אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
עוד שבועיים אני טס לחול ושם עומד לרשותי תקציב של 330 דולר (גג, ללא חריגה בדולר אחד.) אני מתלבט בין iPod G4 Zen touch iRiver H320 מתי שהכי חשוב לי זה שהבטרייה לא תגמר מהר רציתי ללכת על הריבר, אבל שמתי לב שיש לו פונקציות של ווידאו = לא 16 שעות של זמן בטריה ז"א אם אני אראה שעה ווידאו מתוך ה16 שעות ישארו לי בערך 8 שעות למוזיקה ולא 15 מתי שבפוד זה לא יקרה לי. ושם אני אשמע אך ורק מוזיקה. ובזן בכלל יש 24 שעות ככה שאני בטוח מהבחינה הזאת. מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? אני ביינתים רואה יתרונות בכל אחד מהמוצרים ואני לא מצליח להחליט תודה מראש :]
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מתנה מיקרופון למישהי שאין לה כרטיס קול. הפתרון היחיד שמצאתי (בלי לקחת משכנתא), הוא לקנות מיקרופון USB שמדלג על הצורך בכרטיס קול ומגביר בעצמו את הקול. ישנם מספר אופציות בקטגוריית המחיר, והייתי רוצה שתעזרו לי להחליט מי מהם איכותי יותר. blue snowball http://www.audiovideo.co.il/product_info.php?p_id=423 Behringer C-1U http://musicall.co.il/items/97867 samson co1u http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=7921 הבעיה בשני המקרופונים האחרונים היא שלא בא איתם סטנד, שזה עוד הוצאה. אני גם מתכנן לקנות פופ פילטר (יוצא לי 40 שקל באיביי). הבנתי שמומלץ בשביל קונדנסרים. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לנגנים, לא למחשב.. אני מתכוון של איזה חברה הכי איכותיות? אה ומה אתם אומרים על אוזניות אלחוטיות?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
היי.. יש לי בעיה... פעם היה לי כרטיס מסך של Nvidia וחיברתי לטלוויזיה והכל היה נחמד. החלפתי לכרטיס מסך ל Ati radeon 9600 pro ומאז החיבור לטלוויזיה מופיע רק בשחור לבן. יש בכרטיס חיבור כזה של ATI, דומה לS-VIDEO, שלפי מה שהבנתי הוא יחודים שלהם, ויש מתאם לבננה קוקסיאלית רגילה, אליו כמובן מחובר אותו כבל בו השתמשתי בעבר ומגיע לטלוויזיה. שיחקתי עם כל ההגדרות, PAL למינהם, NTSC... עדיין על הטלוויזיה מופיע רק שחור לבן. החלפתי דרייברים, לא עזר. לאחרונה קניתי טלוויזיה חדשה, וגם איתה חוזרת אותה תופעה בדיוק (נסיתי אליה את כל הנסיונות שנסיתי בעבר..). אז נגמרו לי הרעיונות.. הכרטיס שלי דפוק? אולי המתאם הזה לא בסדר? אולי יש משהו שפיספסתי בדרך?... האם יש מתאמים אחרים שאפשר בעזרתם להתחבר לטל…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קיבלתי אוזניות-SONY DYNAMIC HEADPHONES DR-S3 וחוץ מהם יש לי אוזניות די פשוטות אם מיקרופון כתוב-ALTEC LANSING ועל השלט-AHS 502 אכשיו לפחות פסיכולוגית האוזניות של סוני נישמעות יותר טוב ואני רוצה לדעת מה האבדלים?(חוץ מהמיקרופון כמובן) ואם צריך משהו מיוחד בשיביל לישמוע יותר טוב? (כרגע מחובר לשלט של רמקולים 6.1 של קראיטיב והרמקולים מחוברים לאודגי ZS2 )
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
5.1 למחשב עד 500 שקל (אפשר לחרוג אבל לא יותר מידי)
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
מעונין בכרטיס הקלטה מהטלויזיה למחשב (שמע ווידיאו) משהו פשוט וטוב מחיר - לא יודע כמה עולה מה העדפה לדברים זולים אם אפשר כמה אפשרויות לכמה רמות
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי, אני צריך שתעזרו לי לכוון את האקולייזר בווינדוס מדיה פלייר... הינה צילום מסך של מה שיש עכשיו, אני רוצה שתגידו לי מה לעשות בידיוק כדי שיהיה יותר באס וממש טיפה יותר טריבל. מה הם אלו ששולטים על הבאס בעצם ומה הם אלו ששולטים על הטריבל. (אני יודע שהנמוכים לבאס והגבוהים לטריבל אבל יש כמה נמוכים ברמות שונות) תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב אז אחי רוצה לקנות רמקולים 5.1 למחשב למשחקים סרטים ושירים. יש לו 700 שקל, יש לו סאונד בלאסטר לייב 5.1, יש לו אוזניים ( סתם ) הוא מעוניין ללכת על אחד מהסטים הבאים: http://www.starcom.co.il/shop/product.asp?product=418 http://www.starcom.co.il/shop/product.asp?product=82 לדעתי הלוגיטק עדיפים, אם יש לכם הערות או הצעות לגבי סט אחר אשמח לשמוע.
