אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כל איזה כמה שבועות פתאום אין לי סאונד בכלל במחשב . ואחרי שאני מתקין את הדרייבר מחדש מהדיסק של הלוח אם שקיבלתי כשקניתי את המחשב אז זה מסתדר. מישהו יודע מה הבעיה? גם אחרי שפירמטתי מחדש זה חזר על עצמו.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
כרטיס קול לGAMER עד 1000 רק של CREATIVE יש לי 5.1 רמקולים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[Text היי מבקש לדעת איזה פלאג אין צריך להשתמש ואם מישהו יכול לשלוח לי? שאלה נוספת האם יש אתר עם מילות השיר? גדעון
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שאלות בנודע לנגן ipod 20GB איזה כבל צריך בשבילו ? (שם מדויק בבקשה) ועם איזה תוכנה הוא מגיע? בתודה manor
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה שלי 37 אינץ' hd ready כדי שאני יוכל לצפות בה במקום במחשב באיכות מקסימלית. בנוסף רציתי לדעת כמה יעלה לי אותו כרטיס ושאני יוכל להקליט מהטלויזיה למחשב לקובץ וידאו נורמלי... ככה שאני יוכל להמיר קלטות וידאו? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יצא לי לשמוע את ה AKG 81 ואהבתי אותן... העניין הוא שמוכרים לרוב את ה AGK K518 האם יש הבדלים בין הדגמים הנ"ל? ומה מומלץ חוץ מהם?
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אחרי החיבור ראו את התצוגת מחשב בתוך רבוע באמצע המסך. ניסיתי לסדר את זה על-ידי שינוי הרזולוציה במצב צג טלוויזיה בלבד אבל שהכנסתי את השינוי (1680X1024) המסך התחיל להבהב בשחור בלי הפסקה וגם אחרי ניתוק האיכות ירדה פלאים בYES . הטלוויזיה היא 42 LCD . איך אני יכול לסדר את זה ולבטל את השינוי (כי עכשיו שאני נכנס זה רק מהבהב ואין לי אפשרות לשנות ). תודה לעוזרים (מצטער אם זה לא פורום נכון התלבטתי אם פורום ניידים)
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אבל חיצוני! לא שמתחבר למחר ולא של חברת MADIUO יש לי כרטיס קול שלהם והוא לא פועל לי קניתי מחשב חדש ובמחשב הישן הכרטיס קול MADIUO 5.1 פעל לי! בווינוסXP עכשיו בווינדוס 7 המחשב מזהה תכרטיס אבל אין לא פועל הכרטיס לא מתקין אותו! פעם אחת לא יודע הוא פעל לי בווינדוס 7 אבל לא יודע לא פועל!! לא יודע כבר איפה הבעיה בווינדוס 7 או בלוח או שלא יודע ושהוא פועל לי בווינדוס 7 לא יודע חברתי תכרטיס קול מליון פעם והוצאתי עד שפעם אחת אני רואה זוהה הכרטיס קול! המחשב זיהה אותו עכשיו באתי לחבר תבורג של הכרטיס קול ואין לא פועל יותר ונסיתי לחבר מליון פעם רשום שמזהה חיבור מולטמדיה אבל אין לא מצליח להתקין! והשירות שלהם כלל לא עוזרים הבנאדם מי MADIUO עוד לי תשמע החברה לא חייבת לתת לך דריבר לווינדוס…
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני חייב לדעת איפה הכי כדאי לי לתלות את ה-2 רמקולים של המערכת... אני רוצה פשוט שישמעו כמה שיותר טוב ב"כל החדר". כרגע יותר חשוב לשמוע טוב שאני במחשב. אבל אולי בעתיד גם שאני רואה טלויזיה. תודה על העזרה זה דחוף!!! נ.ב ברור שאפשר לתלות מעל המיטה או המחשב או השולחן שעליו יש את בסיס הסטריאו. וגם הזרועות מסתובבות כמובן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את הSOLO 6 , רמקולים מצוינים אבל הכבל של הרמקול קצר מאוד. אני מעוניין לקנות כבל ארוך יותר (5-6 מטר) ואני צריך המלצה. יש הבדל בין כבל שהוא עובי 0.75 או 1.5 מ"מ ? יש אולי המלצה לכבל מסוים? אגב, גם הכבל שמחבר בין הרמקולים למחשב קצר יחסית. תודה
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש כרטיס audigy 2 כאשר מחבר אותו למגבר kenwood krf v6050d דרך יציאת spdif מהכרטיס קול יש רעשים חזקים מדוע? יכול להיות שאני מחבר כבל לא מתאים? נכון לעכשיו מחובר כבל 3.5 to rca למגבר רגיל ליציאת aux ,מה אני אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין X-Fi XtremeMusic ל X-Fi Platinum ??? תודה
