אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
איזה אוזניות הכי טובות מבין השלושה לMP3 מבחינת הכול חוץ מהמחיר.. Audio-Technica ATH-CK5 Sony MDR-EX71SL Sennheiser CX300 מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום אני עכשיו משתמש בווינדוס VISTA עכשיו בדרייבר פה אין לי אפשרות לשים סטריאו מיקס (כאילו שאני מדבר את מה שאני שומע). באקספי הייתה לי אפשרות כזאת לא פה. אני ישמח לקבל עזרה בנושא הזה דרך המחשב או דרך תוכנה כל שהיא שתוכל לעזור לי להפעיל STEREO MIX תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי לכולם. ברצוני לקנות לקנות רמקולים נוחים וניידים לIPOD MINI. אני מדבר על הסוג שמיועד לIPOD בסגנון תחנת עגינה. אשמח לקבל המלצות. קונה בארה"ב.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש רמקולים למחשב לדבר ראשון משחקים וגם סרטים ומוזיקה אבל בעיקר משחקים אני צריך 5.1 רמקולים איכותים ומתכון לפזר אותם בחדר חשבתי על SW-5.1 3000וGenius או M960וMicroLab אוMMS260/00וPhilips או בכלל עדיף משהו של Creative תקציב 500-400 מוכן לחרוג עם שווה תודה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בקשר לסנייזר CX300 משהו מסריח מאוד איך בארת הן עולות 200 שקל ובאתר שלהם היא עולה 100$ וה-PX100 בארץ עולה 280 ובאתר בחול האתר המקורי שלהם עוהל 60$ משהו מוזר מאוד פה איך אפשר להסביר את זה?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי מספר אלבומים בקובץ APE. אני מעונין לחלק את השירים, באיזה תוכנה עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אז ככה, נהרס לי הכרטיס קול המובנה בלוח אם, ואני צריך אחד חדש, ומכיוון שאני משחק בBF2 אז חשבתי לקנות את הX-Fi XtremeGamer (שתומך בEAX5) בKSP אבל מסתבר שהם מוכרים את ה-XtremeAudio כ-XtremeGamer ב465 ש"ח (וגם מוכרים אותו בשם המקורי שלו-XtremeAudio ב340 שקל, לכו תבינו) אז אני צריך המלצה לכרטיס קול עד 500 ש"ח. אפשר לציין שיש לי אוזניות HD205, שבכרטיס קול הישן (על הלוח אם) לא שמעו כ"כ טוב, אבל במערכת שומעים מעולה. ככה שלא יזיק אם תהיה לו יציאה מוגברת לאוזניות. הרמקולים שלי למחשב הם- Logitech X530. בינתיים חשבתי על כמה כרטיסים: M-Audio Revolution 5.1 Creative Audigy 2 ZS Creative X-Fi XtremeAudio וזהו... אה ועוד שאלה, האם יש הבדל משמעותי בין EAX5 לבין EAX3/4? בתוד…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
למי שמבין! המוצר LG LCD 37LC41 עפ"י הגדרות יצרן המסך תומך 1080P הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1366 על 768 כמה שאלות מה מאפשר מצב XVGA? בחיבור RGB. מדוע כשמריצים HDTV בחיבור מחשב (1920על1080) התמונה גדולה יותר מגבולות המסך? מה ההגדרה הנכונה למדידת רזולוציה? פיקסלים לאינץ'? 1366על768 ו1920על1080 שומרים על אותו יחס, למה התמונה נדחסת ע"י הטלויזיה בחיבור מחשב? תודה!