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הלוח הוא GIGABYTE M52S-S3P והכרטיס קול השני הוא Hercules Game Theater XP שיש לי מהמחשב הישן אליהם מחוברים הרמקולים ATP3 השימושים הם משחקים, מוזיקה וכל דבר אפשרי אחר :-) תודה מראש, אמיר
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי לוח של ABIT עם כרטיס קול HD 7.1 (מערכת HTPC) יש אפשרות לחבר אותו בכבל אופטי לרסיבר. הרסיבר הוא בעל יכולת השמעה של DD ו- DTS. (דגם DENON 2307) כאשר אני אנגן סרטי DTS ו- DD. האם אני אקבל ברסיבר חלוקה ל- 5.1 ערוצים של Dolby Digital או DTS...? או שאני צריך לקנות כרטיס קול יעודי ל- DD ו- DTS....? אם אני צריך לקנות אז איזה הכי מומלץ לקולנוע ביתי (HTPC)
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום! אני שומע הרבה מוזיקה ובעיקר אקלטרונית..הייתי שמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות איכותית יחסית לתקציב שהצבתי בכותרת. בשום אופן אני לא רוצה שהאוזניות יהיו IN-EAR ואני יותר שואף לכיוון אוזניות ה-DJ למיניהן בתודה רבה אלכס
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס Hauppauge WinTV PVR 150 והוא עושה בעיות עם מערכת הפעלה 64 ביט אז החלטי לקנות אחד חדש. איזה כדאי לקנות במחיר של עד 350-300 ש"ח שעובד בווינדוס 7 64 ביט ועם מדיה סנטר. איך הכרטיס Hauppauge WinTV-HVR-1400?? אני פשוט רוצה לקנות מKSP וזה הכרטיס של Hauppauge שהם מציעים.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתלבט אם לקנות אותו יד שניה [900 ש"ח ] ... מה אתם אומרים על הרמקולים? שווים? הנה לינק מזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?keyword=Creative+inspire+5.1+5700&x=37&y=5 אל תדברו איתי אם שווה לי מבחינה כספית, כי אני יודע שכן... אני רוצה לדעת על האיכות , עוצמה וכאלה תודה לכולם , אביאל.
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי אני בקרוב קונה טלוויזיה LCD חדשה. אז ככה - המרחק הוא בערך 3.5מטר. חשבתי בהתחלה על הפיליפס 3403 עד שאמרו לי שהיא לא משהו...בקיצור אני רוצה 42", HDR או פול, בסביבות ה5000+- ש"ח. הבעיה היא שכל טלוויזיה מדגם אחר של פיליפס היא כבר פול HD ועולה 8000 שקל. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
ה-h300. אני יודע שהשלט של הדרה הישנה מתאים, אבל שמעתי שברגע שיצא עידכון קושחה הוא לא יתאים יותר. רציתי לדעת אם יש כזה שלט וכמה הוא עולה בניו יורק, כי אני נוסע לניו יורק עוד חודשיים ואני קונה את הH320 או את הH340 עוד לא החלטתי, אבל הבנתי שהוא מגיע עם שלא בלי LCD, ורציתי לדעת כמה יעלה לי לקנות שלט בנפרד, ואיפה אפשר לקנות אותו בניו יורק. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הכותרת מסבירה את עצמה.. אני רוצה לדעת את המחיר של האייפוד הישן והחדש (שעל שתיהם יש מאמרים באתר) בגודל הכי קטן שלהם (10-5 גיגה) תודה.
