אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות אוזניות מארצות הברית עד 300 ש"ח איזה לדעתכם ???
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הבנאדם שפירמטתי לו איבד את הדיסק של הלוח , שעליו כנראה נמצא הדרייבר לכרטיס קול. הכרטיס קול הוא onboard. פתחתי את המחשב והסתכלתי על הרכיבים , וראיתי שבמקום כלשהוא על הלוח רשום בקטן. hsp56 HRTF audio com mal97 - 0376 0098uggd פרטים על הלוח בתמונה מצורפת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי כרגע Audigy 2 Platinum, ואני חושב לחליפו ל-X-Fi...האם כרטיס החדש הרבה יותר טוב מהנוכחי שלי?
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חבר שלי קנה HD-555 מחול, האם הוא צריך מגבר חיצוני ? ואם כן, מאיפה משיגים בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
לנגנים, לא למחשב.. אני מתכוון של איזה חברה הכי איכותיות? אה ומה אתם אומרים על אוזניות אלחוטיות?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
היי מה קורה? לפני שבוע קניתי רמקולים peerless magic 7 שהם 6אום ו400 וואט RMS ואין לי מושג מה זה אומר, מה שאני בא לשאול זה עם אני יכול לחבר לזה מגבר 6 אום 200 וואט וזה עדיין יעבוד כמו שצריך? או שצריך משהו אחר
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לאחרונה קנית טלוויזיה,ועכשיו אני מחפש לקנות רמקולים ולהתחיל להנות מהסרטים שאני רואה ושומע חשבתי על ה Z5500 השאלה היא כזאת האם z5500 יכולות להספיק למערכת קולנוע ביתי?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מבקש המלצה על מכשיר אלחוטי ללא כבלים שנמכר באולסייל ומאפשר לראות סרטים שהורדנו למחשב במסך הטלויזיה. הלינק למכשיר http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=399343&type=2&product=1&=
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת טיפה פרטים על זה.. מה האפשרויות.. מה הדבר הזה עושה בתכלס... מה המחירים וכדו'... תודה.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לחדר שלי טלוויזיה חדשה,32 אינץ' FULL HD,גם כדי שאוכל להנות מהPS3 שלי על 1080P. טווח המחירים שלי הוא 1000-2000 שח,מוכן להשקיע טיפה יותר אם מדובר בטלויזיה איכותית.מעדיף מותג שיבוא עם אחריות מכובדת. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם כרטיס קול על לוח האם. כנראה של אינטל. לא יודע מהו הלוח אם שלי, ולא מוצא את הדיסק עם הדרייברים של הלוח אם. אז כיצד אני יכול להפעיל את הכרטיס קול? כרגע יש לי רק את הביפר של המחשב, ואני מתגעגע לצליל ששומעים כשאתה נכנס לווינדוס. מה אני יכול לעשות כדי שאשמע צלילים ערבים לאוזן מהמחשב שלי?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אוקיי יש לי מערכת 4.1 של קריאטיב (inspire 4400) והיום דודה שלי הביאה לי שני רמקולים חדישם של Brother (שמעתי את החברה פעם אבל אני לא מכיר ממש.. איך הם? ) שני הרמקולים נשמעים שונים לגמריי אחד חד יותר בשירים כמו clocks ו nightwhish למינהין, ואחד נשמע יותר טוב בשירים עם דיסטורשן כמו בלינק הבעיה היא.. אני שומע את שניהם במילים אחרות, באחד שומעים יותר צלילים אקוסטים ובאחד צלילים "מעובדים" הדגם שרשום על הקופסא הוא BR 42S (של הברודר) אם תרצו אני יעלה גם הקלטה אבל זה לא משו איכות תמונות מצטער על האיכות
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי רסיבר JVC RX5042 לאחרונה התחלתי לחקור אותו. אבל כל המאמצים לא הצלחתי להבנין מה עושה Midnight Mode ? מישהוא יודע ? מה אתם דעתכם על הריסבר הזה ??