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כבר נמאס לי!! אני רוצה לקנות את הZ2300 אבל אין אותם בארץ לקניה כרגע,ואני מת למשהו חדש וטוב. השאלה שלי היא האם יהיה הבדל בין הקריטיב שיש לי עכשיו לעמות ה אלטק??,אני רוצה רמקולים שהיה טובים בוליום גבוה כלומר באסים בלי זיופים!. אם כן אז מחר אני הולך לקנות על הבוקר. תודה
-
- 10 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
במארזים מסויימים (וגם בפאנלים "5.25) יש בחלק הקדמי של המארז כניסות 3.5mm לחיבור אוזניות ומיקרופון. החיבורים האלה אמורים להתחבר לחיבורים מתאימים על הכרטיס מסך. השאלה שלי היא איך נקראים החיבורים לחיבור אוזניות ומיקרופון בכרטיס קול. יש לי על הכרטיס קול את החיבורים הבאים: AUX_IN (4Pin MPC2) CD_IN (4Pin MPC2) CD_SPDIF (2Pin CD Digital IN) MIDI_IO (MIDI Port Bracket 16Pin Header) SPDIF_EXT (SPDIF Input Extension Board 12Pin Header) SPDIF_IO (4Pin SPDIF connector) איזה כבלים אני צריך לחיבור הכניסות של האוזניות והמיקרופון במארז, ולאיזה חיבור בכרטיס קול אני צריך לחבר אותם?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אח שלי ביקש שאני יעזור לו למצוא נגן חדש... הוא כרגע בצבא...הוא אמר לי שהוא לא רוצה נגן כמו כול המגעילים האלה שנראים כמו אצבע אלה משהו יותר מרובע עם מסך שיש בו משהו באמת! נפח של ג'יגה לא ממש צריך יותר צריך שיהיה רדיו מובנה טייפ יתקבל בברכה אך לא חובה גם לא צריך תמיכה בעברית! נוח לתפעול וכמובן קטן... תקציב- פחות או יותר 500-600 ניראה לי שאפשר גם ג'נריים! דרך אגב אני קניתי עכשיו את הנגן-clubin butterfly 1GB אחלה נגן ללא בעיות עד עכשיו! שנה טובה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7954039&type=1&product=1&dept_name=%f0%e2%f0%e9+MP34 מה אתם אומרים על איכות , חברה והכל
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אז ככה, יש לי ATP3 וכרטיס קול AUDIGY2 . בזמן האחרון כמעט כל שיר שאני שומע נשמע דיי גרוע ברמקולים וזה פשוט מעצבן אותי. זה בא לידי ביטוי בבאס מגעיל כזה ובצליל שטוח... למשל יש איזה שיר שהבאס בו פשוט חזק מידי ומעצבן אותי, אני מוריד את העוצמה של הסאב דרך הרמקולים ואז הבאס נשמע ממש מגעיל וחלש ואז מתוך עצבים אני מעביר שיר כי זה פשוט הורס את כל ההנאה. אז אין לי מושג מה הבעיה, או שכבר נמעס לי מהרמקולים או שהבעיה בדריברים של הכרטיס קול או משו כזה... התקנתי איזה דריברים לכרטיס, אבל אין לי שום לוח בקרה או משהו כזה כמו שיש לכל מי שיש לו AUDIGY2 אז אולי התקנתי איזה דריברים דפוקים ?... אז מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אייפוד ממשיכה במסורת הבאגים: http://computers.walla.co.il/?w=/4/809639
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, יש לי במערכת שבסלון סאבוופר ענק (!!) של JBL, נראה ממש איכותי..! אני לא ממש יודע למה, אבל הוא לא עובד. השאלה שלי היא, אם הוא הרבה יותר איכותי מהסאבוופר שמגיע עם המערכת Z5400. הדגם שלו הוא: JBL PSW 1000 זאת התמונה היחידה שמצאתי ברשת. שווה לי לתקן אותו ולשים במקום הסאב של ה-Z5400 או שלא? אדם
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן הגיע הזמן להחליף את המערכת הישנה, וברשותי כ-800 שקלים. יש לי חדר רגיל, ואני מחפש את המערכת שתוציא את המקסימום במחיר, והכי חשוב במוזיקה, כי רוב הזמן אני שומע ומחפש איכות. מה אתם מציעים ? מערכת 2.1 או 5.1 ? סאטלייט ? תגידו לי מה אתם חושבים, בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן. מה נשמע ? יש לי בעיה קלה המחשב שלי מחובר לטלויזיה ולרסיבר ושמתי לב שהרסיבר עושה קולות מוזרים כמו של ביטים קצובים. מתי שהוולים ממש גבוה ולא מנוגן שום דבר שומעים את זה ממש ממש חזק אבל זה נמצא גם שהוליום חלש. עכשיו זה מפסיק מתי שאני מנתק את הכבל וידיאו. למה זה קורה ? איך אפשר לפתור את זה ? תודה רבה רבה למי שעוזר זה ממש משגע אותי תודה ארז
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה אתם אומרים .. על מה ללכת .. אני בעיקרון מתלבט בין שני אלו .. יש לי תקציב של 1800 שקל .. ואני הולך על אחד משני אלה .. מה אתם מציעים לי לקחת ?