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלביזיה נורמלי, לא הflyvideo הגרוע הזה שנראה יותר גרוע מטלביזיה בת 50 שנה.... משהו נורמלי, עם תוכנת צפייה טובה במחשב וגם שיודע לקבל שידורי HD! תודה לכם!
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ברשותי כרגע שני רמקולים 90% אבק, חצי מתפוררים, שאחד כבר מתפקד רק כשמתחשק לו, או לפי ההתרעות בצפון.. עוד לא עליתי על הסיבה האמיתית.. השימושים שלי במחשב הם 50% גלישה+מוזיקה, 30% סרטים/סדרות, 20% משחקים, ו10% שאר ירקות. התקציב שלי הוא בסימן של 'להוציא כמה שפחות ולקבל כמר שיותר' משמע אני מחפש משהו משתלם לתקציב - 450 גג גג חנוק. עלו לי בראש שני מוצרים - 1. X-530 מבית לוג'יטק, מערכת 5.1 בין הזולות והמשתלמות שיש. 2. CREATURE 2.1 מבין JBL, עיצוב ופיצרים יחד עם איכות. מה עדיף מבין השניים? או שבכלל ישנם רמקולים ששמים את שניהם בכיס?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
http://www.shiki.co.il/default.asp?came=3072&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D1289114 הדי וי די הזה שווה משהוא? חסר בו משהוא? האים הוא טוב לדי וי די סלוני? חוו דעתכם בבקשה. תודה רבה!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה (לצרכי הקלטה) למחשב שלי שיוכל להקליט שידורים דיגיטליים. אני מעוניין שהקידוד יעשה על גבי הכרטיס, ולא יעמיס על המעבד שלי. אני עובד על (Windows XP (32bit.
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
X-Fi XtremeMusic מתאים בשביל להקליט את עצמי שר ושזה יצא איכותי? או עדיף אחד אחר? תקציב עד 700 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
Yamaha YST-MS50 2.1 + CREATIVE 6.1 Audigy 2 מה אתם אומרים על המוצרים איך הם?! איך הרמקולים האלו?! תודה לעוזרים, נ.ב אני חדש,
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את אחד משני הדגמים האלה ולא יודע מה להחליט. מצד אחד קראתי ביקורות ש ה HD201 מצויינות ונוחות אבל העוצמה שלהם לא גבוהה. מצד שני קראתי שה HD202 מצויינות אבל הן לא כאלה נוחות (קטנות מדי לאוזן). למשהו יש נסיון עם האוזניות? למשהו יש המלצה אחרת על אוזניות של Sennheiser באותו טווח מחירים (+-100 ש"ח)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (סוף סוף), ויש בלוח האם שלו asus p4 533mx כרטיס קול מובנה, שאיך שהבנתי תומך ב5.1. יש לי במחשב אחר כרטיס קול SoundBlaster Live!value, ואני תוהה לעצמי מה הביצועים של כרטיס הקול המובנה לעומת הלייב. ומלבד השאלה האם יש הבדל גדול בביצועים, האם כדאי להעביר את הSBL Value למחשב החדש, או להסתפק במה שיש שם? אני רוצה לומר שהמחשב מיועד בעיקר למשחקים ומוסיקה של MP3, ולא הקלטות מתקדמות או דרישה לביצועים של DVD-Audio (למרות שלא הייתי מתנגד לזה, לו היה לי מספיק כסף להשקיע בזה)
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-