אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
איזה נגן כדאי לי לקנות בטווח ה300$-400$? 10X
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
בתור התחלה-למישהו פה יש את המכשיר? השאלה העיקרית שלי האם הוא יכול לשמש בתור כונן קשיח בלי שוב תוספות\דרייברים וכו'? ובנוסף-בכלליות איך המכשיר? תודה רבה ושנה טובה! איתן
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מחפש נגן לחבר 600 ש"ח תקציב רדיו לא ממש משנה..אם יהיה זה יכול להיות נחמד אבל חשוב שהנגן יהיה איכותי והסאונד יהיה טוב ועדיף של חברה אמינה ולא נגן שנדפק כל שני וחמישי תודה
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות מערכת 2.1 כמו atp3 או vs4121 של אלטק או לקנות mx5021 של אלטק המערכת תשמש בעיקר למוזיקה ואני לא צריך יותר מידיי בעיקרון רק מוזיקה ומשחקים קצת השאלה אם יהיה הרבה הבדל בין הרמקולים במחירים הנמוכים לרמקולים במחיר הגבוהה ומה לדעתכם אני צריך עזרה מהר תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הוא שווה משהו? מבחינת מחיר/יכולות/גודל..? מסוגל להתחרות ב-H340/iAudio X5?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הייתי היום אצל חבר וראיתי אצלו את אחד מנגני הוידיאו של ARCHOS ונפתח לי התיאבון... אמנם המחיר בשמיים, אבל עדיין. אין לי מושג איזה דגם, אבל זה היה פשוט יפיפיה. אז קראתי והבנתי פחות או יותר את התכונות של המכשירים - נשמע בן זונה. אבל למה רק בדגם אחד יש WIFI? הדגם הוא PMA 400. או שבעצם יש בעוד דגמים? אני לא מבין למה הם לא שמים את זה בכל הדגמים, כי לפי מה שראיתי זה נמצא רק בדגם אחד, והוא לא ממש 'דגם הדגל' של נגני הוידיאו של ARCHOS. מישהו יודע? תודה מראש! (:
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי בעיה של רישרושים כאלה סטטיים בזמן שאני מגביר או מנמיך את עוצמת השמע בניגון סרטים ו/או שירים... האם למישהו זה קרה? ואיך אפשר להיפטר מזה?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הנהגן המדובר הוא sandisk digital audio player 512mb אוקי אתמול הורדתי מלא שירים סוף סוף קיצר אני מעלה אותם ל mp3 מוציא את ה usb בעזרת האש, של ה xp הזה של ההוצאה בטוחה אחרי זה מתנק ת usb מדליק אותו ומקבל הודעה F/W UPGRADE READY הבנתי שזה frimware משהו קיצר לחצתי על כול הכפתורים לכמה שניות ואז הוא נותן הודעה שהוא מסדר תפונטים ותהגדרות אז הוא נכנס למכשיר ואני קולט שבמקום השמות של השירים מופיעים לי הכול במעין שורות כאלה למישהו קרתה הבעיה הזותי ? לא רשום כלום באתר של סנדיסק מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
זהו השילוב המושלם לשמיעת די וי די שתמצאו היום ב2500 שקל. סמכו עליי. חרשתי כל כך הרבה, וכשקניתי את זה ושמעתי את סצינת הלובי של מטריקס 1 עם ה 550 MEGAWORKS THX הייתי בשוק עקב האיכות שהופקה מה550 שלי ומשריקת הכדורים בסראונד אמיתי מלא ,במיוחד שכל זה שווה בערך 2500 ש"ח . . . המפענח DDTS 100 מכיל בערך 3 כניסות דיגיטליות ו3 אנלוגיות לחיבור רוב המכשירים בבית, כמו גם כניסה קואקסיאלית(עגולה) ואופטית. בחיבור למכשיר DVD שלי XORO 415 ואפילו בתוספת קובץ XVID בשני חלקים, במקרה זה היה TERMINATOR 3 בגירסת AC3,שזה 5.1 או 6 ערוצים, (חובה שהיה AC3) הוא ממש שווה ערך לחווית DVD שתיקח בבלוקבאסטר ותשמע בבית. פשוט עולם אחר של צפייה בסרטים בביתך. באמת, אני נשביתי בקסמו של המפענח הזה. במיוחד כשהוא…
