אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לפני כשבוע רכשתי את כרטיס הטלווזיה המדובר Hauppauge WinTV PVR 150. אחרי עבודה קשה הצלחתי להתקין אותו לאפילו לראות דרך הממיר. הבעיה שלי כרגע היא שאני לא מצליח להפעיל את השלט, כלומר השלט לא שולט על התוכנה winTV. מה שכן הצלחתי זה לראות שהוא עובד סתם ככה בוינדוס, כלומר אם אני מקליד מספרים או מזיז את הפס גלילה על ידי לחיצה למטה. הפכתי את הפורומים ואת האינטרנט ולא מצאתי פיתרון... למישהו יש פיתרון לסוגיה? והאם אני יכול לעשות שהשלט של HOT ישלוט גם על הווליום איכשהו? או שזה חייב להיות להפך (כלומר שהשלט של הכרטיס טלווזיה ישלוט על הממיר) יש לי Win XP SP2.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
כמה שיותר גדול,אבל איכותי. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אהלן..... אני רציתי לקנות את הKOSS PORTA PRO אבל בגלל ההתנגדות הגבוהה שלו אני מעדיף שלא....... סיירתי לי באתר של סנהייסר...... וראיתי את הPMX60.... נראות ממש איכותיות ואני אוהב את העיצוב אבל איך הן באמת לעומת הKOSS PORTA PRO? http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04917?Open&print=#
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג את המחשב כך שהשימושים העיקריים הם משחקים וצפייה בסרטים (אני אחבר את המחשב לטלויזיה). מה אני צריך לקחת בחשבון כשאני משדרג את המחשב? האם לוח האם משפיע? אם כן, איזה לוח אם מומלץ? האם מספיק מה שיש ONBOARD? התקציב שלי הוא כ-400 ש"ח. מה מומלץ לי?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
קניתי ממש מזמן DVD UPXUS 608 לאלה שלא מכירים יש איתו בעיות בכללי עם סרטים ובעיקר עם כתוביות. לגבי הכתוביות מצאתי פתרון חלקי הוא קורא רק SRT אבל עדיין הכתוביות בגודל ממש קטן ונידמה לי גם הפוכות. האם יש עדכון קושחה? אם לא, האם אני יכול להתחבר לקושחה שלו בצורה ידנית בבית ושלנות שם או לנסות לתקן את הבעיות?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
רמקולים מוגברים לחיבור הiaudio 7 שלי כשאני בבית בסופש"ים. חשבתי על jbl creature או jbl spot. עוד הצעות? תודה, נדב
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום, מהו המיקום המומלץ של מערכת הרמקולים? למשל, שמעתי שאת הסאב וופר צריך לשים על הרצפה מתחתיך, זה נכון? ואת הרמקולים לשים בצורה אלכסונית משני הצדדים. ככה צריך למקם את המערכת? ומה עם יש שתי סאב וופרים וארבע רמקולים? תודה, אורן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למערכת קולנוע ביתית שתתאים לטלויזיה LG 47LA621Y תלת מימד וסמארט. הדרישות הם רמקולים, DVD עם חיבור HDMI, סאבוופר תקציב עד 1000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אין בכל העולם הגדול הזה אפילו חנות אחת שמוכרת את ה-Archos Jukebox Recorder FM 20 ועושה משלוחים לישראל ?! כן, אני יכול להזמין ישירות מהאתר של Archos, אבל לא בא לי לשלם 100-150 יורו יותר מאשר בכל חנות אחרת בעולם על הנגן עצמו, ועוד איזה 120 יורו על משלוח אומלל... מישהו מכיר אתר כלשהוא שמוכר את ה-Recorder FM 20 (שימו לב לגירסה המדוייקת.. ה-FM, ולא ה-Recorder הרגיל) ומוכן לשלוח אותו לישראל ? הרבה ישועות למי שימצא לי חנות כזאת.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
