עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני רוצה לקנות רמקולים לעבודה - דבר שאומר שאני לא יכול להביא מערכת 2.1 - סאבוופר לא יתקבל בעין יפה שם. כרגע יש לי שם רמקולים פשוטים של קריאטיב - sbs240, וראיתי עכשיו שיש להם דגם שאמור להיות טוב יותר, ה Itrigue 2200. יש הבדל משמעותי בניהם? שווה את הכסף? יש מערכות אחרות של 2 רמקולים בסדר גודל הזה (300-400 ש"ח) שגם שוות? תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by Cooler-Master,

ערב טוב לכולם. בשעה טובה התחדשתי בכרטיס הנ"ל למחשב HTPC שלי. עכשיו יש לי שאלה חיברתי הכל והכרטיס עובד ושומעים. אבל איך אני מגדיר לו להפעיל לי את כל הרמקולים (5.1). הוא מפעיל לי רק את 2 הקדמיים.

3. לא קניתי עדיין נגן אבל מעניין אותי דעת אם אני צריך לצרוב את כל הסרטים במכה אחת או שאפשר להוסיף sessions. האם הנגן יקרא רק את הסשן האחרון? את כולם? אף אחד? האם יש אחידות בעניין או שאצל כל נגן זה שונה?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

אהלן, יש לי בנייד יציאת VGA ובטלויזיה כניסת HDMI יש דרך לחבר בינהם בלי 4 קומבינות אחת על השניה? ואם הדרך היחידה היא רק דרך שילוב של כמה קומבינציות, עד כמה זה יפגע באיכות? עריכה: האם זאת הדרך היחידה?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by dm44,

היום קיבלתי את ה v-moda vibe מארה"ב הם מדהימות באיכות סאונד האטימת רעשים שלהן לא משהו אבל סבירה והתלונות היחידות שיש לי הן התיק בצבע זהב שמקבלים איתם ושהחיבור לא גמיש בקצה, אם אתם רוצים תמונות אני יעלה

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by Shmoolik,

אהלן , אני נוסע למזרח ואני רוצה להתפנק על רמקולים איכותיים עד כמה שאפשר בסכום הזה.. חריגה של כמה שקלים תיהיה בסדר אבל לא הייתי מעוניין להשקיע יותר מזה. תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by evy,

רק קניתי אותו ואיך שהכנסתי את הסוללה הוא הופעל..אז איך אני מכבה אותו?

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by Homey,

אני מחפש אוזניות כפתור טובות מאוד , מבחינת איכות צליל האם ה MX550וSennheiser הוא הכי טוב שיש בתחום אוזניות הכפתור? אם לא מה יש יותר טוב? עד 200 שקל (שזה המון לאוזניות כפתור, לא?) תודה !

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by Electric Boom,

למישהו יש ניסיון איתם? נראות טוב על הנייר - אני צריך לשמוע מאנשים שהתנסו איתם.

10. Started by tora26,

שלום רכשתי אוזניות BT Edifier hecate gm4 פעם ראשונה שאני רוכש אוזניות מהסוג הזה שהן ללא שום חוט ומגיעות עם קופסא אחוז הסוללה שלהן עומד או על 10 או על 20 ולא מעבר ניסיתי לחבר אותן להטענה כאשר האוזניות בתוך הקופסא - שתי נורות דלוקות בכחול, השלישית מהבהבת בכחול - בסופו של דבר השלישית גם דלוקה בכחול קבוע אך עדיין לא עולה מעל 20% סוללה בהוראות של האוזניות וגם ברשת לא מצאתי שום הסבר איך מטעינים אותן

11. Started by metal_25,

אני רוצה להמיר קובץ של MKV.... ? איך אני עושה זאת..?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by אלון ס.,

עד היום תיכננתי לקנות את הx5 אך ראיתי גם את הארקוס gmini 400 אני מעוניין בסרטים ובמוזיקה באותה המידה. רציתי לדעת קצת יותר על הארקוס, היכן אפשר לקנות , ומה ההבדל בין gmini 400/402?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  13. בעיקרון הטווח הוא 3000-4000 הטלויזיה היא לסבתא שלי והמטרה היא נוחות ולא רק איכות צפיה כי היא לא רואה HD וזה רק מחובר לכבלים, אפילו לא לDVD.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by overload,