-
- 58 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
י.ד.ע שחררה את הבטא באופן רשמי (לכל הדורש, תוך שמירה על האחריות, ואפילו עם תמיכה טלפונית!). אבל אין הורדה חופשית, רק בקשה באימייל וקבלת הקובץ באותה הדרך. מישהו כבר ניסה? מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27550 אלה לוגיטק x-220 יש להם חיבור לאוזניות אני לא משתמש בו אבל פעם ניסיתי וראיתי שאי אפשר להגביר ולהנמיך את הווליום אז רציתי לדעת אם זה בכול הרמקולים ככה או שזו בעיה ברמקולים שלי ? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות נגן MP3 פשוט, לא משהו יקר - 300 ש"ח לכל היותר. אני רוצה שיהיה בו 512MB ושתהיה אפשרות הקלטה 100+ שעות. ברצוני לקנות דרך האינטרנט. אשמח לשמוע המלצות, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום יש לי h120 והתקנתי את ה rockbox (לפי המדריך). יש הצגה מצויינת של העברית במכשיר והכל פיקס אבל השלט פשוט לא עובד. רק מופייעה בו המילה rockbox כל הזמן ושום דבר אחר לא, כמו כן הכפתורים בו גם אינם עובדים. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל לא עניתם לי בהודעה הקודמת שפירסמתי לפני שבוע! בכל מקרה נהנה שוב, ומקווה שמישהו יצליח לעזור . אני מעוניין לקנות מערכת סטראו לחדר, בסיסית עם שני רמקולים וסאבוופר. אני מעוניין שתנגן צרובים MP3 וצרובים דיסקים AUDIO רגיל. אם אפשר שיהיה מגש דיסקים מסתובב של שלושה דיסקים. וכמובן שתהיה איכות קול מצויינת. התקציב הוא 700 ש"ח. יש אחת שמתאימה לדרישות שלי בתקציב שציינתי? אם יש בפחות או ביותר מהתקציב, אז בבקשה תגידו שאני אוכל להוסיף/להוריד מחיר. אני שומע בעיקר מוסיקת מטאל אגב.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
היי, כבר הרבה זמן שאני מחפש מכשיר MP3 איכותי, ובחודשים האחרונים הגעתי למסקנה שאני מעוניין בiriver. ההתלבטות הייתה בין הH10 לבין הH320/340 כשכמובן הדילמה סבבה סביב הכסף. אחותי וחבר שלה יהיו בהונג קונג עוד משהו כמו חודש, ויש להם אפשרות לקנות שם בשבילי, כשכרגע הכיוון הוא על H340 ב380$. יש לי מספר שאלות - 1. האם שווה לקנות את המכשיר במחיר הזה (גבוה/נמוך)? 2. האם באופן כללי כדאי לי ללכת על ה-H340 או שמא אמורה לצאת גרסה חדשה כלשהי שתחליף אותם (הם הרי בשוק כבר יותר משנה, ומאז הספיק לצאת הH10 שהחליף את ה-H110)? 3. האם יש בשוק היום מכשיר שעולה פחות או יותר מחיר זהה אך נותן יותר תמורה? ואני מתכוון מבחינת איכות שמע, גודל (משקל + עובי, שהינם חסרונות בסדרה של הH3XX), עיצוב, access…
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לקנות נגן MP3 חדש וכנראה שאלך על ה- Zen Micro של קריאטיב. מכיוון שאין לי זמן לעשות סקירה מעמיקה של הנושא, רציתי לודא שאני לא עושה טעות ואולי כדאי לי ללכת על משהו אחר באותו המחיר (סביבות ה- 1200 ש"ח)... נ.ב על איזה צבע אתם ממליצים?
