עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מעוניין לחבר את המחשב כרטיס מסך 3090 למסך LG OLED C1 המרחק מהשולחן מחשב לטלוויזיה 8 מטר בערך, המטרה לשחק עם 4K-120HZ איכותי אבל במחיר שפוי המידע שמצאתי ברשת לבחירת כבל הם: 1. כבל מאושר Ultra High Speed HDMI™ Certified. 2. כבל אופטי עדיף אך יקר יותר. 3. כבל מומלץ לפי סקירות ביטיוב. הגעתי למספר דגמים: הטוב והיקר עולה 634 שקל https://www.amazon.com/gp/product/B081SQXPWB/ref=as_li_qf_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=tec0ab-20&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=B081SQXPWB&linkId=a4b8514e122d90356d2960bfc7e21d4d המומלץ בארץ אך עדיין יקר עולה 580 (וארוך לי מדי 15M לא מצאתי אותו בפחות) https://ksp.co.il/web/item/160740…

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  2. ??? מחפש לקנות מיני-דיסק. כרגע מתלבט בין mz-n707 ל- mz-n505. הצעות אחרות יתקבלו בברכה. אם יש הצעות באשר למקומות רכישה אני פתוח להצעות. מצאתי אתר בארה"ב שמוכר mz-n505 ב-150$. הבעיה היא המשלוח לארץ. צריך לעשות לבד. ה-909 מאפשר להוריד קבצים מהמחשב? תודה מראש לכל המתייחסים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי אנשים, אני אקצר : יש לי רסיבר + סט 5.1 אני מעוניין לחבר אותו למחשב, ניסיתי לחבר מהכרטיס קול המובנה של הלוח אם דרך הכבל הקואקסילי וזה לא עבד ב5.1 אלה רק סראונד (הגדרתי במחשב שישדר 5.1) אני מחפש כרטיס קול עם חיבור אופטי עדיף, כך שאני אחבר אותו ישירות לרסיבר עם כבל אחד שיעביר לי 5.1. הרסיבר הוא JVC5032 , ישן קצת אבל עדיין עובד =] תקציב של 500-600 שקל. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני מחפש כבר כמה ימים את המדריך למגבר vsx 516 של פיוניר, אך אני מוצא מדריכים רק באנגלית! אני צריך מדריך בעברית כמו שקיבלתי עם המכשיר, אך לצערי איבדתי אותו. האם מישהו יכול לעזור לי ? או אולי לשלוח לי מדריך בעברית ? תודה מראש לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  5. שלום לכם. לאחרונה רכשתי מחשב חדש [ניתן לראות מימין], וכעת אני רוצה להוסיף לו רמקולים. כמו שרשום בכותרת, התקציב הוא 200 ש"ח בערך. השימושים שלי הם משחקים וצפייה בסרטים ובסדרות. הדרישה שלי מהרמקולים הן שיהיה כלול בהם סאבוופר [אני מניח שבתקציב ייכנס רק מערך של 2.1] ושניתן יהיה לכוון את עוצמתו. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  6. מחפש מערכת פשוטה לסלון (בגודל בינוני) הכוללת דיוידי משולב מגבר + מערכת רמקולים 5.1 דבר חשוב - יכולת לעדכן גירסאות בדיוידי. אפשר למצוא מערכת סבירה ב-850 ש"ח ? איזה מערכות מומלצות ? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי מערכת קולנוע ביתי פשוטה יחסית: מגבר של JVC מדגם 5022 (200$ בדיוטי פרי - זה מה שהתקציב אפשר), סט של 5 רמקולים של אלטקס (גם מהדיוטי פרי), DVD של פיוניר DV393S. השאלה שלי היא כזאת: אם אני אחבר סאב אקטיבי שבמקור בא עם עוד 5 רמקולים כיחידה אחת (הסאב מהווה גם מגבר), של פילוט מדגם JN602 - הסט הפשוט שנמכר בסופרמרקטים ב 200 - 300 ש"ח. האם הוא יוסיף לי לסאונד? אני מדגיש כי הוא ישמש רק כסאב ולא יחוברו הרמקולים שבאו איתו. אני מתכוון שהוא יפיק את הצלילים בעלי התדר הנמוך והדגשה של פיצוצים וכו' בסרטי פעולה, ואולי אפילו במוזיקה מעת לעת. מה דעתכם?