רסיבר פיוניר 329 - עד היום צפייה בשידורי הלווין (YES) דרך HDMI הייתה מעבירה לטלוויזיה הן את התמונה והן את הקול. פתאום, המערכת אינה מעבירה את הקול לטלוויזיה באמצעות חיבור HDMI. הטלוויזיה עצמה תקינה כי דרך ה COMPONENT הקול והתמונה תקינים. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה ישירות לממיר יס והקול עבד בצורה תקינה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אקבל מערכת קלידים שקניתי, בכדי להתחיל את לימודיי יצירה מוזיקה אלקטרונית ואולפן ביתי. אני צריך אוזניות סגורות, שיתנו לי את הסאונד הכי טוב שאפשר. התקציב נמוך אני יודע, אני צריך משהו שישמש לי להתחלה ואח"כ אעבור למשהו יותר מקצועי. אני מחפש הרבה באס, סאונד נקי, ואיכות צליל... שמעתי על חברה שנקראת סנהייזר ונדמה כי היא חברה מאוד איכותית.... תודה רבה, Aviko
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יאני רוצה לחבר בין המחשבב לTV שלי חיבור יגצן עם קול אבל אני לא הבנתי איך הינה תמונה עם המדריך איך לעשות את זה עם מישהו הבין: מסך סנסוי LCT-32SDFT כ.מ ג'יפורס 8600 GT 1GB לוח אם ג'יגה ביט GA-P35-DS3L מה לעשות בשביל שיהיה לי קול דרך החיבור HDMI
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
נחתך לי הכבל של הAKG 412 בדיוק באמצע ניסיתי פשוט לחבר חזרה את המתכת החשופה ללא הצלחה.. האם יש איזו שהיא אפשרות לתקן אותן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל המצלות בנוגע לטלויזית חדר, בגודל 26 אינץ' מקסימום , השימוש שלה יהיה עבור המחשב, ולצפיית שידורי טלויזיה ( yes ), חשוב שתיהיה איכותית כדי שתתאים לישיבה ממושכת מול המחשב בעיקר. מרחק מקסימלי לצפייה בטלויזיה בחדר, 2.5 מטר. בנוסף אני מעוניין לברר עבור טלויזיה לסלון, מרחק צפייה מקסימלי 3 מטר, כנראה בגודל 37 אינץ' מקסימום מהידע המועט שיש לי בדבר. חשוב שהטלויזיות יהיו בעלות שם איכותי בשוק שיחזיקו לטווח ארוך, טווח המחירים : לחדר עד 4 אלף שקל, לסלון עד 5.5 אלף שקל. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש טלווויזת lcd לחדר המרחק הוא בערך 2 מטר אולי קצת יותר בכל מקרה התקציב הוא בסביבות ה3-4K ואני מתלבט ב32 ל26 ואיזה דגם כמובן אני מחפש מסך איכותי שכשאני יחבר אותו למחשב אז אני יראה טוב למרות הגודל לדוגמא יש לי למטה בסלון lg 37' וכשאני מחבר למחשב רואים מעולה לעומת haier 32 שרואים הרבה פחות טוב בוהק וזרחני מדי כזה ושאלה נוספת האם מה שעושה את ההבדל באיכות זה שlg יש יציאת dvi שאיתה אני מתחבר למחשב ול hair אין יש לה את היציאה היותר ישנה הכחולה נראה לי rbg ושאלה נוספת למה בטלוויזות החדשות אין כבר יציאת dvi ואיך אני יוכל לחבר אותה עכשיו למחשב
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
כנאמר בכותרת: אני בתחביבי זמר ששר בפאבים ומקליט בבית חומר מקורי אני משתמש במיקרופון חצי קונדנצר וב-M1 של ROAD, ומערכת של 5.1 (אני שוקל לקנות 7.1 חדשים, אז מחפש כרטיס קול בהתאם) כשאני מנסה להקליט עם הOB שלי של REALTEK התוצאות זוועתיות, בקושי שומעים משהו ואיכות הסאונד מחפירה.. בנוסף העוצמה שאני מפיק בשביל האוזניות במשחקים וסרטים היא סבירה במקסימום איזה כרטיס קול ממולץ לי לקנות? שיעשה עבודה טובה עם ההקלטות, שיהיה חיבור נוח לאוזניות ולמיקרופון ושיוכל לתפוס 7.1 רמקולים? תודה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי את הכרטיס מחבר ביד שניה,וכשהבאתי אותו לבית שלי התקנתי אותו והכל עבד כמו שצריך אבל הווליום של השמיעה היה נמוך מאוד מאוד כימעט ולא שומעים. אז אם למישהו יש מושג מהי הבעיה אז עזרה תתקבל בברכה! נ.ב: הגברתי עד הסוף גם במגבר שלי וגם בבקרת שמיעה ,אז אני מבקש היתיחסויות רלוונטיות בלבד!
