עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by liranddd,

אז ככה: אני רוצה לראות סרט HD השתמשתי עכשיו בתוכנה PS3 Media Server ברגע שהסרט עולה יש תירגום והכל אבל כל שנייה זה נהפך להיות מקוטע בצורה שממש לא אפשרי לראות סרט.. אז ויתרתי על התוכנה הזאת לצערי... קראתי מלא מדריכים וראיתי שאפשר לראות דרך USB אבל ברגע שאני מפעיל דרך USB הסרט עובד בצורה ממש חלקה אבל הבעיה שאין תירגום...הסרט וקובץ של התירגום באותה תיקיה ושאני מפעיל במחשב זה עובד תקין מישהו יודע מה הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by georgeg,

אני מבין שמשתמשים בתוכנת Media Center כלשהי, ודרך התפריטים מקבלים גישה לתמונות, סרטים מוזיקה וכו', ע"י דפדוף ובחירה בעזרת השלט האלחוטי. אך האם באמת אין לכם מקלדת ועכבר ? למשל, אם אתם רואים סרט כאשר קובץ התרגום בנפרד, ולעיתים לא מסונכרן, כיצד אתם מסנכרנים אותו ל 2 שניות קדימה, ללא מקלדת ועכבר... ?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  3. Started by Along,

שלום לכולם!! ברשותי מחשב המופיע בחתימה וכרטיס קול על לוח האם: Audio, based on the HDA codec Realtek ALC861 supporting 7.1 surround sound audio with front line-in/out and S/PDIF jacks שימושים: בחיים לא ראיתי סרט במחשב, השימושים בעיקר מוזיקה ומשחקים. אני מת ל-surround. עלות: 500 ש"ח? אני מבקש יותר מדי? אפשר קצת יותר. אשמח לכל הערה\הארה\הצעה\גיחוח.. :-) תודה מראש לכולם!! אלון

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by eran1,

שלום לכולם אני מחפש לקנות DVD מקליט, חשוב לי שיציג סרטי DIVX כמו שצריך, שזה אומר שהתרגום יראה כמו שצריך ויוצג גם אם הסרט לא עם תרגום מובנה. אין לי צורך בהארד דיסק מכיוון שזה מייקר את המחיר. תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. הכוונה היא: כפתורים או לחצן גלגל - מגע?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  6. אני מעוניין לקנות רמקולים איכותיים, חזקים לשמיעת מוזיקה, סירטונים, משחקים- רמקולים. חשבתי על רמקולים רבים כמו X-230 , CREATIVE SBS370. לאחר מכן ראיתי רמקולים של חברה בשם MicroLab , ששמעתי שהיא חברה לא רעה, ועכשיו אני רואה חנות שנראית לי ממש משתלמת עם רמקולים של MicroLab במחירים ריצפה: http://wellcom.co.il/catalog/index.php?cPath=35&osCsid=7b78089c00f7ded105f3236891f0d964&sort=4a&filter_id=139 תסתכלו על הדגמים בין המחירים 150-300 , ותגידו מה דעתכם- איזה הכי מומלץ מהבחינות שאמרתי, איזה הכי יתאים לי. אני חשבתי על דגמים: 6321 , M-820.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by Elevation,

אלו שתי האפשרויות: http://www.compuplus.com/i/AUDIO/Headphones/Etymotic-ER-6i-Noise-Isolating-In-Ear-Earphones-ER6I-1003555.html?sid=12he67n3l51551y&comboid=525 http://www.compuplus.com/i/AUDIO/Headphones/Shure-E2c-Sound-Isolating-In-Ear-Earphones-E2C-E2-1003406.html?sid=12he67n3l51551y&comboid=525 אני הרבה יותר אעדיף לחסוך 40$..... אגב, זה לא כואב שזה נכנס ככה בתוך האוזן? ועושים ברייק-אין לאוזניות קטנות, כמו לגדולות, או שזה שונה? גבריאל.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  8. טוב קניתי לפני שבוע את האוזניות KOSS מסוג SPORTA PRO ואני רוצה לתת חוות דעת על האוניות.. את האוזניות קניתי בחנות אדר שבתל אביב (אני מנחש שרובכם מכירים אותה), את האוזניות קניתי ב310 ש"ח כן... כן.... אני יודע שזה הרבה כסף אבל מיכיוון ששילמו על זה גם אני וגם אח שלי אז היה צורך להתאים את הדרישות לשנינו-(הוא רצה אוזניות עורפיות ואני לא...) ולכן החלטנו לקנות אוזניות של KOSS כיוון שיש להם אחריות לכל החיים וכל בעיה ולו הגדולה ביותר, ניתן לשלם 30 ש"ח ומתקנים לך את האוזניות...(וזה מצויין לשני אחים שלא ממש סמכים אחד על השני..) לאוזניות עשיתי ברייק אין קצר של 35 שעות שכלל בין היתר שמיעה של כל סוגי המוזיקות מהווליום הנמוך עד לווליום סביר+, כאשר בלילות זה עבר על ה"רעש" של הFM את הווי…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  9. אני מחפש רקמולים אבל ממש פשוטים בשביל אחי. שלא יעלו הרבה כסף אבל גם יעבדו נורמלי. אז מצאתי הצעה ב 40 ש"ח בזיגזג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=2169 השאלה היא האם שווה להוציע על אלה בכלל? או שזה סתם בזבוז של כסף. ואלה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=266 ב 85 ש"ח יותר טובים? ואני שוב חוזר אני מחפש רמקולים פשוטים במחיר זול. להמשיך לחפש? אני מחפש כאלה פשוטים כי הוא לא זקוק ליותר מזה. תודה.