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לפני שאני נוגע באוזניות יש לי שאלה. האם כדאי לי לקנות אוזניות בתקציב הנ"ל בלי שיש לי מגבר אוזניות ו/או כרטיס קול טוב? יש לי עכשיו grado sr60 וחבל לי לקנות אוזניות יקרות יותר ולא להרגיש שיפור משמעותי באיכות. כעת בנוגע לאוזניות, אני שומע בעיקר בעיקר רוק ומטאל, וגם לא מעט בלוז גם. לא ממש משנה לי אם האוזניות פתוחות או סגורות, מה שבאמת חשוב לי זה נוחות ואיכות.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת לאיזה כרטיס אני אזדקק אם ברצוני לשמוע בדולבי דיגיטל וDTS דרך הכבל האופטי שמתחבר לי מהמחשב לרסיבר? כוונתי היא למשחקים שתומכים בDTS+DOLBY כמובן... נ.ב. סרטים אני כבר רואה כך אבל הכרטיס אונבורד שלי לא תומך במשחקים בעלי יכולות סראונד... איזה כרטיס ייתן לי את מירב התמיכה?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מחפש כבר הרבה זמן את הנגן האופטימלי לצרכים שלי, אני מתכנן לטוס עוד כמה חודשים לטיול באוסטרליה/ניו זילנד ואני רוצה נגן לטיול. אחרי הרבה בדיקות הגעתי לשני מועמדים, ה- iaudio X5 וה- GMINI 400. ברשותי מצלמה דיגיטלית CANON S400 והאני רוצה אפשרות להעביר את התמונות למכשיר (זה יהיה שימושי בטיול), אני יודע גם שה- X5 לא עובד עם המצלמות של קנון, אבל אפשר לקנות את הקורא כרטיסים הפשוט ולחבר אליו וככה להשתמש ב- USBOTG. בכל אופן, חבר שלי נמצא כרגע בלוס אנג'לס והמחירים שהוא מצא לי הם: 1. GMINI400= 379$ 2. X5= 320$ וכן אני מכיר את כל עניין האחריות שכשאני קונה בחול אז אין לי אחריות וכו אבל השימוש של המכשיר יהיה בחול במילא ואז גם אם יקרה משהו למכשיר לא תעזור לי שום אחריות.. ע…
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אבל חיצוני! לא שמתחבר למחר ולא של חברת MADIUO יש לי כרטיס קול שלהם והוא לא פועל לי קניתי מחשב חדש ובמחשב הישן הכרטיס קול MADIUO 5.1 פעל לי! בווינוסXP עכשיו בווינדוס 7 המחשב מזהה תכרטיס אבל אין לא פועל הכרטיס לא מתקין אותו! פעם אחת לא יודע הוא פעל לי בווינדוס 7 אבל לא יודע לא פועל!! לא יודע כבר איפה הבעיה בווינדוס 7 או בלוח או שלא יודע ושהוא פועל לי בווינדוס 7 לא יודע חברתי תכרטיס קול מליון פעם והוצאתי עד שפעם אחת אני רואה זוהה הכרטיס קול! המחשב זיהה אותו עכשיו באתי לחבר תבורג של הכרטיס קול ואין לא פועל יותר ונסיתי לחבר מליון פעם רשום שמזהה חיבור מולטמדיה אבל אין לא מצליח להתקין! והשירות שלהם כלל לא עוזרים הבנאדם מי MADIUO עוד לי תשמע החברה לא חייבת לתת לך דריבר לווינדוס…
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אז ככה: אני רוצה לראות סרט HD השתמשתי עכשיו בתוכנה PS3 Media Server ברגע שהסרט עולה יש תירגום והכל אבל כל שנייה זה נהפך להיות מקוטע בצורה שממש לא אפשרי לראות סרט.. אז ויתרתי על התוכנה הזאת לצערי... קראתי מלא מדריכים וראיתי שאפשר לראות דרך USB אבל ברגע שאני מפעיל דרך USB הסרט עובד בצורה ממש חלקה אבל הבעיה שאין תירגום...הסרט וקובץ של התירגום באותה תיקיה ושאני מפעיל במחשב זה עובד תקין מישהו יודע מה הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מחזיק ברמקולים של לוג'יטק 540X הרמקולים מתחברים לכרטיס קול לחריץ הירוק בלבד אצלי כי אין לי כרטיס קול של 5 ערוצים ומעלה וכשאני מכניס מיקרופון לחריץ הורוד הוא לא פועל פעם אחת זה פעל לי וזזהו 99 אחוז שהמיקרופון בסדר גמור מה אני יכול לעשות? גם אם אני אקנה אוזניות עם מיקרפון משהו איכותי לא בטוח שזה יפעל בגלל הרמקולים.. צריך להחליף כרטיס קול כנראה השאלה אם גם זה יעזור..