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהתחלה היה את ה-HDA X-Mystique 7.1 Gold, אבל לא התלהבתי ממנו במיוחד.. עכשיו אני רואה שכבר יש שניים נוספים: Terratec Aureon 7.1 Turtle Beach Montego DDL 7.1 יש למישהו ניסיון עם אחד (או יותר..) הכרטיסים האלו ? שמתי עין על ה-Turtle Beach... אני פשוט רוצה כבר להיפטר מה-Creative שלי (אודיג'י 2 "קלסי") ומעבר לכרטיס עם DDL נראה כמו צעד מספק לשדרוג. :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שיחליפו את הרמקולים הישנים שלי שכבר לא עובדים טוב. הדרישות : שיהיו רמקולים איכותיים יחסית ושיהיה אפשר לחבר אוזניות בקלות למערכת. רציתי לקנות את ה-ATP3 אבל אני מבין שאין יציאה לאוזניות עליו. (אני לא רוצה להוציא יותר מ-450 שקלים). האם יש בטווח מחיר הזה רמקולים עם יציאת אוזניות. ראיתי שבלוח אם שלי (p4p800) יש חיבורים ליציאה קידמית של אודיו, אבל למארז אין את המחבר הזה, אולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג מחבר כזה, ככה שיהיה אפשר לחבר אוזניות מקדימה? מבחינתי גם קופסת פיצול עם מפסק זו אופציה, האם יש כזה דבר? וכמה יעלה לקנות דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיש עדכון שהופך אותו לדיסק און קי, וככה לא צריך תתוכנה שלו כדי להעביר שירים.. http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_list.asp?searchProductIdx=35&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=&tmpSearchProductIdx=35&tmpSearchCategoryIdx=1&tmpSearchString= איזה מהעדכונים אני צריך להוריד?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני איזה חודש ככה.. באתי לעדכן את האייפוד כהרגלי ופתאום באמצא העידכון נתקע האייטיונס והאייפוד נכנס למצב שהוא לא מסכים להתנתק וככה ברוב טיפשוטי ניתקתי אותו כמה פעמים ובסוף אין לי מושג אפילו איך הצלחתי לעדכן את רוב השירים על המכשיר.. מאז לא היו לי איזה עידכונים של מוזיקה והיום באתי לעדכן שוב שירים חדשים, כבר על ההתחלה האייפוד הראה איזה הודעה שהוא לא מסכים לעדכן ניתקתי אותו הפעם בדרך הבטוחה חיברתי ואז הוא התחיל לעדכן ונפסק באמצע.. שוב פעם ניתקתי וככה זה חזר על עצמו עד שבסוף הוא לא הסכים בכלל להתנתק והוא כבר הרבה זמן מצפצץ ועושה רעשים מוזרים מההארד-דיסק והוא מראה על המסך את ההודעה לא לנתק... אם זה משנה משהו האייפוד הזה כבר בן 3.... והוא 3G... אז זהו אין יותר מה לעש…
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם gigabyte k8nf9. האם יציאת spdif היא אופטית או קואקסיאלית?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מצאתי מישהו שמוכר את ה-Creative Jukebox Zen Xtra 30GB שלו ב-900 ש"ח, האם לדעתכם כדאי לקנותו? הבנתי שאפשר להשתמש בו גם ככונן רגיל לכל דבר, וזה ממש מצויין בשבילי ולהעברת קבצים. כמובן שהיעוד העיקרי הוא האזנה למוסיקה, ואני מעוניין לדעת איך הוא מבחינת ביצועים בניגון מוסיקה (סוללה, נוחות, איכות, עמידות וכד')? שאלה חשובה נוספת: האם אפשר להעביר אליו תמונות ישירות מהמצלמה הדיגיטלית שלי?
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-