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by h_yoav,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות את ה-z5500 והחדר שלי לא בדיוק מרובע אז אין לי מושג איך בדיקו כדי למקם את הרמקולים כדי שאני יראה סרטים וישמע מוזיקה זה ישמע טוב צירפתי תמונה של הצורה פחות או יותר של החדר ואיפה ממוקם כל דבר והמחשב שלי הוא נייד איזה כרטיס קול כדי לקנות כדי שיוכל לספק את הרמקולים האלה כמו שצריך והאם כדאי להשקיע בz5500 או שהz5400 יהיו טובים גם פשוט חשבתי שאם כבר אני משקיע אז לקנות משהו טוב תודה יואב [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by idoyi,

אני מעוניין לקנות את הנגן הזה ורציתי לשאול ההאם נגן זה תומך בכתוביות אם אני שם בתיקייה סרט והכתובית שלו האם הוא מציג אותו ביחד עם הכתובית??? אם לא אני יודע שיש נגן כזה ואם אתם יכולים להגיד לי איזה כן תומך בפונקצייה הזאת תודה!!!

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  12. התקציב עד 1500 אני צריך אותם למשחקים ולשמיעת מוזיקה ושיהיו עמידים בעוצמה גבועה

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  13. היי , התקנתי מחדש את הווינדוס. אני משתמש בכרטיס קול המובנה של לוח MSI k8n neo 4 nforce4 הכרטיס קול מחובר לרסיבר שלי , עם כבל SPDIF כבל יחיד שעד היום העביר סטיראו בצורה טובה. בכל מקרה , הרסיבר לא מזהה את החיבור.. וברגע שהוצאתי את הקצה של הכבל מהמחשב וחיברתי לדי וי די שלי. הרסיבר זיהה את החיבור ושמעתי מצויין מהדי וי די. ככה שהבעיה היא לא בכבל ולא ברסיבר. הבעיה היא בהגדרות כנראה. רצוי לציין שכשאני מחבר בכבלים אנלוגים רגילים , יש סאונד. רק היציאה הזאת לא עבדה. (לפני ההתקנה החוזרת של הווינודס היציאה עבדה) אני עם הדרייברים הכי חדשים של nvidia chip , איך אני מגדיר את הכרטיס קול שיוציא דרך ה Spdif? חרשתי על כל ה NV mixer ולא מצאתי שם כלום ! מה עוד אפשר לעשות? הבעיה היא כמובן בהג…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by Avivc4,

שלום, יש לי כרגע 2 רמקולים ומגבר קטן - Microlab Pro 2 (הצורך שלי עד עכשיו היה יותר למוזיקה אז זה הספיק לי). http://microlab.com/en/catalog/snyatyie-s-proizvodstva/pro-2/ עכשיו אני רוצה לשדרג למערכת 5.1 כדי שיתאים יותר לסרטים. האם ניתן להשתמש ב2 הרמקולים של Microlab שיש לי ולהוסיף 3.1 רמקולים (ומגבר כמובן). האם עושים קומבינציות כאלה? או שיש עדיפות משמעותית לקנות מערכת 5.1 שלמה של אותה חברה? תודה, אביב

15. Started by com,

משהו התנסה בנגנים של החברה הזו, ויכול לספר לי את התרשמותו? http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=271 תודה.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by Shmoolik,

אהלן , אני נוסע למזרח ואני רוצה להתפנק על רמקולים איכותיים עד כמה שאפשר בסכום הזה.. חריגה של כמה שקלים תיהיה בסדר אבל לא הייתי מעוניין להשקיע יותר מזה. תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by dor7,

*אני לא מתכוון להזמין מחו"ל אבל כל עוד החנות בארץ לא משנה לי איפה היא בארץ Icemat siberia מגיע עם מיקרופון נפרד Sennheiser PC150 מגיע עם מיקורפון צמוד ZALMAN ZM-RS6F 5.1 HEADPHONE SURROUND מגיעות בלי מיקרופון אבל תומכות ב 5.1 ערוצים ועולות פחות מה ICEMAT איזה אוזניות הכי עדיפות? אני מתכוון בעיקר לשחק איתם משחקים כמו CS אז חשוב לי שאני אוכל להישאר איתם על הראש הרבה זמן וגם חשוב לי שמיקרופון יהיה אייכותי. אם יש לכם המלצות על אוזניות אחרות באותם מכירים גם אין לי בעיה.