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר את הממיר של יס למחשב על ידי חיבור הvideo out לvideo in על הכרטיס 6600GT? ואת הסאונד לחבר לכרטיס קול עם rca של סטריאו למיניג'ק לline in הכחול של הכרטיס קול? ויש תוכנה שמאפשר לצפות בזה ? תוכנת צפייה בטלוויזיה
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שני הנגנים הם 2G... רק שהE250 זול יותר ב-200 שח.. מה יותר שווה לקנות? עריכה: מה המשקל של הסנסה?
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום. אני ממש לא מבין בכל תחום כרטיסי הקול, אבל אני יודע מה אני צריך, ורציתי לבדוק אם מישהו פה יכול להמליץ לי על משהו. אני צריך כרטיס קול כדי לעבד צליל של גיטרה. עדיף שמיועד לכך, אך אין לי מושג בקשר לביצועים של כרטיסים עדכניים כיום. עכשיו, ווליום, ממש לא חשוב לי, כי הוא יוצא למגבר, אבל אני צריך משהו שיגיב מהר, עם כמה שפחות דיליי, יהיה לו סאונד טוב, ועכשיו הניגוד, ושיהיה זול. אני יודע שיש המון אופציות, אבל אני מחפש משהו זול יחסית אבל שעדיין לא יאכל לי את הסאונד וירק אותו עם עיוותים. מישהו מכיר משהו מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה בבקשה המלצה לאוזניות לנגן iRiver h320 שלי.. המוזיקה שאני בעיקר שומע היא rock/punk קצת מטאל.. אני מבקש שתמליצו לי על אוזניות בתקציב 90-110$ מחנות ממשית בnew york: מנהטן או queens יש שם חנויות מאוד גדולות כמו B&H אז אני חושב שלא תהיה בעייה למצוא. המליצו לי על הEtymotic ואז חבר שלי אמר לי שלדעתו יותר יתאים לי Shure e2c אבל לא היה לו כח להסביר לי למה =[ אז בבקשה תמליצו וגם יהיה נחמד עם תוסיפו הסבר קצר על האוזניות תודה רבה [:
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
משהו התנסה בנגנים של החברה הזו, ויכול לספר לי את התרשמותו? http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=271 תודה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הרמקולים שלי מחוברים ב 5.1 outpot אבל הבעיה היא שאני משחק לדוגמא במוסט וונטד/פיר הסאב לא מגיב... עכשיו בווינאמפ 5 לדוגמא הוא מגיב. בהגדרות של הכרטיס קול AC97 הכל מוגדר כשורה על 6 channel ושאני עורך בדיקת רמקולים הכל מגיב כמו שצריך... עכשיו לפי הבנתי יכול להיות שהמשחק עצמו משתמש ב 2.0 בלבד? משהו בהגדרות? תודה על העזרה אם מישהו יודע מה לעשות. עריכה: אוקיי אני עכשיו לא ממש בטוח שהסאב לא מעורב... פשוט מעורב מאד חלש... כניראה בגלל שאני הגבהתי מאד את הווליומים דרך הסאב (של הפרונט האחוריים והכל) ודרך ה volume control של הווינדוס הנמכתי הכל ממש ממש נמוך... (ככה שיש רגישות מאד נמוכה, שאני מעלה טיפה הכל ממש קופץ) אבל בעיית הסאב היא רק במשחקים, הסרטים ווינאמפ הכל בסדר... זה מה שמפר…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-