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ברמקולים למוזיקה ומשחקים בתקציב של עד 550 ש"ח בחדר של כ 4*3 מ"ר ראיתי שיש כמה דגמים של MICROLAB - למשל ה- X16 שעולה כ 550 ש"ח איך הדגם הזה - והאם בתקציב הזה יש דברים יותר מומלצים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי משדר שישדר מהמחשב לטלויזיה (של conceptronic), הבעיה היא שיש הפרעות. פס הפרעה על המסך טלויזיה מלווה ברעש גם ברמקולים. הפס בא בפולסים ואין לי שום מכשיר אלחוטי בבית. מישהו מכיר אולי משדר אחר, איכותי, שעובד והוא יחסית עמיד להפרעות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, משהו יודע איפה בארץ ניתן לרכוש מארזים וציוד נוסף להרכבת מחשב HTPC ?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי את הנגן שקניתי, הנגן של חברת StormBlue שנקרא Xuke MP600. קודם כל, נתונים יבשים על הנגן: גודל - 512MB הספק - 24 MW לערוץ USB - 1.1 זמן סוללה - 10+- שעות מסך - OLED עם 2 צבעים תמיכה - קבצים מסוג MPEG 1 / 2.25 LAYER 3 / WMA אפשרויות הנגן: נגן MP3 רדיו 76.0MHZ ~108.0MHZ מקליט ישירות ממכשירים אחרים דרך כבל LINE-IN מקליט ישירות ממיקרופון מראה מילות שירים חרשתי על הנגן ביומיים האחרונים ויש לי הרבה דברים טובים לומר על הנגן וקצת דברים לא כל כך טובים. קודם כל, הכי חשוב, איכות השמע של הגן מצוינת יחסית לנגנים ממוצעים והיא עומדת הרבה מעל כל הנגנים הג'נרים. דבר שני, עוצמת הסאונד היא גבוהה. אבל כדי ממש להנות מאיכות ועוצמת הסאונד עדיף להשקיע באוזניות …
-
- 41 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
השוואה מעניינת ומושקעת של שני הנגנים. http://www.epizenter.net/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?3770
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי 1200 שקל, ברצוני לקנות רמקולים מדפיים (קדמיים). חשבתי על הורפדייל 2080, אני יכול לקחת אותם בחנות פיוז ב-1000 ש"ח במזומן. השאלה אם כדאי לי לשקול רמקול אחר בתקציב הזה או שללכת עליו ללא שום חששות. אחרי הכל למרות שאני מכיר את החברה ת הדגם הזה לא מכיר, לא ראיתי בשום מקום, לא מצאתי עליו שום דבר באיטרנט. העניין דחוף, אני חייב לקנות כבר את הרמקולים ! (אפילו היום אם יתאפשר לי)
-
- 46 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות בין iriver h10 ל ipod20GB/mini?? המחיר של H10 ושל אייפוד 20 ג'יגה הוא בערך זהה, ואני יודע שהסוללה של הMINI נגמרת מהר מאד, וגם ככה המכיר בין המיני ל 20 ג'יגה הוא לא משמעותי.... בעקרון מספיק לי 5 ג'יגה אבל אני לא אתנגד גם ל 20 אם מישהו יכול לעזור לי לבחור מה לקנות......
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום.. מישהוא מכיר תוכנה שיכולה לתמוך בהרצת כתוביות בעיברית כאשר אני בוחר סרט? חיפשתי כבר בכמה תוכנות ובאף אחת מהם לא ראיתי את האופציה הזו. מישהוא מכיר פיתרון לנושא ? אני לא בהכרח מחפש תוכנת HTPC כי אני לא מקליט תוכניות מה TV או משהוא, רק רואה סרטים. אז אולי יש איזה נגן וידאו בשוק שתומך גם ב LARG DISPLAY וגם בכתוביות ? תודה..
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
חבר'ה אתם יכולים בבקשה לימצוא לי תיבה לסאבוופר 15 אינטש??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. האם אפשר לרוץ ולעסוק בפעילות ספורטיבית מכל סוג שהוא עם נגן מבוסס דיסק קשיח? MUVO לצורך העניין 2. מחפש נגן ב650 שקל עם אפשרות הרחבה- שיהיה איכותי ! ושיתאים במיוחד לספורט (ריצות כדורסל הכל) 256 מגה ככה עם הרחבה נראה טוב. חשבתי על הC100 SPORT של קריאטיב... לא? TNX
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הם נראים לי טובים, לא כל כך מצאתי ביקורות מקצועיות עליהם באינטרנט בעיקרון הם באים כמעט עם הכול (שלט, מטען, אנטנה לרדיו וכו) אז באתי לשאול אתכם אם למישהו יש הצעה לרמקולים יותר טובים לדרך בסגנון של הטרבל דוק או המלצה עם הטרבל דוק אז אני אשמח תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש המלצות? חשוב שיהיה נוח,ושהמיקרופון יהיה באיכות טובה. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל חוות דעת על שני הדגמים הנ"ל או דגם אחר מומלץ באותו סדר גודל של מחיר הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה ולשיחות דרך האינטרנט בחדרי צ'אט קוליים ותוכנת כגון סקייפ תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-