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. http://www.shopster.co.il/mozar.asp?id=2957 מה שאני לא הבנתי פה אחרי שאני מחבר את זה לUSB של המחשב עם אני יכול לחבר את זה לרסיבר שלי כתוב שם חיבור DIN 9 PIN מישו יודע מה הוא החיבור הזה ועם יש אותו ברסיברים תודה זה הכל

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  9. שלום, יש לי התלבטות מסויימת בנוגע למערכת רמקולים שאני רוצה לקנות לחדר ולחבר למחשב. התקציב שלי הוא 1000 שקל +- חשבתי אולי ללכת על הx530 ב500 שקל. אבל ב1000 שקל אני יכול להביא מערכות קולנוע ביתייות.. כמו זאת למשל: http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=11046&CatCode=524 ולחבר אותה למחשב. עכשיו השאלה, מה עדיף לי לקחת? אמרו לי שהמערכת ביתית הרבה יותר איכותית מהרמקולים המיועדים למחשב. בקשר למקום אין לי בעיה וזה. וחיבור גם לא בעיה יש לי מישהו שמומחה בחיבור כזה.. אם תירצו עוד פרטים אשמח לפרט כאן. אה, שכחתי, המטרה היא מוזיקה , משחקים וסרטים חח... בגלל זה בחרתי ללכת על סראונד. תודה מראש , יקיר.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  10. Started by edoson,

ב- 1000 ש"ח, מה הDVD הכי טוב שאפשר לקנות היום? איזה פונקציות חשוב שיהיה בו? מה אומר קצב הקריאה של העין? הנתי שיש כאלה שקוראים 10 ביטים , וכאלה של 24 ביטים, 10 \ 24 ביחס למה? ומבחינת קידודים ו ZONים , וקריאת צרובים? תשובה מפורטת עם המלצה בסופה תתקבל בברכה. (אני מקווה שאני בפורום הנכון..... ;D)

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  11. שלום רב, אני מחפש המלצה לטלוויזית LED בגדול 42-47" התקציב הוא כ 3000-3500 ש"ח פחות חשוב שתיהיה SMART אבל חשוב הדברים הבאים: 1. עידן פלוס כלול 2. כניסת USB שמאפשרת צפיה ב MKV עם כתוביות בעברית. רצוי שהטלביזיה תהיה של אחת מהחברות הבאות: LG, SAMSUNG, PHILIPS ברפרוף מהיר בוואלה שופס תפסה את תשומת לבי הטליביזיה הזו: טלויזיה "42 LED SMART Full HD מבית PHILIPS דגם 42PFH5609 אבל אשמח לשמוע על כל המצלה אפשרית! תודה לכל העוזרים!

12. Started by Atom Mother Heart,

מצאתי פטיפון מסוג Nikko מישהו מכיר את החברה? עכשיו נראה לי שהמחט הלכה לעולמה כי היא שחוקה לגמרי איפה אפשר למצוא חדשה? תודה

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by Dadude,

המקרה הוא כזה , יש לי נגן MP3 איכותי של תומפסון , אבל לצערי הוא בא בלי שלט .... אני רוצה לדעת עם שלטים נמכרים לחוד ואיפה בארץ אפשר לקנות אחד , עדיף כמה שיותר זול... אבל לא משנה. האם שלט של נגן אחר יעבוד עם הנגן שלי? בקצרה ... איך אני משיג שלט לנגן שלי? תודה מראש .....

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by scorpion,

jesus!

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by .AloN,

היי לכולם, אני לפני רכישה של אחד משני הדגמים הנ"ל. לא ממש הצלחתי למצוא אתר/ביקורת המשווה בין שניהם.. למישהו כאן יש במקרה תובנות? ובאותו עניין, הבנתי שיצא גירסה מעודכנת יותר ל5C. במידה ואני נמצא בחנות, אילו מאפיינים אני יכול לראות על הגירסה החדשה יותר, בכדי להיות בטוח שהיא אכן לא הגירסה הישנה (הבנתי שיש חנויות שמשקרות או שפשוט לא מודעים לגירסה החדשה יותר) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by itaim,