יש לי מערכת של שKAI שמחוברת למחשב והיא כוללת triple cd changer CD-670stereo tunerstereo pre amplifier TP-570stereo amplifier AX-570 אני מחפש מידע על המגבר (AX-570), חיפשתי בGOOGLE אבל הוא לא מופיע שם (יש רק AX-570 של YAMAHA ). אם למישהו יש מידע על המגבר, הצליח למצוא או לפחות יודע איפה, שיגיד לי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  15. יש לי זיכוי ב- KSP על סך 1000 שקל והוא נגמר עוד חודש. אני חייב לקחת משהו כדי שלא יתבזבז. נגיד שלא חסר לי כלום במחשב, ויש לי AUDIGY 2 ZS, כדאי לי לעבור - X-FI PLATINIUM? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  16. טוב יש לי רמקולים 5.1 Logitech X-530 רציתי לדעת אם הם יהיו טובים לכרטיס תודה לעוזרים. :

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  17. הגיעו לידי אוזניות חולות מאוד.... אני בתור אודיופיל לא יכול לראות אותן סובלות ככה... ---- אז ככה... לאוזניות נתלש הפלאג... האוזניות באות עם חוט אחד בלבד... כלומר הן סטראו אבל עם חוט אחד... החוט של האוזנייה הימנית עובר דרך הקשת ומתחבר לחוט של האוזניה השמאלית... אני רואה כרגע שלוש חוטים שיוצאים מ החוט המכזי... BLUE RED GOLD --- הקרבתי את האוזניות שלי שבאו עם ה C100 שהן גם בעלי חוט אחד לשתי האוזניות. אבל לחוט הזה יש 4 חוטים קטנים בפנים. BLUE RED GREEN GOLD --- אז עכשב לאן אני מחבר את החוטים ואיך.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  18. איזו מערכת לדעתכם יותר איכותית, ונותנת תמורה טובה יותר לכסף שלה?

19. אני מחליף את הX-FI FATALITY שיש לי כרגע ב X-FI ELITE PRO או שלמישהוא יש הצעה יותר חזקה? יש למישהוא הצעה יותר חזקה מהELITE? למשחקים בלבד...

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  20. Started by ילד-hw,

היי זקוק לחוות דעת על הרמקולים z-640 איך הם ומה התפוקה שלהם מצאתי אותם בזיגזג ב- 680 זה מחיר טוב? והעים ניתן לחבר אותם ל חיבור אונבורד רגיל של הלוח אם עד שאני ייקנה כרטיס קול והעם ניתן לחבר אותם ל-spidf תומה מראש על העזרה

21. האם הגיוני שע"י חימום אם פאן לדוגמא על רמקול יתן באס רחב יותר הגיוני או מיתוס?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  22. יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 עכשיו חיברתי ההכל לדי וי די ורמקולים עכשיו אני שם סרט די וי די אורינל ואני שומע רק ב2 רמקולים גם את הקול ואת הצליליםואני יודע במערכת קולנוע 5.1 בסרט סראונד אני אמור לשומע תדיבור בסנטר ושאר הקולות בפיצול לשאר הרמקולים ואין בשאר הרמקולים אני שומע רק יענו שהם עובדים כזה רעש חלש כזה וזהו וכשאני מחבר את המערכת למחשב אני שומע מכל 5 הרמקולים אומנם בסטריאו אבל שומעים מכולם ב3 רמקולים אני שומע תדיבור חזקוב2 הרמקולים הנוספים אני שומע תמנגינה למה ככה זה לא בדי וי די ???

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  23. Started by Drogba,

אתמול חיברתי את האייפוד ווידאו , איכשהוא בפוקס בלי לקרוא את ההוראות הצלחתי להבין (בערך) איך שמים שירים באייפוד . שמתי כמה שירים , אבל יש לי עדיין כמה שאלות - 1. ניסיתי להעביר שירים בקובץ WMA , אבל האייטונס פשוט לא קרא אותם . איך אני שם שירים בקובץ WMA באייפוד? ואם אי אפשר , איך אני ממיר קובץ WMA לקובץ MP3 ? 2. איך אני שם קבצי ווידאו באייפוד ? זה לא עובד בשיטת הגרירה מהתיקייה לאייטונס כמו עם השירים . תודה רבה רבה למי שיעזור לי קצת

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  24. שמעו אבא שלי קנה לי כאלה לא יודע מיאפה ולא ידעה כמה אבל לא מארץ אז איך אני עושה אם החשמל יש שניאי מסוים או כל שנאי רגיל ???? והכי חשוב השלט כמו שבטמונה חסר אתם חייבים להגיד לי דחוף אם לא הו מחזיר אותם ובוא ניגיד שהוא לא שילים 1400 אז חבל לייי דחוףףף יש לו עד מחר להחזירר אני חייב תושבה *** אולי אפילו את השם וטלפון של היבואן הרישמי של לוגיטק כי גם את זה אני לא מצוא תודה גל

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  25. הכותרת מסבירה את עצמה.. אני רוצה לדעת את המחיר של האייפוד הישן והחדש (שעל שתיהם יש מאמרים באתר) בגודל הכי קטן שלהם (10-5 גיגה) תודה.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים