אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הורדתי כמה שירים בפורמט MP3 מקאזזה... כן כן אני לא מתבייש. אני מוריד שירים. בכל אופן אני מנגן אותם ב WINAMP ואז יש צליל צורם ומגעיל...לפי מה שהבנתי זה אומר שהקובץ מוגן. ניסיתי להוריד גרסא אחרת של השיר וגם היא לא עובדת טוב. ניסיתי להפוך ל WAV אבל לא עזר חחח איזה קטעים. מה עושים? תודה! יניב
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, האוזניות שמגיעות עם הH320 ממש לא נוחות חשבתי על אלו מה אתם אומרים עליהם: Sennheiser HD 457 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05177 בבקשה, זה דחוף!!!
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום כולם, כרגע אני מאזין למוזיקה ולסרטים עם HD580 שמחוברות לכרטיס קול ONBOARD של GIGABYTE P35C-DS3R. ידוע לי שיש צורך בכרטיס קול, ולאחר הרבה בירורים ולבטים החלטתי לקנות ביחד איתו רמקולים. יש לי אוסף של אלבומים ספורים (כ15) בפורמט DTS, ועוד הרבה מאוד אלבומים בFLAC וMP3 320... אני רואה הרבה סרטים, להרבה מהם יש אודיו DTS. מצד אחד אם אני קונה סראונד אני מרוויח חלק קטן מהמוזיקה ואת החלק הגדול של הסרטים, ואם אני קונה סטריאו אז אני מרוויח חלק גדול מהמוזיקה וחלק קטן מהסרטים (אמרו לי שסראונד אף פעם לא ישמע טוב כמו סטריאו יעודי).. אז שואל אני - מה כדאי, וכמה יעלה התענוג? יש בסביבות ה5K, הסטיות מהתקציב יהיו על סמך ההמלצות שלכם, והוא תקציב משותף לכרטיס קול ולרמקולים. אולי יש איז…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. משום מה הכרטיס לא פועל דרך היציאה הדיגיטלית בויסטה.. רק דרך האנלוגית.. מה שגם הדריבר של creative לויסטה הוא ממש ממש עלוב... אבל היית מצפה שלפחות היציאות יעבדו.. :-\ יש למישהו פיתרון??
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מופיע לי איזה ארור שאני ניכנס להתקנה [br]פורסם בתאריך: 19.06.2007 בשעה 18:16:58 הינה תמונה http://img530.imageshack.us/my.php?image=15001500148815131501nr3.jpg
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מחפש משדר FM לIPOD שלי כדי שאני אוכל לשמוע אותו באוטו. חיפשתי באינטרנט וראיתי שיש מלא סוגים....מישהו יודע איזה משדר של איזה חברה הכי טוב??? (אני מחפש אחד שמתחבר למצת ומשמש גם כמטען)
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול עם יציאה אופטית..ומצאתי כזה רק שהוא דורש סלוט של PCI-E ואין לי אחד כזה פנוי מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול שיש בו יציאה אופטית והוא יכול להיות על סלוט רגיל.. הכרטיס צריך להיות במחיר של עד 300 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
איך מבטלים כרטיס קול מובנה דרך הביוס? יש לי לוח אם של abit is7-e רכשתי את ה טריסימו 7.1 אבל אני לא מצליח להתקין אותו כניראה בגלל הדרייבר של הכרטיס שעל הלוח אם.....
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת, ברגע שאני מחבר את הכבלים למחשב ועושה הפעלה מחדש מופיע התצוגה של ווינדוס על הטלויזיה אבל מסך במחשב מציג מסך שחור ושני פסים לבנים מרצדים וברגע שמנותק חיבור הטלויזיה חוזרת התצוגה לעבוד באופן תקין, יש לציין שבזמן שעבדתי עם המחשב הזה (כיום בחדר של אחותי) היה לי כרטיס מסך אחר ואז החיבור לטלויזיה עבד מצוין, גם אז וגם היום אני מחבר אותו לממיר הדיגיטלי
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מינידסק חדש שמכיל 1GB, יכול לשמש לאחסון מידע (גם uploading למוזיקה), ותומך גם בAtrac3 plus. פרטים נוספים: http://news.sel.sony.com/pressrelease/4270 http://www.minidisct.com/forum/showthread.php?s=a63b08f394d975a22dfeb6fa3f27a8f3&threadid=20006&perpage=10&pagenumber=1
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות כפתור עד 50 דולר מאמריקה,זה בישביל הנגן Creative Zen Micro.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי רמקולים חדשים של creative מדגם sbs 380 ומשום מה הם לא עובדים בנוסף גיליתי כי תוכנת הקול במחשב נעלמה, למישהו יש מושג מה עשויה להיות הבעיה? תודה ניר.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
יש לי את ה ZV:M ומאחר ואני עומד לקנות אוזניות InEar אני לא יכול להביא לכל אחד לשמוע בהן... לכן אני מחפש רמקול ממש קטן אך איכותי כמה שאפשר על מנת שגם אחרים יוכלו לשמוע או לצפות באיזה סרטון יחדיו ראיתי בנתיים את הרמקול הזה שנראה לי נחמד אבל אין לי מושג לגבי האיכות שלו... http://www.scottjanousek.com/blog/2006/01/29/airpie-pump-speakers-for-iriver-u10 מוכרים אותו בארץ במאה שקל שזה לא זול אבל השאלה היא האם הוא שווה את זה? יש לכם המלצות אחרות ?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות נוחות ביותר לצפיה בסרטים. אני לא פריק של סאונד ואני לא צריך איכות מטורפת, אבל בהחלט איכות טובה. כדי להמחיש למה אני מתכוון איכות "טובה", אציין שקניתי אוזניות של skull candy ב150 שקל והאיכות ממש גרועה, והנוחות בכלל קטסטרופלית- הן פשוט מוחצות את האוזן. לעומת זאת, לחבר שלי יש אוזניות של xure ב700 שקל, והאיכות שלהן מעולה. באשר לנוחות הן בהחלט סבירות, אבל עדיין לוחצות מדי לטעמי, אבל כמובן שאין מה להשוות לקטסטרופה של הskull candy. בקיצור אני מחפש מוצר בסביבות ה500 שקל כאשר הדגש הוא ללא כל ספק על הנוחות, עם איכות סאונד מתקבלת על הדעת.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה טובה להעברת שירים (mp3) מהמחשב למיני דיסק של Sony שיש לי. יש לי את התוכנה שקיבלתי איתו, אבל היא לא משהו, היא סתם כבדה ומסובכת, ועושה בעיות, אז אני מחפש משהו יותר טוב, אם יש... כל הצעה תתקבל בברכה, תודה
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
יש לי בקשה מאוד מוזרה, אני צריך שתציעו לי דרך זולה לשמוע מוזיקה MP3 עם רמקולים בעוצמה לא אישית בלי לזלול לגמרי בטריות. יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום!! אני חדש כאן...מה המצב? יש לי שאלה...אני מחפש מערכת קולנוע בייתית שלמה עם נגן DIVX שקורא קבצי תרגום בעברית בלי בעיות...יש דבר כזה..? אני יודע שיש את המערכות של LG בדיוטי פרי אבל הבנתי שיש להם בעיה עם העניין.. האם יש משהו מומלץ? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן חברה, טוב זה הולך ככה: יש ברשותי מחשב עם יצאות 5.1 מהלוח אם . היו לי רמקולים creative inpire T6060 שעשו עבודה מצויינת , אך לצערי עברו מראשותי לבן משפחה אחר . עכשיו חשבתי להשתדרג טיפה , אני בטוח שאני יקבל תגובה שאין לי מה לחפש במערכת 5.1 למוזיקה מהמחשב כי זה יהיה בעצם זיוף ... לא יודע מה להגיד לכם , ב5.1 הקודם שלי הייתי ממש מרוצה גם במוזיקה . בגדול אני לא רוצה משהו כמו המערכות של לוג'יטק שמוכוונות למשתמש הבסיס ביותר , אבל הכוונה שהמבנה של המערכת יהיו בסגנון של Z5500. חשבתי על משהו בכיוון של MICROLAB אבל באמת שאני לא בקיא מספיק כדיי להציא על משהו שאני מעדיף . הדרישה המרכזית שלי היא שתיהיה אופציה בנוסף של חיבור מקור סאונד חיצוני נוסף חוץ מהמחשב , בעיקר לטובת הטלויזיה בח…
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
מחפש טלויזיה 32 LCD באיכות סבירה , עד 6000 שח . אולי : http://zap.co.il/model.asp?model_id=272628
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני בטוח שזה נשאל פה כבר פעם, אבל אני לא מוצא בשום מקום, אז סליחה מראש, ואני אשמח לקבל הכוונה לפתיל הנכון. אני משתמש בקול ON BOARD בשביל לשמוע דרך האוזניות. הוא מרעיש כשיש תזוזה על המסך, וכשהעכבר זז אפילו. יש לי עוד כרטיס, בPCI, והוא מחובר לרמקולים בקביעות. סתם בשביל לבדוק, כשהאוזניות מחוברות אליו - הכל שקט יופי טופי. כל הAUX, CD, LINE IN וכו' על MUTE. גם בווליומים וגם כל המקורות הקלטה גם מונמחים לגמרי. איך אני פותר את זה? עריכה: יש לי יציאת S/PDIF, דיגיטלית (לא אופטית) שאני לא משתמש בה. אין לי רסיבר פה שיכול לקבל את זה. יש איזה משהו שאפשר לקנות/לבנות שיאפשר לי לנצל את היציאה הזאת לאוזניות?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי אני צריך רמקולים שהכי חשוב שלא יהיה בהם שנאי פנימי, אלא מגיעים עם שנאי נפרד (חיצוני). השימוש: מוסיקה, ואולי קצת סרטים. יכולים להיות 2.1 סאב וופר ואפשר גם 2.0 אם הבס שלהם מספיק טוב. תקציב: עד 400 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר מגיע אלי האייפוד סוף סוף, ויש משהו אחד שאני עוד לא מבין.. יש עברית לאייפוד או שאין ? אל תמהרו לקפוץ עלי, חיפשתי בפורום, פתחתי תארדים על זה, ועדיין לא מובן לי אם יש או אין ! אחד אומר שכן, אחד שלא אז אני לא יודע. אני צריך בכל אופן את העברית גם אם זה לא רשמי, וגם אם זה הפוך, לא ממש משנה לי ! אם אין או שזה בפיתוח או משהו אז גם יעזור, עצם העובדה שיהיה לפחות. תודה
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו אוזניות די טובות ב-130 ש"ח אבל בלי חריגה רצינית (גג של 10 שקל אין תקציב).. כל האוזניות שהיו לי עד היום או נשברו אבל בשתיים מהם קרה לי בעיה מוזרה שפשוט התחלתי לשמוע רק באוזניה אחת (ניסיתי לגעת בחיבורים וזה לא עזר).. קיצר אני צריך אוזניות שהיו כאלה סבבה סבירות כאלה ב-130 שקל ושיהיו שוות את הכסף ולא מאלה שנהרסות אחרי שבוע בלחץ. תודה :>
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניתי איפוד חדש ואתמול התקנתי אותו והכל על המחשב מחקתי את כל הקבצים הישנים בפנים הנה תמונה אני ינסה להסביר מפהה http://img88.imageshack.us/img88/5673/1479vk3.jpg והנה תמונה מה שהאיפוד מראהה http://img97.imageshack.us/img97/8964/pict0019wo4.jpg בבקשה אתם חייבים לעזור לי אני מתחנן אני לא יודע מה לעשות ואם אתם תגידו לי שצריך להטעין אז אין לי מטען דרך החשמל וכשאני מחבר אותו למחשב אין תגובה בכלל תודה רבהה לכם
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-