יש לי וידאו ישן (10שנים+) ויש הפרעות בצפייה (אולי גם בהקלטה.. לא ניסיתי קלטות מוקלטות על וידאוים אחרים) וכל השנים האלה אף פעם לא ניקיתי ראשים אמרו לי שיכול להיות שזאת הבעיה - אבל אני חושב שיכולות להיות עוד מלא סיבות (וידאו ישן - עבר זמנו) בכל מקרה ננסה לנקות אבל איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by Unavoidable Encounter,

שמעתי שאפשר להוריד עידכון לfirmware ויאפשר לראות עברית בנגן הצלחתי להוריד איזה משהו אבל זה הראה לי הפוך את העברית וזה רק הראה את שם השיר שמנוגן בעברית ולא ברשימת קבצים יש לי מכשיר אירופאי.. יש איזה עידכון שאפשר להוריד ויעשה עברית נורמלית? תודה!

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  18. איזה חברה מתמצאת יותר בכרטיסי קול וברמקולים איכותיים אבל במחירים שלא עוברים את ה1000...

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  19. ערב צך, ערב זך, אני מחפש מערכת 5.1 של רמקולים לחדר מגורים בתקציב של עד 700 שקלים חדשים משו חמוד, איכותי, עדיף כזה שאפשר לתלות בקיר.. תודה מראש :]

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yaron1000,

קניתי מערכת 5.1 ויש לי כרטיס קול על לוח אם עם יציאה אופטית סדרת NF2 של ABIT אני שומע סראנוד בסרטים כאשר שאני מכון את זה לסראנוד אבל במשחקים זה לא פועל (כמו חצי חיים 2 שם כוונתי את זה ל 5.1 אבל לא שומעים באחוריים) מה אני צריך לעשות כדי שזה יפעל? הרמקולים שקניתי הם Yamaha TSS1 והם מחבורים דרך הכבל אופטי תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  21. מישהו ניסה והצליח? אם כן מה הcatch? אני מקבל רק 2 ערוצים לצערי (קדמיים). תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Dj Dor Z,

שלום לכולם אני מתלבט בין 2 סוגי אוזניות(הם בעיקרון לדיג'י אבל גם למחשב) הסוגים הם: AKG K181DJ וה-SHURE SRH 750 DJ מי מהן יותר טובה מתחינת,התנגדות,טווח תדרים,לחץ אקוסטי וכל אלו בתודה רבה לכול העוזרים דור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Y.k,

היי לכולם, אני צריך עזרה קטנה בבחירה של אוזניות. אני רוצה לקנות אוזניות בעיקר בשביל משחקים וסרטים, ללא שימוש במוזיקה. אני צריך שהאוזניות יהיו אטומות מכיוון שאני אשתמש בהם בסלון בעיקר בלילה. השימוש שלהם לא יהיה מקיף מידי אבל אחי אמר לי שכדאי לי לקנות חצי סגורות. אני צריך גם שהם יהיו יחסית ארוכות (5M). אם מישהו יוכל לתת לי דגם מ ebay שלא עובר את ה 50$ (כולל משלוח) אני אודה לו ממש. ההבנה שלי בתחום שואפת לאפס ובאמת אין לי מושג מה איכות האוזניות המוצעות היום למכירה. תודה מראש, יקיר.

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by psychuil,

קניתי את הטלויזיה, ובכל פעם שאני גורר את Splash Pro אליה כדי לנגן משהו, זה נראה מעוך. שמתי לב שעם תכני SD ב4:3 אין ממש בעיה, אבל ברגע שמריצים HD כלשהו ב16:9, הכל קצת מעוך. עכשיו אני יודע שבVLC למשל יש את האפשרות לשנות את הaspect ratio, אבל מאד חבל לי לוותר על הupscaling שsplash pro עושה. יש פתרון כלשהו? אולי דרך הדרייברים של הכרטיס מסך? או דרך הגדרות הטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום וברכה, שימושי הרמקול: משחקים, סרטים ושירים (בערך הכל ). עדיפות לקנייה מבאג מחשבים עקב כרטיס גיפט קארד שיש ברשותי. ועדיפות לרמקולים עם סאב וופר ויציאות לאוזניות מובנות (חשוב שיהיה כמה שיותר קטן ולא מסורבל). בריפרוף עברתי על רמקולים אפשרים, בין היתר עלה לי התוצאה הזאת: [h=1]Creative GigaWorks T20 Series II 28W RMS 2.0[/h] אשמח לשמוע המלצות למי שיש ועוד אפשרויות אחרות... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.