ממש, איכשהוא יודעים שזה הקלטה באולפן... :-\ הבאס נותן לך בראש, המיד מאוד מדוייק, והטרבל נקי אבל לא מגיע גבוה מאוד. סיכום- נוח מאוד לשימוש ואיכות צליל מעולה לרוב האנשים. פטיפון- תחזוקה- חיסרון גדול, התקליטים נשחקים לאט לאט, את המחט יש להחליף לאחר מ…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  17. הורדתי את שיר חדש שהיה בפורמט WAV ששמעתי אותו הוא לא היה באיכות מי יודע מה.. 128Kbps או איך שלא אומרים.. לאחרונה היתענניתי באוד בנושא MP3 שכולם טוענים שזה זבל ולא מוזיקה.. יש לציין שאני לא מבין גדול בנושא וכול השירים שיש לי על המחשב הם בפורמט MP3. אז איפה היינו.. הורדתי את השיר שהיה באיכות לא משהו ואמרתי בוא ננסה להמיר את השיר לפורמט איכותי יותר, כדי לעשות זאת השתמשתי בתוכנה: Acoustica Audio Converter Pro. שיחקתי בהגדרות שלה וגילית שאם אני יעביר שיר מ- MP3 ל-OGG אז הוא יהיה ב 350-370Kbps. (אם אני לא טועה ככול שזה יותר גבוהה אז האיכות היא טובה יותר..) תמונה: אז חשבתי שאם אני ימיר את השיר לפורמט OGG השיר יהיה באיכות טובה יותר (לא שהיא הייתה גרועה פשוט ככה טוענים)…

• 50 תגובות
    • 6.5k צפיות
  18. היי! אני רוצה להעביר כמה קלטות טייפ לתוך המחשב. חיברתי את המערכת סטריאו ע"י כבל מצד אחד קיימת בננה אחת המתחברת אל הכרטיס קול (LINE-IN) מצד שני יש שני ראשים אדום ולבן אם אני לא טועה (RCA) מנסה לבצע הקלטה ע"י תוכנת הקלטה ,לא שומעים כלום בקובץ שנוצר. אבקש את עזרתכם בנושא. תודה!

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  19. Started by Godmoney,

הבאנו טלווזיה חדשה הביתה. LCD 42" של LG. היא תומכת ב High Def - איך אני יכול כבר להנות מהאפשרות הזו? אני מודע לזה שרוב השידורים בארץ לא תומכים ב HD, אבל אני רוצה לדעת איך אני כן יכול להשתמש בזה. אם זה עם דברים שאני מוריד מהאינטרנט, משחקים ל Playstation 2, סרטי DVD - ערוצים מחו"ל - מה שיש.

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  20. אז ככה יש לי מגבר לא הכי להיט של פיוניר דגם 418 אם אני לא טועה אבל רמקולים של ימאהה NS-10 וסאב של קליפש סנטר של אינפיניטי ורמקולים אחוריים של ארמן לפי מה שראיתי הכרטיסי שלי מוצאי במקס 48000hz אני ארגיש את הבדל ב192000hz בכרטיס קול חדש?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by tomerA,

יש לי אוזניות in-ear שהם די מלוכלכות משעווה, ניסיתי לנקות אותם עם חתיכת בד וזה רק מרח את השעווה יותר. ראיתי את המדריך הזה http://www.ehow.com/how_5180322_clea...eadphones.html אבל אני לא יודע אם זה לא יהרוס את אוזניות. יש לי את הדגם CX 300.

• 5 תגובות
    • 9.8k צפיות
  22. עם מה כדאי לנקות את העיגול הזה בתוך הרמקול?אני פוחד להרוס אותו כי אני יודע שזה רגיש מאוד...אבל בפנים יש המון אבק וזה מפריע לי... עוד דבר..האם הרמקול מסוגל להפיק צליל שיהרוס אותו? :s05: תודה מראש!!!!

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. ברשותי אוזניות של KOSS מדגם PLUG בנות כ3 שנים. ואני משתמש בהם בחדר כושר וחשבתי אולי אולי כדאי לנקות את כריות הסיליקון מידי פעם, אני די מטלבט ופוחד לגרום להן נזק(אחרי הכל אני די מרוצה מהן) אשמח לעצתכם אם ואיך כדאי לעשות/לא לעשות את זה.

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by 15helps,

שלום. יש לי קובץ הקלטה של שיעור. הבעיה היא שמטבע הדברים ישנם הרבה רעשי רקע, ואני מעוניין לנקות אותם. עד עכשיו השתמשתי בכל השיטות הידועות לי (ניקיתי את הדיסק עם שואב אבק, ניסיתי לשטוף אותו, לשלוח לניקוי יבש, אקונומיקה, חשיפה לקרינה רדיו אקטיבית במנות קצובות ועוד) בקיצור אין לי מושג איך לעשות את זה. לכן אני פונה אליכם בצעד נואש (נשאר לי דיסק אחרון, ומבער 5 להבות). אני זקוק לתוכנה ולמדריך. בתקווה לעזרה... 15helps

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by nati86,

שלום לכולם, הקלטתי קלטת למחשב ביציאת LINE IN באמצעות התוכנה nero waveEditor. התוצאה של ההקלטה היתה מלווה ברקע של רעש. כיצד אני מנקה את הרעש? (גם בקלטת יחסית חדישה הופיעה אותה תקלה). הנושא די דחוף. תודה מראש לכל העוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.