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום רמקולים x530 , התקנתי דרייברים כי גם המחשב חדש, חיברתי אותם לפי ההוראות , הדלקתי ועדיין אין סאונד מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זו טלוויזיה די טובה (והיא גם די זולה יחסית), אבל הבנתי שיש לה כמה בעיות עם ה-USB; חוסר התאמה בין הקול לתמונה בסרטים, הפסיקים והנקודות בכתוביות לא מוצגים כמו שצריך וחוסר תמיכה ב-DTS.. מישהו יודע אם כבר יצא עדכון כלשהו שמסדר את הבעיות הללו או לפחות חלק מהן?.. אין לי הרבה תקווה לגבי בעיית ה-DTS, אבל אולי לפחות יש עדכון שמסדר את שתי הבעיות הראשונות? (אם גם את הבעיה השלישית אז יותר טוב כמובן..) תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים.. אני חדש פה...נראה לי פורום מאוד מעניין ומקצוני, ואני צריך עזרה קצת.. ההורים שלי מעוניינים מערכת קולנוע (רק רמקולים ורסיבר) עד 2000 שקל, גג 2500 , המוכר בחנות נתן לי תהצעה הזאת ב2400 yamaha htr 5730 רמקולים הדגם שהיה רשום זה : yamaha 240 זה חמישה רמקולים קטנים כולל סאב... מה אתם אומרים?? אם יש לך הצעות נוספות בתחום המחירים, תבורכו... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיית LCD לחדר ולהחליף אותה במסך של המחשב. אני רוצה גם לראות דרכה טלויזיה וגם שתשמש לי כמסך למחשב. איך אני מחבר את זה למחשב ועם איזה כבלים... תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית טלוויזיה עם חיבורים ישנים (קומפוסיט וכד') ואני רוצה לנסות לחבר את אחד המחשבים הניידים שיש לנו בבית - Lenovo T60 ו-Acer 3810T. ללנובו יש רק יציאת VGA, ולאייסר יש VGA ו-HDMI. ראיתי שיש כבל מתאם מ-VGA ל-Composite/S-video, אבל הוא דורש שהמחשב יהיה מסוגל להוציא סיגנל מתאים, ולכן זה לא עובד עם הרבה מחשבים (ספציפית, קראתי שעם הלנובו הוא לא יעבוד). על האייסר לא הצלחתי למצוא אם זה עובד או לא, ולכן אני לא רוצה לקנות את הכבל סתם. בקיצור, יש לי שתי שאלות: א. מישהו יודע אם לאייסר יש את היכולת הנ"ל, ככה שאני אוכל לקנות את הכבל? ב. אם לא, יש למישהו פתרון אחר שלא יעלה הון תועפות? ראיתי כל מיני ממירים מ-VGA או HDMI לקומפוסיט, שעולים 200 ש"ח ומעלה...
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני מספר ימים את האוזניות Creative EP 630 ורציתי לדעת אם הן מקוריות. הן באו בקופסא קשיחה (לא שקית פלסטיק), עם 3 גדלים של eardubs, ואפילו עשיתי Register עם הSerial Number שלהם באתר של קריאייטיב והרג'יסטר הצליח, זה מידע מספיק על מנת להחליט אם הן מקוריות? (אם לא אצלם את הקופסא). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, Sony CFDS50 לשימוש במכשיר זה בארץ אזדקק לשנאי או מתאם בלבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=586480# =] קניתי אותה ב4600 ש"ח מה דעתכם על הטלוויזיה? חשוב להזכיר שהיא מאתימה בדיוק לתקציב
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-