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הmp3 שלי מודיע לי שהגודל שלו הוא רק 17 מגה כשבעצם הוא 512 מגה יש למישהו פיתרון? זה מהדגמים הזולים והכי פשוטים שיש, הסינים.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום!! המכשיר DVD הישן שלי שבק חיים סופית וכיוון שאני לא יכולה בלי DVD יש לי התייעצות בהולה! אני לא יודעת מי או איזה חברה מובילה עכשיו (הDVD הקודם שלי היה ימהה והוא קירטע קצת) ובגלל זה באתי להתייעץ איתכם... אני צריכה מכשיר שלא יתקלקל לי מהר ושל חברה טובה, שיודע לקרוא את הפורמטים שמשתמשים בהם בד"כ ובתקציב של בערך 1300 שקל תודה רבה ותענו לי מהר כי אני רוצה לקנות עוד היום ! ; )
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אז ככה . טעינה דרך השנאי עובדת מצויין , אבל אני עקשן , ואני רוצה לעשות את הכל דרך הUSB , וכצעצוע שיכול לעשות את זה , אני מצפה ממנו שיעשה את זה בלי יותר מדי קונצים . אבל הוא לא מוכן . חשבתי שהקודם דפוק , הוא הוחלף באחד אחר , שנטען בעבודה ל3 שניות , ואז ניתקתי אותו ומאז כל ניסיון שלי להטעין דרך הUSB עלה בכישלון . אולי אני עושה משהו לא נכון , או לא יודע מה . אם יש כאן בעלי צעצוע דומה , אנא הסבירו לי , איך מטעינים את הקופסת הגפרורים הזאת דרך usb , כי אני הולך לאט לאט ומשתגע , ובסוף אני אשתגע בגלל העניין הזה , וחבל שצעצוע כזה חביב ימצא את עצמו שט יחד עם התנינים בביוב ... עדכון : כדי להטעין אותו דרך הusb , יש צורך לעשות eject לכונן עצמו ברגע שהוא מחובר למחשב . דב…
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם! (מקווה שהשאלה בפורום הנכון ) אני מחפש נגן MP3 עם נתונים מסוימים, זה כבר לא משנה. מה שאני באמת תוהה זה אם כדאי ובטוח לקנות מהאינטרנט? כדאי לי לסמוך על המזל שהמוצר יהיה תקין, ושלא אצטרך לרוץ למרכז הארץ(בד"כ)(אני גר בצפון),ואוכל לקנות בבטחה ובראש שקט?? ואם תהיה לי תקלה, מה הסיכויים שיטפלו לי בה ולא ינסו לנפנף אותי בכל מיני טענות.. או--- שהכי טוב- כמו שעשיתי עד היום, פשוט לקנות מחנויות מוחשיות -מה שיעלה לי יותר, אך תהיה לי כתובת נגישה שאוכל לפנות אליה במקרה הצורך???? יש לכם נסיון מוצלח עם חנויות אינטרנט?? עם אילו במיוחד?? ולמי לא כדאי להתקרב בכלל?? חוץץץץץ מזה, למישהו יצא להעיף מבט בנגני MP3 CLUBIN למיניהם בE-BUY.CO.IL?? ו... שאלה/בעיה שהעלתי בעבר הרחוק ועוד לא נ…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם למישהו יש ניסיון עם הנגן הנ"ל? או עם כאלו מאותה משפחת נגנים, רק עם נפח שונה? המאפיין החשוב לי ביותר הוא איכות השמע.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-