18. Started by ruff stuff,

האם היא תומכת בכל דיגמי האיי פוד? יש לי בעייה עם הגירסא הנוכחית רוצה להסיר והתקין מחדש. ואם התשובה חיובית אז אני צריך להסיר את הישנה? האם השירים נשארים בתוכנה? מחה לתשובה בתודה ראפ.

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by raziv1,

שלום לכולם, רכשתי לוח אם עם יציאה אופטית ON BOARD (אינטל G45), מלבד המדיה פלייר, שום נגן אחר לא מוציא לי דולבי דיגיטל אלה רק סטריאו וגם כאשר במדיה פליר זה עובד, אין לי אפשרות לשלוט בעוצמת השמע. הדרייבר הוא של IDT* Audio Control Panel application וכמה שניסיתי לשחק, לא הצלחתי לגרום לכך שלרסיבר שלי יכנס סאונד היקפי. כשאני מנסה ב VLC להגדיר אותו ביציאה אופטית, אז הסאונד מגומגם ותקוע. ניסיתי להסיר מקודדים, לפסוח עליהם ולהשתמש בהם אך לשווא. אולי מישהו יכול לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by Black Knight,

פלאזמה או LCD? המרחק הוא 3 מטר. השימוש יהיה בעיקרו לטלויזיה רגילה ולפעמים אני אחבר את הטלויזיה למחשב בשביל לראות סרטים בHD או XVID. השאלה היא איזה סוג וגודל מסך אני צריך. אני לא מחפש לזרוק כסף סתם ובטח שלא כמות מטורפת. התקציב הוא באיזור ה3000-3500. אם אפשר המלצות וגם למה נתתם אותם זה יהיה נהדר. תודה מראש.

21. Started by Along,

שלום לכולם! ברשותי מערכת 5.1 (logitech 530x) ואני נהנה ממנה. שימוש ניכר בה הוא שמיעת מוזיקה דרך ה-Windows Media Player בחמשת הרמקולים. הבעייה היא שהווליום נמוך מאוד ברמקולים האחוריים. האם יש דרך לפתור את זה? אני אשמח מאוד. אני יודע שמוזיקה זה 2.1 ו-5.1 לא נועד למוזיקה, אבל אני נהנה לשמוע בחמשתם ואשמח אם ישמעו ברמקולים האחוריים באותה עוצמה כמו בקידמיים. תודה מראש לכולם! אלון

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by dd7,

כבר שבוע שיש לי רמקולים x530 לוגיטש חלק מהרמקולים לא עובדים בבקשה שמישהו יעזור חיפשתי כבר שבוע באתר שלכם... אני שבוע עם הבעיה הזאת תודה..

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by parker8,

יש בידי כבל RCA 2 MINI-PL מחובר למערכת סטריאן עם טייפ... איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מתנה מיקרופון למישהי שאין לה כרטיס קול. הפתרון היחיד שמצאתי (בלי לקחת משכנתא), הוא לקנות מיקרופון USB שמדלג על הצורך בכרטיס קול ומגביר בעצמו את הקול. ישנם מספר אופציות בקטגוריית המחיר, והייתי רוצה שתעזרו לי להחליט מי מהם איכותי יותר. blue snowball http://www.audiovideo.co.il/product_info.php?p_id=423 Behringer C-1U http://musicall.co.il/items/97867 samson co1u http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=7921 הבעיה בשני המקרופונים האחרונים היא שלא בא איתם סטנד, שזה עוד הוצאה. אני גם מתכנן לקנות פופ פילטר (יוצא לי 40 שקל באיביי). הבנתי שמומלץ בשביל קונדנסרים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by IG,

הי, מיקמתי את הרמקולים שלי (הלווינים) בערך 70 ס"מ מעל לראש, במרחק אופקי של 20 ס"מ (ממש מעל הראש, קצת יותר קדימה...), ואיך שאני לא מכוונן את הטראבל והבאס אני לא מצליח להיע למצב שבו גם את צלילי הביניים שומעים טוב. כשאני מאזן את הטראבל והבאס (מגביר אותם קצת יחסית) ועומד, ככה שהרמקולים נמצאים בגובה של הראש שלי הסאונד הרבה יותר מלא, וגם את צלילי הביניים שומעים טוב. זה יכול להיות בעייה עם הרמקולים שלי או שזה מצב נורמאלי שנובע מפיצול הרמקולים בכול לוין בATP3? (הרי הצליל העיקרי יוצא מלמטה והצלילים הגבוהים יוצאים מלמעלה בלווין..) תודה.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.